Hoe meer de NAVO betrokken is bij de oorlog in Oekraïne, hoe verrassender de verandering in het diplomatieke taalgebruik van de westerse bureaucraten. Het lijkt erop dat de situatie in Oekraïne zo erg is dat Stoltenberg is gaan stotteren.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

NAVO’s Stoltenberg muteert in een Poetin-aanhangerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

VOEDSELOORLOGEN: Rusland verbiedt export van kunstmest om de wereldmarkt te verpletteren - Hongarije verbiedt export van alle graan

30 REACTIES

 1. Hoe kan een mens als Stoltenberg zo omhoog vallen?! Een groot raadsel. Hoewel ik zeer ver weg wel een donkergrijs vermoeden heb.

 2. Beslissingen omtrent de Navo worden genomen in Washington, in overleg met London en Tel-Aviv. Wat doét die Stoltenberg eigenlijk? Ceremoniemeester? In zijn kantoor potloden scherpen en plastiek-vliegertjes plakken? Ik ga hem missen om zijn pakkende toespraken. Is écht een baan voor Rutte, neen?

  • Luc,
   Zelfs Jaap de Hoop Schepper is gezand geweest van de Navo, een grotere l.l kan ik mij niet herinneren, denk dat deze Stotterberg ook zo een persoon, ik herinner mij een Nederlandse groep de Dijk zong eens het liedje, ik ben nergens ook goed voor, op beiden personen van toepassing wat het mij aan gaat!

   • Stoltenberg woont hier niet ver vandaan in de buurt van het Brusselse Ter Kamerenbos, een omheinde afgesloten en exclusieve wijk, waar blijkbaar alleen lieden wonen die bewaking nodig hebben. In Brazillië of Argentinië moeten ook zo van die afgesloten wijken bestaan die beschermen tegen het gespuis. Wél, in het hart van Europa vindt je dat dus ook.

     • Krengenslager Paul Van Den Boeynants (VDB, 1919 – 2001) heeft ooit z’n eigen ontvoering in scene gezet en ging er prat op te hebben gestolen van de (r)overheid, maar niet van de burgers.
      Kortom een echte Belgische politieker.
      Willy – Augusta – Claes (1938) moest in 1995 aftreden als NAVO-secretaris-generaal vanwege zijn betrokkenheid bij het omkoopschandaal m.b.t. de Augusta helikopters. Hij mocht aanwezig zijn bij feestjes van de koninklijke familie ten tijde van Boudewijn & Fabiola; foute boel dus!

 3. Ze wilden natuurlijk een niet-Amerikaan als Navo leider, anders zou het er te erg op lijken dat de USA alles bepaald. Achja, gaaaaaaaaaap, laat deze kerel lekker op de markt gaan staan. En ontbind die Navo ook maar, ze gaan nooit 1 bom op Rusland gooien.

 4. Elke keer als Jens weer iets komt vertellennop het Nato youtube kanaal plemp ik de halve commentaar sectie vol met allerlei opmerkingen 😂 Heerlijk om te doen. De rest van de commentaren zijn van allerlei domme schapen en / of hielenlikkers😉

 5. Old political trick: say not to do, what you yourself did wrong in the past: not underestimate Russia😂.
  Again: just a servant to the main capital. Weakness as a Stooge for the US. And he is not the only one.. we have flooded all ranks with these puppets.

 6. Dat deze homofiele buikspreekpop nog ongemakkelijk wordt van een hand in zijn reet is mij een raadsel..

  De oven in met deze dienaar dan kan au, au, au, au, au, uh, uh, au,uh, uh zeggen

 7. Het gaat niet volgens het script en dan moeten zij zelf inprofiseren en dat is nou net het punt dat hij niet kan. want de echte waarheid mogen zij absoluut nooi zeggen. Daar is Rutte veel beter in, die heeft er geen actieve herinneringen van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here