Gouverneur Gavin Newsom van Californië heeft zojuist nieuwe wetgeving ondertekend waardoor dode lichamen in de hele staat mogen worden gecomposteerd in plaats van begraven of gecremeerd, schrijft Ethan Huff.

Tot nu toe stond de Golden State, net als de meeste staten en de rest van de wereld, alleen het begraven of verbranden van overleden menselijke resten toe. Nu is er de mogelijkheid om van dode mensen meststof voor de bodem te maken. (Gerelateerd: De staat Washington legaliseerde het composteren van mensen in 2019).

Assembly Bill 351 staat expliciet “natuurlijke organische reductie” (NOR) toe, zoals ze het noemen, vanaf 2027. Tot die tijd moeten dode lichamen in Californië nog steeds begraven of gecremeerd worden.

Het NOR-proces houdt in dat menselijke resten in een herbruikbare container worden gestopt en met houtsnippers worden omgeven, zodat ze kunnen luchten om microbiële en bacteriële groei te bevorderen. Na ongeveer een maand is er alleen nog “aarde” over.

Zoals gewoonlijk is het excuus voor de noodzaak om overleden mensen in Soylent Green te veranderen dat de door “opwarming” geplaagde planeet schade ondervindt van begraving en crematie.

“In tegenstelling tot crematie vermijdt het proces de verbranding van fossiele brandstoffen en de uitstoot van koolmonoxide,” beweert de San Francisco Gate. “National Geographic schat dat crematies in de VS alleen al ongeveer 360.000 ton kooldioxide per jaar uitstoten.”

Corrupt parlementslid Cristina Garcia achter wetgeving over menselijke compostering (naast vele andere controversiële wetsvoorstellen)

Een ander excuus is dat de Covid-19 plandemie problemen met de bestaande wetten blootlegde, omdat begrafenisondernemingen overstelpt werden met lijken die een van de twee andere verwijderingsopties nodig hadden.

  Onze echte vijanden zijn niet in Peking of Moskou

“AB 351 biedt inwoners van Californië een extra optie die milieuvriendelijker is en hen een andere keuze biedt voor een begrafenis”, aldus parlementslid Cristina Garcia, die het idee steunt dat cremeren en begraven het klimaat schaadt.

“Met klimaatverandering en zeespiegelstijging als zeer reële bedreigingen voor ons milieu, is dit een alternatieve methode van laatste wilsbeschikking die niet bijdraagt aan emissies in onze atmosfeer.”

In een tweet suggereerde Garcia dat het cremeren of begraven van mensen bijdraagt aan “wildbranden, extreme droogte, (en) record hittegolven”.

“… klimaatverandering is echt en we moeten alles doen wat we kunnen om de uitstoot van methaan en CO2 te verminderen,” voegde ze eraan toe, terwijl ze deed alsof ze wist waar ze het over had.

Garcia heeft in Californië een behoorlijke reputatie voor het opdringen van elke vorm van bizarre, anti-wetenschappelijke, anti-blanke, anti-fatsoenlijke wetgeving aan de samenleving. Zij zat achter het beruchte “niet-binaire gangpad” van Target; zij bedacht tenminste gedeeltelijk de uitdrukking “period poverty”; en zij staat bekend als een van de meest corrupte leden van het Californische parlement.

“Nadat ze in 2018 zogenaamd de hele #MeToo in de Californische Assemblee voorstond, werd ze beschuldigd van seksuele intimidatie, samen met het maken van racistische opmerkingen,” meldt Red State verder.

“Een heel pakket, en helemaal in lijn met het gezicht van de Democratische supermeerderheid.”

Garcia is afkomstig uit het 58e district van Californië, gelegen tussen South Gate en Santa Fe Springs in het Los Angeles-gebied van Zuid-Californië. Red State’s Jennifer Oliver O’Connell beschrijft dit specifieke gebied als zijnde:

  Bill Gates wil kunstmatige intelligentie gebruiken om samenzweringstheorieën te bestrijden

“… deel van de beruchte corridor van corruptie – verkozen ambtenaren en bureaucraten binnen de openbare nutsbedrijven maken er een kunst van om de belastingbetaler te verkrachten terwijl ze hun nest vullen.”

“Wedden dat als we de financiële gegevens doorspitten van Recompense, of welk bedrijf dan ook dat dit nieuwe project gaat uitvoeren, we waarschijnlijk de vuile handen van Garcia zullen vinden?”

In Colorado mag menselijke gecomposteerde “grond” wettelijk niet worden gebruikt om voedsel voor menselijke consumptie te verbouwen – maar wel voor dieren. In Californië verbiedt AB 351 niet expliciet de verkoop van menselijk gecomposteerde grond voor het verbouwen van voedsel voor menselijke consumptie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe anti-Russische propaganda campagne gaat in de hoogst versnelling
Volgend artikelAnti-Rusland? Probeer deze maar eens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ik denk dat een dooie opoe zo nu en dan ook de afslag neemt naar de vleesverwerkende industrie. B.v. voor McDonalds. Daar zijn al jaren geruchten over. En daaruit blijkt ook het totale dédain vd elites voor het klootjesvolk. Kannibalisme, moet kunnen. Net als in The Matrix.

   • nog een stukje Rutte of Kaag meneer Pierre, rauw of medium of doorgebakken.

    ik zou u het laatste willen voorstellen om zeker te zijn dat de eventuele politieke virussen dood gaan bij doorgebakken.

    bon-appetit.

   • “ Kannibalisme wordt getolereerd door de islam“ Je lijkt een soort obsessie ten toon te stellen. Vertel eens , heb je een bron die jouw absurde beweringen kan onderbouwen ?

  • Dat zal goed nieuws voor de schaapjes zijn want nu dienen zij ook nog ergens voor maar ik wil wel zeggen sluit dat wel uit voor de leiders van regeringen en koningshuizen daar wil je toch niet op welke manier dan ook in contact mee willen komen want het gift zit dan ook nog in de grond.

 2. Dat stond hier ik denk een jaar geleden al in het nieuws(MSM).En ook nog hoe fijn het was want dan konden ze de akkers(die we nog hebben dan) er mee bemesten.Werd ik ook al over uitgelachen daar ik het artikel niet meer kon vinden.Dus ik werd niet geloofd.En wat gaat dat worden als wij producten eten bemest met lijkensap/poeder? Creutzfeldt-Jakob vloog door mn hoofd.Ranzige toestand weer.

 3. Even he, de reden mag dat biogezeik zijn, maar wát is nou het echte verschil tussen verbranden en dan uitstrooien en dit composteren tussen houtsnippers?? Ik zie het niet. Als dit ook kan, dan is dat toch gewoon een keuze? Of mis ik wat? Er zijn ook mensen die zich in een bos zonder kist laten begraven om zo in een paar maanden tijd opgevroten te worden door beestjes, dat is toch net zoiets? Er zijn landen waar mensen in een rivier gegooid worden als ze dood zijn (tenminste, ik hoop voor ze dat ze dan dood zijn…). Anderen laten zich balsemen en bijzetten in een graf. Is een keuze. Waarom deze ophef om niks?? Alsof er niet genoeg belangrijke onderwerpen en ellende zijn om over te discussiëren.

  • Al een lijk actief wordt gecomposteerd gaat het gewoon wat sneller dan dat je twintig jaar lang moet liggen wachten op een kerkhof tot je opgepeuzeld bent.
   Als de bacteriën hun tandjes flossen na dat reuzenbacchanaal wat je onder de grond hebt aangericht dan zijn er ondertussen bovengronds vele kadavers verwerkt. Ook wel handig, zo kan nooit meer na worden gegaan waar de mensen echt aan zijn gestorven. Ze worden gewoon snel weggewerkt. Die Amerikanen hebben veel geleerd van de Maffia.

 4. Zou het iets te maken hebben met de zelf assemblerende nano deeltjes die ook na de dood blijven zenden indien het lijfelijk overschot gewoon werd begraven?

 5. Het menselijk lichaam word tijdens het leven volledig vergiftigd.
  Door wat we eten, medicijnen, drinken en ademen.

  Nitraat en dergelijke stoffen zijn overvloedig aanwezig in ons lichaam.
  Wat aangeeft dat de mens zich bijzonder goed aan leefomstandigheden aanpast.
  En dan ook nog redelijk goed gezond is.

  Totaal niet geschikt om tot compost te worden verwerkt, zeker niet voor voedsel.
  Daar word de mens ongezond van.
  Of dat is de opzet.

 6. Een idee wat niet helemaal verwerpelijk is. Per slot van rekening is het dat wat moeder natuur doet. Het is zowiezo niet nieuw. Er zijn al plaatsen waar doden in de vrije lucht hun laatste rustplaats vinden zoals in Knoxville Tennessee. Helaas wordt alles in een politieke context geplaatst zo dat er geen rationele overleggingen plaats vinden. Ik ben voor vele dingen die een meer verantwoordelijke omgang met onze natuur betreffen, maar iedereen probeert dit voor politieke winst te misbruiken.

 7. De reaguurders hier hebben weinig inzicht in tuinbouw.
  a) het vlees van een lijk composteert echt niet in een maand
  b) blijven de botten over
  c) hout kan niet composteren.
  D) doe je een lijk tussen houtsnippers, zal het vocht uit het lijk gaan en de rest gewoon verdrogen/mumificeren.

  Oh, daar ligt opa op het veld; gauw even boerenkool op zaaien?

 8. ‘t Zal even wennen zijn, maar in feite een goed idee. Vlees en beendermeel voor de zoo en huisdieren, de rest voor bemesting en/of verbranding. Zoals het hoort, de cirkel is rond zonder al te veel toevoeging van chemische brol.

 9. Vleesbeender-meel mag al jaren niet meer gebruikt worden,noch verkocht.Dit ontstond naar de ziekte van Jacob Kreutzer, gekke koeienziekte.Ca 2007.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in