Net zoals het was in Dealey Plaza, en bij de torens op 9/11, en in of bij het Capitool op “6 januari”, zo is het nu in Israël, net zoals in Lahaina: Wat zeggen degenen die Zagen wat er gebeurde?

Voor degenen die zulke enorme traumatische operaties leiden, is de cruciale eerste stap het overstemmen en/of in diskrediet brengen van wat ooggetuigen zeggen, voordat de mist van het officiële verhaal alles bedekt, schrijft professor Mark Crispin Miller.

Zo was het in Dallas op die dodelijke dag, toen zoveel mensen die in de rij stonden om de presidentiële autocolonne toe te juichen, zich allemaal omdraaiden en (heldhaftig) terugrenden naar de “grasheuvel”, waar ze de fatale schoten vandaan hadden horen komen, en waar ze zich spontaan naar toe haastten om de schutters te grijpen. Degenen die bleven volhouden dat ze de schoten uit die richting hadden gehoord, en degenen wier zintuiglijke ervaring anderszins in strijd was met het officiële verhaal, werd op verschillende manieren het zwijgen opgelegd, op dat moment door federale agenten die hen waarschuwden hun mond te houden, of later. Van degenen die later het zwijgen werd opgelegd, werd hun getuigenis vaak veranderd, zo niet helemaal zwart gemaakt, door de FBI en/of de Warren Commission, terwijl anderen niet zoveel geluk hadden en zelf het loodje legden om de integriteit van het Officiële Verhaal te waarborgen.

En zo was het ook op 9/11, toen zoveel ooggetuigen getuigden van hun zintuiglijke ervaringen van (bijvoorbeeld) luide explosies vlak voordat de torens verdampten, en andere dingen die we ons, toen het (giftige) stof eenmaal was neergedaald, niet meer mochten herinneren of weten, omdat zulke herinneringen of kennis nu universeel werden weggelachen als de verzinsels van “9/11 Truthers”. (Barry Jennings was zo’n ooggetuige die niet meer leefde om te getuigen over zijn eigen ervaring op 9/11).

  Terug naar de toekomst met Iran en Israel

En zo was het ook, toen “COVID” toesloeg, en al onze “vrije pers” eenstemmig over de “crisis” in de ziekenhuizen van New York City donderde – net zoals ze hadden gedaan met Lee Harvey Oswald als de “marxist”/”buitenbeentje” die als enige de trekker had overgehaald, en daarna weer met die negentien jihadisten die (op de één of andere manier) die vliegtuigen in de torens en het Pentagon hadden gevlogen. In de eerste paar maanden van Operatie COVID waren het alleen enkele ooggetuigen in New York City die met hun ogen en oren (en mobieltjes) de straat op gingen en ontdekten dat die “overvolle” ziekenhuizen leeg waren (en dat was nog maar de eerste van talloze andere onthullingen dat het COVID-narratief eigenlijk de grootste grote leugen was).

En zo was het ook op en na “6 januari”, toen het (overduidelijk belachelijke) Officiële Verhaal van een “opstand” in het Capitool, en/of een “poging tot staatsgreep”, aan diggelen werd geslagen – of had moeten worden – door talloze ooggetuigen, die zagen en filmden dat de politie van het Capitool niet “overrompeld” werd door die “binnenlandse terroristen”, maar hen naar binnen loodste, terwijl alle beweringen over bruut geweld door de “opstandelingen” tegen de politie aan diggelen werden geslagen – of hadden moeten worden geslagen – door overvloedige beelden van bruut geweld door de politie van het Capitool tegen demonstranten. Inmiddels is een dergelijke tegenstrijdige getuigenis, ondersteund door ontelbare video’s, veroordeeld als een opruiende daad, een daad van regelrecht terrorisme – samen met wat nog veel meer ooggetuigen hebben gezegd over wat er is gebeurd op de verkiezingsdag in 2020, en (natuurlijk) wat nog meer ooggetuigen hebben gezegd over de “veiligheid” en “effectiviteit” van die “vaccins”.

  "Dit is een gevaarlijk moment in het Midden-Oosten"

En dan waren er nog die “bosbranden” in Lahaina-waar nog veel meer ooggetuigen ons vertellen dat dat Officiële Verhaal (net als al de rest) aantoonbaar absurd is. Voor degenen die nog steeds gefocust zijn op die episode (zoals we allemaal zouden moeten zijn, maar wie heeft er tijd voor?), raad ik deze documentaire aan:

En nu hebben we deze plotselinge catastrofale (en misschien wel apocalyptische) oorlog in Israël, uitgeroepen na een enorme aanval door Hamas, waarvan de troepen gemakkelijk de onovertroffen veiligheid van Israël konden binnendringen – een enorme inbreuk die ongezien (?) en ongehinderd plaatsvond, geen reactie uitlokte en op de een of andere manier geen alarm deed afgaan – is een verhaal dat net zo absurd is als alle andere die sinds 22 november 1963 tegen ons zijn ingezet.

Dus ook hier is het dringend nodig dat we het Officiële Verhaal negeren en letten op wat de ooggetuigen in Israël zeggen (net zoals we decennialang naar de ooggetuigen in Palestina hadden moeten luisteren); want hoe we ook denken over de mensen die daar bloeden, de Israëli’s die het Officiële Verhaal tegenspreken zijn net zo geloofwaardig als het heersende narratief niet geloofwaardig is. Dit betekent dat we weerstand moeten bieden aan de gevoelens die deze afschuwelijke episode in ons oproept (en dat doet het – duidelijk met opzet); want het is door die gevoelens dat de propaganda, als we er geen vraagtekens bij zetten, ons allemaal zal wegvagen, aan welke kant we ook staan.

Van Rabbi Chananya Weissman in Israël:

1. Twee getuigenissen uit Israël over het Erev Rav verraad

https://rumble.com/v3nt2wa-two-testimonies-from-israel-about-the-erev-rav-betrayal-hebrew.html

[Ik hoop dat iemand kan vertalen wat deze twee ooggetuigen hebben gezegd. Ondertussen is de essentie van hun verslagen hier genoteerd.]

  De ondergang van het Westen?

[Klik voor deze twee video’s op onderstaande link, niet op de schermafbeelding].

Twee getuigenissen uit Israël over het Erev Rav verraad (Hebreeuws)

(1/2) De eerste video is van een voormalige I.D.F. gevechtscommandant. Hij verklaart in niet mis te verstane bewoordingen dat dit een verraad van binnenuit was.

(2/2) De tweede video toont een inwoner van een grensgemeenschap die Israëls “leiders” uitscheldt en verklaart dat er 6 uur lang geen Israëlische militaire vliegtuigen in de lucht waren terwijl burgers werden afgeslacht.

2. “Hoe de Hamas-aanval op Israël zich ontvouwde” (Wall Street Journal):

Deze korte video is van The Wall Street Journal. Als u hiernaar kijkt, vraag uzelf dan af: Waar waren de soldaten? Waar waren de versterkingen? Dit vond vele uren op klaarlichte dag plaats. Eén helikopter met een machinegeweer had hen kunnen uitschakelen. Dit was opzettelijk.

Heeft “onze vrije pers” sinds de jaren zestig ooit gefaald om een sceptische reactie op het Officiële Verhaal uit te lokken door het een “samenzweringstheorie” te noemen? Dus hier zijn ze ons weer aan het belazeren – een versleten propagandatruc die alleen maar onbedoeld de waarheid bevestigt die het probeert te “ontkrachten”.

“Samenzweringstheorieën over verraad zijn nepnieuws en Iraanse desinformatie”

Israëlische journalisten Nir Dvori en Erel Segal waarschuwen burgers niet te vallen voor Iraanse poging om angst en tweedracht te zaaien na Hamas-aanvallen.

Israel National News

“Samenzweringstheorieën over verraad zijn nepnieuws en Iraanse desinformatie”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Deze “verrassingsaanval” op Israël lijkt net zo vaag als de “bosbranden” in Lahaina (en de door BEIDE Israël EN de Palestijnse Autoriteit afgedwongen “vaccincampagnes”)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse functionarissen oefenen druk uit op de media over de mislukkingen op het slagveld van Oekraïne – WaPo
Volgend artikelScoop: Rusland verfijnt elektronische oorlogsvoeringssystemen om Oekraïense F-16’s te onderdrukken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Hoppa Israëls proxy-vloot komt orde op zaken stellen, wereldbrand nr 3?

  Gezamenlijk Amerikaans-Israëlisch plan voor grootschalige oorlog gelanceerd: USS Gerald R. Ford met verbeterde gevechtsgroep ingezet! (video)
  De Israëlische pantserdivisies zijn in gevechtsformatie – De Amerikaanse bases in het Midden-Oosten zijn gereed voor de strijd
  De VS haasten het ultramoderne vliegdekschip USS Gerald R. Ford (CVN-78) uit de Nimitz-klasse naar de zuidelijke Middellandse Zee voor de kust van Israël met een versterkte gevechtsgroep als gezamenlijk defensieplan van de twee landen. er ontstaat een grootschalige oorlog in het Midden-Oosten.

  USS Gerald R. Ford, op dit moment het grootste en meest geavanceerde vliegdekschip ter wereld. >>>

  https://warnews247.gr/ektakto-tethike-se-efarmogi-to-koino-schedio-ipa-israil-gia-polemo-plirous-klimakas-spevdei-to-uss-gerald-r-ford-me-enischymeni-omada-machis/

  • Ja je zou bijna gaan geloven dat de neocons oekraine hebben opgegeven en nu in israel dit hebben veroorzaakt omdat seniele ouwe lul biden op de troon moet blijven in 2024 zodat blackrock ergens anders dan in oekraine zijn geld kan verdienen, want daar draait het om blackrock en de rockkefellers en rothchilds die hebzuchtig zijn.Zucht….
   Las net op het blog martin armstrong dat prighozin een eerste klas lul is die met handgranaten aan boord van het vliegtuig heeft gespeeld en dat putin het hele onderzoek in twijfel trekt. Er was geen bloedonderzoek gedaan naar drugs in hun bloed. Maar prighozin had aan miljoenen aan casch in huis kilo’s cocaine in huis en voor 30 miljoenen chinese sateliet gekocht om putin te bespioneren. Gelukkig heeft putin in dit interviuw duidelijk aangegven dat hij zelf erg twijfelt aan de onderzoeks resultaten. Zoals ik al vanaf begin af aan zei , die russische genraal shogun of hoe heet hij heeft expres putin in de val gelokt met een oorlog te beginnen in de donbask omdat hij uit de hand vreet van de cia. En gelukkig in het laatste interview met putin haalt hij nu zelf aan dat er heel veel dingen niet kloppen. Dat roep ik nu al maanden er klopt iets niet something is very fishy in rusland en hetzelfde geld in palestina met wat er nu aan de hand is. En het stinkt naar oligards die biden op de troon willen houden om te blijven manipuleren.
   Ik heb geen medeleven met joden absoluut niet,hadden ze maar weg moeten blijven uit palestina. In mijne bijbel staat dat jezus palestina binnen reed op een ezel en daar blijf ik bij. Israel is een versjirt woord uit zijn context getrokken te pas en te onpas door joden. Enfin we gaan een vermoeide week tegemoet denk ik,met als die geïnfiltreerde joden of trollen die hier als pietje komen reageren. Word nog heel interessant hier. Denk dat we van nu af beter niks meer over joden kunnen zeggen ,dat frontnieuws de ware aard gaat ontdekken over de macht van joden. Mark my words!!!!!

 2. Natuurlijk kunnen de Israelis de hele Gaza gewoon plat maken.
  Interessant is, zoals in het artikel te lezen is dat er weer keuzes gemaakt moeten worden door het politieke correcte Westen, dat decenia lang de vluchtelingen van de US/UK oorlogen heeft mogen opvangen, in dezelfde modus hebben we ongekende hoeveelheden wapens geleverd die voor een groot deel weer terug op de “vrije” markt gevloeid zijn.
  “onze” keuze zal pro Israel zijn wat niet in goede aarde zal vallen bij vele “bezoekers” als we dan ook nog de “bezoekers” uit Oost Europa gaan stimuleren (Ollongren) dan ben ik bang dat er van het Europa wat we kennen niet veel over zal blijven.
  Denk maar eens aan de brug in Rotterdam toen die Turkse Politikus de toegang tot Nederland werd ontzegt ivm. de verkiezingen in Turkije.
  Ome Joe zit lekker ver weg (in ene land waar er meer wapens dan inwoners zijn) en lacht zich in het vuistje hoe Europa na de economische zelfmoord zich nu ook fysiek de strot zelf omdraait.
  Hoe kon ik ooit Deagel 2025 niet serieus nemen.

 3. De eerste zegt in het hebreews: “dit is mijn land niet meer , dit kan niet, Ik heb als golani gediend (soort commando) dit ismijn leger niet meer, we zijn verkocht” Opmerkelijk genoeg heeft hij het ook over de fake corona maatregelen, en zegt dat hij toen al wakker was.
  de tweede is wat sterker in zijn uitdrukkingen : “de regering zijn een stel honden (klaviem)
  die ons verkocht hebben, het heeft zes uur geduurd voordat er ook maae een soldaat te bekennen was”

 4. Poesjkov legde uit wat er met Oekraïne zal gebeuren na de escalatie in Israël

  De prioriteit van Oekraïne in de westerse politiek zal afnemen tegen de achtergrond van de escalatie in Israël, zegt senator Alexei Pushkov.

  “Nu zullen de Verenigde Staten op twee fronten werken: Oekraïens en Israëlisch. Anders zal iedereen ervan overtuigd raken dat zij de last van ‘mondiaal leiderschap’ niet kunnen dragen, en zullen de meest fanatieke aanhangers in Washington ‘harakiri’ aan zichzelf moeten toevertrouwen. Maar hoe ze ook proberen in beide richtingen te handelen, de prioriteit van Oekraïne in het westerse beleid zal onvermijdelijk afnemen. Het Midden-Oosten staat serieus in brand. Het Duitse tijdschrift Der Spiegel heeft de aanval van Hamas al ‘Pearl Harbor voor Israël’ genoemd. Er zijn berichten dat Israël zich voorbereidt op een aanval op Hezbollah vanuit het noorden.

  Washington zou God (of Xi Jinping) moeten danken dat onder deze omstandigheden de crisis rond Taiwan niet op hen is gevallen. De Verenigde Staten hebben over de hele wereld te veel verantwoordelijkheden op zich genomen. Een typisch geval van een imperium dat met talloze uitdagingen wordt geconfronteerd en zijn krachten steeds meer overbelast”, schreef de politicus in zijn Telegram-kanaal.

  Laten we u eraan herinneren dat de Verenigde Staten al een pakket militaire hulp aan Israël ter waarde van 8 miljard dollar hebben toegewezen en een groep vliegdekschepen naar de regio hebben gestuurd ‘om de stabiliteit te handhaven’.

  Oekraïense granaatwerpers gevonden bij Hamas-militanten (VIDEO)
  https://t.me/rusvesnasu/28031

 5. De Hamas-aanval op Israël heeft alle kenmerken van een valse vlag.

  – Beelden van Hamas waarop te zien is hoe ze een grenspost ‘aanvallen’ bevatten veel schoten, maar geen vijand en geen terugvuur. Het was leeg.
  – Israël lijkt zowel de Kerem Shalom grensovergang als de Erez grensovergang te hebben verlaten. Dit zijn zwaarbewaakte controleposten tussen Israël en Gaza. Ze zijn heel duidelijk leeg en verlaten.
  – Voormalige IDF-soldaten hebben op Twitter geroepen dat een kakkerlak het hek niet naderen zonder dat ze ervan weten.
  – De IDF deed er twaalf uur over om een formele aankondiging te doen. Toen het dat deed, gebruikte het een vrijmetselaarsgetal in de tekst dat herinnert aan eerdere valse vlaggen (22).
  – de Iron Dome leek te zijn uitgeschakeld.
  – Burgers in de buurt van de grens met Gaza riepen zes uur lang om het leger en de politie, zonder enige reactie.
  – de aanval was bijna 50 jaar geleden sinds de Jom Kippoer-oorlog.

  Er worden hier Joodse mensen in het gebied rond de Gaza strip opgeofferd voor sinistere doelen van het Apparaat in de vorm van de mondiale maffia/militair crimineel complex.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2023/10/09/het-schrikevenement-uitgelokt-door-zionisten-nepstaat-israel/#

  • renee oktober 9, 2023 Bij 11:31

   Net zoals 9/11 een zionistisch Joods aangelegenheid was, offer meer dan 3000 Amerikaanse burgers op om een proxy-oorlog voor Israël uit te vechten.

   • Dat was toch vooral een zaakje van george bush sr., de oud cia-directeur, en de deepstate blob. Was geen enkel militair vliegtuig in de buurt, pentagon vloog een raket naar binnen, building 7 klapt ‘spontaan’ in elkaar, door de bbc aangekondigd voordat het gebeurde… De amerikanen hebben hier helemaal zelf toestemming voor gegeven en aan meegedaan. Gezien de bende imbecielen die er nu rondlopen in washington verbaast me dat met terugwerkende kracht geenszins.

  • Het klopt niet, daar is iedereen het over eens. Maar vergeet niet dat netanyahu in een lastige politieke kwestie zit met hervormingen van het juridisch systeem. Veel israelïers zijn het daar niet mee eens, veel beroeps-legermensen hebben ontslag genomen. De motivatie om voor corrupte politici te werken heeft in Israël zijn dieptepunt bereikt (hier nog lang niet…), het schuurt en broeit in Israël.
   Onbezette grensposten, veel te late reacties, hamas heeft het momentum gegrepen en vooral een formidabele imago-vernietigingsklap uitgedeeld aan Israël. Daar gaat Israël nog heel lang last van houden. De rest is koffiedik-kijkerij en complotgeleuter vermengd met hele, halve en on- waarheden.

 6. GAZA: 10/7, net als 9/11, was het een valse vlag?

  “Als neven effect een ongekende vluchtelingenstroom naar Europa, welke verder wordt gedestabilseert tot chaos n.m.m.”

  Als 7 september net als 11 september een mogelijke bedrieglijke valse vlagoperatie was geweest, deze keer georkestreerd door de Israëlische Deep State, had het zeer nuttig kunnen zijn voor het Israëlische establishment, maar ook voor de VS en Groot-Brittannië om verschillende doelstellingen van hun land te bereiken. internationale politiek in de huidige buitenlandse politieke situatie.

  Vooral nu de oorlog in Oekraïne lijkt te evolueren naar een nederlaag van de Amerikaanse, Britse en NAVO-coalitie die Zelenski steunt tegen Rusland.

  Deze Israëlische mogelijke valse vlag-operatie, die duidelijk niet door iedereen als zodanig wordt erkend, zou Israël kunnen dienen om de politiestaat en de avondklok in te voeren, en om de regering van Netanyahu te versterken.

  ▪ om de politiestaat en de avondklok in Israël in te voeren
  ▪ om de regering van Netanyahu te versterken door deze in een dictatuur om te vormen
  ▪ om de vrede tussen Saoedi-Arabië en Iran te saboteren
  ▪ om de politiek van Qatar, die gastvrij is voor terroristen/Palestijnse patriotten, om te keren
  ▪ om mogelijke nieuwe oorlogen in het Midden-Oosten tegen landen die geen vrienden van Israël zijn te rechtvaardigen, of eenvoudiger gezegd ▪selectieve aanvallen op installaties van dergelijke landen.

  Welkom (terug) in de tijd van hybride oorlogsvoering!
  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/10/10-7-like-9-11-was-it-a-false-flag/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in