Foto ter illustratie via report24.news © @cookiestudio / Freepik 

AstraZeneca en de Duitse gezondheidsautoriteit Paul Ehrlich Instituut hebben de Rode-Hand-waarschuwing voor het COVID-19 vaccin Vaxzevria geactualiseerd. Belangrijkste veranderingen: gevaccineerde personen moeten nu gedurende ten minste drie weken letten op bijwerkingen die wijzen op gevaarlijke trombose. Het is van essentieel belang dat het interval tussen de vaccinaties wordt aangehouden, anders neemt het risico toe. Er is een waarschuwing voor in zeldzame gevallen een mogelijk fataal verloop. Vooral vrouwen jonger dan 60 jaar lopen risico. Lees het volgende artikel en de gelinkte bronnen zorgvuldig om schade aan uzelf en uw dierbaren te voorkomen!, bericht report24.news.

Begin juni heeft de Duitse apothekerskrant de laatste informatie verstrekt over de vaccinatie van AstraZeneca. De originele Rode Hand brief van juni is hier te vinden:

AstraZeneca bekent in “Rote-Hand-Brief” dat zijn vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt

De Rote-Hand-Brief (RHB) is een informatiebrief die in Duitsland gewoonlijk door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt om beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in te lichten over nieuw vastgestelde risico’s van geneesmiddelen, om partijen geneesmiddelen met gebreken terug te roepen of om andere belangrijke informatie mee te delen.

De belangrijkste punten vooraf:

 • Als er bij de eerste vaccinatie al een trombotisch voorval (trombose-met-trombocytopenie-syndroom / TTS) is geweest, wordt het vaccin niet aanbevolen.
 • Personen bij wie binnen drie weken na vaccinatie met Vaxzevria trombocytopenie wordt vastgesteld, moeten actief worden gescreend op tekenen van trombose. Evenzo moeten personen die binnen drie weken na vaccinatie trombose ontwikkelen, worden gescreend op trombocytopenie.
 • TTS vereist specifieke klinische behandeling. Medisch personeel moet de huidige richtlijnen volgen en/of specialisten raadplegen (bv. hematologen, stollingsspecialisten) om deze aandoening te diagnosticeren en te behandelen.
  Mijn inspirerende vrienden die het licht hebben gezien over klimaat- en vaccinonzin

Dit betekent dat zowel de regelgevende instanties als de fabrikant zich ervan bewust zijn dat het vaccin kan leiden tot ernstige complicaties, auto-immuunziekten, trombose en zelfs de dood:

Bij sommige patiënten was TTS ernstig tot fataal, sommigen vertoonden veneuze trombose op ongewone plaatsen, zoals cerebrale sinustrombose, veneuze trombose in het splanchicuse gebied evenals arteriële trombose, met gelijktijdige trombocytopenie. – Deutsche Apotheker Zeitung, 2. Juni 2021

Op sommige plekken wordt beweerd dat bijwerkingen van mRNA-vaccinaties pas 48 uur na de vaccinatie kunnen optreden. Dit is kwaadaardige, gevaarlijke misinformatie. En nu raadt AstraZeneca u ook nog aan om drie weken op uzelf te letten. Het is van essentieel belang dat de minimale intervallen tussen de vaccinaties in acht worden genomen; deze variëren naar gelang van het vaccin. Als u zich overhaast laat vaccineren omdat u ongestoord op vakantie wilt, kunt u uw leven in gevaar brengen. Negatieve reacties worden versterkt als de vaccinatie-intervallen te kort zijn. Overigens moeten ook de andere COVID-19 vaccinaties met een tussenpoos van ten minste 14 dagen worden toegediend.

In een interview met ZEIT ONLINE waarschuwt Andreas Greinacher voor het eerder toedienen van de tweede vaccinatie met AstraZeneca. Dit kan het risico op zeldzame ernstige trombose verhogen, zei hij. “Ik kan iedereen alleen maar aanraden om drie maanden te wachten met de AstraZeneca-vaccinatie”, zei de deskundige van de universiteit van Greifswald. – Euronews.com, 13 juni 2021

Hoe weet u dat u bijwerkingen hebt?

Er zijn enkele fysieke indicatoren dat u getroffen bent door trombose. De Deutsche Apotheker-Zeitung vermeldt dat u onmiddellijk medische hulp moet zoeken als u symptomen krijgt zoals kortademigheid, pijn op de borst, zwelling in de benen, pijn in de benen of aanhoudende buikpijn. Andere tekenen zijn neurologische symptomen, zoals ernstige of aanhoudende hoofdpijn, wazig zien, verwardheid, toevallen en huidbloedingen buiten de vaccinatieplaats. laat u niet afwijzen! Het gaat om uw leven en niet om de gevoeligheden of het geloof in de helpende vaccins van wie dan ook. Een groot deel van de mainstream media zegt dat hoofdpijn “normaal” is en een “onschuldige, veel voorkomende en frequente bijwerking”. Dit is niet zo – hoofdpijn kan al het gevolg zijn van de eerste tromboses die zich in uw hersenen hebben gemanifesteerd. Deskundigen raden ook aan uw D-dimers te laten bepalen voor en na vaccinatie. Dit is een zeer goedkope bloedtest die levens kan redden. Met deze waarde kunt u bepalen of er trombose in uw lichaam is ontstaan. 

  Video-opname van stervende man voor ziekenhuis dat weigert zijn deur te openen - Voorproefje van wat ons de komende tijd te wachten staat?

Zorg ervoor dat u alle bijwerkingen meldt!

En – wat “slimme, goedbedoelende” mensen van welke achtergrond dan ook u ook willen vertellen, de fabrikant zegt:

Het melden van vermoedelijke bijwerkingen na goedkeuring is van vitaal belang. Het maakt een voortdurende controle van de risico-batenverhouding van het geneesmiddel mogelijk. – AstraZeneca GmbH, 2 juni 2021

Volgens onze informatie is het nauwelijks mogelijk bijwerkingen op gekwalificeerde wijze te melden, vooral in Oostenrijk. Slachtoffers vertellen ons dat zij slechts één bijwerking konden melden en dat alleen triviale punten zoals “hoofdpijn” of “pijn op de injectieplaats” konden worden aangekruist. We onderzoeken deze claims. Uiteraard werken er verantwoordelijke medische mensen bij AstraZeneca, en er zullen ook juridische redenen zijn voor de aanbeveling. In ieder geval wordt verzocht bijwerkingen rechtstreeks aan het bedrijf te melden.

Let op: wij geven geen medisch advies en zijn daartoe ook niet bevoegd. Als u zich zorgen maakt of vragen heeft over vaccinatie of mogelijke bijwerkingen, raadpleeg dan een opgeleide en gediplomeerde arts of apotheker.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheimVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTeamarts Inter Milaan: Eriksen kreeg Corona-vaccinatie – ingestort bij EK-wedstrijd Denemarken tegen Finland
Volgend artikelSpaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. ik krijg met de dag meer zin om mijn huisarts die mij een vaccinoproep stuurde (astrazenica)ter verantwoording te roepen, waar ze toch in Godsnaam t lef vandaan haalde om mij zon gifspuit in mn lijf te willen pompen, de doodstraf kunnen ze krijgen wat mij betreft, vieze smerige satanische farmaceutische industrie.

 2. Tja.. En dan stel je vast dat je bijwerkingen hebt. En dan? Je kunt die rotzooi niet meer uit je lijf halen. De schade is permanent. Tot aan de dood toe.

 3. En niemand van al die covidioten die nou nog kan beweren dat het allemaal wel mee valt en zwaar overdreven wordt, als ze het zelfs al vermelden in een bijsluiter.
  Je bent dus van tevoren gewaarschuwd.

  • 1 van de meest heftige bijwerking die ik wel eens gelezen heb was in een bijsluiter voor pilletjes die ze voorschrijven aan mensen die zwaar depressief zijn en heel diep in de put zitten.
   Kan zelfmoord neigingen veroorzaken.
   En dat schrijven ze dan voor voor iemand die al zwaar depressief is.
   Maar dit is ook wel heftig wat je er allemaal aan over kan houden.

 4. Ik leerde gisteren dat in Peru een Chinese genocide spuit wordt gebruikt met de nogal veelzeggende naam: SIN OP HARM, maar dan aan elkaar geschreven.

 5. Dat is een van de punten die nooit genoemd worden. Als er een “bijverschijnsel” optreedt dan is de oorzaak niet meer terug te draaien. Een leuk presentje voor de test-deelnemers als straks toch blijkt dat een en ander niet voldoet.
  Maar och, het is toch niets om bij stil te staan.

 6. Dat mensen zo naïef zijn om zich met een ongeteste vloeistof laten injecteren is tot daaraan toe en hun eigen keuze.
  Maar dat de kosten daarvan en de mogelijke gevolgen terug gehaald worden o.a. bij mensen die zelf geen spuit nemen, middels belastingen en verhoogde zorgkosten, ook het gelag betalen is te gek voor woorden
  We hebben nu reeds het begin gezien wat de economie voor klappen heeft gekregen, en dat was nog maar het begin.
  Straks de bijwerkingen op middellange termijn waardoor de economie nog ’n klap na krijgt en de zorg gigantisch zal worden overbelast.
  En de organisatoren van dit alles zagen dat het goed was en nipten aan hun champagne…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in