Songbird – Een film over Covid-23 en vier jaar lockdown.

2

In de film Songbird over een dystopische toekomst is het Covid-23-virus gemuteerd en maakt de wereld een vierde jaar van lockdown door. Geïnfecteerde mensen worden uit hun huizen gehaald en in quarantainekampen geplaatst die Q-zones worden genoemd, waar niemand uit kan ontsnappen, maar sommigen strijden dapper tegen de onderdrukking.

Nico, die immuun is voor Covid-23, en zijn vriendin Sara proberen te overleven. Als Sara besmet is, moet Nico wanhopig vechten in de verlaten straten van Los Angeles op zoek naar het enige dat haar uit de gevangenis kan redden.

Songbird werd opgenomen tijdens Covid-19 en de acteurs zijn onder meer: Craig Robinson, Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser en Peter Stormare die hoofd van de sanitaire afdeling van de stad speelt.

Première op het internet op 11 december (VS). Productie: STX-film

Bevestigd: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin

  Sterk escalerende misdaadgolf in Democratische steden in de Verenigde Staten
Vorig artikelFvD: Boreaal buitenspel
Volgend artikelAmerikaanse CEO van overheidsinstantie GSA geeft Biden groen licht nadat linksen haar familie en huisdieren bedreigden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. How HOLLYWOOD used PREDICTIVE PROGRAMMING for …www.youtube.com › watch
    29 mrt. 2020 — How HOLLYWOOD used PREDICTIVE PROGRAMMING for the CORONAVIRUS (COVID-19) Global Pandemic. 51,210 views51K views.

  2. Tsja…als er ergens geld te verdienden valt….heb ondertussen begrepen dat ons contante geld binnenkort acuut nietig word verklaard wegens financiële crisis. The great reset is vooral een totale 0 schuld operatie voor de overheden, de burgers moeten dat betalen. Het nu vast oefenen in het opsluiten en gescheiden houden van burgers en hun communicatie onderscheppen cq ontnemen is het middel bij uitstek om met een relatief kleine geweld macht een grote groep onder controle te houden. Verdeel, zaai angst en heers. Tel daar nog een stel schijt angsthazen van medeburgers bij op die alles melden als nette vrijwillige aai over de bol Stasi medewerkers en de cirkel is rond.

    Ach ja, what will they think of next….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in