Mensen kunnen zichzelf wijsmaken dat ze niet hebben gezien waar het de afgelopen 17 maanden heen is gegaan, maar dat hebben ze wel. Ze zagen alle tekenen langs de weg. De tekens waren allemaal geschreven in grote, vette letters, sommige in eng uitziend Germaans schrift. Ze lazen …

“DIT IS DE WEG NAAR HET TOTALITARISME.”

Ik ga je niet al die borden weer laten zien. Mensen zoals ik wijzen ze al 17 maanden lang aan, en lezen ze hardop voor. Iedereen die ook maar iets weet over de geschiedenis van het totalitarisme, hoe het de samenleving stapsgewijs verandert in een monsterlijk spiegelbeeld van zichzelf, heeft vanaf het begin geweten wat het “Nieuwe Normaal” is, en we hebben het van de daken geschreeuwd, schrijft CJ Hopkins.

We hebben gezien hoe het Nieuwe Normaal onze samenlevingen veranderde in paranoïde, gepathologiseerde, autoritaire dystopieën waarin mensen nu hun “papieren” moeten laten zien om een film te kunnen zien of een kop koffie te kunnen krijgen en publiekelijk hun ideologische conformiteit moeten tonen om een supermarkt binnen te kunnen gaan en boodschappen te kunnen doen.

We hebben gezien hoe het Nieuwe Normaal de meerderheid van de massa’s heeft getransformeerd in haatdragende, hysterische meutes die openlijk de “Ongevaccineerden” vervolgen, de officiële “Untermenschen” van de Nieuwe Normaal-ideologie.

We hebben gezien hoe het Nieuwe Normaal precies heeft gedaan wat elke totalitaire beweging in de geschiedenis voor hem heeft gedaan, tot op de puntjes. We hebben op dit alles gewezen, elke stap van de weg. Ik ga dat niet allemaal nog eens herhalen.

Ik ga echter wel documenteren waar we nu staan, en hoe we hier gekomen zijn … voor de goede orde, zodat de mensen die je later zullen vertellen dat ze “geen idee hadden waar de treinen heen gingen” zullen begrijpen waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger.

  65 studies tonen aan dat mondkapjes fysieke, psychologische en sociale schade veroorzaken

Ja, dat is hard, maar dit is geen spelletje. Het is geen verschil van mening. Het globale kapitalistische heersende establishment is een nieuwe, meer openlijk totalitaire structuur van de samenleving en methode van heersen aan het implementeren. Zij trekken onze grondwettelijke- en mensenrechten in, en dragen de macht over van soevereine regeringen en democratische instellingen naar onberekenbare globale entiteiten die geen enkele loyaliteit hebben aan een natie of haar bevolking.

Dat is wat er gebeurt… op dit moment. Het is geen tv-show. Het is echt aan het gebeuren.

De tijd voor mensen om “wakker te worden” is voorbij. Op dit moment, doe je mee met de strijd om te behouden wat er over is van die rechten, en die soevereiniteit, of je geeft je over aan het “Nieuwe Normaal”, aan globaal-kapitalistisch totalitarisme. Het kan me niet schelen wat je gelooft over het virus, of zijn gemuteerde varianten, of de experimentele “vaccins.” Dit is geen abstracte discussie over ‘de wetenschap’. Het is een gevecht… een politiek, ideologisch gevecht. Aan de ene kant staat democratie, aan de andere kant totalitarisme. Kies verdomme een kant, en leef ermee.

Hoe dan ook, dit is waar we nu staan, en hoe we hier gekomen zijn, in grote lijnen.

Het is augustus 2021, en Duitsland heeft demonstraties tegen het “Nieuwe Normaal”-ideologie officieel verboden. Het verbieden van politieke oppositie is een klassiek kenmerk van totalitaire systemen. Het is ook een klassieke zet van de Duitse autoriteiten, die hun het voorwendsel zullen geven om morgen de knokploegen van het Nieuwe Normaal op de demonstranten los te laten.

In Australië is het leger ingezet om volledige naleving van regeringsdecreten af te dwingen … lockdowns, verplichte openbare gehoorzaamheidsrituelen, enz. Met andere woorden, het is de facto de staat van beleg. Dit is een ander klassiek kenmerk van totalitaire systemen.

  WEF-lid vergelijkt vrije meningsuiting met 'fascisme' en eist censuur van X

In Frankrijk zullen restauranthouders en andere ondernemers die “ongevaccineerden” serveren, nu in de gevangenis belanden, net als, uiteraard, “ongevaccineerden”. Het tot zondebok maken, demoniseren en segregeren van “ongevaccineerden” gebeurt in landen over de hele wereld. Frankrijk is slechts een extreem voorbeeld. Het tot zondebok maken, ontmenselijken en segregeren van minderheden – in het bijzonder de politieke tegenstanders van het regime – is een ander klassiek kenmerk van totalitaire systemen.

In het Verenigd Koninkrijk, Italië, Griekenland en talloze andere landen over de hele wereld wordt dit pseudo-medische systeem van sociale segregatie ook ingevoerd, om samenlevingen te verdelen in “goede mensen” (d.w.z., die zich aan de regels houden) en “slechte” (d.w.z., die zich niet aan de regels houden). De “goede mensen” krijgen toestemming en worden aangemoedigd door de autoriteiten en de media om hun woede los te laten op de “Ongevaccineerden”, om onze afzondering in interneringskampen te eisen, en om openlijk te dreigen ons op wrede wijze te vermoorden. Dit is ook een kenmerk van totalitaire systemen.

En dat, mijn vrienden, is waar we nu zijn.

We zijn hier niet van de ene dag op de andere gekomen. Hier zijn slechts een paar van de onmiskenbare tekenen op de weg naar totalitarisme waar ik de afgelopen 17 maanden op heb gewezen.

June 2020 … The New (Pathologized) Totalitarianism.
August 2020 … The Invasion of the New Normals.
October 2020 … The Covidian Cult.
November 2020 … The Germans Are Back!
March 2021 … The New Normal (Phase 2).
March 2021 … The “Unvaccinated” Question.
May 2021 … The Criminalization of Dissent.
June 2021 … Manufacturing New Normal “Reality.

  Verplichte vaccinatie ingetrokken - Amerika's ziekenhuizen staan op instorten - duizenden opzeggingen

En nu, hier zijn we dan, waar we al die tijd al naar op weg waren, duidelijk, onmiskenbaar op weg … rechtstreeks naar De Naderende Storm, of mogelijk een wereldwijde burgeroorlog. Dit is niet het einde van de weg naar totalitarisme, maar ik ben er vrij zeker van dat we in de laatste rechte lijn zitten. Het voelt alsof de dingen op het punt staan om lelijk te worden. Heel lelijk. Extreem lelijk. Degenen onder ons die vechten voor het behoud van onze rechten, en een zekere schijn van democratie, zijn in de minderheid, maar we hebben ons laatste woord nog niet gehad … en er zijn miljoenen van ons, en we zijn klaarwakker.

Dus kies een kant, als je dat nog niet gedaan hebt. Maar voordat u dat doet, kijk dan eens terug naar de geschiedenis van totalitaire systemen, die om de een of andere reden nooit lijken te werken voor de totalitaristen, tenminste niet op de lange termijn. Ik ben geen beroepsfilosoof of zo, maar ik vermoed dat het iets te maken kan hebben met het onuitroeibare verlangen van sommige mensen naar vrijheid, en onze bereidheid om daarvoor te vechten, soms tot de dood erop volgt.

Dit voelt een beetje als een van die tijden.

Sorry dat ik zo “Braveheart” doe, maar ik bereid me voor om morgen in elkaar geslagen te worden door de Nieuwe Normaal pelotons, dus ik ben een beetje … je weet wel, overdreven emotioneel.

Maar serieus, kies een kant… nu… of er wordt een kant voor je gekozen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De naderende stormVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGynaecoloog-deskundige zegt dat Covid-19 gevaccineerde personen een impact kunnen hebben op ongevaccineerde vrouwen
Volgend artikelNieuwe CDC studie bevestigt: 74% van de nieuwe COVID-19 gevallen zijn volledig gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De felle vrijheidsstrijders die ons de tweede wereldoorlog deden winnen en die vermoedelijk nooit geweten hebben dat ook die oorlog een door de elite geschreven toneelstuk was zijn intussen praktisch allemaal dood. Zij zouden met mij woedend en verbijsterd zijn om nu in het derde inferno te moeten ontdekken dat het keer op keer doden van miljoenen mensen voor onze volkomen gewetenloze tegenstanders niets anders is dan een spel waarmee ze geld verdienen en zichzelf en elkaar vermaken en verlustigen over het intussen evidente feit dat de onschuldige, eenvoudige mensen steeds weer zo gemakkelijk voor de gel gehouden kunnen worden, zodat zij voor de zoveelste keer in de geschiedenis de hele wereld kunnen manipuleren. Nu blijkt dat er een eerste aanzet tot een mogelijke oplossing kan zijn als wij in staat geraken de hele wereldelite op alle corrupte terreinen van economie en medicijnen de macht ontnemen en volledig uitschakelen. Ons wacht een titanenstrijd. De elite is gewetenloos en schuwt geen enkele monsterlijkheid in hun dodelijke spel met ons.

  • Peter P.
   De felle vrijheidsstrijders die ons de tweede wereldoorlog deden winnen
   Je bedoelt het goed hoor maar
   Mmm! Mach ik toch even een opmerking maken dat velen van hun communisten waren!
   Niet allemaal maar wel in meerderheid.Zij streden meer voor het Communistische belang
   Zoals de islam ook doet.Zij wilden vrijheid om het communisme op de mensen leggen.
   Wat nu ook gebeurd ze zien hun kans schoon nu.En zij zijn nu ook heel toevallig de genen
   die veelvuldig geroemd en in het zonnetje gezet worden al ettelijke jaren lang.
   Leer breder te denken om het juiste plaatje te zien.
   Het communisme fascisme word nu uitgerold.
   Waarom ging Duitsland ook de commies te lijf.
   Wat dacht je van concurrentie het rood in de vlag zegt genoeg.
   En waarom word links en de islam nu niks in de weg gelegd. mmm!
   Eigenaardig he.

   • Joost, jij snapt er werkelijk helemaal niets van!!
    Je verward de verzetsstrijders met de corruptie van het Oostblok communisme. Ga je huiswerk doen en praat waar je verstand over hebt.
    Er was een zuivere intentie van de verzetsstrijders. Jij bent vast een nazaat van regering Drees!

    • Uhh hum!
     Wat is dit nu School wijsheid?
     Als je goed leest dan staat daar onder andere
     NIET ALLEMAAL maar wel in meerderheid.
     Niet duidelijk? Daarmee zeg ik dat er ook goeie verzetslui
     waren met de juiste intenties.Alleen worden al jaren de communisten
     verzetsstrijders alle aandacht gegeven nauwelijks de werkelijke verzetsstrijders.
     Als je goed oplet dan ga je het zien.
     Of wil je het niet zien mmm?
     Zet driekwart van die aangeleerde School wijsheid indoctrinatie maar overboord.En leer maar te denken voor je zelf is niet zo moeilijk.
     Hi hi hi Jij bent vast een nazaat van regering Drees!
     Nee hoor Jeroen niets van dat.
     Verders geen commentaar en disc gesloten.

 2. Het heeft niet veel nodig om de totalitaire koers te zien. Maar helaas is ons als kind niets op school verteld over bijv. de holomodor. De holocaust, ja die wel. Maar dat is. officieel ook niet wat het in werkelijkheid was.

  “Europa: the last battle” opent veel ogen hopelijk. Al is het eerste deel, de holomodor wel een kneiterharde klap in het gezicht. Dat moet ook wel. Ontnuchtering met brood en spelen werkt niet. Hoe graag we dat ook zouden willen.

  Ik walg. Van mezelf, maar meest nog van mensen die een onverschillige houding hebben en maar “dansen met jansen” zodat ze op vakantie kunnen.

  Maslov zou er niets van begrijpen: je primaire levensbehoeften opgeven voor secundaire en tertiaire onbenulligheden.

  Wij hebben nooit leren overleven. Welvaart en weelde, zo vergankelijk. Maar spiritueel zijn we straatarm. En dat is te zien, te voelen, te ruiken en vooral te horen. Want wat mensen soms zeggen weerspiegeld datgene wat in hun hart omgaat. Triest en absurd tegelijk.

  Horror. Ultieme horror, waarbij de holomodor maar een proeftuintje blijkt.

  • “Maar spiritueel zijn we straatarm. En dat is te zien, te voelen, te ruiken en vooral te horen. Want wat mensen soms zeggen weerspiegeld datgene wat in hun hart omgaat. Triest en absurd tegelijk”. Heel mooi geschreven en waar !

 3. Laat maar gebeuren, ik weet dat ik aan de goede kant sta.
  Laat ik maar verketterd worden, het zij zo, dat zegt niks over mij.
  Laat de leuke dingen der leven aan mij verbij gaan, ervalt nog genoeg te genieten elders.
  Laat de artsen maar wegkijken als ik om hulp vraag, de natuur gaat me wel geven wat ik nodig heb.
  Laat maar gebeuren dat ik overal weggestuurt word, mijn beste vriend, dat ben ik zelf.
  Laat maar gebeuren dit alles, ik bekommer wel om mijn naaste, heb ze lief en neem hen bij de hand en troost hen, weet ook dat dit de juiste weg is en als een andere die ander pad neemt, prima dat is niet mijn karma, ik hou mijn pad zo zuiver mogelijk en maak het beste van mijn leven. Ster uit Frankrijk.

  • Geweldig! Helemaal compleet en NL ondertiteling! Ik heb de link opgeslagen en ga ervoor zitten..

   Ik had een aantal maanden geleden behoorlijk gezocht naar deze complete serie met ondertiteling en nu gevonden.

   Dank je voor de link!

  • Ik had zelf totaal geen benul van dit en zag het voor ’t eerst en ben behoorlijk gechoqueerd .
   Zoals de docu maker zelf aangeeft ga ik zelf ook nog op zoek zodat je de documenten (die er nog zijn) zelf kan inzien maar de docu heeft mij behoorlijk overtuigd .
   Zoals Frans al aangeeft dit moet zoveel mogelijk gedeeld worden want iedereen moet dit weten , het is een pure verklaring van wat er nu allemaal aan de hand is .

  • Geschiedenis??
   jewtube kanaal van Jon Levi

   A channel dedicated to exploring the forgotten history of humanity and other mysteries. Truth requires leaving the comfort of belief behind. All material is intended for entertainment purposes only. Content may expand your mind and liberate your soul. Please consult a mainstream expert before consuming any of this material. Side effects may include seeing life as it really is, questioning everything, and a sense of wonderment (as you see the world with new eyes).

   https://www.youtube.com/channel/UC5vXBfxN7rxKeJHJxS8dNDw/videos

  • Dank voor de link naar die fantastische docu! Duitsland vocht tegen het bolschewisme communisme, wat nu via de achterdeur binnenkomt! Daardoor zitten we u in de ellende 51 volkeren en sloten zich aan bij de waffen SS om met Duitslannd samen tegen het communisten te vechten,zij wilden dit ook niet in eigen land, deze heldhaftige strijders, tot Marrokanen toe, worden nu verguist als landverraders! Hoezo racistisch? En de extreme zionisten, maar het slachtoffer spelen,maar dat ze eeuwen achter alle revoluties en oorlogen zitten, nu de carona weer, dat begrijpen de meesten van tegenwoordig niet, daarom bereiken we ook nooit iets! Als we inzien de werkelijke aanstichters van dit alles zijn, zullen we ons pas daarvan kunnen bevrijden! Ken je vijand! Kijk maar eens naar Europa the last battle ja, die link heb ik ook geprobeerd te posten, maar mislukte, nu zie ik dat dit al heeft gedaan dank voor dit! Ik vindt de docu geweldig, daar gaan je ogen echt van open! Ken je vijand, die je vernietigen wil! Dit, de waarheid moet bespreekbaar worden! Maar het uitvekoren volk wil ook bitshute uit de lucht halen, een teken, dat ze bang zijn voor de waarheid!

 4. Ik had deze docu ook al vermeld hierboven. En ja het is verplichte kost eigenlijk.

  Maar niet iedereen heeft een sterke maag om deel 1 te kijken. Alhoewel die toch ook veel duidelijk maakt wat bijna niemand weet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in