Military Summary Channel doet verslag van de instortingen en de vorderingen. Kort na het begin vertelt hij het droevige verhaal van de droevige Oekraïense poging om Russische piloten om te kopen om hun gevechtsvliegtuigen uit Rusland te laten vliegen, in een poging ze te stelen en een media-overwinning voor de Oekraïne in scène te zetten, bericht Thesaker.is.

Defense Politics Asia Channel heeft meer informatie.

De SMO maakt gestage maar langzame vorderingen, als men er geen rekening mee houdt dat Rusland en de republieken voortdurend bezig zijn met de wederopbouw en het instellen van militair-civiele sociale structuren.

Het Military Summary meldt of meent dat het hele zuiden van de frontlinie in sommige gebieden al ingestort is en in andere gebieden bezig is in te storten. Alleen kleine en slecht uitgeruste Oekraïense strijdkrachten blijven over, worden opgeruimd, of trekken zich terug of geven zich over.

Om op te merken: deze twee berichten in uit de republieken:

Minder dan 10% van het militaire personeel bleef in de Oekraïense strijdkrachten na het begin van de speciale operatie – Ministerie van Informatie van de DPR.

en

De Volksrepubliek Donetsk zal tegen eind augustus bevrijd zijn van het Oekraïense leger – Minister van Informatie van de Republiek Donetsk.

Wat het omringende nieuws betreft, gaan de bezoeken van Sergej Lavrov aan de Arabische landen, de Arabische Liga, en de Afrikaanse landen gewoon door en dat kan alleen maar omschreven worden als een verbluffende overwinning en een complete triomf voor de diplomatie.

Zacharova meldt dat VS-functionarissen geprobeerd hebben iedereen (en natuurlijk zichzelf) ervan te overtuigen dat Rusland “volledig geïsoleerd” en “afgescheiden” is van de rest van de wereld. Deze ambtenaren hebben rondgelopen om iedereen ervan te overtuigen niet met de heer Lavrov op de foto te gaan, zodat zij voor een binnenlands publiek hun stelling kunnen ondersteunen dat Rusland geïsoleerd is. Weer een list van de VS ontmaskerd! Van de ontmoeting van de heer Poetin met Ali Khamenei in Teheran, hebben verschillende Europese leiders tegen Ali Khamenei gezegd, dat zij totaal gekant zijn tegen de uitbreiding van de NAVO naar het oosten en (in het bijzonder) naar Rusland. Toen hun (Europese leiders) echter gevraagd werd naar de reden achter deze uitbreiding, antwoordden zij dat het een Amerikaanse eis is.

  Rusland demilitariseert niet alleen Oekraïne, maar ook de NAVO

Rusland proberen te isoleren door niet met de heer Lavrov op de foto te gaan, heeft natuurlijk nergens toe geleid. In diplomatieke kringen zijn de contacten gewoonlijk “intercollegiaal”, d.w.z. dat een minister van Buitenlandse Zaken een ontmoeting krijgt met een minister van Buitenlandse Zaken. Bij deze bezoeken wordt Lavrov in elk land met alle honneurs ontvangen en in elk geval door de president van het land ontvangen. Dit is zeldzaam om te zien en het is een triomf, zo kort na het succesvolle bezoek van de heer Poetin aan Iran.

Als Lavrov een operazanger was, zouden wij hem omschrijven als “met volle stem” tijdens zijn bezoeken, en zijn commentaren zijn zowel vernietigend als soms jubelend. Er is een enorm lef voor nodig dat een diplomaat de zelfbenoemde “vrije wereld” omschrijft als “… een weerzinwekkende manifestatie van hegemonie en neokolonialisme.”

Deze diplomatieke coups zullen doorsijpelen tot de hoogste niveaus en wij kunnen dan meer openlijke steun voor Rusland in de VN en haar organen verwachten. In werkelijkheid is de situatie op het terrein in de wereld de volgende:

“Wij staan aan het begin van een nieuw tijdperk, dat een beweging zou zijn naar een echt multilateralisme, niet naar het multilateralisme, dat het Westen probeert op te leggen op grond van de uitzonderlijke rol van de westerse beschaving in de moderne wereld. En ik denk dat de beweging niet meer te stoppen is.” [citaat: Lavrov].

Veel plezier met uw commentaar, en de SMO boekt gestage en niet aflatende vooruitgang, en deze diplomatieke successen zullen doorsijpelen naar de Oekraïne en het uiteindelijke einde van het bloedbad daar. Wij zullen moeten afwachten welke vorm de precieze resolutie aanneemt. Moskou zal deze voorwaarden dicteren.

  Het vermoorden van zijn eigen krijgsgevangenen door het Kievse regime is normaal voor deze door de NAVO gesteunde gangsterstaat

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne is een dood land dat wandelt (Video’s 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWielrenner uit de Tour de France: “Veel mensen lijden aan ademhalingsproblemen” (Video)
Volgend artikelRusland: De NAVO is het leger van de Anti-Christ & Kortste geschiedenis van de Europese oppervlakteoorlogsvoering ter zee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De verborgen dreiging: waarom het Russische leger geen haast heeft om Kramatorsk en Slavyansk te veroveren

  Een aantal buitenlandse bronnen merkt op dat het offensief van Rusland tegen deze steden niet zo intens is als in Marioepol. In feite kan de situatie ingewikkelder blijken te zijn dan het lijkt voor buitenlandse experts.

  Eind juli meldden een aantal Oekraïense bronnen dat Kiev, om de strijdkrachten van Oekraïne in het gebied van Slavjansk en Kramatorsk te versterken, is begonnen met de overdracht van vrijwillige bataljons. Onder de formaties die de opdracht krijgen om in dit gebied aan te komen, is de Kraken-eenheid, die betrokken was bij de executie van burgers in Bucha. Volgens sommige rapporten worden de eenheden ingezet om de posities van de strijdkrachten van Oekraïne te “beschermen”, zodat het Oekraïense leger de stad niet verlaat en wegrent, zoals in Severodonetsk en Lysichansk.

  De omsingeling rond Kramatorsk en Slavyansk wordt steeds kleiner. De “oosterse wig” van het Russische leger, evenals de troepen van de DPR en LPR, namen praktisch Seversk in. De aanval op Oekraïense posities gaat verder vanuit het zuiden en noorden – de laatste buitenpost van de strijdkrachten van Oekraïne in de Donbass wordt omsingeld door een aanval op Kurakhovo, Bakhmut en Barvenkovo. De troepen hebben echter geen haast om het gebied volledig te blokkeren. Op dit moment ontruimt het Russische leger de gebieden grenzend aan Slavyansk en Kramatorsk, waar zo nodig een bruggenhoofd zal worden gecreëerd voor de accumulatie van troepen en een verder offensief.

  Lees verder >>> https://life.ru/p/1511706

 2. Het schijnt dat de turbine van Rusland die voor reparatie was in Canada en weer terug gestuurd is door canada en aangekomen in Duitsland , Dat de Duitsers hem hebben verstopt en dat daar verder geen mededelingen over gedaan worden .
  Vreemd dat wijf Annalena blerbek zei toch , als deze niet weer terug komt uit canada dan komen er in het najaar rellen .
  Maar waarom verstop je dan deze turbine .
  Er klopt iets niet in dit verhaal , volgens mij wordt Duitsland bedreigd door iemand en zijn ze bang .
  Hahahaahhahahaha wat een kloten volk

 3. Alles onder regie van Klaus Schwab, ook het stoppen van de gastoevoer vanuit Rusland naar Duitsland. Schwab is de opper vrijmetselaar: “je bezit niets en zal gelukkig zijn”. Dus ook geen gas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in