De medische “deskundigen” die eisten dat alle mensen “op de wetenschap moesten vertrouwen” en zich moesten verschuilen en in lockdown moesten opsluiten tot er een vaccin beschikbaar was, beginnen nu in te zien hoe frauduleus en destructief hun totalitaire geloofssystemen eigenlijk zijn. Lockdown deskundigen beginnen toe te geven dat ze het over alles bij het verkeerde eind hadden en sommigen smeken zelfs om vergiffenis. In een aflevering van Bill Maher’s programma “Real Time” gaf professor Scott Galloway van de Universiteit van New York toe dat ze fout zaten toen ze lockdowns steunden en hij vraagt nu om vergiffenis, schrijft Lance D Johnson.

“Ik zat in het bestuur van de school van mijn kind tijdens COVID. Ik wilde een strenger lockdownbeleid,” zei de heer Galloway. “Achteraf gezien had ik het mis.

“De schade voor kinderen om ze langer van school te houden was groter dan het risico. Maar hier komt het op neer: Ikzelf, onze geweldige mensen bij het [CDC], ik denk dat de gouverneur [Andrew Cuomo], we werkten allemaal met onvolmaakte informatie en we deden ons best,” betreurde hij. “Laten we ervan leren. Laten we elkaar verantwoordelijk houden, maar laten we ook een beetje genade en vergeving tonen.”

De modellen van de expert veroorzaakten wereldwijde paniek en voedden medische fouten en maatschappelijke vernietiging

Een andere grote voorstander van lockdown veranderde ook van gedachten. Dr. Ari Joffe, een klinisch professor in de kindergeneeskunde aan de Universiteit van Alberta in Canada, ging helemaal voor lockdowns, massale quarantaines en medische mandaten. Hij ziet nu in dat hij meedeed aan “groepsdenken” en slechte beslissingen nam uit angst, ook al hadden volksgezondheidsfunctionarissen op dat moment alle informatie die ze nodig hadden om goede beslissingen te nemen en mensen waardig te behandelen.

  Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppen

In een peer-reviewed paper van de hand van Dr. Joffe wordt dieper ingegaan op het groepsdenken dat volksgezondheidsleiders in een staat van hersenloze terreur en misbruik dreef. Het Imperial College COVID-19 Response Team publiceerde op 16 maart 2020 een model dat voorspelde dat “er medio april 510.000 sterfgevallen zouden zijn in Groot-Brittannië en 2,2 miljoen in de Verenigde Staten, waardoor de vraag naar intensive care 30 keer zo groot zou zijn”. De deskundigen zeiden dat als lockdowns niet werden afgedwongen door overheden voor meer dan tweederde van de tijd gedurende twee jaar, er wereldwijd “7,0 miljard infecties en 40 miljoen doden” zouden zijn. Het resultaat van die modellering was een wijdverspreide angst, zei Dr. Joffe, die hij hielp verspreiden.

Dr. Kevin Bass, een zevendejaars student geneeskunde en onderzoeker aan een medische faculteit in Texas, geeft toe dat hij het bij het verkeerde eind had toen hij voorstander was van lockdowns. Hij zei dat de modellering aan het Imperial College en rapporten van de Wereldgezondheidsorganisatie hem overtuigden om voor lockdowns te gaan. “Ik was altijd een ‘Covidiaan’. Ik dacht altijd dat we lockdowns moesten hebben, dat we maskermandaten en vaccinmandaten moesten hebben en ik was erg autoritair.”

“Als ik er nu op terugkijk, is het beschamend,” zei Dr. Bass.

De epidemie van chronische ziekten moet worden aangepakt om infectieziekten goed te kunnen bestrijden

Strategieën om infectieziekten te behandelen werden bij elke gelegenheid stilgelegd en gecensureerd, terwijl leiders op het gebied van de volksgezondheid en mediapraatjes meer lockdowns en beperkingen eisten die alle logica tartten en de mensenrechten bedreigden. Van afgesloten parken en gemaskerde schoolkinderen, tot gezinnen die met geweld werden gescheiden in ziekenhuizen, tot kerken die hun bijeenkomsten stillegden… het was allemaal onnodig en schadelijk voor iedereen. Toegeven aan dit groepsdenken leidde tot geesteszieke gedragspatronen, psychoses, paranoia en controlerende/haatdragende impulsen die het sociale en morele weefsel van de samenleving beschadigden.

  Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 - 2024 bekend gemaakt

Dr. Joffe vertelde aan The Epoch Times dat hij in eerste instantie alle door de overheid opgelegde lockdownmaatregelen steunde omdat hij geloofde dat “lockdowns de virusoverdracht en sterfte zouden verminderen, zoals beroemd, onjuist en tautologisch gemodelleerd aan het Imperial College”. Zoals velen in de gemeenschap voor gezondheidsvrijheid al vanaf het begin wisten, zouden het lijden en de dood in 2020-2023 nooit voorkomen kunnen worden met angstig gedrag, isolatie en verdeeldheid. De totalitaire daden van scheiding van families, censuur en gedwongen vaccinatie versterkten alleen maar de problemen binnen het medische systeem, wat leidde tot een hoger aantal iatrogene fouten en een groter aantal onbehandelde en mishandelde patiënten.

Na verloop van tijd begon Dr. Joffe zich te realiseren dat zijn steun voor het opsluiten van kinderen voortkwam uit een bevoorrechte positie die “niet erkende dat eenzaamheid, werkloosheid en negatieve ervaringen in de kindertijd de belangrijkste risicofactoren zijn voor een verkorte levensduur, geestelijke gezondheidsproblemen en chronische niet-overdraagbare ziekten.” Uiteindelijk zijn het de chronische gezondheidsproblemen en auto-immuunziekten (alomtegenwoordig onder de bevolking en verergerd door giftige, ontstekingsbevorderende vaccins) die de afgelopen vier jaar tot de slechtste resultaten van infectieziekten hebben geleid. Wil er echte vergiffenis zijn, dan moet er verantwoording worden afgelegd en moeten er enorme veranderingen worden aangebracht in de systemen die als wapens tegen de mensen werden ingezet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Lockdown heeft mensen veranderdVolg Frontnieuws op Telegram

  Mensen sterven in hun slaap in verband met vaccins, verklaart Dr. Peter McCullough, cardioloog

Lees meer over:

Vorig artikelNog meer slecht nieuws voor de mRNA’s
Volgend artikel30 Citaten over bevolkingsbeperking die laten zien dat de elite echt gelooft dat mensen een plaag op aarde zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ze kunnen dan wel om vergiffenis smeken maar als het er op aan komt, zullen ze het zo opnieuw flikken… Dit soort ‘mensen’ kun je gewoon niet vertrouwen!

 2. De NSB’ers en fascisten roepen nu om het hardst “Wir haben es nicht gewusst!” maar ze vonden het maar wat fijn om de ongevaxten te demoniseren en uit te sluiten… gelukkig zal het snel stil worden door alle ‘sudden vaxxidents’!

  En verder: Nooit zullen we vergeten of vergeven wat ze hebben gedaan!!

 3. Ze zijn gewoon van een ander soort ‘ras’. En ze flikken het zo weer. Zonder schaamte en zonder enige bedenkingen. Want zo zit dat reptielbrein ‘ras’ in elkaar. Vertrouw ze nooit; en besef dat er meer reptielbreinen rondlopen dan je vermoedt.

 4. Excuses en verontschuldigingen brengen de miljoenen overledenen niet meer terug.
  De miljoenen blijvend gehandicapten zullen niet herstellen.
  Het onvoorstelbare verdriet van de direct betrokkenen en nabestaanden zullen niet verdwijnen met excuses en verontschuldigingen.
  De ervaringen van het leed wat is aangedaan door politie tijdens vreedzame demonstraties in opdracht van politici is niet weg te excuseren of te verontschuldigen.

  Het minste wat jullie kunnen doen is jezelf totaal terug trekken uit jullie professie/beroep waarin veel mensen hun vertrouwen aan gaven.
  Jullie hebben veel meer geschonden dan jullie eigen aanzien.

  Haal eens in jullie gedachten, ieder persoon die jullie een spuit in de arm hebben gezet, waarvan er velen zijn die nu wanhopig zijn omdat ze niet meer genezen zullen, of begraven.

  Ik ben er niet zo voor om te roepen dat men jullie aan de hoogste boom moeten ophangen.
  Dat is te gemakkelijk.
  ik hoop echter wel dat jullie gedachten in wat jullie gedaan hebben ’s nachts door het hoofd blijven spoken in afwachting op jullie persoonlijke Karma.

  O, en jullie, Politie agenten, Eurogenfor Boa’s en andere ‘ wetshandhavers’, FactCheckers
  Wat zullen jullie vrouwen en kinderen trots zijn.
  Ben gerust, ooit oogsten jullie wat jullie gezaaid hebben.

 5. Dat covid-tuig, die spreekslaven vragen nu om vergiffenis…
  Die onderkruipers spreken zich wederom uit, puur uit eigenbelang zoals tijdens de covid- scam.
  Die lui worden nu grondig gehaat omdat inmiddels teveel mensen de waarheid weten over covid en de wreedheden die hebben plaatsgevonden ten dienste van het enorme, wereldwijde covid bedrog!
  Als WW111 uitbreekt of een andere grote crisis zal gaan plaatsvinden dan beseft dit covid-tuig nu, dat niemand met hen zal willen samenwerken of zou willen helpen.
  Zodat zij volledig op zichzelf worden teruggeworpen, waardoor zij niet tot zeer moeilijk zullen overleven…
  Karma is a bitch!

  En terwijl deze covid-terroristen geleidelijk ten onder gaan, mogen zij onderstaand nog eens heel goed tot zich door laten dringen!!

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

 6. Lieve mensen,

  Hebben wij Hitler vergeven?
  Hebben wij Trudeau vergeven?
  Hebben wij Rutte vergeven?
  Hebben wij de Jonge vergeven?
  Hebben wij Kuipers al vergeven?
  Hebben wij Biden vergeven?
  Hebben wij Ardern vergeven?
  Hebben wij Kaag vergeven? Enz!

  Gisteren niet, nu niet, morgen niet en nooit niet!

  Al deze “mensen” zullen krijgen wat ze “verdienen” en neem van mij aan, dat is niet veel goeds!

  Gerechtigheid!

 7. Niks vergeven, iedereen die heeft meegewerkt en nog steeds meewerkt aan de ellende, van influencers tot de prikzetters, van agentjes tot politici, ALLEMAAL horen ze gestraft te worden. Minimaal 6 maanden elektronisch huisarrest tot jarenlange gevangenisstraffen. Vergeven… NOOIT.

 8. we werkten allemaal met onvolmaakte informatie en we deden ons best,” betreurde hij. “Laten we ervan leren. Laten we elkaar verantwoordelijk houden, maar laten we ook een beetje genade en vergeving tonen.”

  Juist ja.

  Een beetje vergeving.

  Een beetje genade.

  Voor mij hadden ze dat niet. Niet voor mijn kinderen. Niet voor mijn vrouw.
  Een beetje vergeving kan er nog wel vanaf. In mijn geval betekent het dat ik je niet met je grote bek aan mijn trekhaak hang en niet hárd ga rijden. Ik zal dat zachtkens doen.

 9. Begin 2020 heeft het ministerie van Volksgezondheid een extra directeur-generaal aangesteld die zich speciaal richt op het coronadossier. Angelique Berg was toen al directeur-generaal op het ministerie, dat vond dat een extra directeur-generaal nodig was in de coronacrisis.

  Sinds 1 september 2020 is Berg directeur-generaal van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Vrijgegeven Wob-documenten onthullen dat Berg heeft gezegd dat het CBS ‘in een spagaat zit’ omdat de rekenmeesters ‘hebben geknoeid met de coronacijfers’.

  Nu begrijpen we waarom

  Data-analist Daniël van der Tuin ontdekte vorig jaar dat de hoogste baas van het CBS op het hoogste niveau betrokken was bij het OMT, de vaccininkoop en het coronabeleid. De vraag is of onder deze directeur-generaal de CBS-rapportage van coronadoden en het onderzoek naar oversterfte zuiver kunnen verlopen, zei Van der Tuin. >>>

  https://www.ninefornews.nl/wef-infiltrant-kreeg-leiding-over-het-cbs-en-nu-begrijpen-we-waarom/

 10. De sadistische intense haat tegen iedereen die niet het narratief strikt opvolgde, werd meedogenloos neergeslagen, uitgesloten, gebrandmerkt, vernedert, beboet, ontslagen en vertrapt door deze doorgeslagen angstige bangeriken. Elke discussie gingen ze uit de weg, elke redelijkheid werd verworpen. Ze hadden letterlijk de oorlog verklaard aan ons en elk middel was toegestaan door deze die nu vergiffenis vragen aan ons. Dan kunnen ze geen vergiffenis verwachten van mensen die zo behandeld zijn door hun eigen medemens. Deze wrede dictators moet je uit hun macht en samenleving halen, want de kans op herhaling blijft bestaan. Zodra zij weer de vrije hand krijgen bij een soortgelijke situatie weer voorkomt. Het vertrouwen is helemaal weg en die is bij vele onherstelbaar. Vooral die onder bedreiging zich als nog hebben laten prikken, die nu de ene na de andere ellende te verwerken krijgen. Dankzij deze sadistische intense haat van deze potentiële dictators, die de vrije hand kregen van hun overheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in