Bevestigd: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin

9

Het bedrijf ApiJect Systems America heeft een miljardenovereenkomst getekend met het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Volksgezondheid voor de ontwikkeling van injectieapparatuur voor het nieuwe vaccin tegen de Coronagriep. In een interview bevestigt de CEO van ApiJect nu dat er een microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin, waardoor de wereldbevolking volledig kan worden gevolgd.

Foto NyD: via Youtube / Dan Lane (CC BY-NC-ND 2.0)

Het Amerikaanse ministerie van Defensie en Volksgezondheid heeft een miljardencontract getekend met het medische technologiebedrijf ApiJect Systems America om een snelle en efficiënte productie op te bouwen van spuiten die gevuld zijn met het nieuwe vaccin tegen de Coronagriep, meldt Nya Dagbladet.

Het contract, dat tot doel heeft de capaciteit van de VS om Coronavaccininaties te produceren sterk te verhogen, is 138 miljoen dollar waard.

De samenwerking vindt plaats onder de naam Project Jumpstart en het gaat om de productie van ten minste 100 miljoen injecties voor de jaarwisseling. Volgend jaar is het de bedoeling de productie verder te verhogen en 500 miljoen vaccindoses te produceren.

In een interview met CBN bevestigt ApiJect’s CEO Jay Walker dat de injectieapparaten ook een RFID-chip kunnen bevatten die traceerbaar en identificeerbaar is. Het maakt niet uit welke vaccinfabrikant het is, want de chip wordt toegevoegd aan de uiteindelijke verpakking.

Elk van deze apparaten heeft de mogelijkheid om ook een kleine chip te hebben. Wat deze chip doet is dat het een uniek serienummer heeft voor elke dosis. Het is zo ontworpen dat het niet mogelijk is om te vervalsen, het is zo ontworpen dat we weten dat de juiste dosis niet de houdbaarheidsdatum heeft overschreden, zegt Walker.

In het interview beweert Walker dat er geen persoonlijke gegevens of patiëntinformatie met betrekking tot de chip zal zijn. Hij beweert dat de chip, net als een streepjescode, informatie zou moeten bevatten om de gezondheidsdiensten te helpen onmiddellijk te weten waar en wanneer een dosis wordt gebruikt.

Het unieke serienummer is om direct te weten waar en wanneer die dosis is gebruikt. Het is ook om de gezondheidsautoriteiten te helpen weten of er genoeg mensen zijn gevaccineerd in het gebied tijdens uitbraken, zegt hij.

Volgens Walker is de chip-functie slechts een mogelijkheid en heeft de Amerikaanse overheid nog niet besloten of ze die zal gebruiken:

Maar de chiptechnologie is slechts een mogelijkheid en de Amerikaanse regering heeft nog niet besloten of ze die zal gebruiken.

Traceertechnologie opent een ultra-totalitaire bewakingsmaatschappij waar mensen systematisch worden gelabeld met traceerbare microchips. Een manier om het chippen bij de mensen te introduceren zou een wereldwijd vaccinatieprogramma kunnen zijn dat gericht is op het bestrijden van een “pandemie”.

  Dr. Bhakdi waarschuwt: "mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen"

Dat het vaccin microchips zou bevatten, is afgedaan als complottheorieën, maar is dus bevestigd als een technische realiteit.

Canada heeft al omheinde kampen om Coronavirus geïnfecteerden op te sluiten

Vorig artikelTrump wil het automatisch staatsburgerschap bij geboorte afschaffen
Volgend artikelIsraël ontwikkelt 3D-geprint voedsel – om de natuurlijke vleesproductie te verminderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De hoofding van het artikel suggereert dat een microchip wordt ingespoten. Inhoudelijk staat er alleen dat het injectieapparaat ( de spuit) kan uitgerust worden met een microchip of een barcode.
  Tegenwoordig is bijna alles daarmee uitgerust. Dat laat toe om de producten te volgen ( de spuiten ), maar zeker niet om de mensen te traceren. Die chip wordt niet mee ingespoten.
  Deze soort van foute interpretaties doen geen goed aan de betrouwbaarheid van de berichtgeving van frontnieuws.

  • Het kan zijn dat “Nya Dagbladet” beschrijft dat er een chip ingespoten kan worden, of dat waar is is een heel andere kwestie, maar in het filmpje dat u bij deze post hebt toegevoegd wordt een chip genoemd en laten zien die enkel dient voor de traceerbaarheid van de injectie. Deze is duidelijk niet te gebruiken om te injecteren. De grote van deze chip is duidelijk te zien op het filmpje en die gaat nooit en te nimmer door de injectie naald. Daarnaast zit de chip ingegoten in de kunststof van de spuit. De nadelen van een barcode zijn dat deze vaak wordt opgeplakt met een sticker en erg klein moet zijn om op de injectie spuit te passen. De sticker kan van de spuit af gaan voor deze wordt gebruikt en de grote zorgt er voor dat hij door een scanner slecht te lezen is. Vandaar dat gekozen zou kunnen worden voor een dergelijke chip. Dat is een afweging waar ze blijkbaar nog niet uit zijn. Overigens zijn die chips vandaag de dag niet meer zo duur hoor. Die zijn al te koop onder de €0,30 per stuk. Natuurlijk is een barcode goedkoper, maar met de bijkomende nadelen.
   Het is een keuze waar de USA overheid blijkbaar nog niet uit was in November 2020. Patrickvdl heeft in dit geval dus weldegelijk gelijk.

 2. Helemaal niemand weet wat ze er precies in stoppen of aan toevoegen.
  Dat is juist iets wat ze weigeren openbaar te maken en anders hebben ze het wel tot een staatsgeheim verklaard.
  Degene die zo’n prik gaan halen moeten maar afwachten wat ze er aan over houden of dat het zou helpen.
  Ook daar kan geen mens iets zinnigs over zeggen behalve wat uitslagen van voorlopige tests.
  Ook voor de griep hebben ze nog steeds geen werkend vaccin.

 3. 1984 is een grap tegen deze totaal surveillance: Chip implantaten worden verondersteld om ons leven te bepalen

  Langzaam maar zeker: chipimplantaten worden steeds populairder. Hun scala aan functies is nog beperkt. U kunt sloten openen, treinkaartjes en gezondheidsgegevens opslaan of aankopen betalen. Maar de chips worden steeds geavanceerder en de ontwikkeling gaat snel. Als u nu niet oplet, zou u later niet verrast moeten zijn als u wordt geconfronteerd met de perfecte bewakingstechnologie.

  door Werner Meidinger

  Kun je je voorstellen om zonder een kaartje om in de trein te stappen en in plaats daarvan met slechts kort hand op te tillen? Of verlaat u ’s ochtends uw huis zonder sleutel, en als u s avonds terugkomt gaat de voordeur open na een korte handbeweging? Of: U winkelt in de supermarkt en gaat door de kassa zonder te betalen, maar de factuur voor de goederen in de winkelwagen wordt automatisch van uw rekening afgeschreven?

  Dit is allemaal geen droom van de toekomst. Dit wordt mogelijk gemaakt door een kleine chip die onder de huid wordt geïmplanteerd tussen uw duim en wijsvinger. Een chip die een grote hulp kan zijn in je dagelijkse leven. Een chip die al in beperkte mate bijdraagt ​​aan het transparant maken van je – en in de niet al te verre toekomst misschien zelfs meedogenloos je privéleven onthult.

  Er zijn al gechipte mensen in ongeveer 20 landen over de hele wereld, vooral Zweden en de VS, maar ook Duitsland heeft deze optie niet gesloten. Verschillende bedrijven over de hele wereld racen om dergelijke implanteerbare chips te ontwikkelen. Het geheel valt onder de overkoepelende term »organisch hacken«. Toekomstig gebruik zou moeten zijn :

  als visitekaartje en opslag van contactgegevens;
  als toegangskaart bijvoorbeeld in de fitnessclub of op kantoor;
  als deuropener met bijpassend NFC-slot;
  voor contante betalingen met Apple Pay, Google Pay enz.;
  als opslag van medische noodgegevens.
  Radiogolven maken contact met de chip
  De chips die worden gebruikt voor ‘biologisch hakken’ zijn qua grootte vergelijkbaar met een volwassen rijstkorrel – ongeveer 1 tot 1,5 centimeter lang en enkele millimeters dik. Het geheel zit in een capsule van biocompatibel glas, die zo is ontworpen dat het weefsel rondom de capsule er niet op kan groeien. De eigenlijke technologie zit in de capsule.

  Voor communicatie met geschikte leesapparatuur, die op de huid op een afstand van slechts enkele millimeters boven de capsule moet worden gehouden, worden microchips gebruikt die gebruik maken van de zogenaamde near field communication (NFC) . Deze technologie wordt ook gebruikt in bankpassen of smartphones en als ze even boven een lezer worden gehouden om in winkels te betalen. Gegevens worden via radiogolven tussen de twee apparaten uitgewisseld. Dat betekent: de lezer vraagt ​​de gegevens op die onder de huid op de chip zijn opgeslagen.

  De hoeveelheid data die op de chip kan worden opgeslagen is nog relatief klein. Het is dus niet mogelijk om de chip voor meerdere doeleinden tegelijk te gebruiken. Als u zo’n microchip onder uw huid wilt laten implanteren, moet u beslissen waarvoor deze geschikt is: de voordeur openen? Om het treinkaartje te vervangen? Betaalfunctie overnemen? De chips kunnen niet meerdere taken tegelijk uitvoeren.

  Er zijn echter – tot dusverre slechts enkelen – die ook voor deze beperking een oplossing hebben gevonden: u kunt eenvoudig meerdere chips gebruiken , die elk hun eigen toepassing implementeren.

  Toekomstige ontwikkelingen brengen de gegevensbescherming in gevaar
  Gegevensbeschermers zijn nog steeds gerustgesteld dat er geen manier mag zijn om de drager van een chip te controleren en te bespioneren. De reden hiervoor is dat de geïmplanteerde chips tot nu toe passieve technologie zijn. Je hebt geen energievoorziening. Dit wordt gedaan door de lezer, die de stroom die nodig is voor de huidige functie – bijvoorbeeld het uitlezen van een opgeslagen personeelsnummer – door inductie naar de chip onder de huid stuurt. Dit stuurt de gevraagde data terug naar de lezer en zit na deze, fracties van een seconde al weer zonder stroom.

  Deze methode maakt het momenteel bijvoorbeeld onmogelijk om de drager van de chip via GPS te volgen. Tot zover de huidige status, maar bedrijven over de hele wereld werken eraan om de voorheen passieve microchips van een energiebron te voorzien en hen daardoor de mogelijkheid te geven actief te handelen, dat wil zeggen, zelf gegevens te verzenden.

  Als het technische probleem van de energievoorziening eenmaal is opgelost, is gegevensbescherming niet meer zo ver weg. Omdat hiermee ook een eerder bestaande hindernis van spionage wordt weggenomen. Om een ​​gegevensuitwisseling op gang te brengen, mogen chip en lezer momenteel slechts enkele millimeters van elkaar verwijderd zijn. Deze nabijheid is straks niet meer nodig als de chip een eigen energiebron heeft.

  Zweden heeft tot dusver het grootste aantal chipdragers in Europa
  Uit een representatief onderzoek dat in 2019 namens de digitale vereniging Bitkom werd uitgevoerd onder 1.007 mensen van 16 jaar en ouder, bleek dat 68 procent van alle Duitsers al op de hoogte is van chipimplantaten en dat maar liefst 32 procent zich kan voorstellen dat zo’n implantaat wordt ingebracht . Van de jongeren tussen de 16 en 29 jaar toonde slechts iets meer dan een op de vijf interesse in deze technologie. Van de ouderen ouder dan 64 jaar waren vier op de tien respondenten geïnteresseerd.

  Geschat wordt dat momenteel ongeveer 3.500 mensen in Duitsland een dergelijke chip hebben geïmplanteerd. Zweden loopt momenteel voorop op het gebied van chipdragers in Europa. Naar schatting dragen daar meer dan 5.000 mensen een chip. Last but not least kan ook de Zweedse spoorwegmaatschappij Statens Järnvägar (SJ) hieraan hebben bijgedragen , die de treinkaartjes die de reizigers hadden gekocht, tijdens een test van twee jaar liet valideren met geïmplanteerde chips. De proef werd beëindigd omdat het bedrijf van mening was dat andere methoden in de toekomst voordeliger zouden zijn.

  TUI Nordic, de lokale tak van de touroperator TUI, zorgde voor de grootste impuls voor het gebruik van chipimplantaten in Zweden. Meer dan 100 van de 500 medewerkers daar hadden een chip onder de huid geplant. Hierop wordt het personeelsnummer van de medewerker opgeslagen, zodat sloten van deuren met de chip geopend kunnen worden, printers kunnen worden ingeschakeld en drankjes of snacks uit automaten kunnen worden gehaald – de kosten hiervoor worden direct van de rekening afgeschreven.

  Privégegevens zijn toegankelijk
  Andere bedrijven vertrouwen er ook op dat hun werknemers chips krijgen. Het geheel is nog steeds vrijwillig en misbruik lijkt uitgesloten. Maar wat als de volgende generatie chips grotere hoeveelheden gegevens kan opslaan? Wat als de chip niet langer alleen een personeelsnummer is, maar ook gegevens van de belastingdienst, gezondheidsgegevens of zelfs bewegingsgegevens? Wat als de chip ooit sensoren zou kunnen gebruiken om de fysiologische gegevens van de drager vast te leggen?

  Dan zou het theoretisch denkbaar zijn dat wanneer de deur wordt geopend om de werkplek te betreden, er ook stiekem andere gegevens worden uitgelezen. Hoeveel alcohol heeft de werknemer bijvoorbeeld de avond ervoor gedronken? Of hoe actief is zijn seksleven?

  En dat niet alleen: door de frequentie van seksuele handelingen te vergelijken met het bewegingspatroon dat op de chip is opgeslagen, kunnen er aanwijzingen zijn dat de medewerker deze activiteiten niet thuis, maar vaak of regelmatig op een andere locatie heeft gedaan. Ook zou het sentiment van mensen kunnen worden onderzocht – bijvoorbeeld als uit het bewegingspatroon blijkt dat de persoon vaker en langer is gebleven op plaatsen waar demonstraties hebben plaatsgevonden die niet pasten bij de heersende politieke houding in het land.

  Misbruik van de chip als het politieke standpunt niet overeenkomt
  De microchip heeft natuurlijk niet alleen nadelen. Ook kan het levensreddend zijn als bij een ongeval binnen enkele seconden bloedgroep of allergieën opgevraagd kunnen worden, als ziekenhuisartsen direct kunnen zien welke medicatie hij inneemt na opname van een patiënt. Misschien zijn deze voordelen niet cruciaal.

  Steeds meer mensen zien nadelen in de microchips en laten ze weer verwijderen. Dit is gemakkelijk te doen met een kleine incisie. Realistisch gezien kunnen onaangename gevoelens of zelfs pijn die verband houden met een geïmplanteerde chip eigenlijk niet de reden zijn voor de verwijdering. Want een paar dagen na implantatie verdwijnt de chip uit het bewustzijn en wordt deze niet meer opgemerkt.

  Dus andere factoren moeten de reden zijn voor de verwijdering – mogelijk het ongemakkelijke gevoel van koude technologie in je lichaam. Maar mogelijk ook het ongemakkelijke gevoel over de mogelijkheden die in de toekomst met de geïmplanteerde chip kunnen worden verbonden. Omdat het zo onschuldig is als het momenteel wordt behandeld in een nachtclub in Barcelona , is het misschien nergens anders.

  In Barcelona is het gebruikelijk dat de chip favoriete drankje van de drager automatisch bestellen bij het invoeren van het restaurant. Elders zou het echter ook kunnen gebeuren dat de dragers van dergelijke microchips automatisch uit groepen mensen worden gesorteerd als hun houding niet aansluit bij de politieke oriëntatie. Overeenkomstige gevolgen zouden dan net zo automatisch kunnen worden geïnitieerd. Geen leuk idee …

  https://www.anonymousnews.ru

 4. Het zal in ieder geval niet bedoeld zijn om je alleen maar te volgen. Door mfa en het betalen met de telefoon kun je vijna niet meer zonder je smartphone. Zaken die nu nog handig zijn zullen ze mandatory maken. Zo’n chip echter, ja die kun je niet uitzetten en kun je niet thuis laten. Ik heb niks te verbergen maar wil niet dat zonder mijn toestemming iets mijn lichaam binnen dringt. Of heb ik nu opeens minder rechten dan de westers vrouwen en zelfs dieren. En los van het feit of ik iets te verbergen heb ja of nee heeft niemand er iets mee te maken waar ik ga of sta behalve dan misschien mijn eega.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in