President Trump heeft op maandag de CEO van General Services Administrator (GSA), Emily Murphy, gemachtigd om het Biden overgangsteam aan het werk te laten gaan nadat linksen haar familie hadden bedreigd en lastiggevallen, ondanks het feit dat er geen officiële verklaring van een winnaar van 2020 is.

In een brief aan de voormalige vicepresident Joe Biden bood Murphy de “post-election” diensten en middelen van de instantie aan, waarbij ze uitlegt dat ze dit nog nooit eerder had gedaan, niet omdat ze onder druk werd gezet door President Trump, maar omdat er nog geen formele aankondiging is gedaan van een verkiezingswinnaar voor 2020.

“Ik ben nooit direct of indirect onder druk gezet door een functionaris van de uitvoerende macht – inclusief degenen die in het Witte Huis of de GSA werken – met betrekking tot de inhoud of de timing van mijn beslissing. Om duidelijk te zijn, ik heb geen enkele aanwijzing gekregen om mijn beslissing uit te stellen”, aldus Murphy’s brief.

Murphy verklaart dat duizenden Biden-aanhangers haar onder druk zetten door middel van bedreigingen, pesterijen en intimidatie.

“Ik heb echter wel online, telefonisch en per post bedreigingen ontvangen die gericht waren op mijn veiligheid, mijn familie, mijn personeel en zelfs mijn huisdieren in een poging om mij te dwingen om deze beslissing voortijdig te maken. Zelfs in het licht van duizenden bedreigingen, bleef ik altijd toegewijd aan het handhaven van de wet”.

Murphy wijst erop dat de GSA niet verantwoordelijk is voor het bepalen van de winnaar van een verkiezing, en dat een winnaar uiteindelijk zal worden bepaald door de rechter:

Moslimactiviste schopt rel over "witte geprivilegieerde man" - door politie gearresteerd en vliegtuig uitgekickt

“De werkelijke winnaar van de presidentsverkiezingen zal worden bepaald door het verkiezingsproces zoals beschreven in de grondwet”.

Ondanks het feit dat de GSA nu samenwerkt met het Biden-team, blijft president Trump optimistisch over zijn kansen om te winnen, en verklaart:

“Onze zaak gaat STERK door, we zullen de goede strijd voortzetten, en ik geloof dat we zullen zegevieren!”

Terug naar Afrika zou het antwoord moeten zijn op Black Lives Matter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here