21,8 miljoen oversterftegevallen – dat is de wereldwijde schatting op 24 oktober 2022, vanaf 1 januari 2020. Dat aantal lag onder de 5 miljoen vóór de uitrol van het vaccin, en hoewel het aantal bevestigde COVID-doden is afgevlakt, blijft de cumulatieve oversterfte stijgen. En die schatting van 21,8 miljoen extra sterfgevallen kan heel goed oplopen tot 28 miljoen, schrijft The Vigilant Fox.

En het lijkt nauwelijks te vertragen…

“Deze dodentunami waarover ik de afgelopen twee jaar heb gesproken, is nu gearriveerd” 

“Sinds maart 2020 is alles waarvan ik zei dat het ging gebeuren ook gebeurd. En ik weet niet of het de Heilige Geest was die me bewoog – ik denk dat het deels de Heilige Geest was en deels wetenschappelijke kennis, en wat ik onderweg kon bestuderen en leren en zien. Maar deze dodentunami waarover ik de afgelopen twee jaar heb gesproken, is nu gearriveerd.

Een op de 73 mensen (vanaf mei 2022) in het VK die de prik begin 2020 kregen, is dood – volgens de gegevens van de Britse overheid! In het VK verliezen ze ongeveer 1000 mensen per week. We hebben nu meer dan 900 professionele atleten die zijn overleden.”

“Denk hier even over na” 

“Toen alle inentingen begonnen … zagen we heel veel mensen met een anafylactische shock; ze plaatsten zelfs chrashkarren in de vaccinatiecentra. Dat zien we nu niet meer zo vaak.”

“Wat, krijgen mensen er een tolerantie voor? Nee, ze moeten het recept veranderd hebben. Ze hebben iets geschrapt, iets toegevoegd, de verhouding veranderd – zoiets.

We zagen überhaupt al die mensen met die magnetische ladingen, toch? Honderden instagramfoto’s en dat soort dingen van mensen die sleutels en allemaal verschillende dingen tegen hun hoofd zetten.”

“Ofwel doen ze het niet meer. Het is niet nieuw, dus mensen maken die foto’s niet meer, of ze hebben het recept veranderd omdat het grafeenoxide bij blootstelling aan waterstof – ik heb twee medische studieboeken en tientallen artikelen hierover. Ik heb documentatie over hoe grafeenoxide in aanwezigheid van waterstof een magnetische lading krijgt. Het is echt – van de wetenschap.

Hebben ze de verhouding veranderd? Hebben ze iets veranderd zodat het minder gebeurt? Dus ik denk echt dat we allerlei verschillende dingen in deze prikken zullen blijven vinden. Ze hebben een manier gevonden om mensen hiermee langzaam te doden.”

En vergeet niet dat we een fenomeen zien waarbij een verhoogd sterftecijfer pas na vijf maanden wordt gerealiseerd.

Het narratief stort in! Het komt allemaal tot een hoogtepunt - en er kunnen koppen rollen

“Ze willen 3,5 miljard mensen van de planeet af, en ze hebben geleerd hoe ze dat langzaam kunnen doen, zodat de meeste nietsvermoedende mensen het niet doorhebben.”

Tenpenny eindigt met een laatste belangrijke boodschap.

“Iedereen die hiernaar luistert zou nooit, maar dan ook nooit meer een prik moeten nemen, onder welke omstandigheid dan ook.

H/T: Child Covid Vaccine Injuries UK


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe VS hebben sinds de Tweede Wereldoorlog meer dan 20 miljoen mensen gedood in 37 “slachtofferlanden”
Volgend artikelGrote Oxford-studie: Gevaccineerden stierven vaker aan Covid-19 ziekte dan ongevaccineerden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

  • Voor de prik zijn er al mijoenen mensen vermoord op IC’s en in verpleeghuizen. Daarnaast de vele extra zelfmoorden en mensen die van stress stierven. Je moet tellen vanaf begin pandemie. Niet alleen de spuitjes hebben mensen vermoord. De genocide begon in 2020 met een nepvirus en een nep plandemie.

   • Al lang daarvoor waren er de zgn Deathwards in de UK, waar ze ouderen lieten sterven door ze geen voeding meer te geven etc. Er was eens een dokter die daar zijn patient zag liggen en hem weg haalde. Met een simpele operatie was die patient gewoon weer beter te maken.Ik ben nooit tegengekomen dat dat hier in NL ook gebeurde. Maar 2 van mijn buren die naar het Verpleeghuis tegenover mij gingen hebben niet heel lang daarna nog geleefd. Medicatie tegen dementie/Alzheimer werkt niet maar wordt massaal gegeven. Ik herinner me dat ouderen ook een medicatie kregen die 1000 x hoger was dan normaal. Mijn zus kreeg psychose na vacx 1 en na vacx 2 nog een keer. De boosters heeft het verpleeghuis maar niet meer gegeven.

    • Hier wordt ouderen die ziek zijn ( op sterven liggen) vloeistof onthouden. Onder het mom van het sterven te bespoedigen en daarmee onnodig lijden te voorkomen.. wie zegt mij dat die oudere aan het infuus niet gewoon weer gezond kan worden..
     Mijn tante, 96..ok dement maar kerngezond.
     Krijgt koorts en
     Wordt suf…en ” men” besluit om haar geen water meer te geven…
     Tja..en dan sterft ze door hoge ouderdom…
     Ik weet het niet hoor…

 1. Het was zo lang vermeld op de Georgia Guide stones wat er komt dan boom, tijd genoeg gehad om het brein in te schakelen…. good luck achterlijke schapen

  • Haha die roep ik ook zo vaak. Het ís ook echt een keuze, de meesten wíllen helemaal niet geïnformeerd worden. Domme volgzame schaapjes.

 2. En toch komen er nog veel te weinig huizen vrij. Nog even doorspuiten mensen, mijn kinderen willen wel een beetje keuze… Vrijstaand zou leuk zijn, maar iets gezelligs in een binnenstad mag ook 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in