© Freepik

De main stream media (MSM) in Europa en de VS zijn doodstil nu een rechtbank heeft bepaald dat de PCR-test wettelijk onbruikbaar is om te testen op Covid.

De baanbrekende juridische uitspraak vindt dat Covid-tests niet geschikt zijn voor het doel. Dus wat doet de MSM? Ze negeren het, schrijft Hal turner.

Vier Duitse vakantiegangers die illegaal in quarantaine werden gehouden in Portugal nadat een van hen positief was bevonden voor Covid-19, hebben hun zaak gewonnen in een vonnis dat de veelgebruikte PCR-test veroordeelt als zijnde tot 97 procent onbetrouwbaar.

Eerder deze maand bevestigden Portugese rechters een beslissing van een lagere rechtbank die de gedwongen quarantaine van vier vakantiegangers onwettig achtte. De zaak draaide om de betrouwbaarheid (of het gebrek daaraan) van de Covid-19 PCR-tests.

Het vonnis, uitgesproken op 11 november, volgde op een beroep tegen een habeas corpus dat door vier Duitsers was ingediend tegen de Azoren Regionale Gezondheidsautoriteit. Deze instantie was in beroep gegaan tegen een uitspraak van een lagere rechtbank die de toeristen in het gelijk had gesteld, omdat ze beweerden dat ze zonder hun toestemming illegaal waren opgesloten in een hotel. De toeristen moesten de hele zomer in het hotel blijven nadat één van hen positief was bevonden voor het coronavirus in een PCR-test – de andere drie werden bestempeld als naaste contacten en moesten daarom ook in quarantaine.

Onbetrouwbaar, met een grote kans op fout-positieven

De beraadslaging van het Hof van Beroep in Lissabon is uitgebreid en fascinerend. Het oordeelde dat de Regionale Gezondheidsautoriteit van de Azoren zowel de Portugese als de internationale wetgeving had geschonden door de Duitsers in het hotel op te sluiten. De rechters zeiden ook dat alleen een arts een ziekte kan “diagnosticeren” en waren kritisch over het feit dat ze blijkbaar nooit door een arts waren beoordeeld.

  In het hele Westen sterven er steeds meer mensen - Niemand wil weten waarom

Ze waren ook vernietigend over de betrouwbaarheid van de PCR (polymerase chain reaction) test, de meest gebruikte controle voor Covid.

De conclusie van hun 34 pagina’s tellende uitspraak luidde als volgt: “In het licht van het huidige wetenschappelijke bewijs, blijkt deze test niet in staat om buiten redelijke twijfel vast te stellen dat een dergelijke positiviteit in feite overeenkomt met de infectie van een persoon met het SARS-CoV-2 virus.”

In de ogen van deze rechtbank komt een positieve test dus niet overeen met een Covid-geval. De twee belangrijkste redenen hiervoor, aldus de rechters, zijn dat “de betrouwbaarheid van de test afhangt van het aantal gebruikte cycli” en dat “de betrouwbaarheid van de test afhangt van de aanwezige viral load. Met andere woorden, er zijn simpelweg te veel onbekenden rondom PCR testen.

Positief getest? Er is misschien maar 3% kans dat het klopt

Dit is niet de eerste keer dat de geloofwaardigheid van PCR-testen in twijfel wordt getrokken. Veel mensen zullen zich ervan bewust zijn dat hun resultaten veel te maken hebben met het aantal amplificaties dat wordt uitgevoerd, of de ‘cyclusdrempel’. Dit aantal is in de meeste Amerikaanse en Europese laboratoria 35-40 cycli, maar experts hebben beweerd dat zelfs 35 cycli veel te veel is en dat een redelijker protocol zou vragen om 25-30 cycli. (Bij elke cyclus neemt de hoeveelheid viraal DNA in het monster exponentieel toe).

Eerder dit jaar toonden gegevens van drie Amerikaanse staten – New York, Nevada en Massachusetts – aan dat wanneer er rekening werd gehouden met de hoeveelheid virus die in een persoon werd aangetroffen, tot 90 procent van de mensen die positief testten in werkelijkheid negatief konden zijn, omdat ze mogelijk slechts kleine hoeveelheden van het virus bij zich droegen.

  Enkele opmerkingen over de rellen in Rotterdam van een Rotterdammer

De Portugese rechters haalden een onderzoek aan dat werd uitgevoerd door “enkele van de meest vooraanstaande Europese en wereldspecialisten” en dat eind september werd gepubliceerd door Oxford Academic. Daaruit bleek dat als iemand positief testte op Covid bij een cyclusdrempel van 35 of hoger, de kans dat die persoon daadwerkelijk besmet is minder dan drie procent is en dat “de waarschijnlijkheid van… een vals-positieve uitslag 97% of hoger is”.

Hoewel de rechters in deze zaak toegaven dat de cyclusdrempel die in Portugese laboratoria werd gebruikt onbekend was, beschouwden ze dit als een verder bewijs dat de detentie van de toeristen onwettig was. De implicatie was dat de resultaten niet te vertrouwen waren. Vanwege deze onzekerheid verklaarden ze dat er “geen enkele manier was waarop deze rechtbank ooit zou kunnen vaststellen” of de toerist die positief testte inderdaad een drager van het virus was, of dat de anderen eraan waren blootgesteld.

Sshhh – aan niemand vertellen

Het is een trieste aanklacht tegen onze mainstream media dat zo’n belangrijke uitspraak, van zo’n duidelijk en dringend internationaal belang, volledig is genegeerd. Als je je zou moeten verontschuldigen, zou je kunnen zeggen dat de zaak aan de aandacht van de meeste wetenschapsredacteuren is ontsnapt omdat het in het Portugees is gepubliceerd. Maar er is een volledige Engelse vertaling van het beroep en alternatieve media hebben het opgepikt.

En het is niet zo dat Portugal een afgelegen, mysterieuze natie is waar het nieuws onbetrouwbaar is of waar rechters verdacht zijn – dit is een westers EU-land met een grote bevolking en een rechtssysteem dat vergelijkbaar is met veel andere delen van Europa. En het is niet het enige land waarvan de instellingen botsen met de heersende wijsheid over Covid. De nationale gezondheidsautoriteit van Finland heeft de aanbeveling van de WHO om zoveel mogelijk mensen te testen op het coronavirus betwist, omdat het een verspilling van belastinggeld zou zijn, terwijl armere Zuidoost-Aziatische landen wachten met het bestellen van vaccins, met het argument dat er oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van beperkte middelen.

  38-jarige Canadese vrouw krijgt bloedstolsels, stuiptrekkingen na één Pfizer mRNA-injectie, sluit zich aan bij #FreedomConvoy om anderen te waarschuwen

Testen, vooral PCR-testen, vormen de basis voor het hele kaartenhuis van Covid-beperkingen die wereldwijd een ravage aanrichten. Van testen komen casusnummers. Uit het aantal gevallen komt het ‘R-getal’, de snelheid waarmee een drager anderen infecteert. Van het ‘gevreesde’ R-getal komen de lockdowns en de beperkingen, zoals de nieuwe en verbijsterende gefaseerde beperkingen in Engeland die volgende week van kracht worden.

Het dagelijkse spervuur van statistieken is ons inmiddels allemaal wel bekend, maar naarmate de tijd verstrijkt neemt het bewijs toe dat er iets grondig mis is met het hele fundament van onze reactie op deze pandemie – het testregime.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Johns Hopkins Universiteit bevestigt dat u zonder het te weten kunt worden gevaccineerd met een PCR-uitstrijkje testVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland dringt aan op ‘solidaire verdeling’ van Oekraïense migranten nu sociale voorzieningen onder druk staan
Volgend artikelBlinken’s blunders belichamen het failliet van de Amerikaanse macht en diplomatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Mooi dat het nu in elk geval ook daar erkent wordt, nu nog meer open in het nieuws, ik ga het in elk geval ff delen/doorsturen, om anderen meer krachtvoer te geven tegen de foute ‘medicijnen’/medische wereld.

  • Testen = meten, meten = vergelijken, waarmee wordt vergeleken en hoe nauwkeurig wordt gemeten ?. PCR-test was volkomen waardeloos daar er geen sprake was van vergelijking met het zgn. Covid19- virus en er geen gespecificeerde meetnauwkeurigheid werd opgegeven.

  • Helemaal correct. Plus, de CT waarde ( cutoff threshold ) die Mullis als maximum stelde om wat dan ook te bevestigen was 25 ( 2^25e macht ) en alles daarboven was bullshit.

   De echte TC waarde die gebruikt werd om het aantal ( onbestaande ) covid-gevallen te “boosten” was 40-45. Dan test een sinaasappel, een geit en coca-cola OOK positief. Wat de president van Tanzania heeft laten testen, en de leugen blootlegde.

   Kort nadien was hij “onverwacht gestorven” ( lees : vermoord ) net zoals zijn collega uit Burundi. En opmerkelijk : de opvolgers ( de vice presidenten ) begonnen te vaccineren als gek.

   Dit ( de “vaccinatie” ) is een ongeziene genocide.

 2. Het lab waar ik vroeger in NL werkte had ook PCRs, voor onderzoeksdoeleinden.
  Normaal gesproken draaide deze machines op 15-18 cycli. Alles boven 20 is al verdacht, alles boven 25 cycli is gewoon onzin.
  Daarnaast was het normaal dat er in iedere batch van 24 metingen TWEE blanco’s en TWEE referentiemonsters zaten. Van wat ik heb begrepen is dat tijdens het testen verlaagd naar 1 en 1, wat de betrouwbaarheid al enorm verminderde. Maar volgens het RIVM werd er op aanwijzingen van WHO en CDC daarnaast ook nog eens gewerkt met 30 cycli. Die testresultaten zijn dus absolute onzin.

  Gewoon even als voorbeeld;
  Stel dat 18 cycli normaal is, laten we uitkomst daarvan even 1 noemen voor het gemak,
  Dan is 19 cycli 2, 20 wordt 4, 21 wordt 8 en zo verder, 30 cycli wordt dan 4.096. En niet alleen het monster dat genomen is is dan vermeerderd, dat geldt ook voor eventuele verontreinigingen in de blanco’s en referentiemonsters.

  Daarnaast maakt de test geen verschil tussen dood/inactief materiaal en levend materiaal, dus (uitgaande van het idee dat een virus bestaat) kan een enkel piepklein deeltje van een virus dat al is uitgeschakeld op deze manier toch lijken op een enorme besmetting.

 3. En dit artikel lijkt een bevestiging van de kritiek op de PCR test die vanaf het begin door ‘de wakkeren’ is gepost, maar het bepleit echter alleen maar nog meer BS en LEUGENS!

  Het bestaan van ‘virussen’ is nog steeds NIET aangetoond, ff afgezien van de corrupte en frauduleuze bagger die uit de koker van de massamoordenaars komt ofcourse…

  Dus, die testen kunnen helemaal GEEN (piepkleine fragmenten) rna van een ‘virus’ aantonen en zijn daarmee geheel overbodig en onnodig. 100% FAKE!

  Laatst stond op deze site nog een artikel over het falen van het opzettelijk infecteren van mensen door ‘zieke’ personen. En geen enkele van de testpersonen werd ziek. Dat lijkt me afdoende bewijs dat het ‘virus’ gelul niks meer is dan dat, GELUL in de ruimte door de bekende genocidale ‘medische’ mindfuckers!

  • PCR’s zijn onderzoeksapparaten, geen diagnostische apparaten. Ze werken met strengen DNA (of om preciezer te zijn, met delen van ENKELE strengen van de dubbele helix).
   Maar dat wil niet zeggen dat ze alleen voor ‘virussen’ worden gebruikt, ze worden bv ook gebruikt om te zoeken naar schadelijke microscopische organismen in de grond, in het water of in bloed. Dan kunnen w e het hebben over bacterien, nematoden, parasieten etc.

   Het grote probleem is dat het eigenlijk een ‘ja’ of ‘nee’ test is, die slechts met heel veel moeite een schatting zou kunnen doen over de mate van aanwezigheid.
   Het tweede probleem is dat sommige organismen voor een groot deel overlappend DNA hebben, dus dat differentieren enorm moeilijk is als je om te beginnen al werkt met een deel van een enkele streng.

   Voor onderzoek is dat niet zo’n probleem; als je aardappelen wilt poten dan is de vraag of er ja of nee bepaalde schadelijke organismen zijn belangrijk, indien ja dan kun je beter even wachten. In bloed is ja of nee of er een bepaalde microbe, bacterie of parasiet aanwezig is ook meestal wel voldoende om de vraag of er antibiotica nodig kunnen zijn te beantwoorden.

   Het wordt een heel ander verhaal als je er gedwongen opsluiting/uitsluiting/medische behandelingen aan gaat ophangen, domweg omdat het apparaat daar nooit voor was bedoeld.
   Het is een beetje als in het donker een zaklantaarn te gebruiken om te zien of er wat beweegt. Dan kun je misschien een beest zien; dat betekent niet automatisch dat er een plaag van die beesten is.

 4. Blijft toch steeds weer de vraag, was het genocide of toch wat anders. Hangen ze aan Ai en worden hun hersenen leeggezogen. Ik kijk geloof ik teveel Netflix. Hoewel, de film en boek cell van Steven King had het er ook al over. Was al 2006.

  Hoever is Nanotechnologie nu feitelijk. ASML weet het wel.

  En ik neem aan als Steven King een boek schrijft dat er wel research wordt gedaan. Als je wat schrijft, ook al is het fictie moet het wel ergens een beetje kloppen.

  • Ik heb het toch even Ai gevraagd. Want dat grafeen is toch wel een beetje vreemd in die vaxxx. Ik kan er mijn vinger niet op leggen.

   Dit zegt AI

   Grafeen en nanotechnologie zijn nauw met elkaar verbonden, maar ze zijn niet precies hetzelfde. Hier is een eenvoudige uitleg van hun relatie:

   Wat is grafeen?
   Grafeen is een enkel, atomair dun laagje van koolstofatomen die in een hexagonaal (honingraat) rooster zijn gerangschikt. Het is bekend om zijn uitzonderlijke eigenschappen:

   Sterkte: Grafeen is sterk, sterker dan staal.
   Geleiding: Het geleidt elektriciteit en warmte zeer goed.
   Flexibiliteit: Het is flexibel en transparant.
   Wat is het verband met nanotechnologie?
   Grafeen wordt vaak als een nanomateriaal beschouwd omdat het op een extreem kleine schaal werkt—op het niveau van atomen en moleculen, wat het domein van nanotechnologie is. Hier zijn enkele manieren waarop grafeen en nanotechnologie overlappen:

   Fabricage op nanoschaal: De productie en manipulatie van grafeen vereisen technieken uit de nanotechnologie. Bijvoorbeeld, het proces om grafeenlagen af te pellen of te synthetiseren gebeurt op een nanoschaal.

   Toepassingen in nanotechnologie: Grafeen wordt gebruikt in verschillende nanotechnologische toepassingen vanwege zijn unieke eigenschappen. Dit omvat:

   Elektronica: Zeer dunne en flexibele schermen, snellere en kleinere transistoren.
   Energie: Verbeterde batterijen en supercondensatoren met hogere capaciteit en snellere oplaadtijden.
   Medische technologie: Zeer gevoelige biosensoren voor vroege detectie van ziekten.
   Het onderscheid
   Hoewel grafeen een belangrijk materiaal binnen de nanotechnologie is, is nanotechnologie een breder vakgebied dat veel verschillende materialen, technieken en toepassingen omvat. Grafeen is slechts één van de vele nanomaterialen die binnen dit veld worden bestudeerd en toegepast.

   Kortom, grafeen is een opmerkelijk materiaal binnen de nanotechnologie, maar nanotechnologie zelf beslaat een veel breder scala aan materialen en toepassingen.

 5. Paradise, it is not far-fetched, it is within our reach for it existed before and the memory thereof is deeply embedded in our collective consciousness. We have chosen to forget and be ruled by FEAR instead of cultivating heart-centered awareness fueled by Love, the Divine Power is the deeper understanding of the Yin-Yang in balans.

  Validate yourself – trust yourself and stop people pleasing.

  Figure your attachment style as you detox from people pleasing.
  That is why you need to learn how to trust yourself and be authentic to set healthy boundaries.
  It’s time you transform into your most confident self and stop caring about what others think.
  https://youtu.be/ketMp_NkPyQ?si=uThmeoq5ElNLoRG9

  The theme is ‘Inspiration’. The beginning of the Cosmic cycle that is represented an energetic creation matrix as the wave of the ‘white Wind’. This wave invites you to communicate from your heart and soul and to be guided by what truly inspires you as in all of us. Your enthusiasm will therefore be a source of inspiration for many. It’s about having a dialogue with each other. Dialogue creates mutual understanding and leads to genuine exchange.

  During this period you will be supported to break through the walls of your ego and follow the voice of your heart.

  The Beauty of Being You = A Moral Compass = Sensitivity and Alignment = Deepening Trust in Yourself.
  https://youtu.be/KU9CVS80mxg?si=R5fYbT7cTUYbuWjh

 6. People wit a lower frequentie that are not awaken and constantly living in a state of fear and project that on others and making their own stories for what isn’t there and making others to believe in it.

  “The age of believing others” and copying old books from school is doing and learning everyone the same that isn’t theirs and creating an enormous duality to be the best in an old book they learnt is no evolution.

  The higher self is not believing this copied stories because the higher self see through this false illusion.
  Everyone is unique and have his own story and doesn’t follow the crowd as others perhaps do.

  Calm breathing activates the parasympathetic nervous system, the part of your body that ensures that you calm down and that activates digestion. In contrast, when we are under pressure, our body is controlled by the sympathetic nervous system, which induces a ‘fight or flight’ mode in the first chakra.

  “When you are in this triggered fight-or-flight response, you quickly lose access to your prefrontal cortex, which controls higher cognitive processes and forms of behavior.” That is why when we experience stress and anxiety, we often lose control over our own behavior.

  Breath-work can be extremely beneficial during grief and loss.
  Breath-work helps to discharge emotions, just like consciously connecting with nature by doing a breathing session every day and reconnecting yourself with nature. With every gulp of air you take, breathe briefly and hold the breath for 12 counts until your chest expands across the width and in this way the production of new cells is regeneration in the production of new cells in the body.

  So allow yourself to feel more to let go of old emotions, perhaps carried by your own ego, learned behavior from the past, to think about how to let go of them again, especially if they are not yours and have been taken over from someone else without reason.

  KUNDALINI/SPIRITUAL AWAKENING, KARMA-FREE WILL, SOUL EVOLUTION, PERSONALITY, LIGHT BODY, HEAL.
  https://youtu.be/bG9miB7eeFU?si=iLmjBCmq0bEO7vCV

 7. BE AWARE!! “How Far Have You Come?”

  (7 Essential Stages of Spiritual Awakening) Are you ready to embark on a profound journey of self-discovery and spiritual growth? Join us as we delve into the fascinating exploration of the 7 stages of Spiritual Awakening and uncover which stage resonates with you the most. Unlocking Your Spiritual Potential: Are you feeling a pull towards something greater? Discover the transformative power of spiritual awakening as we guide you through each stage of this enlightening journey. Navigating the Path to Enlightenment: From the initial spark of awakening to the ultimate state of transcendence, we’ll explore the 7 stages that mark the evolution of consciousness and spiritual awareness. Identifying Your Stage of Awakening: Are you experiencing signs of spiritual awakening? Learn to recognize the subtle cues and profound shifts that indicate which stage you’re currently in. Discover Your True Self: Are you ready to unlock your highest potential and align with your soul’s purpose?
  Awakening and uncover the truth of who you are.
  https://youtu.be/Gm2CBESYuKg?si=9RrLCIOnEbh6e5uV

  We are al related as we find back our origin. Al problems comes from ancient Narcissistic Families, Inc. as we are divided in many other countries. The Hellenic Languages have had a huge impact in the world’s languages, with over 12% of the English vocabulary coming from Ancient Greek roots. However, there are some overlooked and outright forgotten dialects and languages belonging to the Hellenic sub-branch that I hope to highlight in this video. Yalla!
  https://youtu.be/MfEJ4bJOs5g?si=QPMHdpToz89x_6D9

  Discovering unknown family through DNA tests.
  Taking a DNA test might yield some surprises about your heritage; a recent survey shows that more than a quarter of those who use mail-in DNA tests end up learning about close relatives they didn’t know about.
  https://youtu.be/6MvnQPP6I20?si=vvfzuKi9hNGpyBet

 8. Een nieuwe verplichte test invoeren die vast moet stellen of iemand trek heeft in een broodje. Of een niesbui vaststellen met een test. Kunnen we ons daar ook mee bezighouden ?

 9. Ik heb gelukkig nooit meegedaan aan die onzin van een stok in je neus geduwd krijgen en dat gaat dus ook niet gebeuren! Maar ik ken er genoeg die na iedere nies naar de teststraat rende in paniek. En dan tegen mij zeggen “we gaan heerlijk uit eten zaterdag, zo jammer dat jij niet mee kan omdat je jezelf niet wilt laten testen en geen QR code hebt.” Haha, lachen dit!
  Heerlijk om zo’n artikel te lezen!

 10. MSM zwegen ook over vonnis van Hoogste Duitse Gerechtshof dat het mzelenvirus niet wetenschappelijk is aangetoond en dus niet bestaat.
  Daarom kon een zogenaamde onderzoeksjournalist van de NPO die liegt en bewust zijn werk niet doet het tegendeel beweren https://x.com/rudybouma/status/1490040545682636808 De uitspraak in het artikel in Trouw is later door dat hoogste Duitse Gerechtshof vernietigd maar dat lees je dus niet in de kranten..
  Lees dit artikel hoe het echt zit https://leefbewust.nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

  • Religie werkt ongeveer hetzelfde als de zogenaamde kermiswetenschap “virologie”, er is nog nooit iets aangetoond maar je moet de zelfbenoemde experts op hun woord geloven dat het echt bestaat en wanneer je twijfelt aan hun zogenaamde kennis dan ben je verdoemd.

 11. The Road to Geneva – the people’s convoy.
  It has never more been important to make a stand for freedom. I am joined by Dan Astin-Gregory to talk about the planned road trip to Geneva to state categorically the non-consent to the WHO’s pandemic treaty and removal of independent countries’ national sovereignty.
  https://youtu.be/psqbX_u8rws?si=H5sqOJBQ1xQ1_meP

  Niet normaal maken wat niet normaal is.
  https://youtu.be/XIMg_Jozai0?si=Bly7NrqIlriH8oXz

  Ooggetuigen en familieleden van de doden krachtige getuigenissen in Covid-onderzoeken die de potentie hebben om gerechtigheid te brengen aan de nabestaanden en eindelijk de slapende massa wakker te schudden over wat er echt is gebeurd tijdens de pandemie.
  https://www.hetanderenieuws.nl/ziekenhuizen-vermoordden-patienten-in-koelen-bloede-om-covid-doelstellingen-te-halen-getuigen-klokkenluiders-engels-gesproken/

  We will not surrender our health freedom!
  https://www.roadtogeneva.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in