NYU professor Scott Galloway verscheen in een recente aflevering van “Real Time with Bill Maher” samen met voormalig gouverneur van New York Andrew Cuomo.

In een viraal filmpje geeft Galloway toe dat hij een strenger lockdown beleid wilde op het hoogtepunt van de COVID hysterie, bericht Danielle.

Galloway geeft nu toe dat hij fout zat en smeekt om vergiffenis.

“Ik zat in het bestuur van de school van mijn kinderen tijdens COVID. Ik wilde een strenger lockdown-beleid. Achteraf gezien had ik het mis. De schade voor de kinderen van het langer van school houden was groter dan het risico,” zei Galloway.

“Maar hier komt het op neer. Ikzelf. Onze geweldige mensen bij het CDC. Ik wil de gouverneur bedanken. We werkten allemaal met onvolmaakte informatie en we deden ons best,” vervolgde hij.

“Maar laten we ervan leren. Laten we elkaar verantwoordelijk houden, maar laten we een beetje genade en vergeving brengen in de shitshow die COVID was,” voegde hij eraan toe.

KIJK:

De mensen die om vergiffenis vragen creëerden de COVID-hysterie.

Ze noemden hun buren “oma-moordenaars” omdat ze het narratief en de leugens van de regering in twijfel trokken.

Ze wilden mensen uit de samenleving schoppen omdat ze weigerden een masker te dragen of een experimentele gentherapie te ondergaan.

Ze segregeerde de bevolking en discrimineerden anderen.

Nu smeken ze om genade en vergeving.

Verantwoording moet op de eerste plaats komen, zodat de tirannie van COVID nooit meer voorkomt.

Gebruikers van social media deelden hun commentaar op de opmerkingen van Galloway (WAARSCHUWING – EXPLICIETE TAAL)

“Als ze die fouten met barmhartigheid hebben gemaakt, dan moeten ze barmhartigheid krijgen. Maar degenen die hun narratief in twijfel trokken, werden publiekelijk aan de schandpaal genageld, beschimpt, ontslagen, gecensureerd, verbannen van communicatieplatforms en lastiggevallen door de overheid. EN vergeet niet dat Cuomo’s fouten opzettelijk waren en vele levens hebben gekost. Dus bespaar me alstublieft de krokodillentranen,” zei chef-kok Andrew Gruel.

Clifton Duncan schreef:

“We deden ons best. Maar laten we een beetje genade en vergeving tonen voor de shitshow die COVID was?”

Uw “BEST”, @profgalloway??

Was uw “best” het snel opgeven van gevestigde pandemische protocollen en tientallen jaren medische wetenschap?

  Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns

Uw “best” was de bloeddorstige vernietiging van de bestaansmiddelen, relaties, carrières en toekomst van iedereen die de gevolgen van een dergelijke verwaarlozing CORRECTIEF voorspelde?

Uw “best” was het vernietigen van openbaar onderwijs, het beroven van jonge mensen van herinneringen en kansen waarvan U mocht genieten, en het verwoesten van hun geestelijk welzijn?

Uw “best” was het verrijken van de reeds rijken en het verder verarmen van de armen?

Uw “best” was de farmaceutische industrie te faciliteren en de massa een overhaast en middelmatig product op te dringen, waardoor het vertrouwen in ons volksgezondheidsapparaat en onze regelgevende instanties werd vernietigd?

Dit alles was uw “best” en toch stierven er nog steeds meer dan 1 miljoen mensen?

Mensen zoals ik kregen GEEN barmhartigheid en GEEN vergeving.

We werden veroordeeld en ********** door snobistische, arrogante stukken stront zoals U.

Uw “best” heeft levens verwoest en de samenleving bijna verscheurd.

En waarvoor?

Fuck “vergiffenis”, fuck uw “best”, fuck de seniele klootzak waar u tegenover zit, en fuck YOU.

“Bullshit. Op dat moment was het, gezien de beschikbare informatie, voor velen van ons, en voor het grootste deel van Europa, duidelijk dat de scholen open moesten blijven. Sommigen van ons hebben heel hard gewerkt om ze open te krijgen, ondanks hevige kritiek en regelrechte censuur. U hebt het niet achteraf bij het verkeerde eind, u had het op dat moment bij het verkeerde eind omdat u niet goed bent in het nemen van beleidsbeslissingen. U bent niet goed in het evalueren van risico’s en voordelen in stressvolle tijden,” Vinay Prasad MD MPH

“Ik geef gratie aan iedereen die door het lint ging over COVID toen het voor het eerst gebeurde, er was weinig kennis en het was eng. Ik geef geen genade aan iedereen die strengere lockdowns eiste tegen september 2020. U volgde geen wetenschap, maar politieke retoriek. Jullie hebben het leven van een generatie kinderen geschaad, waarschijnlijk permanent, omdat jullie Donald Trump de schuld konden geven,” zei Ryan James Girdusky.

“Hoe zit het met de mensen die hun werk verloren en werden uitgescholden en mishandeld omdat ze zich verzetten tegen de lockdowns of vaccinmandaten? Ik denk niet dat één van de mensen die mij allerlei namen hebben gegeven, terug is gekomen en heeft gezegd dat ze spijt hebben van hun gedrag. U kunt er zeker van zijn dat ze het zo weer zouden doen. U stopt uw tirannieke gedrag niet in de vergeetput,” zei Matthew Marsden.

Zoals breed is uitgemeten, heeft de voormalige gouverneur van New York, Andrew Cuomo, de beslissing genomen om COVID-19 positieve patiënten naar verpleeghuizen te sturen.

  Australisch Bureau voor de Statistiek toont 72% daling in geboortes 9 maanden na start COVID-prikken

Van de Associated Press:

De nieuwe cijfers komen nadat de regering Cuomo de afgelopen weken gedwongen werd om toe te geven dat ze het totale aantal COVID-19 sterfgevallen onder langdurige zorgbehoevenden heeft onderschat. Het zijn er nu bijna 15.000 meer dan de 8.500 die eerder bekend zijn gemaakt.

De richtlijn van de regering Cuomo van 25 maart verbood verpleeghuizen om mensen te weigeren alleen omdat ze COVID-19 hadden. De richtlijn was bedoeld om ruimte vrij te maken in ziekenhuizen die in de eerste dagen van de pandemie overspoeld zouden worden. De richtlijn kwam onder vuur te liggen van voorstanders van verpleeghuisbewoners en hun familieleden, die zeiden dat de richtlijn het virus zou kunnen verspreiden in een staat die op dat moment al het hoogste aantal sterfgevallen in verpleeghuizen had.

In haar antwoord op een verzoek om vrijheid van informatie van de AP uit mei, gaf de gezondheidsdienst van de staat deze week twee cijfers vrij: een eerder bekendgemaakte telling van 6.327 opnames van patiënten rechtstreeks uit ziekenhuizen en een nieuwe telling van 2.729 “heropnames” van patiënten die vanuit een ziekenhuis teruggestuurd werden naar het verpleeghuis waar ze eerder gewoond hadden.

Voordat de staat gegevens vrijgaf, voerde de AP haar eigen onderzoek uit en vond minstens 4.500 van zulke patiënten.

Critici hebben lang betoogd dat er veel andere plaatsen waren waar deze patiënten naartoe gestuurd hadden kunnen worden, waaronder het Jacob Javits Convention Center in New York City, dat als geïmproviseerd ziekenhuis was ingericht, en het militaire hospitaalschip USS Comfort. De staat beweert dat deze faciliteiten geen geschikte vervanging waren voor de zorg van verpleeghuizen.

  Dr. Mike Yeadon: "Luchtwegvirussen bestaan niet"

De BBC merkt op:

Onder ex-gouverneur Andrew Cuomo heeft de gezondheidsdienst van New York minstens 4.100 Covid-gerelateerde sterfgevallen in verpleeghuizen te laag geteld, volgens een controle van de staat.

De New Yorkse gezondheidsdienst “heeft het publiek misleid”, aldus staatscontroleur Thomas DiNapoli in zijn 58 pagina’s tellende rapport.

De heer Cuomo gaf vorig jaar toe dat er een “vertraging” in de rapportage was opgetreden, maar verontschuldigde zich niet.

De politicus, een Democraat, nam in augustus ontslag nadat uit een onderzoek was gebleken dat hij meerdere vrouwen seksueel had geïntimideerd.

De heer Cuomo heeft de beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen hem herhaaldelijk ontkend. In januari lieten aanklagers in New York een aanklacht tegen de voormalige gouverneur vallen, met de mededeling dat de aanklager “geloofwaardig” was, maar dat er niet genoeg bewijs was om de zaak voor de rechter te brengen.

In de begindagen van de pandemie werd de heer Cuomo geprezen voor zijn aanpak van de pandemie nadat New York een van de ergste uitbraken van de eerste pandemie in het land had meegemaakt. In oktober 2020 publiceerde hij American Crisis, een boek met “leiderschapslessen” uit die tijd.

Later werd onthuld dat de gezondheidsdienst van de staat tijdens zijn regering sterfgevallen in verpleeghuizen aanzienlijk te laag had geteld. Dit nieuwe rapport, dat dinsdag werd uitgebracht, markeert het derde staatsonderzoek naar hoe de regering van de heer Cuomo er niet in slaagde om transparant te zijn over het werkelijke aantal.

“Het publiek is misleid door mensen op het hoogste niveau van de staatsregering door de feiten te verdraaien en te verdoezelen, terwijl New Yorkers de waarheid verdienden,” zei de heer DiNapoli in een verklaring.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDEATHVAX™ slaat weer toe Hollywood Editie: ‘Friends’ ster Matthew Perry “plotseling overleden”
Volgend artikel“Het zal langzaam gaan, heel moeilijk”: Kan Israël zijn doelen bereiken bij de invasie in Gaza?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Zoiets hebben wij nog gehoord o,geveer 75 jaar geleden , wir haben das niet gewust .Opsluiten die hap tesamen met al die mensen van de drieletterige organisaties en de sleutel weggooien.

  • Niks opsluiten kost alleen veel belasting geld en komen zeet een aantal jaren vanaf dus de enige weg is het spuitje of een touwtje dit genereert weer belastinggeld🧐😁🖕💉⚰️

 2. De aanstichters van de splitsing in de samenleving, die waarschijnlijk nog heel lang gaat duren voordat het weer op normaal niveau is. Als het ooit gebeurt tenminste. Van mij mogen ze, verzin maar iets, maar nooit meer een leidinggevende functie.

 3. Voor de satanische sleutelfiguren die deze fake pandemie hebben opgetuigd (het hele netwerk van WEF/UN/EU geïnfecteerde bedrijven, media, politici, geheime diensten, justitie, politie, zorg, ONDERwijs, universiteiten, ambtenaren, wetenschappers, etc) en ons een NWO in willen rommelen; snelrecht en dan in takkenvernipperaars. De monsters op sleutelposities moeten worden geruimd, voorgoed.

  Alle losers die als NSB’ers voorop liepen om de sleutelfiguren te dienen en de hele mensheid te verraden; levenslange dwangarbeid!

 4. Front Nieuws, dus : Rommel : dank voor alle artikelen. Idem : de reageerders.
  Altijd kritisch. Heb zelf [ anders ] kritische meningen, maar geen tijd om vaak te reageren.

  • Ik ben ook erg blij met de reageerders hier. Heb er al erg veel van opgestoken. Daarom lees ik get artikel zelf vaak niet eens maar wel de reakties!
   Dankjewel, jullie allemaal!

  • Tegenwoordig hoef je blijkbaar alleen maar ‘sorry’ te zeggen en is de kous daarmee af, maar verantwoording voor je (mis)daden? Ho maar!

 5. De waarschuwing voor gevoelig taalgebruik in het artikel was wel even lachen….dat zou mijn huis tuin en keuken vocabulaire kunnen zijn. Hollands glorie!

 6. GEEN genade voor de diktatoriale NSB’ers die de grootste massamoord in de geschiedenis hebben goedgepraat, verdedigd en gefaciliteerd. ZIJ hebben de critici de mond hebben gesnoerd, verketterd uitgesloten en verbannen naar concentratiekampen! Deze stupide useful covidiots liepen liever blind achter de genocidale fascisten aan en hebben heel veel mensen de dood in gejaagd, met voorbedachte rade! En de mensen van de medische instanties zijn de allerergste want die hadden het zeker beter moeten en kunnen weten. Er had zga niemand aan “Corona/Covid-19” hoeven sterven als ZIJ de bekende, zeer effectieve medicatie hadden toegestaan.

  WE WILL NEVER, EVER FORGET OR FORGIVE.

  G*D zal over hen oordelen.

 7. Misschien deden deze ellendelingen hun best. Who cares. Ze deden in ieder geval wat hén het meest beviel en het beste uitkwam: andere mensen én hun kinderen hun wil opleggen en hun levens vernietigen.
  Ze zaten fout. Dat hebben we ze geprobeerd te vertellen, maar ze wilden niet luisteren.
  Nu moeten ze gewoon boeten voor wat ze ons hebben aangedaan. Niks genade. Absoluut geen vergiffenis.

 8. ” We deden ons best ”

  Juist ja.

  Als het nu nog niet duidelijk is, dat iedere klootzak die in staat is om begrijpend te kijken bij een stapel boeken, absoluut niet zomaar vertrouwd kan worden op hoge posities…….als het nu nog niet duidelijk is dat die universitaire cursus begrijpend kijken een van God verlaten farce is…..!

  Maar goed…… preken voor eigen parochie heeft geen enkele zin. Wat dit betreft zijn we er het hier tóch wel met elkaar eens.

  De vraag is …….hoe ga je verder als je die hele priesterkaste van politici, artsen, hoogleraren en dat zootje aanhangers van dat systeem met een schop onder hun doorgezweette hol aan de kant zet?

  Hebben jullie er hier een antwoord op?

  Persoonlijk ben ik zeer geneigd om die papieren tijgertjes aan het werk te zetten op de akkers om ze aardappelen te laten rooien…… spruiten en bloemkool te oogsten……om ze blad te laten harken……..vuilnis op te laten halen……rommel oprapen in de bouwput…..ziekenverzorger in een verpleeghuis voor demente bejaarden, mits daar nog een restje moreel fatsoen te bespeuren valt. Zoiets …… laat maar zien wat je waard bent onder andere omstandigheden dan de ouwehoertafels van de vergadercultuur

  Misschien een vak leren. Een ècht vak.

  Maar ik zie het somber in. Het hele zootje hangt op een dusdanige manier van op niets berustende arrogantie aan elkaar, dat het hanteren van kloterige methodes om daar een beetje beweging in te krijgen, weer onontbeerlijk wordt.

  Als je het nou over nutteloze eters hebt ….

   • Nou..er zijn inmiddels miljoenen mensen van buiten europa hier..in NL. Virig jaar 403.00 duizend..tjakka.. de aanmeldcentra zitten vól!
    Denk dat ik daar toch wel het huiverigst voor ven.

 9. Het is alweer bijna Halloween, kunnen we weer de maskertjes uit de mottenballen halen en met een spuit in de hand de covidioot spelen. Ik heb er zin an.

  • Vorig jaar baarde Deep Stater Elon Musk opzien door in een zwart-rood baphometpakje te verschijnen op een halloweenfeestje. Het satanische halloween heeft hervormingsdag helemaal naar de achtergrond verdrongen. De aanleiding is het op 31.10.1517 tegen de deur van de slotkerk in Wittenberg timmeren van 95 stellingen als protest tegen de door-en-door corrupte rk-kerk door de monnik Maarten Luther (1483 – 1546) en dit was het begin van de reformatie.
   Ondertussen is de waarde van X Corp.(voorheen Twitter) o.l.v. WEF’er Linda Yaccarino enorm gekelderd.
   Het in juni 2022 geboren kind van Elon Musk en de Canadese zangeres Grimes heet Techno Mechanicus met de bizarre roepnaam Tau, of ben ik vooringenomen? Het koppel is inmiddels uit elkaar en Grimes date inmiddels met Wikileaker Chelsea Manning, ooit een Amerikaanse soldaat die voor de ombouw naar vrouw door het leven ging met de naam Bradley Manning.

 10. ik heb GEEN medeleven of medelijden met dat soort mensen .Onze eigen verantwoordelijke bewind personen en 2de kamer komen ook aan de buurt dat is allen kwestie van tijd.Zij kunnen zich dan niet verschuilen achter ‘”Wij wisten niet of wij zijn onschendbaar ‘” schuldige moeten hoe dan ook vervolgd worden want dit is PUUR GENOCIDE

 11. Afmaken enige oplossing, hoeveel mensenleven hebben zij niet kapot gemaakt? Wel heel makkelijk nu om vergiffenis vragen en als de kans zich voordoet beginnen ze weer helemaal opnieuw.

 12. Bij het proces van Neurenberg redde Albert Speer (architect, minister van bewapening en persoonlijk vriend van Hitler) zijn nek met het volgende pleidooi: ‘Ik heb het niet geweten (Ich habe es nicht gewusst), maar ik had het moeten weten’. Hij kwam daarmee weg met slechts 20 jaar opsluiting. Het tuig dat nu schuldig is hanteert dezelfde strategie: ‘Met de kennis van toen deden we ons best’.
  NEE! Ook toen was al duidelijk dat alles een verschrikkelijke overreactie was. De IFR van C19 (Wuhan-strain; 0,15% voor 0 – 100 en 0,07% voor 0 – 70) was in de zomer van ‘20 al bekend. Toch volgden daarna prikmandaten, lockdowns en avondklok nog. Langzaam (te langzaam) komt aan het licht welke schade hiermee werd aangericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in