Russisch elektronisch oorlogsvoeringsysteem Krasoecha-4

Rusland bereidt zijn elektronische oorlogsvoeringssystemen voor op F-16’s, ter voorbereiding op de levering van de gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne begin 2024. Zodra de systemen geoptimaliseerd zijn, kunnen ze de radars en elektronische apparatuur aan boord van F-16’s storen.

NAVO-landen zijn van plan om vanaf volgend jaar enkele tientallen F-16 Fighting Falcon vierde generatiegevechtsvliegtuigen aan Oekraïne te leveren, waarbij de afgelopen weken in de VS en Denemarken met de training van piloten is begonnen, bericht Sputnikglobe.

Vooruitlopend op de levering van de gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne optimaliseert het Russische leger zijn elektronische oorlogsvoeringssystemen om de F-16’s aan te vallen, zo vertelde een ingelichte bron aan Sputnik.

“Russische elektronische oorlogsvoeringssystemen die in de speciale militaire operatiezone worden gebruikt, zullen geoptimaliseerde instellingen krijgen om radars en boordapparatuur te onderdrukken van F-16 gevechtsvliegtuigen van de NAVO die Westerse landen van plan zijn aan Kiev te leveren,” zei de bron.

“Gebaseerd op wat we weten over de boordelektronica van NAVO gevechtsvliegtuigen die Kiev zal krijgen, zal het gemakkelijker zijn om ze te onderdrukken dan de vliegtuigen van Sovjetontwerp die Oekraïne in zijn inventaris heeft,” voegde de bron eraan toe.

Deze informatie is een aanvulling op de informatie die een andere bron vorige maand aan Sputnik gaf, namelijk dat de Russische elektronische oorlogsvoeringssystemen met succes Oekraïense gevechtsvliegtuigen hebben gedwongen om hun gevechtsmissies voortijdig te staken en terug te keren naar de basis vanwege storing door systemen zoals het mobiele Krasukha elektronische oorlogsvoeringssysteem op de grond.

Denemarken, Nederland en Noorwegen zijn van plan om op zijn vroegst vanaf 2024 tot 71 F-16’s over te dragen aan de Oekraïense luchtmacht, waarbij de training van Oekraïense piloten in augustus en september serieus van start gaat in Denemarken en de VS.

  Judge Napolitano en Larry bespreken de nasleep van Bakhmut en Larry ontdekt waarom de CIA in de problemen zit

Commandant van de US Air Forces Europe Gen. James B. Heckler waarschuwde echter in augustus dat het minstens “vier of vijf jaar” zou kunnen duren om Oekraïense piloten vaardig te maken in het vliegen met de vliegtuigen, wat betekent dat zelfs als de F-16’s arriveren, ze “een beetje kunnen helpen”, maar geen “wondermiddel” zullen zijn.

De missie van de Oekraïense luchtmacht wordt verder bemoeilijkt door het hoge verliespercentage, waarbij het Russische leger rapporteert dat tot nu toe meer dan 470 Oekraïense vliegtuigen en bijna 250 helikopters zijn uitgeschakeld, waaronder veel van de vliegtuigen en helikopters uit het Sovjettijdperk die aan het land zijn geleverd uit de arsenalen van Oost-Europese NAVO-leden.

De ongekende schaal van het proxy-conflict met de NAVO in Oekraïne heeft de Russische luchtverdediging en eenheden voor elektronische oorlogsvoering gedwongen om zich snel aan te passen aan de nieuwste en modernste wapensystemen van de alliantie, waaronder geavanceerde aanvalsdrones en langeafstandskruisraketten. Zoals Westerse functionarissen en media hebben toegegeven, zijn de F-16 gevechtsvliegtuigen die Oekraïne zal ontvangen echter een gevechtsvliegtuig dat meer dan veertig jaar oud is, met Russische luchtverdedigingstechnologie die speciaal is ontworpen om de NAVO-standaardvliegtuigen aan te vallen en teruggaat tot de jaren tachtig van de vorige eeuw.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom roemen regeringsgebonden deskundigen uit de VS en het VK de vaardigheden van Rusland op het gebied van elektronische oorlogsvoering?Volg Frontnieuws op Telegram

  Rusland altijd klaar voor verrassingsoffensief in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelMet deze nieuwste psy-op die IEDEREEN op het verkeerde been zet, is het belangrijker dan ooit dat we ons hoofd erbij houden en ons afvragen: “Wat is er ECHT gebeurd?”
Volgend artikelAl deze dood is de schuld van de westerse pers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • is nu ook niet direct een geheim he…..
   het is niet alsof ze dit in het westen ‘niet’ weten…lol…
   het westen trekt zich er niets van aan..het is kassa kassa..meer niet..en wij betalen ervoor…

   • Niets doms aan. Wat kan de NATO hier aan doen? Ze krijgen de electronica van de F-35 niet eens genoeg op orde om het arme kistje vliegend, of naar de piloot luisterend te houden. Wat denk je dat ze met het herprogrammeren van oude meuk tegen systemen als Krasukha kunnen uitrichten? Deze informatie zal werken als een extra stressfactor voor de NATO trutten.

 1. bijna vergeten dat er ook nog oorlog was in Oekraïne….en plaasmoorden in Suid Afrika…..en immigranten geweld in Europa….vergeten dat er op verschillende plaatsen in Europa door lokale bestuurders al is gevraagd om legerinzet omdat het migranten geweldsprobleem te groot word….in Brabant wordt AZC Cranendonck voor het uitgeprocedeerde tuig nu langzaam leeggemaakt en worden de uitgeprocedeerde over de dorpen in de regio verdeeld….kleine groepjes van 50 tot 100 per dorp….zo word het verkocht…ieder dorp straks een bende gewelddadige mossels op de lip…..

  We worden bewust dom gehouden door pers en politiek, de hoernalisten zijn denk ik de grootste misdadigers….belangrijke kennis onthouden is hetzelfde als geen hulp verlenen bij nood….

  • niknok oktober 9, 2023 Bij 14:36

   Oekraïense piloten worden opgeleid om de F16 te gaan vliegen, er is nog 1 militair vliegveld in Oekraïne over die over zwaarbewapend betonnen hangars beschikt (uit het Sovjet tijdperk) waneer de F16 buiten Oekraïnense vliegvelden worden gestationeerd dan zijn deze vliegvelden legitime militaire doelen. Nederland is zó achterlijk om zamen met Denemarken meen iets van 152 F16 te doneren, ja zou je zeggen deze zijn toch afgeschreven ja zeker maar wel belastinggeld gekost, trouwens waar blijven de Sociaal Democraten van de PvdA die waren toch altijd zó fel tegen militarisme.

   • Dat stelletje nazi slapjanussen in Den haag durven niet eens naar het oorlogsgebied te gaan bang voor hun hachje en laten ze dat anderen over dit altijd zo geweest🖕💉😜

   • De duistere krachten achter de schermen zijn verantwoordelijk voor de creatie van politiek en religie om het mensdom zo lang mogelijk onder de duim te houden onder de noemer verdeel en heers door het stichten van zoveel mogelijk verwarring.
    De sociaaldemocraten Drees (1886 – 1988) en Den Uyl (1919- 1987) zijn beiden onder handen genomen door het Brookings Institution (1916), zodat het hondstrouwe werktuigen van de illuminati/ cabal/ Deep State zijn geworden. Drees was vrijmetselaar bij de Leidse loge La Vertu (net als SDAP-leider P.J. Troelstra, 1860 – 1930) en Den Uyl kwam over de vloer bij het WEF en de Bilderberg-conferentie.
    Natuurlijk was Den Uyl op de hoogte van het in 1975 gesloten – geheime – verdrag van Straatsburg, waarbij de EEG in ruil voor een onbelemmerde olietoevoer vanuit het Midden-Oosten vele gastarbeiders (inclusief de islamitische cultuur) uit de Maghreb (Marokko, Algerije & Tunesië) zou ontvangen.

 2. @Duchesne
  Duidelijk .
  Laatst kwam er een truck een palet gedroogde stront afleveren. Voor het grasveld .
  Ik denk peil die gast ff …
  Kwam er op neer dat hij niet verder kwam als (T’is beleid)
  Zo denkt het hele slaapvolk erover.
  Mijn honden gingen te keer 2 nachten geleden .
  weer zo’n azc figuur op het terrein .
  Die was snel pleite .
  Overal staan waarschuwings borden .
  Nee gast trekt ff een hek neer .
  Mijn honden kwamen lachend binnen 😄
  Hier zijn 2 azc’s in de buurt .
  Bus lijn Ter Apel Emmen en de trein station Emmen is een ramp met die gasten.
  Kinderen bellen hun ouders om opgehaald te worden .
  Beleid zegt die klootviool .

 3. LOL. Dus nu gaat het westen de verouderde F16’s sturen die al aan het einde van hun levensduur zijn, om te worden ingezet tegen de meest geavanceerde Luchtverdedigings-systemen die er zijn en de meest geavanceerde nieuwe Russische toestellen.
  Ja hoor, dat gaat vast een succes worden.

  @Patrick. Dat is geen nieuws hoor, de Russen hebben al herhaaldelijk laten zien dat ze in staat zijn de electronica van westerse schepen en vliegtuigen te verstoren.

 4. Oekraïne verliest 330 UAV’s per dag terwijl Russische elektronische oorlogsvoering grote schade aanricht op het slagveld
  https://youtu.be/zA-pS4S7C08

  Nieuwste stealth-pak voor elektronische oorlogsvoering voor Sukhoi 30 MKI | super sukhoi-programma | Khibiny-U EW-pak
  https://youtu.be/CkjZQ1PbcUI

  De Russische luchtmacht gebruikt het “Khibiny” elektronische oorlogsvoeringsysteem om onzichtbaar te zijn. Wat is “Khibiny”?
  https://youtu.be/H7V3WuSq1v8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in