Of het nu gaat om COVID, migranten, transseksuelen, Oekraïne of Gaza, de satanisten hebben vele manieren gevonden om de samenleving in stukken te snijden. Het is tijd om ons te verenigen rond onze gemeenschappelijke vijand, de Rothschild WEF, die verantwoordelijk is voor de meeste van onze ellende. Richt uw woede op hun agenten, niet op de mensen die zij gedupeerd hebben, schrijft Henry Makow.

“Mensen lijken anders, ik verafschuw de detailhandel nu absoluut. Er zijn overal onbeschofte, egoïstische en onverschillige mensen die u aanstaren. Het voelt alsof ze in hun eigen wereld zitten en dat de rest er niet toe doet. Hetzelfde geldt voor autorijden, ik hou van autorijden maar nu verafschuw ik dat ook.”

“Het is alsof mensen erg korte lontjes hebben, ze reageren altijd op dingen die nooit een probleem zouden mogen zijn. Iedereen die ik spreek heeft constant last van hersenmist en het is alsof ze in trance zijn.”

“Vroeger vond ik het leuk om in de stad te zijn. Nu niet meer; het is een heel andere sfeer.”

EDIT 1: Wow, het is duidelijk dat ik hier niet alleen ben. Misschien kunnen wij die dingen buiten het consortium zien, duidelijk zien dat het bergafwaarts gaat.

EDIT 2: Ik had niet verwacht dat het zou ontploffen met zoveel gelijkgestemde individuen. Ik denk dat het nu tijd is om sterke gemeenschappen te vormen binnen de gebieden waar we wonen.

De opmerkingen komen van deze site:
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/17ejrv6/people_are_different_since_the_pandemic/

“Of mensen nu wisten dat de pandemie onzin was, of dat ze dachten dat het echt was, iedereen heeft een onverwerkt trauma.”

“Ik ben nog steeds boos dat niemand erover wil praten om mensen verantwoordelijk te stellen en om te kijken hoe we kunnen voorkomen dat dit nog een keer gebeurt.”

“Mensen die dachten dat het echt was (of in ieder geval emotioneel niet konden accepteren dat het onzin was) willen gewoon doorgaan alsof er niets gebeurd is.”

“Onverwerkt trauma, op wereldwijde schaal.”

“Mensen zijn in extreem diepe ontkenning over het feit dat openlijk wordt onthuld dat ze de afgelopen 3,5 jaar voor de gek zijn gehouden. En dan hebben we het nog niet eens over de psychologische effecten van het maskeren, wat nooit gezond of nodig was. Er was zoveel onderzoek in de gedragspsychologie over de menselijke behoefte aan expressieve communicatie in gezichten. Iedereen deed alsof dat een “samenzweringstheorie” was in 2020, alsof het Stillface-experiment nooit heeft bestaan. Alle cognitieve dissonantie komt weer boven en het ergste is dat de meeste van deze mensen nog steeds niet eens begrijpen wat hen is aangedaan.”

“JA. en wat er ook gebeurde was een groot trauma-afkickprogramma. getraumatiseerde, gebroken mensen zijn gemakkelijker te controleren. ze gebruiken MKUltra-technieken op iedereen en het is heel effectief. trauma is hoe je mensen breekt.”

“Dit is wat er gebeurt als iedereen vastzit aan banen om rekeningen te betalen, en die banen betalen de rekeningen nauwelijks meer. Mensen stralen letterlijk schaarste uit op alle niveaus; stemming, fysieke beweging, alles. Dit is wat de elite wilde en ze krijgen het. Het is jammer dat we ermee moeten leven EN er tegelijkertijd voor moeten betalen.”

  Nieuw denken over Massavormingspsychose

“Mensen gaan zo op in hun gadgets dat het lijkt alsof niemand buiten hun gadgets bestaat.”

“Het valt gewoon samen met het feit dat iedereen blut is, overwerkt (of helemaal geen werk en toch geen $), niet alleen belachelijke, maar ONMOGELIJKE kosten van levensonderhoud, en heel weinig hoop in deze wereld. Dus elke keer dat u zich in het openbaar begeeft, is de kans groot dat u een hoop gestoorde/ongelukkige mensen tegenkomt die gewoon geen tijd of geduld hebben voor beleefdheden.”

“De grootste truc die de elite ooit heeft uitgehaald, was om elk gezin ervan te overtuigen dat zowel de vader als de moeder moesten werken, onder het mom van vrouwenrechten. In plaats daarvan had het aanvaardbaar moeten zijn dat de moeder of de vader werkte. We vernietigden gezinnen en stagneerden de loonstijging voor een generatie door de omvang van de beroepsbevolking te verdubbelen.”

“Nog belangrijker: Er MOET een enorm verschil zijn tussen wat zij hebben en wat u hebt. Het is belangrijk dat een groot aantal van ons in principe niets heeft. Het neofeudalisme heeft dit nodig om de boeren te arm te houden om zich tegen hen te organiseren.”

“100%… mensen zijn ruwer, staan op scherp & hebben voor niemand tijd. Gisteren nog stond ik in de rij voor een drive-through en de vrouw in de auto achter mij werd kwaad en schreeuwde zonder reden tegen mij en anderen. Het is dagelijkse kost om boze, onbeschofte mensen tegen te komen na de pandemie.”

“Ik zie het elke dag. Mensen zijn zo onbeschoft als de pest. De pandemie heeft er ook voor gezorgd dat zelfs de meest alledaagse taken langer duren en moeilijker zijn. Ik probeer mezelf eraan te herinneren dat we allemaal ongeziene gevechten voeren en ons best proberen te doen, maar er is geen reden voor al die onbeschoftheid. Deze wereld heeft meer vriendelijkheid nodig, dus ik probeer iedereen met respect te behandelen en mijn inzinkingen en kribbige buien te bewaren voor de privacy van mijn eigen huis.”

“Er is een verstoring in de samenleving en ik denk dat iedereen dat zeker kan voelen. Ik denk dat we allemaal PTSD hebben van covid, lockdowns en de rotzooi van de afgelopen jaren. Dit zat er al een hele tijd aan te komen, maar COVID was de druppel die de emmer deed overlopen. Voeg daar nu de inflatie aan toe en de angst voor wat de toekomst zal brengen met WOIII om de hoek en het is geen wonder dat iedereen gespannen, boos, depressief, gedemoraliseerd en klaar is om op elk moment de strijd aan te gaan. Ik moet toegeven dat ik extreem voorzichtig ben met anderen en de interactie met vreemden tot een minimum probeer te beperken.”

“Ja, echt waar. De elite is zich bewust van de kwelling die hun beleid bij de massa veroorzaakt. Naarmate de rijken rijker worden en de armen armer, zullen de armen steeds bozer worden. Omdat ze voortdurend genaaid worden en vastzitten.”

  Het Rode Kruis geeft toe dat zij geen gevaccineerd bloed zullen gebruiken voor convalescent plasma COVID-19 behandelingen - Wat is er mis met gevaccineerd bloed?

“Spike-eiwit bevindt zich in al onze hersenstammen en pre-frontale cortex. Beïnvloedt zowel de autonome functie als het plannen/beslissen. Perfect Storm.”

“De hersenen van mensen zijn kapot. Ik werkte in een verzorgingstehuis in New York en zag alle logica en rede in realtime uit de hoofden van mensen verdwijnen.”

“Ik merk dat iedereen nu op zijn hoede is; je wilt geen meningen geven die niet in lijn zijn met de MSM als je niet meteen ruzie wilt.”

“Ik heb hier een bericht over willen maken. Ik denk echt dat slaapgebrek hier de hoofdoorzaak van is. Mensen hebben echt 7-8 uur nodig en bijna niemand die ik ken krijgt dat. Het is nog erger sinds de pandemie en de toegenomen aantrekkingskracht van de algoritmen van sociale media voor onze aandacht ’s nachts. Toen ik me bewust begon in te spannen om altijd 8 uur slaap te krijgen, maakte dat cognitief zo’n verschil voor me. Als ik in het openbaar kom, zie ik hoe de meeste mensen niet volledig wakker zijn, en ik denk dat het een treffende beschrijving is. Slaaptekort, zodat ze niet volledig wakker zijn.”

“Ik ben gisteren de hele dag thuisgebleven om de overweldigende negatieve energie te vermijden die op dit moment bijna tastbaar aanvoelt. Ik kroelde liever met mijn hond en las een boek/Reddit. Ik heb het gevoel dat ik mijn geestelijke gezondheid moet beschermen tegen de mensen waarmee ik regelmatig omringd ben.”

“Honden zijn geweldig. Ze zijn niet veranderd. Ik bewonder hun optimisme en hun openheid voor het leven.”

“Holy shit, dus ik ben niet de enige. Deze microagressieve beweging is ZO irritant. Deze is me ook veel meer opgevallen. Mensen zien u duidelijk in hun periferie en lopen u dan in de weg of nemen een plaats voor u in. Van autorijden tot boodschappen doen. U wordt gedwongen om op ze te wachten (waar ze dan expres extra langzaam rijden) of om te reageren (meestal negatief) zodat ze weggaan of uit elkaar gaan. Het is zo onnodig en ergerlijk. U merkt het zeker ook.”

“Iedereen is veranderd. Ik denk dat ze ons leven geruïneerd hebben. Ik wil weg uit de stad waar ik woon, het is zo deprimerend. Gevaxte zombies vooral. Ik hang rond in kleine steden alleen om een paar mensen te zien die af en toe lachen en nog wat emoties over hebben.”

“Als iemand die de Vax niet heeft genomen (inclusief mijn echtgenoot en kinderen), en in een zeer blauwe [Democraten, red.] staat woont, voelde ik vooral een monumentale verschuiving in de collectieve psyche van de mensen om me heen. Mensen werden geprogrammeerd om irrationeel te haten. Dit soort mensen leek een tijdje gelukkiger tijdens COVID-19 toen ze op de golf van de morele superioriteit zaten en het valse geloof dat zij deze nobele en wijze groep waren die zo juist en zo goed opgeleid was dat ze de wereld als goede kleine wereldburgers aan het redden waren.

  Waarom zijn onze standpunten uiteindelijk dan toch aangekomen?

Ik denk dat ze zich na een tijdje begonnen te realiseren dat de dingen misschien niet gingen zoals hun narratief en hun regering hadden beloofd. Wat een tegenvaller dat de verguisde en walgelijke “samenzweringstheoretici” misschien gelijk hadden. Dat is vernederend. Ook het hebben van onbekende hoeveelheden experimenteel sap in uw lichaam moet vernederend zijn. Hoe ga je mentaal met zoiets om? En voor mensen zoals ik en mijn familie die bedreigd werden met totale sociale en financiële vernietiging, hoe worden we dan niet een beetje bang om met nieuwe mensen om te gaan? Ik weet dat ik nu altijd op mijn hoede ben voor dingen als: “Zou deze persoon mijn familie op de trein naar het concentratiekamp hebben geladen als dat had gekund?”… want hoe krankzinnig dat ook klinkt, dat is waar het naartoe zou zijn gegaan als we geen overwegend conservatief hooggerechtshof hadden gehad. En de meerderheid van de mensen gaf er niet eens om.

Hoe komen we hiervan terug?”

“Iedereen is blut en ellendig.”

“Ik heb me altijd afgevraagd of de vaccins de mensen neurotischer hebben gemaakt. Ik heb anderen dit ook horen zeggen, dus ik weet dat ik niet de enige ben die dit denkt.”

“De overheid heeft het sociale contract verbroken.”

“Tot slot zijn mensen achterdochtig. Laten we eerlijk zijn: de meeste mensen trapten in de propaganda en nu zijn ze beschaamd of boos. Niet alleen kreeg iedereen Covid, maar velen raakten ook gewond door de prikken. Bovendien heeft iedereen, behalve de boomers, de staatsmedia verlaten voor de sociale media en het is zo gemakkelijk om de berg leugens, bedrog en regelrechte fraude te zien. Mensen zijn wakker geworden, maar tegen een prijs.”

“Constant narcisme en woede alsof de wereld van hen is, ik zie dit OVERAL waar ik kom en het is anders dan alles wat ik eerder heb gezien.”

“Ik heb gemerkt dat veel mensen last hebben van hersenmist of dat hun hersenen zijn uitgeschakeld? Het gebeurt veel in openbare ruimtes en op de weg, bijna alsof mensen uit de realiteit wegglippen. Griezelige dingen.”

“Ik ben Zuid-Koreaan. En er gebeuren rare dingen. Tegenwoordig verliezen veel Koreanen het vermogen om te denken, schrijven en spreken. Iedereen besteedt zijn tijd aan YouTube of smartphone-spelletjes. En zelfs Koreanen hebben een hekel aan ingewikkelde spelletjes. Misschien willen ze gewoon eenvoudige dingen doen.

Waarom worden Koreanen dom?

En zoals ik hierboven al zei. Veel Koreanen worden analfabeet. Ze kennen de Koreaanse taal. Maar ze kunnen niet lezen of schrijven.

Dat is te eng.”

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/17f63au/im_south_korean_and_something_weird_things/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNog steeds vragen over Israëlische aanval op marineschip USS Liberty waarbij 34 Amerikaanse bemanningsleden omkwamen
Volgend artikelKETTINGREACTIE: 22 VERNIETIGENDE dingen die zullen gebeuren als Israël een volledige aanval op Gaza lanceert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Persoonlijk denk ik dat t eerder een collectief trauma van duizenden jaren is..en dat roert zich nu in ieder.. bij velen is t een echte psychose zoals je wel ziet bij posttraumatische stressstoornis..die lockdown was gewoon vreselijk maar bij lange na niet genoeg voor een collectief trauma..we zijn oneindig veel sterker en veerkrachtige dan dat.
  Waar we mee te maken hebben is de beerput van duizenden jaren onderdrukking door parasitaire krachten en mensen die met die parasitaire krachten werken.

  • Mooi en bondig verwoord… helemaal mee eens. De mensheid groeit al duizenden jaren op uit trauma (angst) ipv liefde. Lees eens wat over generationele trauma’s. We geven al duizenden jaren trauma (ego, angst) aan elkaar door ipv dat we elkaar uit liefde voeding geven om ons zelf te realiseren. Donders… je slaat de spijker recht op de kop en Donders wat ben ik het met je eens 😂🙏🏻❤

   Tijd om de gemeenschappelijke vijand te vernietigen en ons collectieve trauma los te laten. De apocalypse van het ego is aanstaande, daarna komt de wederopstanding van het collectieve bewustzijn/de liefde die WIJ van oorsprong zijn. We zijn onderweg van de verdeeldheid het ego terug naar de eenheid van de ziel. We worden weer bewust dat wij Immortal Spirits (ziel, liefde) zijn die tijdelijk een Biological Entity (lichaam, ego) gebruiken om de schepping te ervaren.

   • Zo is dat! Liefde, diep vertrouwen en vergeving zijn niet zomaar woorden. Het zijn de sterkste energieën in het multiversum..daarom is het hartcentrum zo belangrijk..zodra je het bewustzijn vanuit t hart beleefd is alles kalmer en de innerlijke dialoog veranderd meteen.. matrix mind of vals ego is niet van ons, hoort bij de anti-kryst energiesysteem. Wij mensen hebben een goddelijke creatieve geest. Die moeten we ons weer herinneren en claimen. Het is die energie die de parasieten gebruiken om hun wereld te laten bestaan..zonder onze goddelijke creatieve geest zijn ze nergens. Zij missen die link met de oorspronkelijke Bron en daardoor moeten ze parasiteren om te kunnen bestaan. Eigenlijk een hele trieste situatie en eigenlijk is t voor t menselijk collectief t beste om geen woede naar ze te voelen maar vergeving en liefde omdat die emoties bijna giftig zijn voor ze…woede, verdriet en ander trauma is etherische adrenochrome, vinden ze lekker. Ik zeg, vergiftigen is beter!

     • Donders en Let God sort them out , goed bezig en goed verwoord.
      Misschien kleine aanvulling op Donders , het Hartchacra is volgens mij ook een verbindings-/evenwichtspunt tussen de drie lagere chacra’s die meer het emotionele vertegenwoordigen en de drie hogere chacra’s die meer het rationele vertegenwoordigen. Alleen leven vanuit het emotionele of het rationele is een onevenwichtige staat van zijn. En kun je dus inderdaad alleen door middel van het Hartchacra een ‘echt’ contact hebben met de rest van het Universum , kennis en inzicht verwerven om tot wijsheid te komen.
      By the way , Donders je gebruikt het woord anti-KRYST , komt dat van het werk van Ashayana Deane?

      Groeten aan allebei

      • Ashayana dean heeft veel invloed gehad op mijn evolutie. Het woord KRYST is een goddelijke notenbalk met de quantumscheppingsklanken..
       Wees! En t is! In den beginne was er t woord. Da’s t zelfde.
       Er zou een herdruk komen van al haar boeken in september maar niemand weet waarom er niks gedrukt wordt. Uitgevers willen niks zeggen. Al haar werk op YT is verwijderd. Dus alles wat ik nu van haar kan luisteren is dat lange interview door project camelot.
       De ascentie mechanieken van ashayana en Guardian alliance zijn zo’n beetje een witte bizon.

  • Nou mijn idee is het toch dat de jaren 60-70-80, zelfs nog 90 prima jaren waren, ik groeide toen op en heb dat een redelijk onbezorgde, blije tijd gevonden. Fantastische muziek, blije muziek, er werd veel over liefde gezongen. Betutteling was ver te zoeken. Auto was letterlijk de heilige koe (herinner het gelijkgenoemde Veronica programma met Bod de Jong en de gave leader van Toontje Lager). Je had Farce Majeur, de Koeweit crisis waar redelijk luchtig om gedaan werd, De serie bovenop het nieuws met Harry en Henk en de beroemde woorden: Koud hè, meneer Sipkema (elfstedentocht). Mijn ouders hadden gespaard voor een vliegvakantie naar Mallorca, toen was vliegen nog fantastisch, je werd als een vorst behandeld, kreeg steevast warm eten tijdens de vlucht, drankjes waren gratis. De deur naar de cockpit stond gewoon open. Het kan perceptie zijn van mijn kant maar men was blijer en onbezorgder en er was VEEL meer humor. De MEDIA was toen nog kritisch, dat is een enorm verschil met nu. Als ik een punt moet geven waarna het echt drastisch slechter werd is het 911, maar in de aanloop daar naartoe was het al omlaag aan ’t gaan met het collectieve levensgeluk.

   • Je bent niet de enige die dit zo ervaart Simon.. Ik vermoed dat we van dezelfde generatie zijn, opgegroeid en gepuberd in de jaren ‘70, zonder de ratrace van internet en mobieltjes en daaraan vastgeplakt te zitten.
    Dat vastplakken is hier nog steeds niet en zal ook niet komen. Vrienden sturen steevast een sms’je naar mij met de kreet “zet je WiFi aan” en zelfs de sms’jes mis ik regelmatig..
    Het is niet dat ik niet met de tijd meega, nee, ik hoef niet 24/7 bereikbaar te zijn of die iPhone overal mee naartoe sleuren.

    De “sfeer” buiten, op straat of waar dan ook, voel ik als heel gespannen. In de auto op de weg is dit nog een stap erger.

   • Hier herken mij ook helemaal, ik verlang zo terug naar de jaren 60 en 70. Maar je “mag” tegenwoordig niet meer zeggen dat vroeger alles beter was. Dat is ook weleens een klein beetje zo, maar toch…wil ik elke dag weer 18 zijn.

   • Mooi verwoord Simon, ik ben van 1951, oudste van 6, heerlijke tijden , bij opstaan had Mam de radio altijd aan, Noordzee ,BOUWENS TROUWENS, Vader stucadoor die was al weg in zijn vw bus. Man wat jij nu aankaart , niet verdrongen , maar deze wereld, blij met nu 72, arme kinderen WW vandaag de dag.nu op de bbc , MEER dan 130000 hebben geen thuiskomen.

 2. Herkenbaar verschijnsel. Vanmorgen nog zo een fijn moment gehad op de fiets. In het donker stak ik een kruispunt over, zag een fietser met licht aan aankomen en had genoeg tijd om over te steken en voor het volgende kruispunt te gaan (ik hou altijd het verkeer op een kruispunt in de gaten als ik oversteek).

  Het bleek een wielrenner te zijn die met minstens 40 over het fietspad knalde. ”Jij kankermongool, kijk fucking uit je ogen”. Ik droog, ehm, allicht niet met 40+ km over het fietspad in het donker knallen? ”Hou je muil kankermongool, je kan niet fietsen”.

  Terwijl ik aan het afstappen was ging ie er als een speer vandoor en de verdere verwensingen toen ie er vandoor ging mag je zelf bedenken. Is helaas niet de eerste keer. Ook met voetgangers die zonder kijken oversteken trouwens. Of auto’s die je van de weg drukken omdat ze afslaan zonder je te zien. Is me voor Corona echt zo goed als nooit overkomen. Nu heel veel vaker.

  Groeten,
  Hugo

  • De emmer loopt over. Het is zaak dat wij doen wat Henry Makow adviseert…

   ‘Het is tijd om ons te verenigen rond onze gemeenschappelijke vijand, de Rothschild WEF, die verantwoordelijk is voor de meeste van onze ellende. Richt uw woede op hun agenten, niet op de mensen die zij gedupeerd hebben, schrijft Henry Makow.’

   Wij wakkeren kunnen, als we rustig blijven, de woede van de mensheid op de gemeenschappelijke vijand richten door ze te wijzen in de richting waar hun woede hoort. Die wielrenner heeft niet eens door dat hij niet kwaad is op jou, maar op de burgemeester en de hele keten van verraders die zijn emmer laten overlopen. Je hoeft hem maar 1 keer te zeggen dat hij eigenlijk boos is op de politiek. Hij zal je eerst niet snappen, maar het zaadje is geplant en zn woede krijgt een nieuwe richting.

   • Hoi Let God,

    Goede tip mbt het zaadje planten. Kan ik wat mee dus dank je! Ik heb nog wat goede tips gepost voor jou (en anderen) in het draadje van eerder vandaag over die top bankier die de ellende aan de kaak stelt met die docu.

    Schiet me nu net een mooie slogan te binnen. Zij spelen verdeel en heers. Wij spelen verenig en werk vrijwillig samen (smile). Doet me weer denken aan het volgende.

    Ik heb eerder gepost over de zogenaamde ”noosphere”. Had je die meegekregen? Zo niet, bij deze;
    https://journal-neo.su/2023/04/20/earths-ultimate-war-a-battle-to-control-the-noosphere/
    https://journal-neo.su/2016/10/21/vladimir-putin-s-third-way-as-seen-through-the-nooscope/

    Het is een iets andere insteek dan de jouwe maar ik zie er iig een grote overlap in. Jij hebt het over liefde en het ik. Dat eerste stuk gaat over een nieuwe benadering van samenwerken als mensheid en hoe Rusland daar mee experimenteerd.

    Het idee is dat de aarde drie ”lagen” heeft. De eerste was een de planeet zelf. De tweede al de vegetatie en ander leven er op. De derde is kennis. Die is zeer nieuw in geologische termen.

    Dat mensen pure individuen zijn geloof ik niet meer in gezien meer dan een aantal bizarre dingen die ik heb meegemaakt. De stelling van de noosphere is dat mensen een vrije keuze hebben om de collectieve kennis die de mensheid heeft opgedaan door de milennia heen in een soort van collectief bewustzijn is opgenomen en daar kan je ”in tappen”. Daar kan je kwaad of goed mee doen. De Russen proberen er goed mee te doen. Putin steunt het zelfs.

    RAND corporation, de think tank die de Ukraine oorlog aanbeveelde om Rusland te destabiliseren schrijft er ook over maar dan moet je (fors) betalen om t te kunnen lezen. Om maar wat te noemen.

    Nadat je mijn tips in de andere post hebt gelezen zul je het volgende schrijven echt begrijpen. Zie je, zo bouw je een paralelle economie op. Komt geen geld belasting of wat dan ook op maar jij hebt mij geholpen en ik jou.

    Ik hoop dat je er wat aan hebt!

    Groeten,
    Hugo

    • @Hugo…

     Ik weet wat je bedoelt in het buddhisme noemen ze de noosphere volgens mij de ‘akashic records’. Een energielaag waarin alle kennis aanwezig is. Tesla zei ook dat als je de geheimen van het universum wil begrijpen/snappen, dat je moet denken in termen van frequenties, vibraties en energie. Interessant onderwerpen en ik ga me eens in de noosphere verdiepen. Dank voor de tip Hugo.

   • burgermeesters …genoteerd. VVD tuig, genoteerd. Dit zijn de volksverraders die in principe alles zullen doen wat ze word opgedragen, incluis mensen laten afvoeren ter executie, indien gevraagd.

    Er is NIETS veranderd in het denken van mensjes dan 90 jaar gelden, alles luistert en doet wat er gezegd word, al vinden ze het zelf ook niet kies…..

    We leven in een slavenstaat, maar we denken dat we vrij zijn omdat we “mogen” stemmen….

    • Hoi Dutch,

     Je 90 jaar is onjuist. Ik heb deze eigenschap tot de Egyptenaren zo een 3.5-4k jaar terug kunnen leiden en ja, ook lijden. Die samenleving had ook een ”elite” en een geloof. Die lui wisten prima wanneer er een maan- of zonsverduistering kwam.

     Via het geloof (of het nou in een God is of in het geloof van in staat, same difference) wisten ze daar de meute te overtuigen dat door hun ”linkje met God” ze wisten wat er zou gebeuren. De meute ging ze toen heel veel geld geven, zoals nu. Zowaar, een zonsverduistering maar doordat ze al dat geld hadden betaald kwam de zon weer terug.

     Niet zo verschillend met het systeem van vandaag. Betaal de overheid en alles komt goed. Ondertussen is het natuurlijk ook, Regel niets zelf!

     Grappig feitje. Weet je waarom de koning(in) nog steeds alle wetten moet ondertekenen? Omdat alleen zij een direct linkje hebben met God die zegt of de wet goed is of niet. Echt, dat is een pilaar onder ons rechtsysteem.

     Vergeet niet. Er zijn drie type mensen. De alpha’s. Die willen heersen over anderen. De beta’s vinden het allemaal prima. De niet nadenken, meedoen meute. Die zijn gemakkelijk om te kopen door de alpha’s. Geef ze onzin en ze zijn happy. Dan zijn er theta’s. Volgens mij veel FN lezers zijn dat.

     Die hebben zoiets van. Ik laat me echt niet regeren en kunnen de aanvallen van de alpha’s en hun volgzame beta’s weerstaan en doen gewoon hun ding en willen voornamelijk met rust worden gelaten terwijl ze hun ding doen.

     Groeten,
     Hugo

     • Hallo Hugo
      Over je eerste twee alinea’s , ik denk dat de situatie die je beschrijft (als dat inderdaad zo was) komt doordat in die tijd een hoogstaande cultuur over zijn hoogtepunt heen was en in verval , gecorrumpeerd. De leiders en de (meeste) priesters waren er niet meer voor het volk maar voor hun eigen gewin ten koste van het volk. Wat we heden ten dage inderdaad ook zien.
      groeten

   • Burgemeesters zijn het ultieme kwaad met hun team van verradende Boa´s welke op normale Nederlandse inwoners jagen met hun bonnenboekje…. Schande we leven in een zieke maatschappij!!!

  • Tsja …..of dat aan die vaccins ligt betwijfel ik. Helaas wordt de weg voor mijn huis ook gebruikt door wielrenners, en vooral in het weekend oefenen die een ware terreur uit. Scheldend en tierend vloekt dat soort iedereen aan de kant, vooral als de groep groter is dan drie. Dan verliest dat soort volledig het verstand……en als je er wat van zegt fietsen ze hard scheldend met voornoemde termen zo hard mogelijk door.

   Een naar soort lafbekken met een grote smoel in een groep. In hun eentje durven ze dat niet.

   Jakhalzen……..en dat waren ze al ver voor dat corona-gelul.

   Bleh.

 3. Ik heb alle gevaccineerde mensen zien veranderen of letsel zien krijgen. Geen uitzonderingen. Ik loop dan ook in het rijk der doden en besef mij dit heel goed. Compleet gestoorde,emphatie loze wezens in ontkenningsfase zijn het geworden.

  • yep Nuke ik ben eens uit een café gestapt omdat velen rond de toog mij verbaasd aankeken omdat ik tegen een kennis zei dat ze zo dom was om zich te laten vaccineren dezelfde dag…en toen ik een vrij zware soeplepel op haar bovenarm plaatse die bleef hangen…was de stemming plotseling grimmig omdat iedereen daar gevaxt was..ik zei godverdomme jullie zijn allemaal Zombies… betaald en nooit meer terug gegaan…ze zijn trouwens nog enkele maanden gesloten geweest wegens ziekte..én Nooit meer terug open gegaan…

   • Echt, bestaat het echt, dat van die lepel bedoel ik. Dat die vaxxers niet meer lachen is me wel duidelijk geworden. Maar een lepel die aan je blijft kleven lijkt me toch echt wel een reden om dicht tegen een zenuwinzinking aan te zitten. Of erger.

      • Ik kan het zo moeilijk geloven ook dat die mensen met blue tooth zijn te volgen met macadressen. Dat zou toch veel groter nieuws moeten zijn dan? Maar ja, als ze een Corona-leugen zo groot kunnen maken, zouden ze de Corona waarheid ook wellicht heel klein kunnen maken.

       Sprak net telefonisch een klant, constant ziek door de booster. Griep, zieker als anders en het duurt langer, maar geen Corona want ze had zich weer laten testen. Ik ga even met mijn hoofd op de tafel bonzen.

       Spijt als haren op haar hoofd, dat dan weer wel. Ik zei nog, blij dat ik hem niet genomen heb. “Nou wees dat maar” maar zei ze.

    • Beste Gijp wat mij ook opvalt is als ik wil betalen in de supermarkt en er maar 1 kassa open is en er dus een lange rij wachtenden voor mij staat die zoals je zegt als zombies daar niet op reageren en voor zich uit staren ga ik dan direct en beleeft vragen aan de cassiere of er nog een kassa meer open kan gedaan worden moet je dan die agressie en haat zien van de zombies voor mij want hoe durf ik zoiets schandalig te doen want in hun verdwaasde ogen zie ik agressie naar mij toekomen om dit euvel en dit is niet eenmaal geweest maar regelmatig al ondervonden. Volgens mij zijn dat allemaal volledig geprikten anders versta ik het niet meer

 4. Zolang de schuldigen blijven ontkennen dat er iets ‘mis is’ zal er niks veranderen. Wie gaat dat doen dan? Deze massamoordenaars worden van bovenaf beschermd dus dat zal hen echt ‘Conchita Bratwurst’ wezen!

  Ze denken juist dat we alles gewoon slikken en dus denken ze onbekommerd alweer over de volgende ‘plaag’ die over ons uitgestort gaat worden…

 5. De mens wil enkel geveinsd gemak.
  Neem de idioterie van voorlezen (podcasts dacht ik?) Van lezen kan je slim blijven/worden. Je laten voorlezen is voor peuters. Hardlopen met muziek op, gewoon niet willen ervaren wat er om je heen te horen is.
  Morgen storm en windkracht 8 verwacht…nee, je hoeft niet te denken, de overheid plakt er een peuterkleurtje op. (Alleen de fanatieke windsurfers snappen hoe gaaf wondkracht 8 is)

  En dan met iemnd “in gesprek”
  Wat voor soort kip zei je? En ze zijn al verzonken om die op hun spyphone op te zoeken ipv geïnteresseerd een gesprek aan te gaan.

  Enzovoorts….. de mens is maakbaar…
  En met onze “uitlaatbriefjes” en 1 km ketting. Ja, hier in dit platgespoten infantiele deel van Frankrijk scheldt ik de vijanden dolgraag verrot! En ze lopen er nog…asociale moelenlappenkneuzen

 6. Conchita is toch Spaans voor kutje, niet? Geweldig :-). De creativiteit van mensen kan echt fascinerend eindeloos zijn en het is zaak om juist dàt te blijven onderkennen, los van de vraag of iets al dan niet juist, goed of gewenst is. Het IS allemaal gewoon. Het kàn ook allemaal naast elkaar bestaan, los van de vraag wie wat wanneer aan eventuele foutheid heeft geïntroduceerd om mensen te verwarren, controleren of te misleiden. Iets waar de donkere kant echt niet tegen kan, is humor en gewoon om jezelf lachen. Morgen worden we weer wakker en (bijna) alles en iedereen doet het dan nog gewoon of ineens ook niet (helemaal).

  Deze “realiteit” is gewoon duidelijk een kosmische grap of een experiment dat mogelijk van buiten deze dimensie aangestuurd wordt. Het maakt allemaal niet uit hoe je dit verwoordt of niet, want het gaat niet om absolute echtheid, correctheid of waarheid.

  Ervaar, accepteer en wees dankbaar, zolang het nog kan in deze fysieke en mentale gesteldheid. Niet alles gaat namelijk van mensen uit en gelukkig ook maar.

    • Conchita Wurst. Conchita is een Spaanse naam die afgeleid is van La imaculada concepción “onbevlekte ontvangenis (van Maria)”. Het is echter ook een kooswoordje dat gebruikt wordt voor het vrouwelijk geslachtsdeel, waarbij het in Spaanstalige landen gebruikt wordt als “schelpje”. Wurst staat natuurlijk voor worst, wat verwijst naar het mannelijk geslachtsdeel. Dus de naam op zich refereert al naar twee(ge)slachtigheid. Een ander woord daarvoor is ‘hermafrodiet’. Tweeslachtigheid is iets dat gebruikt wordt in de symboliek van de Saturnus-aanbidding; de Saturnus cultus. In mijn vorige artikel legde ik uit dat Saturnus verheerlijking in alle religies voorkomt. Het woord Satan is afgeleid van Saturnus. En dus zou je kunnen stellen dat alle wereldreligies, zonder dat de gelovigen in de kerk, moskee, synagoge of andersoortige tempel dit door hebben, Saturnus verheerlijken. Satan wordt in meerdere geschriften afgeschilderd als een hermafrodiet wezen.

     • En die tweeslachtigheid speelt niet alleen bij mensen. Ik herinner me dat over Kweeen of iets dergelijks werd gesproken als een kip tweeslachtig bleek te zijn. Wat er toen mee gedaan werd, weet ik niet meer. Maar kan me voorstellen dat dat dier geen lang leven was beschoren.

     • in Spanje zelf wordt dat woord niet gebruikt , en ik kan het weten, vermits spaans zowat mn tweede moedertaal is ….Het meest gebruikte kutjeswoord is chocho of chochito…..

 7. Het leven van mijn “medemensen”, hen die dus spuitjes hebben gehaald en mij hebben geminacht en buitengesloten, die levens hebben voor mij een minimale waarde gekregen.
  zouden ze op straat doodvallen is het te hopen dat ze niet voor mijn auto vallen, want ik rij niet om.

  …dat is voor mij onderaan de streep wat de lockdown heeft gebracht: een haat tegen hen die als vuile blinde schapen een spuit zijn gaan halen en met een arrogante bek mij de les hebben willen lezen.
  Ik noem het VVD ers… maar er zitten natuurlijk van allerlei partijen tuig tussen. Het zijn voor mij geen mensen meer….ik woon er nog tussen…tussen de dieren, de slaven. Ze zijn mijn spaarpot voor donkere dagen, mijn voedsel kast…

  Als dit nogmaals gebeurd en ik word van iets wat ik wil buitengesloten zal mijn reactie die zijn van de in leven en welzijn bedreigde mens…

 8. Het is okay, hoor. Ik weet dat ik vaak vreemd overkom: is niet de bedoeling of zo. Maakt niet uit. Mijn ingesteldheid als ex-Belg is er juist eentje van compleet relaxte vrijheid voor alles en iedereen, zolang het maar niets of niemand schaadt (hoewel zelfs dat er niet toe doet, maar ja, dat kan niet iedereen willen accepteren en het is ook wel begrijpelijk). Deze dimensie is nou eenmaal indrukwekkend en hoe kom je los van je eigen indrukken? Dat is niet altijd zo simpel. Wie ben “ik” om mensen te vertellen dat er ook iets anders mogelijk is dan vooral kommer en kwel in het hoofd zoals dat tegenwoordig vaak het geval is?

  • Hoi,

   Een van de mooiste uitspraken over rare mensen die ik ooit heb gehoord is het volgende. When things get weird, the weird turn pro. Voor het geval mensen die dit lezen niet zo goed in Engels zijn de vertaling. Zodra dingen raar worden worden rare mensen de echte professionals.

   Groeten,
   Hugo

 9. 1% control the world.
  4% are their puppets.
  90% are asleep,
  5% Know and try to wake the 90%

  The 1% use the 4% to prevent the 5% from waking up the 90%

 10. Het volgende kwam ik zonet tegen. Nederlands schandaal. Te weinig zorgpersoneel (vanwege uitval in cojonatijd) en het adverteren in Indonesië om verpleegkundigen over te halen naar Nederland te komen onder valse voorwendselen. Advocaat Maes.. waar ken ik die naam van? Afijn, ik deel: https://www.youtube.com/watch?v=-SI3ncyyB3Y

 11. Offtopic

  Ik mis de tijd dat er overvloedig artikels van Oekraine verschenen. Nu wordt de aandacht verschoven naar Israel. Wereldoorlog 3 gaat in het oosten beginnen? De witte vlag staat blijkbaar te wapperen met zo weinig media aandacht.

  • …er is ook nog moslim geweld tegen blanken in Europa, plaatsmoorden in Suid Afrika dat ongetwijfeld doorgaat, enorme crisis in Venezuela waar mensen dagelijks kapot gaan van de honger in een voormalig OPEC land met enorme reserves olie…..bijna burgeroorlog in Brazilië, Argentinië, Chili, de rest van midden en zuid Amerika, Noord Amerika zelf dat op het randje hangt van alle soorten ellendeen ongetwijfeld is er in de rest van de wereld nog meer shit….

   Wat ik mis op Front nieuws is een leuke milf die de dag opent, het staat me nog vers bij dat rommel de lachende strontkop van Rutte als eerste beeld van de dag presenteerde, ik werd moordlustig en kreeg tegelijkertijd kots neigingen….meer bloot met een glimlach….of zoals de SGT majoor altijd zei: dames met open wonden…wat dan dus niet aan de muurt mocht hangen…

   In een wereld waar de prioriteit op leven zou moeten liggen is kapot maken het enige dat het WEF kan orchestreren…hun “young” mongolen leaders zijn het stront van de maatschappij…

   kill ‘m all, let god sort them out.

 12. 1 rotte appel in de mand , kan de hele mand aansteken , het is makkelijker om ruzie dan vrede te bewerk stelligen , en dat weten de rothshilds maar al te goed

 13. De afgelopen 3,5 jaar voor de gek zijn gehouden en zich nog steeds voor de gek laten houden. De buurvrouw vertelde fier dat ze haar zoveelste prik gehaald had enkele dagen later lag ze plat , zo ziek als een hond na een weekje of twee op sterven na in bed gelegen te hebben vraag die tuttebel wanneer ik mijn spuiten ga halen ??????????????????Gek zijn ze en ik heb ze uitgelachen ongelooflijk zo stom.

 14. Steeds vaker verschijnen er ook via MSM-kanalen berichten over het fenomeen dat “zelfs” orthodoxe wetenschappers niet ontkomen aan de vaststelling dat we in een simulatie leven. Dat lijkt op heel veel vlakken te worden bevestigd, niet alleen voor wat bevindingen betreft omtrent het bestaan van bijvoorbeeld een nabijgelegen zonnestelsel (iets met de naam Kepler-nog-wat) dat op allerlei fronten niet voldoet aan de bekende natuurwetten.

  Tussen Mars en Jupiter schijnt zich nu ook een asteroïde te bevinden met een materiaaldichtheid van 75 g per kubieke centimeter en dat is volgens de gebruikelijke inzichten fysiek onmogelijk omdat zelfs de zwaarste elementen die nog stabiel zijn (zoals osmium) maar een dichtheid hebben van hooguit 22 g per kubieke centimeter (lood zelfs maar 11 g). Het kan ook zijn dat er nog heel wat perioden bestaan in het periodieke system der elementen waar men hier niets van afweet omdat bepaalde elementen hier niet voorkomen. Men denkt ook dat de bewuste asteroïde donkere materie bevat …

  Euh, ergens heeft dit verhaal iets te maken met het idee dat het mogelijk niet vreemd is dat mensen gek beginnen doen als ze iets ingespoten krijgen dat veel lijkt op zelforganiserende nanotechnologie (indien de op internet te vinden afbeeldingen van onafhankelijke onderzoekers “echt” zijn).

  In feite blijven we alsmaar bezig met de oervragen: wat is dit hier allemaal, hoe werkt het, is het te begrijpen, wat zijn wij werkelijk en is het de bedoeling om daarachter te komen?

 15. Jammer van het vele “iedereen” en “allemaal” in bovenstaand verhaal. Ik ben niet iedereen en heb zeker geen trauma opgelopen door lockdowns of wat dan ook. Ja, er zijn veel horken, maar of dat veranderd is dóór de shots of dat dit juist een “kijk mij deugen want ik heb de spuit gehaald” reactie is, dat is niet te zeggen. Ik ken vele ingespoten mensen en nog altijd even aardig als altijd. Alleen hoogstwaarschijnlijk lopende tijdbommen wat betreft ziektes/ dood. Maar of ik nou in de stad een hapje ga eten, op de camping ben, bij familie, ik kan niet zien dat mensen echt veranderd zijn. Misschien dat velen net als de schrijver in een depressie zijn beland en het goede in mensen en de wereld niet meer wíllen of kunnen zien. Lees de media oppervlakkig, verdiep je niet teveel in oorlogonzin of wat dan ook, selecteer leuke sites en doe leuke dingen. Het leven kan echt wel prachtig zijn in een land als Nederland. Ondanks de massale immigratie van ellendelingen en debiele regels…

 16. Ik heb een gloeiende tering hekel gekregen diegene die mij en mijn vrouw uitgesloten hadden, niet zonder een QR code de sportschool, terras of Horeca gelegenheid voor ons dicht bleef, dat ze nu nog de vuile, pest pleuris typhus krijgen en ik heb mijn schoonzus er niet mee terug, dat esoterische slappe gelul daar moet ik ook van over mijn nek gaan.

 17. Ik heb bij voorbaat een hekel aan mensen die hun hondje tegen de pui van een huis laten zeiken. Maar die mensen waren er voor cojona ook al.

  Gelukkig doe ikzelf niet aan sportschool, terras en horeca dus dat zal me verder een worst wezen.

 18. Meer bomen minder puien ☺
  Topic in een ruk uitgelezen .
  Weinig toe te voegen .
  Beklap loos overal geweest.
  Mensen zijn nog immer onbeschoft als altijd .
  Zie wel mensen ontploffen voor een habbekrats .
  Ben eigenlijk als kind tot nog toe altijd als een paria behandeld , alles bij elkaar een inhoudelijk bewogen leven .
  De draad van Duchesne kwam mij van uit het hart gesproken over .
  Ik zie het allemaal en ben ik verbaasd ?
  Mijn nieche zei laatst dat de druk van de negatieve wolk om ons hen steeds drukkender wordt , duidelijk voelbaar . Wat ik kan beamen .
  Hier net zo als jullie allemaal (reguurders) wij ervaren het zelfde als jullie .
  De vervlakking van mensen om ons heen is zo aanwezig .
  Men kijkt met oenige ogen sommige hebben een waas als een vis die al 3 dagen op het droge ligt . Je haalt de niet gevaxte personen er makkelijk tussen uit , ze stralen een alertheid uit ! eigenlijk motto Nemo confido vertrouw niemand!
  Off topic naar LGSTO je kunt latijn makkelijk vertalen hoor .

  Dit bedoelde ik “Si respicias quantum satis potes videre totam vitam tuam

  Als je ver genoeg terug kijkt kun je je hele leven zien ”
  En niks super mercado grapjas . 😎
  Paga poekoe . Deze supermarkt ken ik nog uit Portugal .
  Jaren 80 heb ik een jaar op het strand geleefd en wild over al met mijn woonwagen geleefd.

 19. De “gevaxten” zijn enigzins wakker geworden want er zijn er veel in mijn omgeving die zeggen: ik wil die prik niet meer.
  Maar dat komt alleen omdat ze nu weer overal naar toe kunnen gaan waar ze willen.
  Ik sprak toevallig net iemand (en dat is niet de enige) die zei: die prik komt er bij mij niet meer in ….. behalve als ik hem nodig heb om op vakantie te gaan……
  En daar heeft die stink regering toendertijd een mooie slag mee geslagen. Mensen moesten en zouden op vakantie gaan en de kroeg induiken en vonden het geweldig dat de ongevaxten nergens meer naar binnen mochten. Wat hadden ze een lol met hun QR code, een big smile op hun smoelwerk want ja, ze voelden zich oppermachtig met hun groene vinkje!
  En maar snotteren en grieperig zijn na de bevrijdende prikken. Natuurlijk komt het daar niet van in hun ogen en denken ze dat ik nog steeds knettergek ben.
  En toch moet ik de overheid nageven dat ze een behoorlijke kudde achter zich aan gekregen hebben al verlaten ze nu zelf het zinkende schip. Dat miljoenen mensen, alleen al in ons land, zich zo hebben laten bedonderen. Echt onbegrijpelijk voor mij!

  • Gelezen Adriaan,
   Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans zegt: “Medische QR-dwang en -drang uitgevoerd door de GGD. Op last van de NCTV. Niet beschermd door politiek of overheid.”

   “Nooit ging het om ‘gezondheid’. Nooit ging het om ‘ic-capaciteit’. Nooit ging het om ‘oma te redden’. Nooit ging het om ‘alleen samen’,” voegt ze toe.

   Maar waar ging het nu wel om? Het blijft speculeren. Niemand doet iets voor niets. ja, burgers onderling kunnen menselijkheid tonen maar technocraten, psychopaten? Echt niet. Geen idee, maar ze wilde het gif wel graag in het lichaam van hun medemens. en dat is extreem verdacht.

   • En het bijzondere is dat iedereen het maar normaal vindt dat De Jonge en Rutte zich niet hoeven te verantwoorden. De staat heeft inmiddels tegen zoveel mensen aangifte gedaan, maar Rutte en de Jonge? Nee, die blijven buiten schot. Bijzonder toch?

    Ik ga Ringo aanhalen, hij gelijk. Het is de gespleten tong, allebei vol met bacillen. De tong zelf wordt de bacillen beschermd. Als je het ziet, zie je het. En dan ga je veel herkennen. Want veel meer dan schoolplein niveau is het ook niet. Gaan teamen. De Maffia doet het zo al eeuwen, nou de maffia is in het openbaar bestuur doorgedrongen. Gefeliciteerd ermee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in