Screenshot YT

Laten we van onze media niet de waarheid verwachten over de Oekraïense schurkenstreken en afpersingen,” zegt kolonel Jacques Guillemain. De New York Times heeft de neoconservatieve eis van een overwinning op Rusland laten varen: “Een beslissende militaire overwinning van Oekraïne op Rusland, waarbij Oekraïne al het grondgebied terugwint dat Rusland sinds 2014 heeft ingenomen, is geen realistisch doel. … Rusland blijft te sterk…”

“… De heer Biden moet president Volodymyr Zelensky en de zijnen ook duidelijk maken dat er een grens is aan hoe ver de Verenigde Staten en de NAVO zullen gaan om Rusland te confronteren, en dat er grenzen zijn aan de wapens, het geld en de politieke steun die zij kunnen opbrengen. Het is absoluut noodzakelijk dat de beslissingen van de Oekraïense regering gebaseerd worden op een realistische beoordeling van haar middelen en van hoeveel vernietiging Oekraïne nog kan verdragen.”

John V. Walsh merkt op:

“Als Volodymyr Zelensky deze woorden leest, moet hij zeker beginnen te zweten. De stem van zijn meesters zegt hem dat hij en Oekraïne een aantal offers zullen moeten brengen om de VS hun gezicht te laten redden. Terwijl hij zijn opties overdenkt, gaan zijn gedachten vast en zeker terug naar februari 2014, en de door de VS gesteunde Maidan-coup die culmineerde in het overhaaste vertrek van president Janoekovitsj uit zijn ambt, zijn land en bijna van deze aarde.

In de ogen van de redacteuren van de Times is de oorlog een Amerikaanse proxy-oorlog tegen Rusland geworden, waarbij de Oekraïners als kanonnenvoer gebruikt worden – en die loopt uit de hand.”

  De dodelijke waanideeën van de NAVO en de Atlantische Raad

De machten die ons regeren hebben het narratief veranderd. De NYT geeft ons het nieuwe:

“Recente oorlogszuchtige verklaringen uit Washington – de bewering van president Biden dat de heer Poetin “niet aan de macht kan blijven”, de opmerking van minister van Defensie Lloyd Austin dat Rusland “verzwakt” moet worden en de toezegging van de Lagerhuis-voorzitter, Nancy Pelosi, dat de Verenigde Staten Oekraïne zullen steunen “tot de overwinning is behaald” – zijn misschien opzwepende steunbetuigingen, maar zij brengen de onderhandelingen niet dichterbij.”

Zoals ik al gemeld had, is de moeilijkheid van Rusland in Oekraïne het gevolg van de aangekondigde beperkte operatie, die het anders ondoeltreffende Oekraïense leger en de neonazistische misdadigers de gelegenheid gaf zich te beschermen door zich tussen de burgers te nestelen. De stadsoorlog resulteerde, gezien Poetins beperkingen op het gebruik van zware wapens tegen de burgerbevolking, in een slappe oorlog, die het Westen alle gelegenheid gaf om Rusland te demoniseren en zich rechtstreeks in het conflict te mengen door de Oekraïners wapens, diplomatieke steun en grote sommen geld te geven – in feite steekpenningen om te blijven vechten. De Westerse betrokkenheid opende de mogelijkheid van een veel ruimere oorlog, schrijft Paul Craig Roberts.

De machten die ons regeren hebben ingezien dat Washington onvoorbereid en ongeschikt is voor een grotere oorlog en hebben de NYT opdracht gegeven de situatie onder controle te brengen.

De bron van het conflict in de wereld is niet te vinden in Rusland, China en Iran. De bron van het conflict is, zoals ik al jaren meld, de neoconservatieve ideologie van de hegemonie van Washington over de wereld. De doctrine, zoals die door de neoconservatieven zelf is neergeschreven, luidt:

  VS/EU laten Oekraïne niet eens vredesbesprekingen overwegen

“Ons eerste doel is het voorkomen van het opnieuw ontstaan van een nieuwe rivaal, hetzij op het grondgebied van de voormalige Sovjet-Unie, hetzij elders, die een bedreiging vormt in de orde van grootte van die welke vroeger door de Sovjet-Unie werd gevormd. Dit is een overheersende overweging die ten grondslag ligt aan de nieuwe regionale verdedigingsstrategie en vereist dat wij trachten te voorkomen dat een vijandige mogendheid een regio domineert waarvan de hulpbronnen, onder geconsolideerde controle, voldoende zouden zijn om wereldmacht te genereren.”

Poetin heeft de neoconservatieven in 2007 op de Veiligheidsconferentie van München laten weten dat hij dergelijke beperkingen van de Russische soevereiniteit niet accepteert. Ook China en Iran hebben de hegemonie van Washington afgewezen. Het is de onwil van de neoconservatieven om een multipolaire wereld te aanvaarden, die de oorzaak van het conflict is. Als de neo-conservatieven niet onttroond worden, zullen zij een nucleair Armageddon teweegbrengen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het lijkt erop dat de CNN en de rest van de mainstream media moe worden van de oorlog in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelApenpokkenmania
Volgend artikelCNN vraagt nu publiekelijk of de mRNA-injecties de huidige golf van COVID VEROORZAAKT hebben – precies zoals wij al sinds de eerste dag zeggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. De Oeikraïners zijn kanonnenvoer ja. Zelenskyy hitst hen op zodat ze bloedig hun eigen ondergang tegemoet gaan. Zelenskyy weet het. Is hij de jood, die wraak neemt op de Oekraïners? Om wat zij de joden vroeger hebben aangedaan? Je zou het bijna denken als je ziet hoe hij hen genadeloos af laat slachten.

 2. Wie kan nu begrijpen dat Zelensky het westen een atoomoorlog wil intrekken. Wie heeft hier nu in godsnaam wat aan. De hele wereld zou er door verwoest worden, onze beschaving op zeker ten einde. De fallout verwoest alles en iedereen, uiteindelijk overal ter wereld. Alles gaat dood. Waarom WIL zo iemand dit dan.
  Is er IEMAND die hier wat van snapt ?

 3. Atoomoorlog…
  Ook weer zo’n fabel.

  Als we die fabel echt is, dan zouden Hiroshima en Nagasaki nog steeds onbewoonbaar zijn.
  Mja, tis als lullen tegen dovemansoren….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in