Duizenden Britten die getroffen worden door hartaanvallen en beroertes sterven thuis omdat ze geen zorg kunnen krijgen. Uit een studie blijkt dat 75.000 mensen naar verwachting zullen sterven als gevolg van de Coronavirus-restricties. Premier Boris Johnson kondigde vorige week aan dat er in Engeland nieuwe strenge beperkingen zullen worden ingevoerd.

Volgens de studie, die is gepubliceerd in het tijdschrift Heart Medical, zullen de blijf-thuis-restricties ervoor zorgen dat veel mensen die aan ernstige medische aandoeningen ziekenhuizen vermijden. Het aantal sterfgevallen door hartaandoeningen thuis steeg van maart tot juli met 35%, wat resulteerde in gemiddeld 2.279 meer sterfgevallen in de afgelopen zes jaar. Tegelijkertijd is het aantal sterfgevallen door hartziekten en beroertes in ziekenhuizen in dezelfde periode met ongeveer 1.400 gedaald, wat aangeeft dat sommigen die ervoor kozen om thuis te blijven in ieder geval zouden zijn gestorven, zelfs als ze in het ziekenhuis hadden gelegen, schrijft RT. Uit de cijfers blijkt dat tussen 2 maart en 30 juni elke dag 17 mensen onnodig stierven aan een hartaanval, aldus de Daily Mail.

Coronavirus-restricties die meer kwaad doen dan helpen

De resultaten ondersteunen de cijfers van de regering die de rampzalige neveneffecten van het Britse anticoronavirusbeleid onderstrepen, stelt RT.

In een onlangs gepubliceerd rapport van de Scientific Advisory Group for Emergencies (SAGE) werd vastgesteld dat bijna 75.000 mensen in de komende vijf jaar zouden kunnen sterven aan oorzaken die niet te wijten zijn aan Covid-19, maar als gevolg van de strenge Coronavirus-restricties. Meer dan 30.000 van deze geschatte sterfgevallen zullen het gevolg zijn van onopgemerkte kankervormen, geannuleerde operaties en gezondheidsproblemen in verband met de economische recessie.

Rapport: Peking vroeg WHO-chef Tedros om een pandemie waarschuwing uit te stellen

Volgens gegevens die zijn gepubliceerd door het Office for National Statistics (ONS), was er begin september een overschot van 830 sterfgevallen in de woonruimtes in slechts één week tijd, vergeleken met het vijfjaarsgemiddelde van sterfgevallen. Het Verenigd Koninkrijk heeft 5.556 extra sterfgevallen in de woonplek geregistreerd in de afgelopen acht weken, maar slechts 1.117 sterfgevallen werden toegeschreven aan Covid-19 in dezelfde periode, meldde The Telegraph.

Uit een in mei gepubliceerde studie van het British Medical Journal blijkt dat slechts een derde van alle extra sterfgevallen in Engeland en Wales in verband kan worden gebracht met het Coronavirus.

Coronavaccin is verborgen genetische manipulatie

3 REACTIES

 1. ‘(English below) Internationaal zijn er steeds meer medische professionals die hun vraagtekens zetten bij de wereldwijde coronamaatregelen. Verschillende initiatieven en samenwerkingen ontstaan en door de krachten over de landsgrenzen heen te bundelen hoopt men het eenzijdige verhaal dat van overheidswege wordt verspreid te doorbreken.

  Een van de artsen die zich hiervoor inzet is Heiko Schöning van Ärzte für Aufklärung. Hij was een van de sprekers op de onlangs belegde conferentie in Nederland en komt met zijn organisatie in het geweer tegen de misleidende berichtgeving en buitensporige maatregelen waaronder de bevolking gebukt gaat. Sven sprak met hem over waaraan zij hebben gewerkt de afgelopen weken om ook een breder publiek op de hoogte te houden van wat er zich afspeelt buiten de reguliere media.

  More and more medical professionals worldwide are questioning the worldwide countermeasures against the coronavirus. Several initiatives and collaborations are popping up and by bundling forces across borders people are hoping to break the one sided narrative that is being spread by officials.

  One of the doctors fighting for this cause is Heiko Schöning of Ärzte für Aufklärung. He was one of the speakers at the recently held conference in the Netherlands and is battling the fallacious reporting and disproportional measures under which people are suffering. Sven spoke with him about what they have been working on for the past weeks to provide a broader public with an update on what is going on outside the mainstream media.’

  Medici en juristen geallieerd in verzet tegen wereldwijd wanbeleid: in gesprek met Heiko Schöning

  https://www.youtube.com/watch?v=swKKi0XBeXs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here