De Duitse burgemeester Erik Lierenfeld heeft een video-PSA (openbare dienstaankondiging) uitgebracht waarin kinderen worden geïnstrueerd om diegenen te verraden die de wetenschap achter het dragen van mondkapjes in twijfel durven trekken. De schoolkinderen moeten de politie bellen als ze iemand tegenkomen die de effectiviteit van mondkapjes ontkent.

In een door Rair naar het Engels en door Frontnieuws in Nederlands vertaalde video waarschuwt de burgemeester van Dormagen dat er “gekke” mensen zijn die mensen proberen te overtuigen dat mondkapjes niet nodig zijn, en dat de Duitsers “verenigd” tegen hen moeten optreden.

Het in twijfel trekken van de regering en hun willekeurige en onwetenschappelijke maatregelen tegen het Coronavirus wordt in Merkel’s Duitsland van bondskanselier Angela niet langer geaccepteerd. Men moet naar de staat luisteren, en elke vraag over het beleid wordt als crimineel beschouwd.

Het is niet de eerste keer in de geschiedenis van het land dat ze kinderen gebruiken om andersdenkenden te vervolgen en te vernietigen. Het Oost-Duitse ministerie voor Staatsveiligheid, Stasi, rekruteerde informanten in de schoolgaande leeftijd om iedereen te elimineren die hun macht en controle bedreigde. Stasi gebruikte kinderspionnen om hun familie, vrienden en kennissen te verraden, wat ertoe leidde dat “meningscriminelen” gevangen werden genomen, gemarteld of zelfs vermoord.

Op de gebruikelijke linkse wijze, toen ouders kritiek hadden op burgemeester Lierenfeld’s, zette hij de  typische linkse afbuigingsstrategie in, genaamd de “Luke O’Brien Tactic”: Beweren dat hij doodsbedreigingen ontvangt nadat zijn belachelijke oproep had gedaan.

Bekijk de gevaarlijke ‘openbare dienstaankondiging’ van burgemeester Erik Lierenfeld:

“Hallo beste schoolkinderen. Dit is jullie burgemeester, Erik Lierenfeld, met een belangrijke boodschap:

Het dragen van een mondkapje is slim!

Door dat te doen bescherm je jezelf en anderen.

Er zullen mensen zijn die je zult ontmoeten die zeggen dat je het niet hoeft te dragen, wat complete onzin is, dus hou een oogje in het zeil voor dat soort mensen, bel de politie op 1 1 0, bel het gemeentehuis op 2 5 7 5 5 5 5, en de wetshandhaving is ook op straat.

Laat deze Coronaleugenaars en andere gekken je geen verhalen vertellen. Zorg alsjeblieft voor jezelf, blijf gezond en blijf krachtig verenigd”.

Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

  Burgemeester vaardigt decreet uit om Duitse vaccincritici dood te schieten
Vorig artikelCovid-19: bewijs van globale fraude
Volgend artikelDe Grote Transformatie “The Great-Reset” – De weg naar het digitale concentratiekamp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

    • Inderdaad, een vuile communist, een mondkapje heeft geel enkel, maar dan ook geen enkel nut, en op deze manier kinderen aanspreken duidt op een zeer laag iq, is zeer laag bij de grond, hij is zelfs niet eens instaat om een normaal gesprek te voeren als een volwassen persoon, dat noemt zich burgemeester, ein schwein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in