Een Tsjetsjeense commandant van de Spetsnaz was gisteravond op de Russische televisie en hij legde de zaken vrij onomwonden uit: De NAVO is het leger van de anti-Christ; Rusland en zijn bondgenoten zijn het leger van Jezus, bericht Hal Turner.

Het is historisch gezien best interessant, om te zien dat Rusland teruggekeerd is naar zijn christelijke wortels. Het bouwt duizenden kerken en zijn samenleving bloeit op, wat voor complotten er ook tegen haar worden gesmeed, terwijl het westen een met bloed doordrenkt, autoritair, imperium is geworden.

Hier is de Spetsnaz commandant van de Russische televisie van gisteravond:

***

De kortste geschiedenis van de Europese oppervlakteoorlogsvoering ter zee die ooit geschreven is

Tot de jaren 1400 is zee-oorlogvoering een soort landoorlog. Vuur een paar keer met uw kanonnen en enter de vijand. Oorlogsschepen hebben zeer hoge voorplechten en achterplechten, want het is voordelig om de hoge grond te houden. De afstand van uw “knal” is vrij kort – het bereik van een pijl, een musketkogel of het uiteinde van uw zwaard.

Ergens in de jaren 1500 krijgen de Engelsen het idee dat schepen drijvende kanonnenplatforms zijn, maar ze begrijpen niet helemaal hoe dat moet, en dus knallen ze in de slag bij de Armada op de Spaanse vloot af zonder veel schade aan te richten. Het duurt een tijdje om de kanonnen te standaardiseren, de tactiek uit te werken en bij Trafalgar komt het allemaal samen. De verhouding knal/afstand is nog steeds kort – duizend meter is vrij goed schieten – en de meeste gevechten zijn veel dichterbij. Maar naarmate de kanonnen groter en nauwkeuriger worden, wordt de afstand/schotverhouding groter, totdat bij Jutland de slagschepen vlekken aan de horizon raken op duizenden meters afstand.

  Volgende stap naar Derde Wereldoorlog? Gewonden gemeld na aanval op Russische boorplatforms op de Krim

Dan komt het vliegtuig. Het eerste vliegdekschip wordt in 1918 gebouwd, maar vliegtuigen zijn dunne dingen en kunnen niet veel knallen en de slagschepen-lobby is minachtend. Maar de Yamato en de Musashi, de grootste slagschepen ooit gebouwd, worden tot zinken gebracht door vliegtuigen waarvan de vliegdekschepen ver over de horizon liggen. En dat is het einde van de heerschappij van het kanonplatform.

De Amerikaanse marine heeft zwaar geïnvesteerd in het vliegdekschip – enorme supercarriers met atoomkracht, veel van die schepen en een immense ervaring met het gebruik ervan. Op 1100-1200 kilometer zijn zij de koninginnen van de knal/afstand verhouding.

Of zijn ze dat niet?

Op 7 oktober 2015 lanceerden vier schepen in de Kaspische Zee 26 kruisraketten op doelen in Syrië op 1500 kilometer afstand. Drie daarvan waren korvetten van de Buyan-M klasse. 1000 ton waterverplaatsing, een bemanning van 50 en 8 raketten met een bereik van 1600-plus kilometer. Dat is toch een flinke knal/afstand verhouding, niet? De levensduurkosten van de 10 of 11 vliegdekschip gevechtsgroepen van de USN moeten iets van duizend miljard dollar bedragen. Maar wat geeft de betere knal/afstand – een biljoen dollar van hen, of een honderd miljoen dollar van Buyans?

Als de verhouding knal/afstand de sleutel is tot de oorlogsvoering op zee, dan is het duidelijk dat de tijd van de vliegdekschepen voorbij is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe diep de verrotting is doorgedrongen in de kern van de regering en de instellingen van de Verenigde StatenVolg Frontnieuws op Telegram

  U doet het geweldig en uw stem maakt het verschil

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport Operatie Z: Instortingen en vooruitgang
Volgend artikelGevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundige
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik dacht dat vandaag een belangrijke dag was in ons polderlandje, wij erkenden niet meer het gezag van de Spaanse Koning over De Nederlanden, net als die regio’s in de Donbass die ook de Oekraïnse overheid niet meer erkenden, erg actueel, 26-7-1581 !!!

 2. Ik weet niet 100% wie het bij het goede eind heeft maar ik neig tich dat rusland hier ib zijn recht staat putin is geen broekschijter hij doet wat hij zegt te gaan doen
  Ik heb met die joden die amerika runnen niet veel goeds
  Wereld heerschappij is hun doel satan heerst daar
  Nee dan maar een periode van bezinning in eu laat het maar afglijden
  Dan beseffen die druiloren hier wat het betekend om je boeren weg te laten jagen maar dan is het al te laat

 3. Rusland doet zijn plicht; zij komt op voor etnische Russen, op wie stelselmatig moordaanslagen gepleegd werden, met 14000 doden.

  Ook vlgs de VN is Russisch ingrijpen gerechtvaardigd; art 52 geeft hun het recht op zelfbeschikking.

  Wat betreft vliegdek schepen: die zijn achtelijk, veel te duur en te weinig slagvaardig.
  Kleine vliegdekschepen, met Harriers zijn veel effectiever en kosten niets…

 4. De 1% die wereldheersers nwo zullen de broekschijters worden, samen met hun slaven en lakeien.

  Hoe goed voorbereid ze dachten dat ze waren.

  Nu weten ze dat ze niet voorbereid waren.
  Zijn ze in een half jaar al ooit eerder zo vaak bijelkaar gekomen?
  De “praatclubjes”?

  Ze zinken in hun moeras van hoogmoed.
  Ik wacht op de eerste tekenen, dat het onderling verraad zich aankondigd.

  Intussen blijven we in verzet.

  Ze willen zo graag “democratie”!

  Dat geven we ze dan toch, door protestbijeenkomsten en marsen.

  Dan kunnen ze bewijzen dat democratie niet zomaar een woord, zonder inhoud is.

  Daar moeten wij “de bevolkingen v.d. wereld” hen, “de samenzweerders” bij helpen.

  Dat is goed voor hun zuivere bloedlijnen, die zo incest gevoelig zijn.
  Ze zouden zich beter zorgen maken over zuivere geesten.

  Want de zuivere bloedlijnen, hebben duidelijk een geestes probleem.

  Geen enkel weldenkend mens laat macht verkregen door geld, bijeen geharkt over de ruggen v.d. wereldburgers, die hun aan hun enorme winsten hebben geholpen, minimaliseren, door bedrog.

  Covid en gen-therapie bedrog.

  Een oorlog tegen de mensheid, niet op zee.
  Zonder schepen, geschut en munitie, tenzij de injectie naald het geschut de munitie is.

  Foutje op hoeveel plaatsen in “onze ” wereld voeren de “samenzweerders” een grondoorlog zoals in Oekraïne?

  Dan waren de zeeslagen destijds toch duidelijker oorlog.

  Nu is het z.g.n. mensen “helpen”.

  Jazeker het hoekje om.

 5. IK weet niet meer wat waarheid is vandaag de dag. Als morgen in het nieuws komt dat 2+2 gelijk is aan 4 ga ik toch twijfelen. Als Rusland de mensen in Donbass had willen beschermen waarom dan niet meteen in 2014 al? Al acht lange jaren worden daar onschuldige mensen op beestachtige wijze vermoord en gemarteld door aanvallen van het Oekrainse leger. Geen een land ter wereld heeft actie ondernomen om bescherming en recht te bieden voor deze arme mensen. Ook nu wordt Donetsk nog steeds beschoten en ik vraag me af of Rusland dat niet eerder had kunnen stoppen. En waarom nu al die Oekrainse vluchtelingen opnemen? Die hebben de laatste acht jaren toch ook geen kut ondernomen om hun broeders en zusters in het oosten te beschermen. Oh ja zegt die Rutte, het is onze oorlog en er gaan miljoenen euro’s aan wapentuig naar Oekraine. Geld wat beter besteed was aan slachtoffers van kinderopvangschandaal en gaswinning in Groningen. Wij hebben NEE gestemd toendertijd in ons laatste referendum. Rutte en consorten mag ik U allen een fijne hersenbloeding toewensen?

  • JE HEBT WEL EEN PUNT HIER ZEG!
   MAAR VERGEET NIET DAT POETIN AL 20 JAAR EEN ONTWERP MOEST MAKEN OM DEZE OPERATIE TE KUNNEN UITVOEREN, EN HIJ ZICH EERST GOED MOEST INFILTREREN, ALVORENS OVER TE GAAN OP DEZE ZUIVERING DIE VOOR DE HELE PLANEET EEN FEIT IS!
   RUTTE IS NIKS VERGELEKEN BIJ ANDERE STERKE LEIDERS DIE OOK BEST WEL EENS EEN LVEBW ( leugentje voor eigen best wil) hebben gelaten.. maar RUTTE GAAT HET NIET LANG MEER DOEN , HIJ ZIT OP DE HELFT ZEI HIJ PAS.. MAAR HIJ HEEFT NIET DOOR DAT IE GEEN HELFT MEER HEEFT, ZIJN DAGEN ZIJN GETELD.
   GROET, FIJNE WEEK MET VEEL LICHT EN LIEFDE

  • Putin heeft ervoor gezorgd volledig binnen het kader van internationale verdragen te blijven. Hij heeft gewacht op het overschrijden van de rode lijn die is gelegd in 2008 op de NATO summit toen G Bush zei Georgia en Oekraine binnen nato te brengen. Putin heeft duidelijk gesteld dat dit niet zal gebeuren, dar dit een rode lijn zou overschrijden. Gelijkaardig aan de raketten krisis in cuba in de jaren 60.

   Het westen is sinds WO2 gehersenspoeld door USA propaganda, jan met de pet op laten geloven dat de Russen de slechten zijn. Hollywood met zijn films heeft hierin een goed deel voor zijn rekening genomen.
   Echter dit is helemaal niet waar. Er is geen land dat zoveel oorlog, dood en vernieling heeft gebracht, arme landen hun rijkdom leeg gezogen, en corruptie schandalen kende dan de verenigde staten. Eisenhouwer had het plan totality om Rusland van de kaart te vegen met atoombommen. Gellukig had de VS er niet genoeg, en eind jaren 40 kwam de USSR zelf met een atoombom op de proppen en het plan totality is dus nooit doorgevoerd. Winston Churchill is nog diabolischer. Had plan the unthinkabke bedacht aan het einde van WO2 om de verslagen nazies terug te bewapen en nu te helpen om Rusland te vernietigen. Dit is toen niet doorgegaan maar we zien het wel nu met de nazie bende van stepan bandera in Oekraine.
   In 1999 is het warshau pact ontbonden en de USSR uit elkaar gevallen. NATO dat opgericht was tegen de soviet unie bleef bestaan ondanks dat de soviet unie niet meer bestond.
   Terwijl Rusland terug is gegaan naar zijn Christelijke Roots, zijn de USA tot op het bot satanisch geworden.
   De USA gebruikt tot op vandaag NATO voor zijn eigen dictatorische wereld heerserij te behouden en andere te dicteren en leeg te zuigen terwijl hun eigen industrie de wapen industrie is. Deze heeft een vijand nodig. Dus Rusland zal altijd de vijand van de USA blijven. Ongeacht of Rusland recht in de schoenen staat of niet.

   De USA moet gestopt worden en niet Rusland. Ze zullen uiteindelijk de wereld naar WO 3 brengen en onze planeet met nucleaire wapens kapot schieten. Amerikaanse senatoren hebben reeds aangedrongen bij een demente president om boots on the ground te zetten in Oekraine en Rusland open aan te vallen. Ze hebben een low yield ABom om de president (idiote biden) een “nucleaire optie” te geven. Het is allemaal te waanzinnig, en toch waar. Men kan deze info natrekken. Mensen als Douglas Mc Gregor en Scott Ritter zijn militaire experten en het beperkt zich niet tot deze 2 die allen de waanzin en de fout van de USA aanwijzen.

   Dus als u niet meer weet wat de waarheid is stop dan onmiddellijk met naar mainstream media te luisteren en of kijken maar ga zelf op onderzoek uit. U zal ondervinden dat politieke zetten uitgelegd door mensen als J Maersheimer precies aanduiden dat Rusland probeert zich en zijn volk te beschermen. De oorlog is fout, doden is fout, echter de verantwoordelijkheid ligt volledig bij het decadente westen geleid door de USA. Dit zijn de ware agressors die dankzij een oekrainse clown, een marionet Rusland belagen en ons allen op de afgrond van een nucleaire apocalypse brengen en zorgen voor vele doden, gewonden en een land volledig vernietigd en naar de armoede gestuurd waarbij armere landen als Cuba(ook kunstmatig door 60+ jaren sankties van de USA) nog rijk zijn.

   • @WjmC,
    Kan er niet veel aan toevoegen, misschien het feit dat zowel de Katholieke Kerk als de VS vele oud Nazi’s hebben doen ontsnappen aan de doodstraf door hen Duitsland uit te krijgen en o.a. in het Argentijnse land en de VS zelf een nieuw leven te kunnen opbouwen, terwijl er oorlogsmisdadigers tussen zaten, nooit bestraft, ook nu helpt de Nato die Nazi’s wederom van de Azovbatiljons en traint hen in de VS, wat een smerig zooitje is de politiek van die Nato toch, we kunnen de lijst nog veel aanvullen, doch het lijkt me genoeg, zoals de Russen nu ook denken, het is genoeg en we komen in het geweer/verweer, verdrietig met je eens want velen lijden onder oorlogen !!!

    • Klopt helemaal. Musulini was een bondgenoot van Hitler tijdens WO2. Het vaticaan had autoriteiten volledig verloren door een franse generaal Bertier lang hiervoor. Echter Musulini heeft de katolieke kerk terug hersteld en het vaticaan een onhafhankelijke staat verklaard vlak voor WO2. Velen in het vaticaan waaronder ook de paus waren op de hoogte van de Joodse genocide door Hitler maar knepen de ogen dicht. Laten we niet vergeten dat de katolieke kerk alles behalve Christelijk is. In Duitsland hebben onderdanen van het vaticaan zelfs met Hitler gecolaboreerd om toch maar hun machtspositie te kunnen houden. Bovendien was Hitler een fervent katoliek.
     In Rusland is het echter niet de katolieke maar de orthodoxe kerk die ingesteld is. Putins schaduwzijde zijn de Tsjetsjenen. Niet als mensen natuurlijk maar wel door hun geloofs overtuigingen. Deze mensen zijn hardcore Moslims. Moslims zijn eigenlijk antichristenen want verwerpen de kruisiging, de wederopstanding van Heer Jezus Christus. Ze verwerpen ook dat Hij Zoon van God is en God in het vlees. Dat is niet alleen een ander evangelie maar ook precies hoe antichristenen worden beschreven door Johannes.
     Laat ons niet vergeten dat Rusland intern in oorlog is geweest met TsjeTsjenie. Ze zijn echter bondgenoten tegen het al even antichristelijke en atheistische westen. Moslims geloven wel in een Jezus, Isa genoemd maar is niet de Bijbelse Heer Jezus Christus.
     Nietemin staat Rusland recht in de schoenen in het huidige konflikt. De groote boosdoener is de USA die onder demente joe biden verantwoordelijk is voor het uitbreken en sinds 2008 het uitlokken van dit konflikt. De USA is een dictatuur rijk dat onder het moto van nobele termen als demokratie dood en verwoesting zaait over de hele wereld. Sinds WO2 is er niet 1 president geweest die geen oorlog heeft gevoerd.
     Vele oorlogen gevoerd door de VS zijn begonnen door een leugen. Een gezonken Amerikaans schip om Vietnam te beginnen. Dit gezonken schip was een fabel. Wapens van masa destructie voor Irak. Er zijn natuurlijk nooit WMDs gevonden. En als al de oorlogen in vietnam, laos, cambodia, korea, nicaragua, libie, sirie, afganistan, somalie en zo verder niet genoeg zijn dan plannen de VS coups door criminele personen als John Bolton om regeringen omver te werpen en pro amerikaanse leiders in bewind te helpen. Khadafi van libie is door hun vermoord niet omdat het een dictator was maar wel omdat hij een munt voor afrika wilde invoeren die afrikanen uit het slop zou halen. In Oekraine hebben Victoria Nuland en Blinken de verkozen president ontzet in de maidan coup om de pop poroshenko in de macht te krijgen. Gevolg de start van een burgeroorlog met meer dan 14000 etnische Russen in oekraine gedood.
     Alle VS presidenten hebben aan dit soort rottigheid praktijken gedaan inclusief Trump. Deze laatste wilde de door de Venezolanen verkozen Maduro laten vermoorden om een pro amerikaanse pop aan de macht te helpen. Dit is mislukt. De Amerikanen lagen al met hun oorlogschepen net buiten Venezolaanse teritoriale wateren om te doen wat amerikanen overal ter wereld doen. Dit is niet doorgegaan, echter gevolg van dit alles waren sankties die het venezolaanse volk hebben getroffen en een grote venezolaanse vluchtelingen stroom hebben veroorzaakt in zuid amerika.
     Het word tijd dat USA gestopt worden en deze kriminele praktijken aan banden gelegd. Mensen buiten de USA hebben niet op amerikaanse predidenten gestemd om hun het recht te geven om wereld heersers te zijn en andere naties te breken. Putin en xi jinping zijn bezig de dolar te breken. Als dit gebeurt dan kunnen amerikanen niemand meer treffen door sankties. Hun sankties op Rusland hebben nu een boomerang effekt op de amerikanen. Echter hun wapenindustrie houd hun recht. Als de dolar valt is het game over.
     Masonisch VS geregeerd door een kabal doet niet onder voor Islamische landen die onder Sharia staan.

 6. Maarre…de Tjetjenen zijn geen schatjes hoor.

  Er zitten veel vluchtelingen in Berlijn uitTjetjenie; dochter-16-had rokje boven de knie.
  Zij moest dus mee op vakantie naar Tjetjenie, waar haar broer en en familie haar afmaakten.
  Dit alles met medeweten van moeder en vader, die het daarmee eens waren.

  Jonge meiden worden daarheen gebracht om besneden en dicht genaaid te worden.
  Proost!

  Wir schaffen das….

  Destijds toen abortus verboden was in DE, was er controle erop in de trein van NL naar DE……

  • Natuurlijk, het overgrote deel van tsjetsjenen zijn hardcore moslims. Islam is zeker niet de religie van de vrede maar wel een geweldadige ideologie die gebaseerd is om respekt te krijgen bij bevokkingen en tegelijkertijd naties te veroveren en onderwerpen. Om het te begrijpen moet men echt Islam gaan bestuderen en objektief ontrafelen. Dit is een zeer intense bezigheid die kan leiden dat men er gewoon de brui aan geeft door de religieuze onzin, veroorzaakt door kopie, paste en dan verdraai uit Christendom. Een goede simpele start kan zijn om het boek people VS muhamed aan te schaffen, en/of lezingen van mijnheer Robert Spencer te beluisteren. Men staat versteld hoe weinig de meeste moslims over hun eigen religie weten. En als de goede inborsten de geweldadigheid en onzin van Islam ontdekken dit ook stande pede gaan de rug toe keren. Meesten onder hen zijn moslims omdat ze in een Islamisch land in een moslim familie geboren zijn terwijl in Islam de doodstraf staat op apostaat en dus de meesten niet de moeite doen om te ontdekken wat Islam is. Dit is te gevaarlijk. Een van de waanzinnigste fouten die Angela Merkel heeft gemaakt is de deuren open zetten voor deze mensen uit het midden oosten. Resultaat: in 2016, vooravond
   nieuwjaar in Keulen, een algemene raping jihad, met meer dan 1500 vrouwen verkracht door moslims. Dit fenomeen heeft zich voorgedaan in heel Duifsland op hetzelfde moment maar op kleinere schaal dan in Keulen. Het is door mainstream media in de doofpot geduwd. Gevolg vele moslim kinderen geboren. Islam verspreid zich door het zwaard of door de baarmoeder. Vrouwen worden als de helft van een man geteld en de Islamische aanbeveling is om vrouwen de faraonische besnijdenis te geven. Dit is een deel van de binnenste schaamlippen en de klitoris van de vagina weg te snijden. Deze ingreep is gruwelijk en word zonder anestetie uitgevoerd. De rest kan u zich inbeelden. Dit is gedaan om vrouwen tot trouw te dwingen om hen het plezier van sex te ontnemen en dus zo te voorkomen dat ze haar echtgenoot zal bedriegen. Deze echtgenoot mag onder sharia echter wel 4 vrouwen hebben buiten de buitgemaakte slaven. Ongelovige vrouwen (vrouwen van de kufar of de kafirs) verkrachten word niet als misdaad of zonde gezien maar wel als een vorm van jihad.
   Waarom zie ik dan de tsje tsjenen als Putins schaduwzijde ? Wel hierom. Het grootste deel van Rusland is na het uiteenvallen van antichristelijk marxistisch comunistisme terug naar de Christelijke roots gekeerd. Christenen kunnen echter geen deel hebben met antichristenen. Vandaar de voormalige oorlog intern tegen de tsjetsjenen. Putin is echter een staatshoofd kijkend hoe hij zijn volk tegen Amerikaanse antichristelijke uitbuiters kan beschermen terwijl moslims de Amerikanen als de grote shaitan (satan) zien. Tsjetsjenen in het gevecht zijn zeer medogenloze soldaten, zeker als het religieuze aspekt bij hen word aangewakkerd. Moslims geloven namelijk dat ze naar een soort porn klub hemel gaan waar hen hopen eeuwig maagd blijvende vrouwen staan op te wachten en ze tot in de oneindigheid sex met deze maagden zullen hebben. Dit maakt dat deze mensen dan vechten zonder de dood te vrezen, want hun gevecht is voor de zaak van hun god allah. Dit religieuze aspekt word bij hen aangewakkerd door comandanten die hun vertellen dat ze tegen de vijand van allah gaan vechten en dit aanmoedigen altijd beeindigen met te roepen allah hu akbar, allah is groot. Ditzelfde radicalisme is de drijfveer voor extremisten en terreur organizaties. Niet alle moslims zijn terroristen natuurlijk omdat de meesten lauwwarme moslims zijn en de geschriften van de koran en de hadeeths niet toepassen. Echter allemaal zijn ze het eens dat muhamed de perfekte persoon was en ze hem moeten gehoorzamen, dat dit de wil van hun god allah is. Dit maakt dat ALLE moslims potentiele terroristen zijn, als het religieuze bij hen word aangewakkerd en ze word herrinnerd aan hun “beloning”.

   U hoeft dit natuurlijk allemaal van mij niet aan te nemen, totdat u zelf op onderzoek uitgaat en ontdekt dat dit klopt als een zwerende vinger.

 7. ‘Rusland teruggekeerd naar zijn christelijke wortels, bouwt duizenden kerken en zijn samenleving bloeit op…” Nou zeg, wat waren zowel west Europa als evengoed Rusland toch een prachtige harmonische paradijzen al die tijd dat het christendom absoluut domineerde !!! Ben altijd een echte geschiedenisgek geweest en je mag van mij simplificeren in je verslagje (over de confontatie met de Armada enz. enz.), kan zeker zijn nut hebben, maar om eerlijk te zeggen zie ik in de geschiedenis qua onrecht en geweld e.d eigenlijk geen wezenlijk verschil tussen de hele christelijke periode, laten we zeggen vanaf ongeveer het jaar 300 toen keizer Costantijn het christendom feitelijk tot staatsgodsdienst maakte en langzamerhand heel Europoa bekeerd ging worden, en de hele geschiedenis van duizenden en duizenden jaren daarvoor ! Illusies daarover zouden door de twee wereldoorlogen die wij achter de rug hebben toch wel ongeveer bij de meesten verdampt zijn dacht ik ! Wat de kerk en het geloof allemaal op hun geweten hebben hoef ik jou niet te gaan uitleggen hoop ik…Toevallig weer een fascinerend bericht in de kranten vandaag over wat de inheemsen in Canada allemaal aangedaan is onder het mom van bekering en gedwongen aanpassing… Maar één dingetje uit onderhand een heel dik boek..Als jij je vertrouwen hierop baseert, Rommel wens ik je eerlijk veel sterkte toe… Één vraagje : denk/geloof jij echt dat Putin, gezien zijn vrijage met de patriarch van Moskou en de russisch-orthodoxe kerk, ook maar voor één punt of komma ísts daarvan zelf gelóóft buiten dat het net als vroeger een prachtmiddel is om het volk in bedwang te houden ???

  • U slaat de spijker op de kop, vanaf 315 na Constantijn die zich als hoofd uitriep van de toenmalige Rooms katolische (= universele) kerk. Unverseel gemaakt doir Constantijn door Christendom als staats religie uit te roepen waardoor alle ketters en heidenen met hu gebruiken zich hieraan toe voegden en zo is de Rooms Katolische Kerk geboren die alles behalve Christelijk is. Onbijbelse ketterijen vermeerderden en de kerk werd meer een hoer die eigenbelangen en politiek diende dan God. Echter er is een rest Christenen die nooit hebben gebogen en zelfs de spaanse inquisitie, en het Islamische Ottoman tijdperk hebben doorstaan. Deze werden zowel door roomse ketters vervolgd als door islamische jihadis. Tot op de dag van vandaag zijn er kleine groepjez Christenen over heel de wereld, ook in Rusland. Niet te vergeten dat bolsjewiek USSR volledig tegen Christendom waren.
   Vandaag zien we een Rusland dat vele Christelijke waarden hoog houd, er zelfs een dag van de familie, liefde en trouw is ingesteld. Dit zijn Christelijke waarden. Ik zeg hiermee niet dat de Russische staatsdoema discipelen van Heer Jezus Christus zijn, maar toch een polarisatie hebben ondergaan tegen het diabolische westen. Als u in Moskouw het evangelie zou gaan preken zal men waarschijnlijk niet in de gevangenis landen als in londen, toronto, california of ergens in bolivie. Er zal geen lgbt opduiken om een bijbelse preker uit te jouwen of trachten te onderbreken.
   Dit was in de sovjet unie niet mogelijk.
   Dus ja Rusland is terug op weg naar Christendom. Hiermee bedoel ik niet wat de meeste mensen menen over Rome, de paus en het vaticaan. Deze zijn even antichrist is als islam, en hebben hun substituut voor God op aarde in de paus en eveneens een co redemptrix (door de poolse paus verklaard) in maria. Terwijl hun voor lieve vrouw beelfjes geknield liggen en de Redder hiermee te min doen.
   Dit is absoluut antichrist. En hun einde zal dan ook naar gelang zijn.

   Handelingen 4:12
   En de zaligheid is in geen Anderen; want er is ook onder den hemel geen andere Naam, Die onder de mensen gegeven is, door Welken wij moeten zalig worden.

   Moge Gods Koninkrijk vlug komen en het antichrist rijk in onbestaan spreken.
   Alle glorie zij aan de Schepper van allen en alle dingen, manifest gemaakt in de Zoon van God, Jezus de Christus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in