De wonderbaarlijke auteur en onderzoeker Antony Sutton (1925-2002) schreef over verborgen mannen achter gedenkwaardige gebeurtenissen. In 1999 schreef Kris Millegan, onderzoeker en hoofd van uitgeverij TrineDay:

“Antony C. Sutton, 74 jaar, werd vervolgd maar nooit aangeklaagd voor zijn onderzoek en de daaropvolgende publicatie van zijn bevindingen. Zijn mainstream carrière werd verbrijzeld door zijn toewijding om de waarheid aan het licht te brengen. In 1968 werd zijn Western Technology and Soviet Economic Development gepubliceerd door het Hoover Institute van de Stanford University. Sutton liet zien hoe de technologische en productiebasis van de Sovjetstaat, die zich toen bezighield met het leveren van wapens en voorraden aan de Noord-Vietnamezen om Amerikaanse soldaten te doden en te verwonden, werd gebouwd door Amerikaanse bedrijven en grotendeels werd betaald door de Amerikaanse belastingbetaler. Van hun grootste staal- en ijzerfabriek tot apparatuur voor de automobielindustrie, precisiekogellagers en computers, in feite was het merendeel van de grote industriële ondernemingen van de Sovjet-Unie gebouwd met hulp of technische bijstand van de Verenigde Staten.”

Hier volgt een veelzeggend citaat van Antony Sutton uit zijn boek The Best Enemy Money Can Buy (1986):

“Door gebruik te maken van data van Russische oorsprong is het mogelijk een nauwkeurige analyse te maken van de herkomst van deze apparatuur. Het bleek dat alle voornaamste diesel- en stoomturbinevoortstuwingssystemen van de zesennegentig Sovjetschepen op de Haiphong-bevoorradingsroute [naar de Noord-Vietnamezen] die konden worden geïdentificeerd (d.w.z. vierentachtig van de zesennegentig) hun oorsprong vonden in het ontwerp of de bouw buiten de USSR. We kunnen dus concluderen dat als de ministeries van Buitenlandse Zaken en Handel [van de VS] in de jaren 1950 en 1960 de door het Congres in 1949 aangenomen wetgeving consequent hadden gehandhaafd, de Sovjets niet in staat zouden zijn geweest de Vietnamese oorlog te bevoorraden – en er vandaag 50.000 Amerikanen en talloze Vietnamezen meer in leven zouden zijn.”

“Wie waren de regeringsfunctionarissen die verantwoordelijk waren voor deze overdracht van bekende militaire technologie? Het concept kwam oorspronkelijk van de nationale veiligheidsadviseur Henry Kissinger, die naar verluidt president Nixon overtuigde van het idee dat het geven van militaire technologie aan de Sovjets hun wereldwijde territoriale ambities zou temperen. Hoe Henry tot deze gigantische non sequitur kwam is niet bekend. Het volstaat te vermelden dat hij aanzienlijke bezorgdheid wekte over zijn beweegredenen. Niet in de laatste plaats omdat Henry sinds 1958 een betaalde medewerker van de Rockefellers was en voorzitter was van het Internationale Adviescomité van de Chase Manhattan Bank, een Rockefeller concern.”

Als u denkt dat dergelijke verraderlijke acties nooit kunnen hebben plaatsgevonden, wijs ik u op een andere onderzoeker, Charles Higham, en zijn klassieker uit 1983, Trading with the Enemy, schrijft Jon Rappoport.

  Een Amerikaanse nobody staart naar Mordor

Higham concentreert zich op de Tweede Wereldoorlog. De mannen achter het gordijn die Higham ontmaskerde behoren tot dezelfde basisgroep die Antony Sutton ontmaskerde.

Higham, Handel met de Vijand:

“Wat zou er gebeurd zijn als miljoenen Amerikaanse en Britse mensen, worstelend met bonnen en rijen bij de benzinestations, hadden vernomen dat in 1942 Standard Oil of New Jersey [onderdeel van het Rockefeller-imperium] managers de brandstof van de vijand [Duitsland] verscheepten via het neutrale Zwitserland en dat de vijand geallieerde brandstof verscheepte? Stel dat het publiek had ontdekt dat de Chase Bank in het door de nazi’s bezette Parijs na Pearl Harbor voor miljoenen dollars zaken deed met de vijand, met volledige kennis van het hoofdkantoor in Manhattan [onder andere de familie Rockefeller?] Of dat Ford vrachtwagens bouwde voor de Duitse bezettingstroepen in Frankrijk met toestemming van Dearborn, Michigan? Of dat kolonel Sosthenes Behn, het hoofd van het internationale Amerikaanse telefoonconglomeraat ITT, tijdens de oorlog van New York naar Madrid naar Bern vloog om Hitlers communicatiesystemen en de robotbommen die Londen verwoestten te helpen verbeteren? Of dat ITT de FockeWulfs bouwde die bommen wierpen op Britse en Amerikaanse troepen? Of dat cruciale kogellagers werden verscheept naar nazi-geassocieerde klanten in Latijns-Amerika met de collusie van de vice-voorzitter van de U.S. War Production Board in samenwerking met de neef van Goering in Philadelphia toen de Amerikaanse troepen er een wanhopig tekort aan hadden? Of dat dergelijke afspraken in Washington bekend waren en niet werden gesanctioneerd ofwel opzettelijk werden genegeerd?”

Begrijpt u het al?

Oorlog, waar is die goed voor? Met dezelfde elites die beide kanten steunen, is het goed voor de zaken. Het is goed voor het creëren van chaos en vernietiging. Het is goed voor het lanceren van nieuwe wereldwijde organisaties, in de nasleep; organisaties die een niveau van controle en bereik uitoefenen dat voorheen niet bestond. Het is goed voor het lanceren van organisaties zoals de Verenigde Naties en de Europese Unie en de Wereldhandelsorganisatie – gewijd aan Globalisme, dat op zijn beurt gewijd is aan geplande samenleving, waarin het individu wordt geminimaliseerd en de groep Alles is.

  Verkiezingen behoren binnenkort tot het verleden volgens globalist Klaus Schwab, die wijst op AI als de komende koning van de democratie

Vrijheid wordt gedergradeerd; en overheersing door enkelen over velen wordt geprezen als vrede in onze tijd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logischVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSoylent Green: Californië legaliseert het composteren van MENSEN
Volgend artikelRussische Mobilisatie – Begin van het Einde voor Kiev en NAVO (VIDEO’S)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Urenco. Iets dichter bij huis. Kahn die spioneerde en geen strobreed in de weg werd gelegd. Frits Veerman die vermoedde dat er gespioneerd werd, maar van zijn werkgever Urenco (via BiZa, i.o.v. de CIA) gesommeerd werd toch vooral zijn muil dicht te houden. Kahn telefoneerde jaren nadat hij vertrokken was nog naar Nederland met het hondsbrutale verzoek om specifieke informatie zijn kant uit te sturen alsmede speciale technische onderdelen. Wat ze ook nog deden.
  Dankzij deze scam hebben schurkenstaten als Noord-Korea, Pakistan en Iran de atoombom.
  Gaaf land, dat Nederland.

  • Eerst dwingen zij ons om een warmtepomp aan te schaften en nu wordt je weer uit gebuit ik raad mensen aan om niet mee te doen aan die klimaat gekte het zal uiteindelijk altijd je meer geld gaan kosten Rutte ging even tussendoor naar Ne York om onze totale vernietiging te bespreken en wij mogen nog geen warm water hebben om ons te wassen hoe dom kan een volk zijn.

  • en jij bent als een papegaai de propaganda van de VS aan het herhalen
   schurkenstaten als Noord-Korea, Pakistan en Iran de atoombom.
   Iran heeft geen atoombom

 2. Noferatu zou zijn thermo onderbroekje direct vol kakken en spontaan verbranden bij het aanschouwen van deze bovenstaande afbeelding van David Rockefeller! Allemachtig wat een Dracul(a) tronie! 🤣

  “Dracul is een bovennatuurlijke historische thriller waarin een jonge Bram Stoker het op moet nemen tegen een onbeschrijfelijk kwaad.”

 3. Staat ook uitgebreid beschreven in het boek van Robin de Ruiter, “De 13 Satanische Bloedlijnen”. Dit boek werd meer dan twintig jaar geleden gepubliceerd in meer dan veertig landen. In Nederland was dit het eerste boek over de NWO. De huidige situatie waarin wij ons sinds 2020 bevinden werd exact voorzegd.

  • Over Sutton, beste lezers, mijn militaire collega met pensioen, staat uitgebreid beschreven in mijn boek, “Sluiproutes van de macht” !! De corruptie is onbeschrijfelijk diep geworteld in het gehele systeem, in Kerk en wereld. Maar pas op, alle corruptie is top down. Hoe hoger je komt op de ladder van de ratrace, des te corrupter, chantabeler of devianter, moet je zijn. Dit proces startte met de gelijkschakeling der burgerrechten, in 1792, van de Joodse burgers, tijdens de Franse Revolutie (1789). Ongeveer medio 19de eeuw namen de families Rothschild en wat later Rockefeller, de macht in de wereld over.

 4. Ik roep het al tijden, niet Hitler, maar de criminelen aan de top van Amerika waren de grootste misdadigers in WOII. En nu anno 2022 is datzelfde tuig verantwoordelijk voor de oorlog in Oekraine en loopt de EU braaf aan de leiband van die moordenaars. De Amerikaanse “elite” is al tijden en tijden verantwoordelijk voor bijna elke oorlog op deze aardbol en als ze ze niet gestart zijn, dan financieren ze ze wel. Ik snap al die domme soldaatjes ook niet. Laat je niet afslachten voor een paar mannetjes die een spel spelen. Stop met soldaatje spelen en er is vrede. Kleine conflicten kunnen ook anders opgelost worden, maar zonder soldaatjes worden geen grote oorlogen meer gestart.

  • yep, hear hear, er zijn meer dan voldoende bewijzen voor, daarna nestelden ze zich ‘weer’ in Europa om overal te infiltreren en wereld organisaties op te zetten om de wereld te beheersen, denk aan UN UNHCR NATO and so on.

 5. Onze wereld zit vol criminelen en je hoeft ze ook nog niet op te sporen want elke dag zij die landverraders voor je neus via de media opduiken en als ik wat schrijf wordt meteen mijn mond gesnoerd maar dan weet je wel dat het juist van mij was.

 6. Eigenlijk is het simpel. De menselijke kolonie op deze prachtige blauwe planeet is gedoemd zich verder te ontwikkelen naar een globale politiek economisch sociale entiteit. De meeste verafschuwen dit principe of hebben er geen mening over. Degene die dit erkennen gebruiken het om hun machtsbasis uit te breiden. Niet zeuren maar implementeer dit principe in brede lagen van de bevolking zodat iedereen de vruchten ervan kan plukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in