Ik Tribe, Eastern Uganda © Rod Waddington / Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Chinese genetica professor Dr. Shi Huang zegt dat Afrikanen meer aap gelijkende gen-varianten hebben dan andere menselijke rassen. De ontdekking is met een “griezelig stilzwijgen” uit de wetenschappelijke wereld tegemoet gekomen, zegt de wetenschapper.

De Chinese wetenschapper Dr. Shi Huang zegt dat de aanwezigheid van oudere, aap gelijkende gen-varianten groter is bij de huidige Afrikanen dan bij alle andere mensen. Dit is door verschillende onderzoeken zeer goed bewezen, legt de bekroonde wetenschapper uit.

Dr. Huang was eerder hoogleraar epigenetica en evolutie aan het Burnham Institute for Medical Research aan de Universiteit van Californië. Op dit moment is Dr. Huang werkzaam bij het Center for Medical Genetics van de Central South University in China. De professor staat ook bekend om zijn populaire lezingen over evolutie op YouTube.

Genegeerd door de wetenschappelijke wereld

Zie tweet op Twitter

Huang legt op Twitter uit dat Afrikanen meer geërfde gen-varianten van apen of vergelijkbare verre voorouders hebben dan andere menselijke rassen. Dit is zeer goed aangetoond door het onderzoeken van fylogenetische stambomen in Afrika – die simpelweg evolutionaire stambomen kunnen worden genoemd.

Men heeft dus kunnen bewijzen dat Afrikanen meer genetische overeenkomsten hebben met verre aap gelijkende voorouders dan andere rassen. “Biologische betekenis hiervan? Griezelige stilte…”, schrijft Huang. In de wereld van de wetenschap wordt deze ontdekking genegeerd.

Genetische studie van Afrikanen

In 2011 werd een studie over dit onderwerp uitgevoerd door een groep wetenschappers, waaronder de genetica- en evolutie biologiewetenschappers Michael Hammer, en Jeff Wall, professor epidemiologie en biostatistiek. De studie werd Genetic evidence for archaic admixture in Africa genoemd.

  De Grote Vervanging: Globalisten gebruiken Oekraïense crisis om hun Bevolkingsvervangingsplan te bevorderen

De wetenschappers waren in staat om vast te stellen dat de huidige Afrikanen ooit vermengd waren met een uitgestorven aapmens, en dat zijn DNA nog steeds in de Afrikanen zit. Ze zagen dat verschillende Afrikaanse etnische groepen ten minste ongeveer 2 procent van hun DNA hebben ontvangen van de nu uitgestorven aapmens.

Er wordt aangenomen dat de kruising tussen Afrikanen en de uitgestorven aapmens  ongeveer 35.000 jaar geleden plaatsvond en dat de aapmens waarmee ze paarden ongeveer 70.000 jaar geleden gescheiden was van de moderne mens.

Paleontoloog John Hawk becommentarieerde de studie tijdens een lezing in 2017. Hij is van mening dat het aandeel van vreemd DNA in Afrikanen meer kan zijn dan de studie aantoonde. Het kan zijn dat ze zich vermengd hebben met de menselijke soort Homo Naledi, speculeerde Hawk:

We weten dat Afrikaanse populaties een klein deel van hun DNA hebben, mogelijk wel 5%… dat afkomstig is van archaïsche oorsprong die we niet hebben ontdekt. Wat we niet weten is de identiteit van de oorsprong… het zou de Naledi kunnen zijn.

De Zweedse onderzoeker Svante Pääbo zei ook tijdens een lezing in 2018 dat er aanwijzingen zijn dat dit archaïsche DNA nog steeds aanwezig is in de hedendaagse Afrikanen.

Nieuwe ontdekkingen

In 2019 bevestigden de onderzoekers Arun Durvasula en Sriram Sankaraman van de Universiteit van Californië dat tot 8% van het DNA van de moderne Afrikanen afkomstig is van een onbekende aapmens soort. Iets wat ze beschrijven als een “spookachtige soort”. Net als  Hawk, suggereren ze ook dat het misschien Homo Naledi is – een hominide met een klein brein dat 250.000 jaar geleden over de Afrikaanse steppe rondzwierf.

  Muhammad hakte agent zes keer in het hoofd met machete

Zo kan bijna een tiende van het DNA van de Afrikanen afkomstig zijn van een heel andere aapmens soort, en het politieke en academische establishment in de Westerse wereld heeft nog steeds het lef om te beweren dat er geen raciale verschillen zijn.

Net zoals Dr. Huang zich uitdrukt dat er een “griezelige stilte” heerst in de wereld van de wetenschap, de media en het schoolsysteem met betrekking tot de ontdekkingen. Waarschijnlijk omdat volksvijandige elementen gedwongen zouden worden om toe te geven dat er ook onder mensen verschillende rassen zijn.

Neanderthaler genen maken Europeanen meer Corona-ziek dan Afrikanen

Vorig artikelSpanje gaat geheime databank aanleggen van mensen die Covid-vaccin weigeren en delen met de EU-lidstaten
Volgend artikelVideo van vrouw die weigert om een mondkapje te dragen gaat viraal: “Ik ben er klaar mee!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • Met de “weinige” kennis die blanke mensen bezitten betr. negers , kun je in China professor Genetica worden, zoals u wel ziet !
      Daar hoef je beslist geen prof. Genetica voor te zijn, zoals u terecht opmerkt , maar in China kennelijk wél.

  1. De gevolgen van eigen achterlijkheid toeschrijven aan racisme van anderen is een gemakkelijk excuus.
    Buiten zogenaamde Nobelprijzen voor de Vrede, heeft geen enkele zwarte ooit een Nobelprijs gewonnen.
    Vele zwarten hebben hun comfortabel leven, hun gezondheid en zelfs hun leven te danken aan de talloze uitvindingen en medicijnen van de ‘racistische’ witte man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in