Een “dringend voorlopig rapport van Yellow Card gegevens” uitgegeven door de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd ingediend bij de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) stelt dat “de MHRA nu meer dan genoeg bewijs heeft van het Yellow Card systeem om de COVID-19 vaccins onveilig te verklaren voor gebruik bij mensen”, bericht americasfrontlinedoctors.org.

Vergelijkbaar met het Amerikaanse Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), beschrijft de MHRA het doel van zijn Yellow Card systeem als het geven van “een vroegtijdige waarschuwing dat de veiligheid van een geneesmiddel of een medisch hulpmiddel nader onderzoek kan vereisen”.

Het rapport, ondertekend door Evidence-based Medicine Consultancy Ltd en EbMC Squared CiC Director Dr. Tess Lawrie (MBBCh, PhD), zegt: “we hebben de Yellow Card rapporten doorzocht met gebruikmaking van pathologie-specifieke sleutelwoorden om de gegevens te groeperen volgens de volgende vijf [sic] brede, klinisch relevante categorieën:

 • Bloedingen, stolling en Ischaemische bijwerkingen
 • Bijwerkingen van het immuunsysteem
 • Pijn / Neurologische bijwerkingen
 • Bijwerkingen met verlies van zicht, gehoor, spraak of reuk
 • Bijwerkingen bij zwangerschap

Het verslag gaat verder met te zeggen:

“Wij zijn ons bewust van de beperkingen van geneesmiddelenbewakingsgegevens en begrijpen dat informatie over gerapporteerde bijwerkingen van geneesmiddelen niet mag worden geïnterpreteerd als zou het geneesmiddel in kwestie in het algemeen het waargenomen effect veroorzaken of onveilig zijn om te gebruiken.

Wij delen dit voorlopige verslag omdat het dringend noodzakelijk is informatie mede te delen die moet leiden tot het stopzetten van de uitrol van de vaccinatie terwijl een volledig onderzoek wordt uitgevoerd.

Volgens het recente rapport van Seneff en Nigh, zijn mogelijke acute en lange termijn pathologieën onder andere:

 • Pathogene priming, multisysteem ontstekingsziekten en auto-immuniteit
 • Allergische reacties en anafylaxie
 • Antilichaamafhankelijke versterking
 • Activering van latente virale infecties
 • Neurodegeneratie en prionziekten
 • Ontstaan van nieuwe varianten van SARSCoV2
 • Integratie van het spike-eiwitgen in het menselijk DNA
  Als u niet gelooft dat er iets heel erg mis is... niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is... dan bent u een hersendood schaap

Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedstroom giftig zijn voor de mens. Het vaccinatieprogramma moet onmiddellijk worden stopgezet terwijl een volledige en onafhankelijke veiligheidsanalyse wordt uitgevoerd om de volledige omvang van de schade te onderzoeken, die volgens de gegevens van de UK Yellow Card onder meer trombo-embolie, ontstekingsziekten in meerdere systemen, immuunsuppressie, auto-immuniteit en anafylaxie, alsmede antilichaamafhankelijke versterking (ADE) omvatten”.

Het rapport concludeert:

“De MHRA heeft nu meer dan genoeg bewijsmateriaal over het Yellow Card systeem om de COVID-19 vaccins onveilig te verklaren voor gebruik bij mensen. Er moeten voorbereidingen worden getroffen om de humanitaire inspanningen op te voeren om degenen die schade hebben geleden door de COVID-19 vaccins bij te staan en om te anticiperen op de middellange- tot langetermijneffecten en deze te verbeteren.

Aangezien het mechanisme voor schade door de vaccins vergelijkbaar lijkt met dat van COVID-19 zelf, houdt dit in dat een beroep moet worden gedaan op talrijke internationale artsen en wetenschappers met deskundigheid op het gebied van de succesvolle behandeling van COVID-19.

Er zijn ten minste 3 dringende vragen die door de MHRA moeten worden beantwoord:

 • Hoeveel mensen zijn er overleden binnen 28 dagen na vaccinatie?
 • Hoeveel mensen zijn binnen 28 dagen na vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen?
 • Hoeveel mensen zijn invalide geworden door de vaccinatie?”

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang plandenVolg Frontnieuws op Telegram

  2021 top artikelen: Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is
Vorig artikelSpaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken
Volgend artikelVerdwaalde Biden roept vragen op over dementie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Hallo allemaal als jullie tijd en zin hebben kijk ff in het algemeen dagblad een Artikel over het overlijden van een 74 jarige vrouw na vaccinatie en hoe haar kinderen moeten strijden om de waarheid boven tafel te krijgen

  • @Car, ikzelf lees o.a. geen AD en in diens cookies heb ik geen trek, maar mooi om dit te weten .. dan weet ik dat een aantal van mijn buren het wel zullen gaan lezen. Top !!

   • Zou die mislukte clown b. Johnson zo een publicatie uit eigen landje lezen. Waarschijnlijk niet want hij verkeert liever met seniele figuren, alles doende wat hij anderen verbied.

  • Kijk maar naar de MH17 er zit meer achter dan men ons wil doen geloven en durf zelfs te stellen dat het vliegtuig in opdracht van de macht hebbers is neer gehaald en dat doet ook al de ronde.

 2. Ook een aanrader , deze familie staat ook op YT. Kijk bij de BPOC ( buiten parlementaire onderzoek commissie) . Er staat nog veel meer oo wat zeker interessant is voor kritische mensen .

 3. De vaccinatie moet gezien worden als een soort klantenbinding.
  Het contact tussen ziekenhuizen met de patiënten wordt hechter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in