Mike's Birds / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Er zijn al nieuwe vaccins voor een vogelgrieppandemie ontwikkeld en opgeslagen door de Amerikaanse overheid. Deze nieuwe vaccins zijn niet ontworpen voor vogels en andere dieren, waar de huidige vogelgriep zich verspreidt. Hoewel deze stam van vogelgriep nog niet eens van mens op mens is overgedragen, is er al een nieuwe voorraad H5N1-vaccins en andere mRNA-vaccins tegen vogelgriep in voorbereiding.

Deze vaccins introduceren een genetisch specifiek antigeen van de meest recente stam van het influenza A-virus subtype H5N1. Volgens de traditionele definitie van vaccinwetenschap is dit antigeen bedoeld om menselijke immuuncellen te activeren en het immuungeheugen van het doelantigeen op lange termijn te stimuleren – waardoor het individu mogelijk beschermd wordt wanneer het later wordt blootgesteld aan de specifieke stam, schrijft Lance D Johnson.

Maar hoe weten de vaccinproducenten dat deze specifieke stam verantwoordelijk is voor een grieppandemie? Om wetenschappers in staat te stellen een effectief vaccin te maken (waarvan ze denken dat ze dat al hebben), moet er een gezamenlijke inspanning worden geleverd om de genetische code van het H5N1-virus te manipuleren om een reeks effectieve vaccins te maken.

Historisch gezien zijn wetenschappers niet in staat geweest om de genetische mutaties van opkomende griepstammen en crossovervirussen te raden. Vandaar het falen van griepvaccins, jaar na jaar. Om vaccins te kunnen maken en opslaan met zekerheid over hun effectiviteit, moet er enig gain-of-function onderzoek zijn gedaan. Dit gain-of-function onderzoek stelt de vaccinindustrie in staat om zich te richten op de specifieke genetica van het doelantigeen, zodat ze voorraden kunnen aanleggen en zich kunnen voorbereiden op massavaccinaties voor een dreigende, door mensen veroorzaakte grieppandemie.

  Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

Er zijn al duidelijke tekenen dat de vogelgriep gemanipuleerd is

Omdat de huidige vogelgriepstam al muteert om verschillende dieren te besmetten, lijkt het erop dat er al genetische wijzigingen zijn aangebracht in de huidige H5N1-stam.

De vogelgriep heeft zich namelijk verspreid van pluimvee naar wilde eenden naar vee en zelfs naar een dolfijn. Dr. Peter McCullough sloeg alarm over dit vreemde spoor van virale kruising. Hij zei dat dit tekenen zijn dat deze stam van de vogelgriep door mensen is gemaakt en “het lijkt erop dat het uit het US Poultry Research Centre in Athens, Georgia komt.”

Ze hebben al vaccins klaarliggen voor het geval de vogelgriep zich zou verspreiden naar mensen. Hoe kunnen ze al een vaccin hebben? Het is allemaal gebaseerd op genetische code en ze kennen de genetische code,” zei Dr. McCullough.

Hoewel het huidige risico van overdracht op mensen extreem laag is, zou alleen al het bestaan van een voorraad vogelgriepvaccins iedereen moeten doen afvragen of er al een specifieke stam van de vogelgriep is ontwikkeld of dat er op dit moment aan wordt gewerkt voor massale verspreiding onder de bevolking. De ontwikkeling van biologische wapens en het onderzoek naar roofzuchtige vaccins is niet gestopt, zelfs niet nadat SARS-CoV-2 en COVID-19 vaccins op de bevolking werden getest met schadelijke resultaten.

WHO hamert op “pandemieverdrag” om controle terug te krijgen en vaccinpaspoort in te voeren

Voormalig CDC-directeur Robert Redfield waarschuwde eerder dit jaar dat vogelgriep alleen op mensen kan overspringen als het is ontwikkeld door middel van ‘gain-of-function’-onderzoek. Alle voorwaarden voor een nieuwe pandemie zijn weer aanwezig en de belangen die willen profiteren van een nieuwe pandemie schreeuwen al om controle – te beginnen met roofzuchtige vaccinatieprogramma’s en “pandemieverdragen” die globalisten meer macht geven en hun multinationale zakelijke belangen verrijken.

  Mike Yeadon over de giftigheid die opzettelijk in de COVID-'vaccins' is ingebouwd

Jeremy Farrar, hoofdwetenschapper van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die betrokken was bij het verdoezelen van SARS-CoV-2, vertelt de wereld nu al dat de vogelgriep zal evolueren en “het vermogen zal ontwikkelen om mensen te infecteren.” De WHO probeert op dit moment een pandemieverdrag aan te nemen dat de nationale soevereiniteit en individuele autonomie op wereldschaal zal opheffen, waardoor bevolkingen gedwongen worden zich te onderwerpen aan de wereldwijde controles van de WHO, hun biowapensontwikkeling en dekmantels, hun roofzuchtige vaccinonderzoek en paspoortsystemen, naast vele andere afschuwelijke systemen van toezicht en misbruik.

Aangezien er al een vaccin is ontwikkeld en opgeslagen voor een vogelgriepstam die nog niet eens is geëvolueerd, is de economische en maatschappelijke druk om een nieuwe pandemie te ontketenen dreigend. Deze druk omvat het opvoeren van een winstgevend nieuw PCR-testplatform dat een spervuur van positieve testresultaten zal ontketenen voor een zieke en immuungecompromitteerde bevolking. Dit zal overheidscontroles en witwaspraktijken verder rechtvaardigen die uiteindelijk zullen worden gebruikt om het wereldwijde vaccinpaspoortsysteem te bevorderen, compleet met digitale valuta van de centrale bank, meer technocratische controles, toezicht en sociale kredietscores voor naleving.

Hoewel het slim is om dit jaar niet bang te zijn voor een potentiële H5N1 vogelgrieppandemie en je te onderwerpen aan totalitaire controles en beperkingen, is het toch verstandig om je huishouden mentaal voor te bereiden op de komende propaganda en lafheid. Zorg voor vroegtijdige behandelingsprotocollen en voorzorgsmaatregelen voor het geval deze roofzuchtige krachten hun volgende golf van biowapens, destructieve vaccinatieprogramma’s en regelrecht totalitarisme loslaten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Heeft Geert gelijk? Laten we hopen van nietVolg Frontnieuws op Telegram

  Studie vindt 5G-technologie een "significante factor" in hogere COVID-gevallen en sterftecijfers

Lees meer over:

Vorig artikelDe nieuwe theorie over de Oekraïense overwinning is dezelfde als de oude
Volgend artikelDuitsland dringt aan op ‘solidaire verdeling’ van Oekraïense migranten nu sociale voorzieningen onder druk staan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Overspringen van dier naar mens, vogelgriep, genetische mutaties, De vogelgriep heeft zich namelijk verspreid van pluimvee naar wilde eenden naar vee en zelfs naar een dolfijn.
  En dat is allemaal aangetoond met een PCR “test” die geen test is?
  WAUW! virologie is pas een echte wetenschap.

 2. Ja, dat verhaal over die dolfijn heb ik ook gehoord.
  Mag ik even weten wat voor doldwaze figuur een dolfijn gaat testen op vogelgriep? En waarom?
  En mag ik dan ook weten wat voor testmethode er is gebruikt? Want ik vermoed dat dat weer eens een PCR test is geweest.
  Ik geloof er in ieder geval geen moer van.

 3. De machtsgreep van de WHO is mislukt, dus laten ze heus wel iets uit een lab van de Gifmengers los.

  DAT ZAL ONS LEREN…….!!!!!!!

  Ik vrees dat de gevaxten met hun gesloopte immuunsysteem de lul zijn……..en dat er heus wel weer een rij deugkneuzen bij de prikbanken gaan staan. Wat dát betreft krijgt dat tuig uit de Deep State zijn zin.

  Blerkh…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in