De Grote Transformatie “The Great-Reset” – De weg naar het digitale concentratiekamp

2

De “Grote Transformatie” is een agenda die ons onder verschillende namen wordt gebracht. Synoniemen daarvoor zijn bijvoorbeeld “Green Deal” of Agenda 2030. In principe gaat het altijd om de implementatie van een nieuwe communistische/socialistische wereldorde onder een “wereldregering”, dat wil zeggen een globale dictatuur.

Als men de drijvende krachten achter deze inspanningen zoekt, moet men op zoek gaan naar actoren die ook de bijbehorende machtsmiddelen hebben, schrijft Unser Mitteleuropa.

“Subsidies” naast winst

Als men bijvoorbeeld kijkt naar de achtergrond van de klimaatzwendel, wordt het steeds duidelijker dat grote bedrijven en kapitaalvergaarbakken (bijvoorbeeld Black Rock met 7,5 biljoen aan marktkapitalisatie of “Global Action 100 plus” met 45 biljoen aan marktkapitalisatie) streven naar een nieuwe planmatige-socialistische economische orde waarin de vrije markt moet worden ondermijnd en de winsten van de grote bedrijven moeten worden veiliggesteld door middel van staatsingrijpen (wetten) en “subsidies”.

Met de vrije markt verdwijnt de vrijheid voor de gewone burger

Met behulp van de “geldpers” en massabelastingen moet de staat het gigantische transformatieproces van de “energieomslag” en het “koolstofvrij maken” financieren en door middel van wettelijke voorschriften dwingen om op lange termijn “economische groei” te genereren zonder voordeel en ten nadele van de consument. Om op deze manier de winsten van  de transactiewereld veilig te stellen.

Om de winst te verhogen worden bijvoorbeeld dienstverleningen “gedigitaliseerd”, wat niet meer betekent dan dat miljoenen kleine winkels worden vervangen door bedrijven als Amazon.

De “Vierde Industriële Revolutie” moet de instrumenten voor de slavernij van de mensheid leveren

“Digitalisering” is een ander integraal onderdeel van deze inspanning: het doel is om mensen volledig uit te schakelen, te monitoren, te intimideren, maar ook om mensen overbodig te maken door middel van kunstmatige intelligentie, satelliettechnologie, robotica, drones en het “internet der dingen”. Naast de “energieomslag” en “decarboniseren” wordt dit gezien als een andere belangrijke bedrijfssector voor multinationals in de toekomst. Tegelijkertijd worden deze instrumenten geacht de werktuigen te verschaffen om de totale slavernij van de mensheid te implementeren die nodig is om het nieuwe “multinationalsocialisme” op de rails te zetten.

  Bill Gates zakenpartners treffen samen schikking van 365 miljoen dollar met slachtoffers Jeffrey Epstein

Het propagandistische breekijzer voor de uitvoering van dit plan is het aanwakkeren van de angst voor niet-bestaande dreigingen zoals natuurlijke klimaatveranderingen of pandemieën, of zelfs kunstmatig gegenereerde dreigingen zoals terrorisme.

Het nieuwe socialisme maakt reclame voor oude hoeden

Tegelijkertijd schetst het multinationalsocialisme een rooskleurig beeld van de toekomst van de mensheid, waar, hoe kan het ook anders, alle mensen gelijk zijn, niemand meer benadeeld wordt, hoe gehandicapt of beperkt hij of zij ook is. Natuurlijk wordt verhuld dat het om een nivellering naar beneden gaat (armoede voor iedereen). Door een “overbeschermingsgedrag” probeert de staat zichzelf en haar dwangmaatregelen te rechtvaardigen.

In deze context moet men ook de gedwongen massamigratie te zien, die een wereldwijd uniform ras moet genereren, wat Richard Nikolaus Coudenhove Kallergi ongeveer 100 jaar geleden al voorspelde. Hieraan gekoppeld is de afschaffing van de natiestaat en de implementatie van een wereldregering, dat wil zeggen een centrale tirannie (globaal bestuur).

Het nieuwe socialisme heeft de digitale goelag nodig

De enige manier om deze heerlijke nieuwe wereld te implementeren is om de hele mensheid op te sluiten in een virtuele, digitale gevangenis:

Daartoe moet de bewegingsvrijheid en de vrijheid van meningsuiting van elk individu worden beperkt en gecontroleerd. De positie van elk individu moet voortdurend worden opgeslagen in een of andere computer (een soort digitale enkelband).

Op dezelfde manier moet de mening van elk individu worden gecontroleerd door de sociale media te controleren. Elk individu moet zich mentaal bewegen binnen een toegestane opinievorming. Afwijkingen hiervan zijn verboden en worden bestraft.

Mensen moeten weer in woonsilo’s worden gepropt, net als in de 19e eeuw

Om de controle over elk individu te vergemakkelijken, moet de stadsvlucht worden teruggedraaid en moet de maatschappij weer worden “verstedelijkt”. Een van de middelen om dit op lange termijn te bereiken lijkt het verbod op individueel vervoer te zijn. Het leven kan dan alleen nog maar worden geleefd langs de lijnen van het openbaar vervoer.

  Bent u het doelwit van genocide?

Het symbool van vrijheid en het voorwerp van haat van links, de auto, moet worden geëlimineerd

Een voorbode van dit verbod is het verbod op de verbrandingsmotor, dat al zo goed als een uitgemaakte zaak is. Als het individuele transport eenmaal “geëlektrificeerd” is, kan het gemakkelijk worden gesmoord door de daarvoor bestemde energie centraal te beperken of zelfs tijdelijk uit te schakelen, als er, zoals nu het geval is in de winter, geen wind is en de zonnepanelen ook geen elektriciteit leveren. De oplaadpunten zijn hiervoor eenvoudigweg voorzien van blokkeertijd. Hetzelfde geldt voor particuliere huishoudens, waarop een “slimme meter” zal worden geforceerd. De autobedrijven, die de rol van de “nuttige idioot” in dit plan spelen, moeten twee keer nadenken over waar de elektrificatie van de auto hen zal leiden. Waarschijnlijk naar de afgrond.

Alle verbruik moet worden beheerd en gecontroleerd

Dit omvat ook de controle van de consumptiegewoonten van elk individu door de afschaffing van contant geld.

Vooral met betrekking tot de voeding moet de toekomstige mens in de “juiste” richting worden gestuurd: Het toekomstige dieet moet een veganistisch dieet zijn, d.w.z. een volledig geïndustrialiseerd dieet. De traditionele landbouw moet verdwijnen vanwege de “CO2-voetafdruk”. Boeren worden vervangen door bedrijven.

Eigendom is gereserveerd voor de nieuwe aristocratie

Eigendom is in de brave new world niet nodig voor de massa van de slaven, want het creëert alleen maar ongelijkheden. Eigendom is alleen voorbehouden aan een gekozen nomenklatura, een nieuwe aristocratie die als hoofdtaak heeft de kudde te controleren.

De wetenschap moet zichzelf prostitueren

In deze heerlijke nieuwe wereld staat de wetenschap volledig ten dienste van de heersers: zij moet in de eerste plaats dienen om de heersende ideologie, dat wil zeggen de heersende machtsverhoudingen te rechtvaardigen, net zoals zij nu al de rechtvaardiging voor de klimaatzwendel levert.

  VIDEO: Ster van 'Sound of Freedom', de krachtigste klokkenluidersfilm die in decennia is uitgebracht, zegt dat Amerikaanse 'drieletteragentschappen' betrokken zijn bij kindersekshandel

In plaats van democratie, opiniemanipulatie door NGO’s

Democratie wordt gereduceerd tot “burgerparticipatie” die door NGO’s wordt gecontroleerd. Deze NGO’s, gefinancierd door “filantropen” zoals Soros, nemen de rol van de religie zoals in het verleden over. Ze zullen slechts een tegenwicht lijken te vormen voor de regering door de angsten en zorgen van de bevolking aan te pakken en ook op kleine schaal liefdadigheidswerk te verrichten.

De “Coronapandemie” biedt nu het voorwendsel om dit hele transformatieproces te versnellen:

– We moeten onze bewegingen openbaar maken door middel van “contact-tracing” (met zogenaamd respect voor “privacy” natuurlijk), we moeten gedwongen worden gescreend en gevaccineerd.

– De laatste komt neer op door de staat georganiseerde lichamelijk letsel, d.w.z. marteling.

– Het is de bedoeling alleen zonder contant geld te betalen vanwege het vermeende gevaar van besmetting met de bankbiljetten, en we winkelen in lockdown op het internet, waardoor kleine handelaren worden geruïneerd.

– Privécontacten moeten zo mogelijk onmogelijk worden gemaakt, zoals dat in een gevangenis gebruikelijk is.

– Elke schaap is geïsoleerd in zijn paddock, dat is het beste voor de machtigen van deze wereld.

We kunnen dit alleen individueel tegengaan:

– Geen contact-tracering.

– Geen deelname aan massa-onderzoeken of vaccinaties.

– Betalen met contant geld.

– Koop zo weinig mogelijk online, indien mogelijk.

– Sparen in goud of onroerend goed te investeren (Opgelet: het bezit van contant geld van meer dan 15.000 euro is reeds verboden door de wet op het witwassen van geld!)

– Koop geen elektrische of hybride auto.

– Behoud de normale contacten met familie en vrienden.

– Laat uw smartphone thuis van tijd tot tijd.

– Verzet tegen de installatie van een slimme meter.

– Zich onthouden van elke activiteit waarbij de overheid of een andere organisatie informatie over u kan verzamelen.

– Steun kleine handelaars door daar aankopen te doen.

Great Reset – Megacities

Vorig artikelStasi-alert: Duitse burgemeester geeft videotraining aan kinderen om hen te informeren sceptici van Corona-mondkapjes bij politie aan te geven
Volgend artikelCorona-kritische arts wordt geconfronteerd met het verlies van zijn medische licentie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Ik kan rationeel niet bevatten dat er idioten zijn die die plannen van die doorgenoven Klaus en andere gekken serieus nemen en daarom een goed landnaar de klote helpen; sociaal en economisch

  Aan de andere kant: als nederlanders zulke stomme karakterloze klootzakken zijn dan verdienen ze niet te leven.

  maar met weemoed denk ik aan mijn generatie die het land opbouwde.
  Maar wij zijn ook schuldig aan de wildgroei van gekken en corruptieen hun invloed.

  Het begon al met het afschaffen van kweekschool,werd vervangen door een öpleiding”die stommelingen tot onderwijzer benoemde; logisch dat de arrogantie van die laagbegaafden leidde totlinks gedachten goed.
  Waar over de helewereld communisme bankroet ging, gaan zij erachteraan hobbelen als reus achter loopse teven.

  Uiteraard zal die achtelijkheid ten einde komen; maar met een veel te hoge prijs voor de normale mensen, de rechtsen, de conservatieven.

  Ben wat dat betreft blijde dat ik niet in N zit; hou van bad, niet van bloedbaden.
  —————–
  Maar allez: het morden op afbetaling begint; eerst dus de bejaarden en gehandicapten; net zoals in Duitsland in de jaren 30; aldaar: 840.000 lijken; maar allez; moet kunnen toch?

  Wij gaan daar overheen, zoals het lijkt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in