De EU-statistiekenautoriteit “Eurostat” heeft verontrustende cijfers gepubliceerd: in december 2022 is de oversterfte in de Europese landen gemiddeld met 19% gestegen – en dit in vergelijking met het gemiddelde van de jaren 2016-2019. Bovendien is een sterke stijging ten opzichte van november 2022 duidelijk, toen de oversterfte “slechts” plus acht procent bedroeg. Ook interessant: ter vergelijking: in 2020 was het 30% hoger en een jaar later 24% hoger, maar deze trend lijkt ook te gelden voor 2022, bericht Unser Mitteleuropa.

Vergaande correlatie tussen oversterfte en vaccinatiegraad

Duitsland (+37% / ca. 77% vaccinatiegraad – VG noteerde in december 2022 de hoogste oversterfte (OS). Oostenrijk (+27 procent / ca. 76% VG), Slovenië (+26 procent ca. 59% VG), Ierland (ca. 82% VG) en Frankrijk (beide +25 procent / ca. 80% VG) lieten echter ook piekende stijgingen zien. Twintig procent meer doden (ten opzichte van het gemiddelde 2016-2019) vielen in Tsjechië (ca. 65% VG), Nederland en Estland (beide +23% / ca. 64% VG) en Denemarken (+22% / ca. 82% VG), evenals Finland (ca. 79% VG) en Litouwen (ca. 68% VG) (beide +21 procent).

Ook IJsland (ca. 83% VG) en Ierland (ca. 82% VG) behoren tot de top. Spanje (ca. 86% VG) en Portugal (ca. 93% VG) bevestigen deze correlatie echter niet. Er zijn echter geen gegevens beschikbaar voor Zweden met zijn beruchte speciale weg naar kudde-immuniteit (ca. 74% VG).

Hongarije, Roemenië en Bulgarije: Laissez-faire versus covid

Veelzeggend is echter dat in de oostelijke EU-landen het tegenovergestelde verschijnsel optrad: Er was (bijna) geen oversterfte: alleen in Hongarije is er geen duidelijk verband tussen OS en VG (een kleine stijging van 2,8% bij een VG van 64%). Hongarije had echter ook het meest liberale covid-regime in de hele EU. Wat een verklaring zou zijn.

  De meest foute president van de pandemie

Mijn beoordeling van de coronasituatie als Oostenrijker in het buitenland in Hongarije

Sinds de zomer van 2021 is, ondanks Covid, het openbare, politieke en economische leven in Hongarije grotendeels normaal verlopen: sindsdien zijn winkels, kappers, restaurants, scholen open… Er was echter ook geen paniek door vaccinatiecomplotten in Hongarije – om het slechte woord hier op dit forum te gebruiken:

“Uiterlijk sinds Covid ben ik blij dat ik mijn woonplaats in die post-Metternisch onderworpen staat Oostenrijk heb opgegeven. In het door mij geadopteerde Hongaarse land worden de Coronamaatregelen nonchalant, pragmatisch en op eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd.

Niemand hier zou het absurde idee krijgen dat Orban een geheim plan in elkaar zou knutselen om zijn hele volk op te sluiten in een gigantische goelag. Omdat de mensen hier altijd rekening met elkaar hebben gehouden…” (gastartikel van Elmar Forster op philosophia perennis)

In Roemenië (ca. 42% VG) en Bulgarije (ca. 30% VG ) is er praktisch geen OS.

Logica van de voorstanders van vaccinatie: pandemie-maatregelen voorkwamen doden die nu worden ingehaald

De uitleg van de voorstanders van vaccinatie klinkt echter hulpeloos: namelijk dat “in de Midden- en Oost-Europese landen de oversterfte tijdens de pandemie zeer hoog was” – zoals Zoltán Kiss, onderzoeksarts aan de Hongaarse Universiteit van Pécs, zegt.

In sommige Scandinavische landen (Noorwegen) zou zich – volgens vaccinatiedeskundigen – het vreemde verschijnsel hebben voorgedaan dat er tijdens de pandemie minder oversterfte was dan in voorgaande jaren. De vreemde verklaring hiervoor: er zouden tijdens Covid in deze landen meer levens zijn gered dan vóór de pandemie, dankzij zeer strenge pandemie-maatregelen, een gedisciplineerde samenleving en een geavanceerd gezondheidssysteem.

  Je wilt niet weten wat er komt

Met andere woorden, Covid was veel minder gevaarlijk dan conventionele epidemieën omdat er geen significante verliezen waren door griep of pneumokokken-infecties als gevolg van maskers en afstandsmaatregelen. Daarom zouden vooral oudere, chronisch zieke of meer gevoelige patiënten het hebben overleefd – benadrukte Zoltán Kiss.

En verder: Maar nu zouden deze patiënten ermee worden geconfronteerd en dus worden blootgesteld aan een hoger overlijdensrisico, dat twee of drie jaar lang werd gemist of niet significant was.

Polen en Tsjechië raadselachtig

De gegevens uit Polen en Tsjechië blijven echter raadselachtig omdat de oversterfte zowel tijdens Corona als nu, in december 2022, veel hoger was. De avontuurlijke verklaring hiervoor: mogelijk kon een epidemie van de bovenste luchtwegen deze landen in verschillende cycli bereiken.

 

Statistieken: Aandeel van de bevolking met COVID-19 vaccinatie door geselecteerde landen wereldwijd (per 20 december 2022) | Statista. U kunt meer statistieken vinden op Statista.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCorona hysterie: Britse regering besprak het doden van alle katten
Volgend artikelRussisch-Oekraïense oorlog: Waar blijft het grote Russische offensief?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Zolang de massamoordenaars de sterfgevallen ‘corona’ blijven noemen gaat de globale genocide & infanticide gewoon verder! De LEUGEN blijft regeren, zoals Beatrix ooit met vooruitziende blik openbaarde.

  2. Helaas laten de meeste mensen zich bij een volgende ‘pandemie’ zich weer net zo makkelijk van die spuitjes aanpraten. Rijp voor de slacht.

  3. Het domheidsgehoorzaamvirus is besmettelijker dan ik ooit heb gedacht, dat er zoveel mensen zich vrijwillig lek hebben laten prikken. Daar de geprikte nu nog dommer, gehoorzamer en volgzamer van zijn geworden, zullen vele gewoon zich vaker laten prikken. Dat is de paradox van hoe dommer iemand is, hoe slimmer hij/zij denkt te wezen en bij domme mensen tart elke logica en inzicht. Dat maakt hem/haar zo onberekenbaar en onvoorspelbaar.

    • Dat zou men wel zeggen,het heeft er alles van,gezien het feit,dat op het plein achter ons geen parkeerruimte meer over is en iemand bij de ingang van de priklocatie het verkeer staat te regelen.Veel oudere mensen komen uit die auto’s.Met stomheid geslagen,wanneer je dat ziet!!

  4. Hoe dom moet je zijn om aan een ” experimenteel vaccin” campagne mee te doen! Experiment met je gezondheid ? Ben je gek geworden? En bovendien zo overduidelijke Propaganda!
    Met een flinke oversterfte door een zware griepgolf hoorde je nooit dat er niet genoeg mensen een griepprik hadden genomen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in