Toen Rasmus Paludan, partijleider van de islam-kritische partij Stram Kurs, een bijeenkomst hield in Århus, Denemarken, kwam er een agressieve migrant naar voren en begon hij dingen te schreeuwen zoals dat de moslims binnenkort in de meerderheid zullen zijn in Denemarken, dat de Denen worden uitgeroeid en dat de Denen als beesten zijn.

Vanwege het dreigingsbeeld moet Rasmus Paludan overal politiebescherming krijgen, zoals deze keer.

Bovendien liet de migrant weten dat de Denen geslachtsgemeenschap hebben met dieren en dat ze daarom maar 1-2 kinderen hebben. Denen zijn ook als dieren, zo werd het genoemd, en de migrant verzekerde dat hij nooit Deens wil worden en dat hij zijn mentaliteit en traditie wil behouden.

De migrant zegt:

Wij hebben meer kinderen. Jullie krijgen er een of twee. Over tien of vijftien jaar zijn er meer moslims dan Denen in dit land. … De Denen zijn vijf miljoen, je bent bijna uitgestorven man … Je neukt met dieren, daarom krijg je geen kinderen… Jullie Denen worden uitgeroeid. Jullie zijn net dieren … Ik zal nooit Deens zijn, ik wil mijn mentaliteit en mijn traditie, maar ik zal mijn Deense paspoort en de Deense Volkspartij in mijn kont steken, ik zal mijn Deense paspoort verbranden … We zullen niet integreren, we zullen doorgaan met het verneuken van jullie maatschappij … Zuig een lul!

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

  Moslims willen hun groeiende demografische macht gebruiken: Zweedse grondwet moet veranderen - bespotting van religie moet worden verboden
Vorig artikelFrankrijk: 50 Tsjetsjenen bestormen het opvangcentrum voor migranten en vallen ‘Afrikaanse rivalen’ aan
Volgend artikelKasim K. breekt in bij begrafenisonderneming en vergrijpt zich aan een lijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Als de denen net zo links zijn als de Zweden, zou dat wel eens waar kunnen worden. Net als alle west europese landen, moeten ze wakker worden. De nep-vluchtelingen eruit gooien. misschien zoals zwitserland: wil je blijven? Dan alle sociale uitkeringen van de laatste 3 jaar terug betalen. nee? Dan byebye naar de Sahara

  Ik heb veel fantasie, maar ik begrijp niet dat het westen zodiep gezakt is, dat het deze resultaten van eindeloze inteelt in Europa tolereeert.

  permanent visum/ kan zomaar ingetrokken worden.
  Islam kan verboden worden
  Moskee en minaretten kunnen gesloopt worden 9net als kerken)

 2. Vreemd dat de politie niet ingrijpt en meeneemt om deze duidelijk openlijk vijandige staats en volks vijand ergens van een trap te laten struikelen…hij beledigd en bedreigd immers iedere Deen die daar ter plekke staat.

   • …En geen van ons weet wat er werkelijk in Buchenwald en Auschwitz heeft afgespeeld maar de waarheid is waarschijnlijk nog veel verknipter dan jullie beiden kunnen voorstellen.

    De 5D gangers die koste wat kost hun frequentie hoog willen houden redden ook de wereld niet. Op een gegeven moment staan ze ook bij hen in de voortuin en heeft niemand uit zogenaamde onvoorwaardelijke naastenliefde wat gedaan. Dat is overigens de basis van onze realiteit. Innerlijke onbalans wordt onze buitenwereld.

 3. Is inmiddels al weer Denemarken uitgegooid en opgerot naar zijn stinkende zandbak mag ik hopen? Of ben ik weer te goed van vertrouwen in onze leiders? Zeg het maar… Heb zat fimpjes van hond- en geitenneukende islamieten langs zien komen de afgelopen jaren en geen enkele van Denen (of Nederlanders), dus laat hem maar met bewijsmateriaal komen.

  • Raar verhaal.
   Lang geleden kwam er een nieuwe leerling op school , ergens uit een boeren gehucht vandaan.
   Die vroeg zich af of wij ook als vermaak stiekem koeien gingen gingen neuken avonds.
   Dat was gebruikelijk waar hij vandaan kwam.
   Die jongen is voortaan als Joost de koeienneuker door het leven gegaan.
   Dus ze bestaan wel.

   • Dom verhaal Bert G!! Zet de boer maar weer te knakken!! Zonder boeren hebben wij allen niet te eten mensen die dag en nacht hard werken, die geen vakantiedagen hebben geen ziektewet en pensioenen!!!

 4. Een schandalige en achterlijke, hand-open-houdende vreemde klootzak!!
  Hij bedreigt dan nog iedere Deen en, mutatis mutandis, iedere blanke Europeaan!!!

  Weg met die zakken! Terug naar eigen land, die profiteurs!!!

 5. dank zij onze regeringen , europa , klaus schwab ,ongeveer in die volgorde en o ja ook nog de idiote achterlijke links denkende medemens , patriottisme is het volgende dat verboden word waarschijnlijk , in wo 2 waren patriotten helden , nu noemt men hen neonazi’s of extreem rechtsen en moeten ten alle koste het zwijgen worden opgelegd

 6. Het ergste is , het voorbeeld dat nu tegelijkertijd gesteld wordt , ze laten de door hun zelf totaal onderdrukte vrouwen , voor hun spreken , HEEFT U ooit IETS LAFFERS meegemaakt , jawel een zesjarig jongetje omkleden met dynamiet , en hem beloven het eeuwig leven , 70 maagden , en zoveel namen , ter ere van de goede ( blij dat ze zelf niet gegaan zijn ) ( ongeveer waar het op neer komt in jullie samenlevingggggg ) , stel ik vertrouw het nieuws niet , omdat ze liegen , maar dan wel van beide kanten ,,, DAN ZIE IK NOG DE ONGELIJKHEID , In JULLIE SAMENLEVING , die je hier ook nog eens wilt toepassen , dat vind ik behoorlijk grof , een ,,, twee , genraties ,en met inbreng van niets , toch alvast alles over willen nemen ,,,, met geen enkele gedachte ,, hoe dan beter , om de redenen die ik probeer te om / be schrijven , , krijg ik een enorme hekel aan onze anders welkome gasten , ik wil best wel meer aanhalen wat ik persoonlijk ervaren heb , en ik ervaar andersom discriminatie ,, en FUCK YOu , AND YOU , want het is voor mij zoals ik zeg , kan niet spreken voor iedereen , maar ga niet mee in jullie denkwijze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in