President Of Ukraine from Україна / Wikimedia (CC0 1.0 DEED)

De vertegenwoordigster van Florida, Anna Paulina Luna (R), heeft een wetsvoorstel ingediend dat leden van het Congres verplicht om militaire dienst te nemen als ze zich inzetten voor meer hulp aan Oekraïne.

In het uitgelekte wetsvoorstel staat specifiek dat leden van het Congres ten minste zes maanden in actieve dienst moeten, bericht Sputnik.

Als een lid van het Congres voorstander is van militaire steun aan Oekraïne:

1) in dienst gaat bij de landmacht, marine, luchtmacht, het Korps Mariniers, de ruimtemacht of de kustwacht; en

2) wordt het lid voor minimaal 6 maanden in actieve dienst aangesteld ter ondersteuning van een noodoperatie.

Met de naam SCHUMER (Senators Can Help Underpin Military Engagement and Readiness Act) zei Luna dat ze het wetsvoorstel had ingediend als reactie op het ultimatum van senaatsleider Chuck Schumer (D-NY) dat als Rusland wordt toegestaan Oekraïne in te nemen, Amerikaanse troepen kunnen worden ingezet om Rusland in Oost-Europa te bestrijden.

“Als we Oekraïne niet helpen, loopt Poetin over Oekraïne heen, verliezen we de oorlog en vechten we over een paar jaar misschien in Oost-Europa als een NAVO-bondgenoot. Amerikanen zullen dat niet leuk vinden,” zei Schumer eerder deze maand op de Amerikaanse televisie.

Het wetsvoorstel was uitgelekt naar een Brits mediakanaal voordat het bedoeld was om door het publiek te worden bekeken, maar Luna zei dat dat haar niet stoorde.

“Ik maak geen excuses,” zei ze. “Mijn wetsvoorstel, de SCHUMER-wet, zou leden van het Congres verplichten om mee te vechten in de frontlinies in Oekraïne als ze Schumer’s oproepen om Amerikaanse zonen en dochters te laten vechten steunen.”

  Oekraïne: Nu begint de oorlog pas echt

Hoewel Luna een overtuigd conservatief is, zoals onder andere blijkt uit haar partijlidmaatschap, is het idee dat politici moeten vechten in de oorlogen die ze voorstaan, geworteld in de anti-oorlogsbewegingen uit het verleden en in de gevoelens van veteranen.

“Politici die ons naar de oorlog brachten, hadden de wapens moeten krijgen en hun geschillen zelf moeten oplossen, in plaats van niets beters te organiseren dan gelegaliseerde massamoord,” schreef Harry Patch, de laatste overlevende veteraan uit de Eerste Wereldoorlog die in de loopgraven diende, in zijn boek The Last Fighting Tommy voor zijn dood in 2009.

Luna diende van 2009 tot 2014 bij de Amerikaanse luchtmacht.

Hoewel Schumer niet pleitte voor het sturen van troepen naar Oekraïne, maar alleen waarschuwde dat er oorlog zou kunnen komen als Rusland Oekraïne zou passeren – een beschuldiging waarvoor hij geen bewijs leverde en die Rusland herhaaldelijk heeft ontkend – werd de opmerking door sommigen gezien als een bedreiging voor het Amerikaanse volk. En het waren deze opmerkingen die Luna inspireerden om haar wetsvoorstel op te stellen.

“Ter ere van Chuck Schumer zal ik een wetsvoorstel indienen dat elke politicus die pleit voor het sturen van Amerikaanse troepen naar Oekraïne verplicht om mee te vechten in de frontlinies,” zei Luna.

Het congreslid zei dat andere leden van het Huis van Afgevaardigden tot 12 februari de tijd hebben om het wetsvoorstel te ondertekenen als ze willen worden meegeteld als originele mede-indiener.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De machten die ons regeren, hebben ingezien dat Washington onvoorbereid en ongeschikt is voor een grote oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

  Zelensky: Als Oekraïne verliest, zullen Amerikanen "hun zonen en dochters naar de oorlog moeten sturen" en "zullen ze sterven"

Lees meer over:

Vorig artikelElektriciteit en ziekte – Update
Volgend artikelMoskou vreesde voor ‘vervolging’ van Carlson – Kremlin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Prachtig wetsvoorstel, zou men hier ook moeten indienen, eens kijken wat ze allemaal verzinnen om zo’n wetsvoorstel belachelijk te maken

  Er zal zoveel gevolg aan worden gegeven dat er ergens bij die krijgsmacht daar, 1 tafeltje en stoeltje gereserveerd wordt bij de KADI (kantinedienst).
  (Sarcasme uit)

 2. De hele politieke kliek ratten naar oekrinaziland sturen om te vechten…de 1ste en 2de slaapkamer …geheel vak k en alle oorloghitsers bij de ministeries…..pakweg ruim 1000 man/vrouw.
  Dat zal zeker 3 minuten standhouden als schietschijven voor boris/igor/vladimir en joeri.

 3. Beste medereaguurders /lezers van Frontnieuws
  Even een off-topic mededeling.
  Ik kwam laatst een artikel tegen op de site van Het Andere Nieuws.
  Het betreft twee video’s ; Ir J.W.Boehmer : maancycli als oorzaak van watervloeden ,geplaatst op 9 Februari 2024.
  De video’s zijn vrij lang en zullen voor velen misschien technisch en langdradig zijn.
  In deze videos zegt hij dat
  A; de meeste watervloed rampen plaatsvinden bij bepaalde maanstanden in combinatie stormachtig weer.
  B; de Maan niet alleen invloed heeft op het water maar ook op de grondstructuur , in dit geval die van de dijken.
  C; Het niet zozeer de hoogte van de waterstand maar meer het begeven van de dijken daardoor de oorzaak is van veel overstromingen.

  Op 25-26 Februari zou er volgens hem weer zo een Maanstand zijn en indien het dan ook stormachtig weer is zouden er zich weer overstromingen kunnen voordoen langs de kust.

  Ik weet niet of het klopt wat deze man beweert ,het is niet mijn bedoeling om paniek of onrust te veroorzaken maar wilde bij deze iedereen hier toch op zijn interview attent maken en waarschuwen.
  Groeten

 4. Dit is te gek zeg! Eindelijk staat er daar eentje op tegen de rest van die assholes. Kijken wat ze doen. Prachtig ook dat ze Schumer’s naam als acronym gebruikt, die hufter is zo’n ongelooflijke smeerlap. Typische joodse egoist die zelf maar eens lekker moet gaan vechten voor zijn uitverkorene Zelensky.

 5. Dat zou toch mooi zijn De oorlogophitsers verplicht dienen aan het front. Dan is heel dat gedonder van pang,pang roepen per direct afgelopen en is er eindelijk vrede in de wereld. I have a dream, zei ooit MartinLuther King.
  Nu zitten ze te blaten vanuit een veilig kantoor en mogen / moeten de soldaten het vuile, smerige moordwerk doen.
  Er kleeft zo ontzettend veel bloed aan de handjes van de politici. Dat kunnen ze er nooit meer afwassen. De volksverraders, die het volk minachten, willen knechten en 100% willen controleren met de komende cbdc. De WEF poppen.

 6. In lijn met de gedachte van de Natuurwet: zelf verantwoording nemen‼️
  Voorbeeld: wie draagt verantwoording voor het vermoorden van een tegenstander, de generaal of de soldaat? Antwoord: de soldaat!
  Gedachte: geen soldaten, geen oorlogen.
  Daar sluit dit wetsvoorstel goed op aan: oorlogje spelen: ga zelf maar‼️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in