Coronavaccin is verborgen genetische manipulatie

9

Volgens de wens van Bill Gates werken twee biotechbedrijven in Duitsland al razendsnel aan de ontwikkeling van een Coronavaccin. De vaccins mogen niet gebaseerd zijn op verzwakte of gedode ziekteverwekkers, zoals tot nu toe het geval was, maar de nieuwe vaccins zijn zogenaamde mRNA-vaccins. mRNA-vaccins bevatten vreemd genetisch materiaal dat door middel van nanodeeltjes op een “medicijnversterkende” manier in het lichaam wordt getransporteerd.

De eerste mRNA-vaccins worden na een ongelooflijk korte ontwikkelingstijd al op mensen getest. Pioniers zijn het bedrijf BioNTech uit Mainz en de vaccinproducent CureVac uit Tübingen. Beide bedrijven hebben financiële steun ontvangen van Bill Gates, het bedrijf uit Tübingen heeft zelfs 300 miljoen ontvangen van mevrouw Merkel (om precies te zijn: van de belastingbetaler) en 75 miljoen van mevrouw von der Leyen (ook van de belastingbetaler), schrijft het Duitse nieuwsorgaan Watergate.tv.

In feite is de mRNA-vaccinatie, die al op mensen wordt getest, een vorm van verboden genetische manipulatie. Bovendien worden de nieuwe vaccins reeds in miljoenen eenheden geproduceerd, hoewel de reeks tests nog maar net begonnen is. Normaal gesproken moeten volledig nieuwe vaccins een testperiode van ten minste 5 tot 10 jaar ondergaan om op hun veiligheid te worden getest.

Door de “huidige urgentie”, die gezien de relatieve onschadelijkheid van het Coronavirus meer dan twijfelachtig moet worden geacht, vermijden de nieuwe mRNA-vaccins zelfs grotendeels dierproeven die meestal voorafgaan aan proeven met mensen. Deze nieuwe mRNA-vaccins, die tot nu toe niet op mensen zijn getest, hebben altijd gefaald in verband met andere virustypes vanwege de onevenredige overreactie na toediening aan dieren. Dat dergelijke vaccins nu op mensen worden getest, is waarschijnlijk een criminele daad.

  Nederlandse boeren brengen tank naar mestprotest; agenten schieten op tractor - VIDEO'S UPDATE!

De manier waarop dit gebeurt om een zo snel en effectief mogelijk vaccinatiesucces in de media te bereiken, zou een op ongekende schaal misdaad tegen de menselijkheid kunnen worden. Door het gebrek aan dierproeven, die in andere vaccinaties zijn stopgezet als gevolg van massale overreacties, is het nog niet mogelijk om de schade en de langetermijngevolgen van het nieuwe genvaccin te voorspellen. In het ergste geval kan worden aangenomen dat een bepaald percentage van de mensen ernstige, zelfs fatale “bijwerkingen” zal ondervinden, terwijl een ander percentage “bijwerkingen” kan ondervinden, zoals onvruchtbaarheid of chronische ziekten of zelfs een verkorting van hun levensduur.

Laten we niet vergeten: Bill Gates, de ‘filantroop’, heeft meerdere malen verklaard dat de bevolking van de aarde moet worden verminderd. Dus wat kan men nog meer verwachten van deze vaccinatie, die op de markt wordt gebracht op een manier die overeenkomt met ernstige criminele activiteiten, dan een massale, opzettelijke schade aan de wereldbevolking?

Vaccinatieschade veroorzaakt door de zogenaamde “adjuvantia” is tot nu toe verminderd of gedeeltelijk genezen door de behandeling van alternatieve behandelaars (ontgifting e.d.). Met de mRNA-vaccins zal dit niet meer mogelijk zijn, omdat deze genetische vaccins voor het eerst in de geschiedenis van de vaccinatie rechtstreeks ingrijpen in het genetisch materiaal, in de menselijke genetische samenstelling, en zo de individuele genetische samenstelling veranderen in de zin van genetische manipulatie, die tot nu toe verboden en zelfs crimineel was. De mens wordt dus minder geënt in de klassieke zin van het woord, maar zijn genetische code wordt nieuw geïnformeerd, de lichaamseigen cellen worden geherprogrammeerd en dus gemanipuleerd. We zullen de ontwikkeling van het vaccin nauwlettend volgen

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

Vorig artikelHet klimaat is altijd al in “verandering” geweest: Middeleeuwse warme periode en mini ijstijden
Volgend artikelItalië: elke illegale migrant ontvangt ongeveer 1000 euro per maand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Open brief aan Hugo de Jonge:

  Beste Hugo,

  Eerlijk zijn, daar houden wij van.

  Allereerst wil ik u vragen: Wie bènt u eigenlijk? Bent u mijn Schepper die over mijn lijf en leden kan beschikken? Over lijf en leden van de hele Nederlandse bevolking?
  Of bent u net zo’n menselijk wezen als wij allemaal?

  Waar haalt u de arrogantie vandaan, om bij een corrupt bedrijf van ons geld miljoenen vaccins te bestellen? Om deze vervolgens in onze aderen te willen laten spuiten?
  Wie is de eigenaar van onze eigen lichaam? Bent U dat?

  Okee, ik wil een deal met u sluiten.
  Want: Eerlijk zijn, daar houden wij van.

  U vindt vaccins 100% betrouwbaar.
  Welnu, in plaats van goedwillende, argeloze vrijwilligers als proefpersonen te laten vaccineren, stel ik het volgende voor:
  • U en al degenen in het RIVM, het kabinet, alle ministers, overige beleidsmakers inclusief onze Ab Osterhaus, die vóór vaccinatie zijn, laten zich en masse inenten met het door u aangekochte vaccin.
  • Dit onder supervisie van – door niemand gesponsorde en dus betaalde – on-afhankelijke artsen. Dit, om te controleren dat u en de uwen het èchte door u bestelde vaccin ingespoten krijgen. En dus géén placebo krijgen ingespoten, in de vorm van bijvoorbeeld fysiologisch zout met wat glucose.
  • Na een aantal weken krijgen u en de uwen de 2e vaccinatie, onder hetzelfde protocol als voorgaand.

  En dan wachten we rustig af, wat de resultaten zijn.

  Wat denkt u hiervan? Eerlijke deal toch?

  Dus, ik zou zeggen, neemt u het voortouw. Laat aan de héle Nederlandse bevolking zien, dat dit vaccin 100% betrouwbaar is en dat u hier heilig in gelooft. Laat uzelf als eerste – onder nauwlettend toezicht – vaccineren.

  Be a man, een man van uw woord, zou ik zeggen. U bent CDA-lid, dus… handel naar wat u predikt.

  Wat is hierop uw antwoord?

  met vriendelijke groet,
  Anja

  BIJLAGE:

  Hugo is een Germaanse naam die betekent: “denkende geest”, maar ook “verstand” of “herinnering”, “geheugen”.
  Het acroniem HUGO staat voor: The Human Genome Organisation.
  Voorbeelden van acroniemen zijn o.a.:
  • Etos: Eendracht, toewijding, overleg en samenwerking
  • Aviko: Aardappel-verwerkende industrie Keppel en omstreken
  • VRT: Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
  • CARA: Chronische aspecifieke respiratoire aandoeningen
  • HEMA: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam
  • KING (pepermuntmerk): Kwaliteit In Niets Geëvenaard

  En uw naam HUGO staat dus voor: The Human Genome Organisation.
  Oftewel: De Menselijk Genome Organisatie.
  Genoom is: -> de complete genetische samenstelling van een organisme, cel of virus.

  Mmm… by the way, u heeft een buitengewoon interessante voornaam…

  • Ik schreef bijna hetzelfde op YouTube, uw woorden zijn veel beter gekozen. Proficiat, ik zal u blijven volgen.

 2. Wat zou men toch willen bereiken met een vaccin om de mens genetisch te manipuleren ?
  Wil men één soort mens, zoals bijv. Fransje Timmermans of Gerritje Verhofstadt, of mevrouwen als Neeltje Smit-Kroes of Sylvaantje S. ?
  Misschien wil men de bevolking tandeloos maken zodat zij de “elite” niet meer kan bijten ?
  Of probeert men op die manier de blanke bevolking te steriliseren of de negers te voorzien van een reusachtige pielemuis opdat zij hun populatie nóg sneller kunnen uitbreiden ?
  Wie ’t weet mag het mij zeggen

  • Het vaccin maakt iedereen die het heeft gekregen echt hersendood,
   ze kunnen alleen nog hun korte termijn geheugen gebruiken,
   dus doen wat hun dagelijkse routine is,
   én wat ze in de krant lezen,
   dús bestuurbare robotjes !

 3. Ik denk tandeloos en onvruchtbaar. ( misschien ook per bevolking verschillend. Bijv: blanken zoveel mogelijk tandeloos en Afrika zoveel mogelijk onvruchtbaar )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in