Dus toch: vliegreizen in de toekomst alleen nog met Coronavaccinatie

In de toekomst zal vliegen alleen mogelijk zijn als u een WHO-gezondheidspaspoort met Corona-vaccinatie op uw mobiele telefoon kunt laten zien.

16
Voorgrond foto: WHO Library

De WHO werkt aan een elektronisch vaccinatiecertificaat dat via de mobiele telefoon kan worden opgehaald en wil dat het vaccinatiecertificaat de standaard wordt voor internationaal reisverkeer.

Verplicht reisdocument

Al in 1959 ontwikkelde de WHO een internationaal vaccinatiecertificaat, de gele vaccinatiekaart die elk kind al krijgt. Er wordt gezegd dat het document ooit belangrijk is geweest, maar tegenwoordig leidt het een schimmig bestaan. Om zijn status te herwinnen werkt een WHO-consortium nu aan een “Smart Yellow Card”. Op de agenda van de WHO staat dat internationaal reisverkeer alleen mogelijk moeten zijn met hun vaccinatiekaart.

In tegenstelling tot de oude dient de ID-kaart dan echter niet als verzekering voor landen met verhoogde gezondheidsrisico’s. Nee, het is vooral om “de verwachte vaccins tegen Covid-19 en andere vaccins te ondersteunen”, aldus de WHO-website.

Het is de bedoeling dat vliegreizen alleen mogelijk zijn als er bewijs is van een Corona-vaccinatie in het WHO-vaccinatiedossier. Mensen die zijn hersteld van Covid-19 en die antilichamen hebben, zouden niet in aanmerking moeten komen voor een immuniteitscertificaat. Evenzo, niet mensen die hersteld zijn van het virus en er negatief op getest hebben. Alleen het Coronavaccin moet internationale reizen mogelijk maken.

Na Corona komt Cambodja

  De volgende WHO leugen: het Covid-19 virus kwam van buitenlands bevroren voedsel
Vorig artikelNog meer Coronawaanzin: stewardessen geadviseerd om luiers te dragen om het oplopen van Covid-19 op toilet te voorkomen
Volgend artikelBioNTech-Pfilzer: tot 84 procent bijwerkingen – gezichtsverlamming bij vier proefpersonen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Zeker weten Tim, ik sluit me erbij aan.
  Voor mij ook geen vaccin in me lichaam. Zelf nemen die vieze honden een placebo komen wij nooit achter

 2. Sinds wanneer is het verplicht om ook een smartfoon aan te schaffen?

  Ik ben nog nooit in een vliegtuig gestapt en was het niet van plan ook.

 3. Papieren en documenten zijn er om iets een legitimiteit te geven, om iets zonder meerwaarde toch een vorm van belang te geven.
  De WHO is feitelijk uitgerangeerd, dit is een stuiptrekking om toch te worden meegeteld.

  Persoonlijk ben ik voor sterke magneten, die zorhen ervoor dat je paspoort niet van je autodak valt….

 4. Filip DeWinter zei ooit in de jaren 90: Als het facisme trug komt dan zal het deze keer in het linkse kamp zijn.
  Enigste oplossing= Massaal VLaamsBelang stemmen

  • A business model:

   “Eugenics is the study of the agencies under social control, that improve or impair the racial qualities of future generations either physically of mentally.” – Sir Francis Galton

 5. Zal wel gezellig worden in zo’n vliegtuig vol ziekgevaccineerde muilkorfschapen met een hermetisch afgesloten helm op gekoppeld aan een eigen zuurstoftankje. First class moeten ze dan wel afschaffen om er een medische boeg te installeren om alle chronisch gecreëerde immuun gecompromitteerde pharmapatienten te ondersteunen. In de vliegtuigstoel kan men comfortabel taxfree medicijnen of injecties met nsaid’s bestellen. Op de stoelschermen krijgen de patiënten herhaaldelijke covid 21 veiligheidsinstructies. Bij goed gedrag gedurende de vliegreis krijgt men social credits waarmee men punten verzamelt om een keer op vakantie te kunnen.

  • En bij een overtreding staan ze gewapend buiten om je op te wachten bij uitstappen.
   Om je af te voeren in een dwangbuis om opgeborgen te worden in een isoleer cel voor een week.
   En vliegen kan je de volgende keer wel vergeten.

   • Ja deze ongehoorzaamheid van bijvoorbeeld zelf nadenken kan niet ongestraft blijven inderdaad. Wellicht dat de rechterlijke macht vd wereldheerschappij besluit tot genetische aanpassing obv crispr cas12 technology. Verdere kan de dosis hormonale aansturing testosteron nog verder verlaagd worden. Met zelf nadenken breng je andere in gevaar en zal ten alle tijden leiden tot represailles.

  • Ja het lijkt nu overdreven maar zoals alle maatregelen dat waren en toch zijn doorgeduwd, zou dit hilarisch ook wel eens waarheid kunnen worden…

 6. Ja deze ongehoorzaamheid van bijvoorbeeld zelf nadenken kan niet ongestraft blijven inderdaad. Wellicht dat de rechterlijke macht vd wereldheerschappij besluit tot genetische aanpassing obv crispr cas12 technology. Verdere kan de dosis hormonale aansturing testosteron nog verder verlaagd worden. Met zelf nadenken breng je andere in gevaar en zal ten alle tijden leiden tot represailles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in