Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg zuurstof heb, overal pijn, benen, enz., geen kracht, en het wordt na elke etappe alleen maar erger.” ∼ Victor Lafay

De beroemde wielrenner 26-jarige Victor Lafay trekt zich terug uit de Tour De France Etappe na een “mysterieuze” ziekte. De Fransman van Cofidis, van wie gedacht werd dat hij een mogelijke kanshebber was voor een etappe-overwinning, had moeite om de dertiende etappe uit te rijden en kwam in de laatste positie aan, waarna hij besloot de tour te verlaten, bericht Rairfoundation.com.

Voor de camera van Eurosport zei Lafay dat hij het peloton niet meer kon bijhouden en dat hij alleen achterbleef. De interviewer vroeg hem of hij ziek was. “Ja, ik ben ziek. Ik ben niet de enige in het peloton. Bij de start sprak ik met Castro (Jonathan Castroviejo, red.), en hij zei me dat hij zich ook niet goed voelt.”

Niet genoeg zuurstof

“Hij kwam naar me toe en vroeg me: “Ben je ziek? Kun je ook niet ademen?”, en ik zei: “Nee,” en hij zei tegen mij: “Ik ook,” en zo voel ik me al sinds etappe 6.
Ik heb het heel moeilijk met ademhalen. Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg zuurstof heb, overal pijn, benen, enz., geen kracht, en het wordt na elke etappe alleen maar erger,” zei de wielrenner.

De interviewer vroeg of het Covid kon zijn. “Alle Covid-testen waren negatief. Er zijn tonnen mensen in het peloton die zich allemaal hetzelfde voelen; ook zij zijn allemaal negatief. Dus misschien kan het iets anders zijn! Ik weet het niet; ik ben geen dokter, ik weet niets, maar velen van ons hebben dezelfde symptomen en hebben het moeilijk op de fiets,” zei Lafay.

  Japanse onderzoekers publiceren gevallen van vreemde bloedstolsels na COVID-vaccins van Pfizer

De wielrenner zei dat dit een “vreemde” Tour de France was.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Non weigert ‘Vaccin’: “Als ik een boete krijg zal ik niet betalen, ik geloof de leugens niet”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBijwerkingen van COVID19 -prikken: “Zal ik wakker worden met pijn – of zal ik überhaupt wakker worden?”
Volgend artikelSituatierapport Operatie Z: Instortingen en vooruitgang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ja, sinds begin 2021 vraag ik mij dat al af… wat zou er toch aan de hand zijn?
  Misschien dat Kill Gates of KlauSS SSchwab ons kan ‘helpen’?

 2. Het is schandalig echt niet normaal schandalig.

  Zelfs als mensen weten of het vermoeden hebben dat ze ziek zijn geworden door de zogenaamde Covid vaccinaties durfen ze het niet te zeggen.

  God…v..omme sterf liever waardeloze mensen.

  Je bent beet genomen door de moordenaars en durft dit niet eens te zeggen????

  Het is letterlijk afgelopen met de mensheid. Game over.

  Er is geen hoop meer dat het goedkomt.

  • Ik heb wel hoop voor de mensheid. Wij, de wel zelf nadenkenden zullen overblijven. De rest… Tsja, in de meeste gevallen eigen keuze he die prik.

 3. Alle leuke dingen die deze mensen waarderen, en die mrna spuit ervoor over hadden om ze te blijven doen, wat blijft er van over? Kunnen ze straks uitgeblust op de bank Netflix kijken in kleine communistische flatjes. Leuk leven!

 4. Er hoeft door iedereen maar een vraag beantwoord te worden.
  “Had u deze of gelijkwaardige klachten voor december 2020?

  In Amerika begonnen de gen-therapieën eind november 2020

  Op 15 januarie ontving ik een link .
  Schrok me kapot.
  De link (ik weet zo niet hoe die heette)
  liet de geïnjecteerde slachtoffers met hun verhalen en leefomstandigheden voorbijkomen .
  Zo ontzettend lange lijst met filmpjes en foto’ s v.d. slachtoffers.
  Ik was er kompleet onderste boven van.

  Destijds gaf ik de link aan anderen,.
  Ongelooflijk de reakties, men vond dat het overdreven, zoiets doen regeerders niet.
  Er is geknipt en geplakt.

  Ongelooflijk.

  Nu geeft men héél schoorvoetend toe dat er toch iets niet klopt.

  Men hoeft mij geen gelijk te geven.
  Zeker niet met dit soort dingen want ik zou willen dat het niet zo is.

  Langzaam maar zeker dringt de bewustwording zich op.

  Hoe lang kan het censureren nog duren?

  • Idd, iedereen kan ziek worden van een prikkie. Dodelijk ziek van zo’n genprikkie; dit betekent dat het werkt! Het is dan alleen nog een kwestie van tijd wanneer je definitief omvalt van het prikkie. Magere Hein zit nu al weer klaar om met zijn prikcampagne op de zorg en op de AOW te besparen. Hoe meer prikkies hoe eerder resultaat en de mensen omvallen. Testen doe je door een euro op te gooien ‘kop of munt’. Dat werkt prima, bevalt het resultaat niet dan gooi je gewoon nog een keer. Dat is de enige test die goed werkt.

 5. Hehe, en de snelste tour allertijden

  Ik dacht dat die vaccins hun juist sneller deed trappen

  Het einde is in zicht

 6. Buiten het prikkie om: de tour moet worden afgelast als de temp boven de 25 graden is.
  Beter is het om de tour in september/october te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in