Een video getiteld “mRNA “Vaccin” Genocide 2021-2022″ vertelt de verhalen van mensen over de hele wereld die gewond zijn geraakt door Covid-injecties.

Hun strijd, hun pijn en hun dood verdienen erkend te worden voor wat ze zijn – het resultaat van medisch wangedrag, corruptie in de regelgeving en maatschappelijke waanzin van “massavorming”, aangedreven door angstzaaierij en regelrechte leugens in de media.

Een rode draad in deze verhalen is de consequente afwijzing door de medische gemeenschap. Zelfs in gevallen waarin de artsen wel een Covid injectieschade vermoeden, hebben zij nog steeds geen idee hoe de symptomen veroorzaakt worden of hoe ze behandeld moeten worden, dus sturen zij de slachtoffers gewoon naar huis. Succesvolle behandelingen blijken uiterst zeldzaam te zijn, wat het kwaad nog erger maakt.

De Covid-injectie is het gevaarlijkste serum in de geschiedenis van de moderne geneeskunde, en deze gevaren werden voorzien en voorspeld door vele gerespecteerde en goed opgeleide artsen en wetenschappers, wier stemmen gecensureerd werden.

Sterfte door alle oorzaken in de loop van de tijd is de meest betrouwbare maatstaf waaruit wij echte catastrofale gebeurtenissen kunnen afleiden, en de sterfte door alle oorzaken begon te stijgen NADAT de Covid-injecties werden uitgerold. Deze stijgingen correleren ook met het aantal Covid-injecties in een land.

Via Expose-news.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vrouw weent na COVID-19 prikverwonding haar gezicht letterlijk doet wegsmelten (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Klokkenluiders: Facebook onderdrukt feiten die mensen kunnen weerhouden van vaccinatie
Vorig artikelStop de boosters! 6 tot 42 keer hoger risico om aan de gevolgen van vaccinatie te sterven
Volgend artikelDe Olifant in de Kamer: Vijf miljard dollar uitbetaald voor door vaccinatie veroorzaakte verwondingen in twee decennia, maar niemand in de mainstream media geeft ooit de juiste de schuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Heel veel gevaccineerden klagen over geweldig veel haaruitval, al weken en maanden !
  Toch is dit geen item in het nieuws ?

  Waarom moet dit verborgen blijven ???

  Geen enkele dokter komt uit zijn schelp, het ligt zogezegd aan de coronastress ..

  Dokters hebben het vuile spel meegespeeld door in massa iedereen in te spuiten. Kassa kassa en daarbovenop veel fiskale voordelen om te spuiten.
  Ook een dokter wil graag vijf jaar vroeger op pensioen.
  Maar voor mij zijn het pure lafaards !! Ophangen als ze blijven zwijgen.

  • Beroerde opleiding pharmagestuurd. Om een werkelijk goede arts te kunnen worden, dient deze op eigen houtje door te studeren. ´Geen enkele dokter komt uit zijn schelp´, is niet waar. Neem bijvoorbeeld Dr. Jan Bonte (NL) of Dr. Brian Ardis en er zijn er meer. Helaas is het een meerderheid die zich onderdanig opstelt en onwetend houdt t.o.v. Big Pharma. Vanuit onkunde; eigenbelang; duistere motieven en/of angst.

   • Geldhonger. Onze dokter heeft zoveel geld verdiend in de laatste twee jaar dat ze een grote boerderij met vakantieverblijven erbij kon kopen. En dat in de coronatijd, toen we helemaal niet bij de praktijk in de buurt mochten komen.

 2. Ik ben een wappie of een sukkel die alles bestudeerd……..
  Dit was dezelfde groep die om mijn leven vroeg of me uitsloten.
  Nee. Ik luister niet naar jullie gejammer en moet ik ook nog via de belastingen jullie schadevergoedingen gaan mee betalen….
  Had je huiswerk maar gedaan, had nee gezegd, dan was alle deze sjit allang gestopt, maar neeee!!!!
  Jullie moesten zonodig vliegen, terrasje zitten, uitgaan, concerten, theater, Dansen met Janssen.

  • 5 jaar vroeger op pensioen met dikgevulde portomonee, geen enkele “doctoor” laat dat aan zich voorbijgaan. En ze spuiten graag 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in