Hygiëne en schoonmaak in asielcentra worden echte problemen

Onvoorstelbare kosten voor mensen die in vuilnis en viezigheid willen leven

2
7405
Zo ziet het helaas in veel asielcentra eruit. Migranten dumpen vuilnis van hun balkon: Augsburg asielcentrum, Duitsland

Wat een trieste realisatie: gezonde, sterke “nieuwe burgers”, gehuisvest in deels nieuw gebouwde onderkomens, gebouwd volgens de laatste normen van de bouwbiologie en esthetiek, zijn blijkbaar niet in staat om daar een menswaardig leven te leiden zonder toezicht en hulp van buitenaf. Zonder de vele conciërges, schoonmaakbedrijven en toezichthouders zouden ze waarschijnlijk in hun eigen vuiligheid stikken en elkaar naar de keel vliegen. De vraag rijst: hoe gaan deze mensen om met het dagelijks leven in hun herkomstlanden?

Worden in Arabië en Afrika vuilnis en troep echt precies daar weggegooid waar men zich op dat moment bevind en wordt op de kale vloer ontlast? Waarschijnlijk niet. Het lijkt er eerder op dat men in bepaalde kringen graag de Duitse allround zorg en gastvrijheid overbelast en zelfs bewust de “ongelovigen” de verwijdering van de onaangename nalatenschappen toevertrouwt. Bovendien zien de nieuwkomers kort na hun aankomst in het beloofde Almanya de orgie van vuilnis, linkse graffiti en de moslimgettocultuur die gebruikelijk is in de Duitse grote stadswijken, schrijft PI-News.

De kosten voor uitkering-migranten zijn verdubbeld

Tot overmaat van ramp wordt van de kolonisten in dit land niet eens verwacht dat ze de meest elementaire dingen doen om een normaal leven te leiden. Met andere woorden: opruimen, schoonmaken, hygiëne. Om nog maar te zwijgen van dankbaarheid, of zelfs enige bescheidenheid.

Alles wat we onze kinderen vanaf jonge leeftijd leren, worden deze mensen grotendeels ontnomen door middel van volledige schoonmaakdiensten, inclusief het schoonmaken van de toiletten, uiteraard op kosten van de belastingbetaler. In feite weten veel van deze nieuwkomers niet eens hoe ze een toilet in het Westen moeten gebruiken. En ze willen het ook niet weten. Hun accommodaties zien er overeenkomstig uit. En dat na de kortst mogelijke tijd, zoals dit actuele artikel weer eens bewijst.

Duitsland: 16-jarige zwarte 'vluchteling' bijt vrouw in het gezicht

Aangezien deze precaire situatie vereist dat men snel en onbureaucratisch moet handelen, beveelt de verantwoordelijke gezondheidsautoriteit aan, en gaat controleren, hoe men de structuren ter plaatse – en daar vooral het afvalbeheer en het bijna dagelijkse gebruik van externe beveiligings- en schoonmaakbedrijven – kunnen worden geoptimaliseerd. Uiteraard geven de socialisten van de lokale SPD de exploitanten de schuld – en pleiten voor meer maatschappelijk werkers.

Intussen mogen de belastingbetalers het goede nieuws vernemen dat de uitgaven voor de verzorging van werkloze ‘vluchtelingen’ nu oplopen tot een indrukwekkende 6,6 miljard euro per jaar. Alle andere kosten worden niet precies geregistreerd en kunnen daarom alleen maar worden geschat. Alleen al voor de komende vier jaar zal de Duitse regering 64 miljard euro extra aan vluchtelingenkosten beschikbaar stellen.

Maar wees voorzichtig bij het lezen van het artikel: deugmensen kunnen in het licht van deze dimensies duizelig worden.

Omdat ze niet zelf willen schoonmaken: sanitaire catastrofe in Duits vluchtelingenhuis

2 REACTIES

  1. Wij lopen met mondkapjes op en zij pissen en poepen op alle plekken waar het niet kan, dit gaat tegen alle hygieneregels in! Maar beboeten, ho, maar, dat is alleen voor ons!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here