Finse premier Sanna Marin © Laura Kotila / Finnish Government (CC BY 2.0)

De Finse premier Sanna Marin heeft gewaarschuwd dat lockdowns en andere restrictieve Covid-maatregelen een enorme “populistische terugslag” zullen veroorzaken tegen regeringen en politici in Europa.

In de Financial Times voorspelt Marin dat de draconische beperkingen “steeds meer protesten zullen veroorzaken, en het is een voedingsbodem voor populistische bewegingen in heel Europa”. Marin legt uit dat burgers uiteindelijk de overheid de schuld zullen geven van het opleggen van al deze Covid-19-geïnspireerde beperkingen op het verkeer en het bedrijfsleven, waarvan sommige hebben bijgedragen aan de vernietiging van bedrijven en carrières, waardoor een golf van leed en ellende is veroorzaakt.

“Dit zal meer en meer protesten veroorzaken, en het is een voedingsbodem voor populistische bewegingen in heel Europa. Als je een economie en de werkplekken van mensen sluit, zal dat politieke instabiliteit veroorzaken. Populisten komen met gemakkelijke antwoorden op moeilijke problemen, maar hun oplossingen zijn zelden de juiste”, voegt ze eraan toe.

Marin gelooft dat hoe meer het publiek gefrustreerd raakt, hoe meer mensen zich zullen wenden tot rechtse populisten die hebben gepleit voor een minder restrictieve aanpak gericht op de meest kwetsbaren.

“Ik denk dat de situatie nog erger kan worden en dat de mensen nog vermoeider kunnen worden. De situatie is in de herfst verslechterd. Mensen willen vaak iemand vinden om de schuld te geven en vaak zijn de regeringen en politici de makkelijkste om de schuld te geven”, aldus Marin, die steeds meer opstand als reactie op de lockdowns voorspelt.

De protesten tegen de blokkade woeden al in heel Europa, met boze burgers die de straat op gaan in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en elders.

Finnen woedend – Asielzoekers bespotten graven op christelijke begraafplaats

  Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten
Vorig artikelJoe Biden houdt de leiding in Georgia na de hertelling – Trump’s jurist: “Betekent niets”
Volgend artikelPeiling: bijna de helft van de Fransen wil niet gevaccineerd worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. ‘If You Have Taken The PCR Test You Have Been Tagged And Bar Coded!

  They, The Military Industrial Complex Have Set In Motion And Are Deploying A Plan To Genetically Change All Life On Earth!

  No Longer Will Any Life Form Be Pure!

  The Globalist Cabal Is Setting Up A Life Extinction Event!

  When You Consent To A Vaccine You Are Consenting To Your Own Execution.

  The Scale of Psychopathic Evil That Is Being Deployed Against Humanity Is Beyond Belief!

  I Truly Wish I Had Never Been Told About This Evil. What Makes It Worse Is That So Many Are Still Totally Brainwashed By Governments And Mainstream Media. Its Worth Noting That All Governments Have Signed On To This.There is No Left And Right, Opposition Parties, Just The Globalist Cabal Agenda Being Played Out!’

  https://herstelpolitiek.wordpress.com/2020/11/20/former-fema-operative-celeste-solum-talks-with-david-icke-vaccine-mass-depopulation/

  https://79days.news/watch?id=5fb6649993b2894247f3c9b4

  • So what are we gonna do?? (orgganise!) Course it aint about a virus, its corona-bullshit! Bullshit in the word corona bullshit suggest the bullshit aint about a virus! such damn obvious! And there are many who do know more then I do, I dear bet organise and ask them!

 2. Zie en kijk!!!!
  Wat valt u op?
  Hoe ongeëvenaard, schitterend mooi ? die BLANKE huid is.
  Begrijpelijk dat velen daar jaloers op zijn en, omdat ze weten dat niet te hebben, vanwege een minderwaardigheidsgevoel dat willen vernederen.

  Misschien hebben onze meelezende ambtenaartjes ??️ hier nog een klein lesje aan.

 3. Ja ,meelezen kunnen ze, daar ze weinig zinvols te doen hebben, vooral facebook is link, als je daar een afwijkende mening hebt, heb je nog politie ideze divctatuur op de stoep! Ja tegen eigen volk notabene, die gelukszoekers mogen alles roepen zelfs oproepen tot moord! Die gelukukszoekers worden tegen ons gebruikt door de WHO aanhangers! Landverraders zijn het, wie daaraan meewerken, maar het volk in alle blanke landen komt in opstand en dan zullen ze niet meer lachen zoals bv.Caucescu!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in