Prefeitura Campinas

Uitgaande van een veronderstelde werkzaamheid van het vaccin van 100% en een sterfterisico dat gebaseerd is op de oversterftecijfers van het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek van vorig jaar, moet de conclusie zijn dat vaccinatie over het algemeen het risico alleen maar verhoogt. Dat is de conclusie van vier onderzoekers die hun bevindingen hebben gepubliceerd op de website van Maurice de Hond.

Zij merken op dat de veronderstelde werkzaamheid van de nog op de markt te brengen vaccins voor de nog onbekende variant in september waarschijnlijk ook ver onder de 100 procent zal liggen. Bovendien is de omvang van de bijwerkingen nog onbekend. De bewering van de regering dat het vaccin “veilig en doeltreffend” is, staat onder zware druk, aldus de onderzoekers.

Zij merken op dat mensen zes tot 42 keer meer kans hebben om aan vaccinatie te sterven dan aan corona.

Het inenten van mensen onder de 60 lijkt bijna nooit enig nut te hebben, schrijven de vier. “Als we kijken naar de golven sinds de vaccinatie tot eind 2021, lijkt de vaccinatie ook daar meer kwaad dan bescherming te hebben gedaan. Er zijn ongeveer 7.000 sterfgevallen aan Covid te wijten, tegenover een oversterfte van 16.000, die nog steeds toeneemt. Er is ook een sterke daling van het aantal sterfgevallen door “andere ziekten”, wat wijst op een aanzienlijk deel “met Covid”. Het lijkt moeilijk te beweren dat vaccins “veilig en doeltreffend” zijn.”

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra, een van de auteurs, schreef op Twitter: “Dus stop #herhaalprik NU.”

Via Uncutnews.ch.

  Ze zijn echt zo dom (Australische editie)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiekVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu buigen zij zich letterlijk neer en aanbidden Baäl recht voor onze ogen
Volgend artikelVaccingewonden spreken zich uit: Getuigenissen van slachtoffers en medisch personeel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. En nog zijn er velen die nog steeds de overheid geloven en de booster gaan halen. Je kan ook geen discussie met ze aan. Triest. Zelf nooit de vaccinatie gehaald, krijg nog steevast te horen, moet jezelf weten maar als je Corana krijgt is het je eigen schuld. Het gekke is diegene die de vaccinatie hebben gehaald hebben allemaal corona gehad.

 2. Je zou alle dagbladen willen hacken en dit op de gehele voorpagina willen zetten.
  Wat minder effect zal hebben is dit op wat grote billboards te zetten. Wel met wat mooie bil erbij.
  Met een spuit erin.

  • Niet dat ik dat eet, maar snoepen heb ik nog niet afgeleerd. Roken evenmin. Ik neem straks nog maar iets met een theelepel Spirulina erin.

   • eet moet zijn drink. Kortom praktisch alles is vergiftigd. De appel van/voor Doornroosje.
    Zo wie zo goed om dagelijks iets te nemen om te ontgiften voor zover mogelijk. Family Evil heeft ons goed in de tang.

  • Goed om te weten, is dat praktisch ALLE merken van Nestlé afkomen. Heb me daar een paar jaar geleden in verdiept. Waterdieven met hele ecologische systemen aan gort inclusief de nodige weerslag op de mensen die er leven. Directeur van Nestlé vertelde dat water geen vrij te verkrijgen product moest zijn. Vandaar dat er wetten werden uitgevaardigd dat je het water uit je eigen bron op je eigen land niet mocht nemen. Wateroorlogen zijn er door ontstaan.

 3. Noem me maar weer wappie, maar wij hebben beide een 25-35kg trekkende magneet bij ons om de boodschappen te checken. Just in case.

 4. Waarom praat iedereen maar over de leeftijd van onder de 60. Ik ben 61 dus voor mij is het niet bezwaarlijk die gifspuit? Ze zijn voor iedereen slecht, wat heeft dat met leeftijd te maken? Ik snap dat niet!

 5. Net cojona gehad. Niet geprikt, no fucking way! 2 dagen niet lekker. Snel test gedaan; op aandringen vrouwlief, direct positief. So what? Dag 3 en 4 een beetje brak, wel continu in de buitenlucht geweest. Daarna was het weg en terug aan het werk. Hebben we weer anti-lichamen voor een jaar 😅

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in