Toen Rasmus Paludan, partijleider van de islam-kritische partij Stram Kurs, een bijeenkomst hield in Århus, Denemarken, kwam er een agressieve migrant naar voren en begon hij dingen te schreeuwen zoals dat de moslims binnenkort in de meerderheid zullen zijn in Denemarken, dat de Denen worden uitgeroeid en dat de Denen als beesten zijn.

Vanwege het dreigingsbeeld moet Rasmus Paludan overal politiebescherming krijgen, zoals deze keer.

Bovendien liet de migrant weten dat de Denen geslachtsgemeenschap hebben met dieren en dat ze daarom maar 1-2 kinderen hebben. Denen zijn ook als dieren, zo werd het genoemd, en de migrant verzekerde dat hij nooit Deens wil worden en dat hij zijn mentaliteit en traditie wil behouden.

De migrant zegt:

Wij hebben meer kinderen. Jullie krijgen er een of twee. Over tien of vijftien jaar zijn er meer moslims dan Denen in dit land. … De Denen zijn vijf miljoen, je bent bijna uitgestorven man … Je neukt met dieren, daarom krijg je geen kinderen… Jullie Denen worden uitgeroeid. Jullie zijn net dieren … Ik zal nooit Deens zijn, ik wil mijn mentaliteit en mijn traditie, maar ik zal mijn Deense paspoort en de Deense Volkspartij in mijn kont steken, ik zal mijn Deense paspoort verbranden … We zullen niet integreren, we zullen doorgaan met het verneuken van jullie maatschappij … Zuig een lul!

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Kopenhagen: grote demonstratie tegen vaccinpaspoort

12 REACTIES

 1. Als de denen net zo links zijn als de Zweden, zou dat wel eens waar kunnen worden. Net als alle west europese landen, moeten ze wakker worden. De nep-vluchtelingen eruit gooien. misschien zoals zwitserland: wil je blijven? Dan alle sociale uitkeringen van de laatste 3 jaar terug betalen. nee? Dan byebye naar de Sahara

  Ik heb veel fantasie, maar ik begrijp niet dat het westen zodiep gezakt is, dat het deze resultaten van eindeloze inteelt in Europa tolereeert.

  permanent visum/ kan zomaar ingetrokken worden.
  Islam kan verboden worden
  Moskee en minaretten kunnen gesloopt worden 9net als kerken)

 2. Vreemd dat de politie niet ingrijpt en meeneemt om deze duidelijk openlijk vijandige staats en volks vijand ergens van een trap te laten struikelen…hij beledigd en bedreigd immers iedere Deen die daar ter plekke staat.

 3. Is inmiddels al weer Denemarken uitgegooid en opgerot naar zijn stinkende zandbak mag ik hopen? Of ben ik weer te goed van vertrouwen in onze leiders? Zeg het maar… Heb zat fimpjes van hond- en geitenneukende islamieten langs zien komen de afgelopen jaren en geen enkele van Denen (of Nederlanders), dus laat hem maar met bewijsmateriaal komen.

  • Raar verhaal.
   Lang geleden kwam er een nieuwe leerling op school , ergens uit een boeren gehucht vandaan.
   Die vroeg zich af of wij ook als vermaak stiekem koeien gingen gingen neuken avonds.
   Dat was gebruikelijk waar hij vandaan kwam.
   Die jongen is voortaan als Joost de koeienneuker door het leven gegaan.
   Dus ze bestaan wel.

 4. Een schandalige en achterlijke, hand-open-houdende vreemde klootzak!!
  Hij bedreigt dan nog iedere Deen en, mutatis mutandis, iedere blanke Europeaan!!!

  Weg met die zakken! Terug naar eigen land, die profiteurs!!!

 5. dank zij onze regeringen , europa , klaus schwab ,ongeveer in die volgorde en o ja ook nog de idiote achterlijke links denkende medemens , patriottisme is het volgende dat verboden word waarschijnlijk , in wo 2 waren patriotten helden , nu noemt men hen neonazi’s of extreem rechtsen en moeten ten alle koste het zwijgen worden opgelegd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here