Ursula Von der Leyen van de EU heeft aangekondigd wanneer het conflict in Oekraïne zal eindigen – in december 2023. In afwachting van dit gedenkwaardige moment heeft Von der Leyen ook vrolijk bepaald dat alle belastingbetalers in de EU een indrukwekkende rekening van $55 miljard zullen betalen om het wederopbouw-/renovatieproces te beginnen. BlackRock en JP Morgan zullen de begunstigden zijn van $500 miljard zodra zij de Wederopbouwbank in Kiev openen. Hoe spannend! Oekraïne staat op het punt om een nieuwe staat te worden zodra er geen adem meer is binnen de grenzen – Riff-Raff…

Terwijl von der Leyen de belastingbetalers laat opdraaien voor hun billijke aandeel in het vermogen, werken BlackRock en JP Morgan aan de oprichting van een bank voor investeerders waarin zij Bitcoin kunnen verhandelen voor een evenredig aandeel in Oekraïne. Oekraïne wordt zo een vazal van bedrijven. Een technische ‘primeur’, schrijft Helena Glass.

CEO’s Fink en Damon geven geen moer om Oekraïne – maar het investeringspotentieel voor de wederopbouw na de vernietiging van een land heeft altijd al geleid tot een waanzinnige hebzuchtmanie. Syrië’s Assad was niet zo vergevingsgezind en weigerde elke investering of steun van het Amerikaanse conglomeraat Pacmen – ondanks dat hij koortsachtig aan de zijlijn zat met uitgestrekte zakken goud… Assad weigerde ten stelligste ELK Westers geld!

Oekraïne vertegenwoordigt wanhoop voor die verloren oorlogswinstmarges.

De nieuwe en verbeterde schatting van de Wereldbank voor de wederopbouw is $411 miljard. Een vreemd getal, maar misschien is het deel van $11 miljard een vooruitbetaalde vergoeding aan BlackRock en JP Morgan. Het is echter meer dan waarschijnlijk dat de werkelijke kosten het dubbele zijn van de schatting en dat de EU investeerders niet wil afschrikken.

Opnieuw wordt Zelensky naar Londen gehaald voor een “conferentie met de Britse regering” om hun visie op het Nieuwe Oekraïne te bespreken. Architectuurontwerpen… Aangezien Bill Gates zijn droom voor een Smart City in Arizona heeft laten varen, is het waarschijnlijk dat Oekraïne in plaats daarvan deze visie zal krijgen. Zij het vrij van wet- en regelgeving. En niet te vergeten – Gratis geld!

  Einde nabij voor Bakhmut: Russen 300 meter van het stadscentrum  – Oekraïners verloren meerdere nederzettingen (Video's)

Ik stel me voor dat het project vergelijkbaar zal zijn met de Saoedische onderneming NEOM:

“Op 29 januari 2019 kondigde Saoedi-Arabië aan dat het een gesloten naamloze vennootschap had opgericht met de naam Neom. Het bedrijf is volledig eigendom van het Public Investment Fund en richt zich uitsluitend op de ontwikkeling van de economische zone van Neom.”

Dit zou de routekaart zijn.

Om zo’n uitgestrekte stadstaat te bouwen, zal slavenarbeid nodig zijn om de kosten in de hand te houden. Het model voor dit deel van de onderneming zou Dubai zijn. Verzamel arme mannen uit Afrika, India en Pakistan en bied hen een kans om te werken. Slaven, hun loon zal worden verdeeld onder bepalingen voor voedsel, water en huur. Net als de Amerikaanse Okies.

Amnesty International zal er het zwijgen toe doen en Human Rights Watch zal de dappere investeerders prijzen voor het verschaffen van duizenden banen aan de “behoeftigen” terwijl ze een koolstofvrij Oekraïne bouwen. De VN zal af en toe een noodsignaal afgeven over de erbarmelijke omstandigheden, maar absoluut niets ‘doen’.

Bill Gates en anderen waren ervan overtuigd dat het bouwen van een gigantisch stadscomplex waarin iedereen 24/7 werkt en het grootste deel van zijn loon aan The City, het perfecte model was voor de Grote RESET. Toen de Saoedi’s met NEOM kwamen, werd de jaloezie alleen maar geëvenaard door hebzucht. Maar de kosten zouden onhoudbaar zijn. Oekraïne biedt het antwoord: gratis land, overvloedige reserves om te koloniseren, ongeschoolde mensen die in bittere armoede leven, een corrupte regering die alles zou doen voor $10, en een ethisch niveau dat zou wedijveren met Stalin of Mao.

De Biden-handlangers zullen waarschijnlijk proberen om grote sommen geld van de Amerikaanse belastingbetalers te verduisteren onder het mom van mensenrechten en klimaatverandering om het Nieuwe Oekraïne te financieren, dat bevolkt zal worden door De Koninklijke Cabal en hun handlangers.

  Propaganda verandert de oorlog niet – Oekraïne verliest nog steeds II

In lijn met deze drang naar wederopbouw heeft het World Economic Forum verklaard dat steden verantwoordelijk zijn voor 70% van de hele opwarming van de aarde… Een gloednieuwe vingerwijzing! En Smart Cities? Het antwoord van Klaus op alles. Het doel van deze ongefundeerde verklaring over de bron van klimaatverandering is om grote steden in de VS te ontruimen. Het doel van de rellen en chaos in deze stedelijke gebieden is om de productieven van de niet-productieven te scheiden, d.w.z. de grootschalige domkoppen die gruwelijke misdaden plegen. Zodra een stad voornamelijk op domkoppen draait, kunnen ze worden leeggezogen.

Het Green Climate Fund heeft 10 tot 15 miljard dollar aan onbestede middelen. Dat geld zou dus gemakkelijk aan Oekraïne kunnen worden toegewezen om legitiem de eerste NEOM van het Westen te bouwen volgens Garp. Het Biden-regime heeft zojuist een nieuwe toewijzing van 600 miljoen dollar aangekondigd – voor Het Green Fund. Uit de kas van de belastingbetaler. Gezamenlijk heeft Het Groene Fonds eigenlijk geen geld uitgegeven aan Klimaatverandering, in plaats daarvan betalen ze salarissen, verzamelen ze geld en gebruiken ze het IMF en de Wereldbank om microleningen uit te geven tegen 30% rente. Vandaar de onbestede middelen en de gulle inkomsten uit “investeringen”.

Hoewel de kartelmachten hebben opgemerkt dat het conflict in december 2023 zal eindigen, hebben ze niet aangegeven hoe. Ze veronderstellen ook niet dat Rusland op dat moment nog een bedreiging zal vormen.

Onder welke omstandigheden zouden de Westerse Machten beweren dat Rusland niet langer een bedreiging vormt?

 • Poetin leeft niet meer.
 • Moskou en Sint-Petersburg zullen tot puin worden gereduceerd. Vraag maar aan Assad of Erdogan.
 • Dat mag dan wel hun doel zijn – het is niet gelijk aan de werkelijkheid. En de gevolgen ook niet. Een overname van Rusland zou nauwelijks de hele wereld verenigen met het kartel. Het maakt niet uit hoe hard ze ook proberen te onderhandelen met leden als – India.
  Er bestaat geen mogelijkheid om dom te herstellen als het gaat om Westerse waanideeën over Rusland

Modi siert de laatste tijd bijna dagelijks de voorpagina van The Rothschild Economist: “America’s New Best Friend – India”, aka Modi. Of deze doozy: “Modi is de meest geliefde leider ter wereld”. Puttend uit mijn jongere jaren: “GAG me met een lepel!”.

De illusie is De Propaganda. Een kosmische psychedelische versie van de waarheid waar Matrix diaspora helemaal op staat geschreven.

Ontrafeling. Klimaatverandering is een universele natuurlijke toestand. Het Russische nationalisme is 10 keer sterker dan de vijand beweert. Het kartel zwaait en faalt. Het NEOM-project is stopgezet vanwege enorme kostenoverschrijdingen! Oekraïne is en blijft een gekoloniseerde vazalstaat. Modi heeft zijn handel buiten Amerika honderdvoudig uitgebreid. En Klaus Schwab en zijn AGENDA zullen niet vereeuwigd worden – hij is 85+ jaar oud en heeft geen levensvatbare opvolger –

Soros heeft zijn hele imperium aan zijn bijna jongste zoon Alex gegeven – wat de woede van de oudere 4 broers en zussen wekt. Alex heeft niets van de hersenbeschadiging die Gyorgy tijdens de Tweede Wereldoorlog opliep, waardoor zijn bewustzijn werd herschapen. Alex wil misschien kwaadaardig zijn, maar zijn genetische structuur is zilverkleurig…

Het Rusland-Oekraïne conflict dat als een andere westerse agenda wordt gevoerd, wordt niet gerealiseerd ondanks het inbrengen van MILJARDEN. Ze hebben geen Plan B. En het Wit-Russische nucleaire initiatief is – een enorme veiligheidsdeken voor Rusland. Loekasjenko zal niet aarzelen om vergeldingsmaatregelen te nemen, mocht Rusland het slachtoffer worden van een westerse staatsgreep. De Rode Knop is waarschijnlijk grondig besproken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“In oorlog met Rusland”, Europa kijkt in de afgrondVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVolledige herovering van Pyatikhatki in Zaporizhzhya door de Russen – Felle Russische aanval ook in Torske
Volgend artikelCovid verhalen delen en verzamelen: Voor degenen die verbrand zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Houden maar vast aan de leugen, kunnen zij zich zelf nog wel in de spiegel kijken? Zo slim dat ze denken te zijn zo dom zijn ze in het leven.

 2. SPIJTIG toch dat we met zo bitter weinig zijn die deze artikels te zien krijgen ! Omwille van het feit dat Ukra geen schijn van kans maakt tegen Rusland wordt er in HLN of op de Vrt niet meer gepraat over Oekra tenzij een of andere russische soldaat ‘bekent’ dat de russische soldaten, mishandeld worden door de legerleiding. Oooooh jaaa…. dat gat in die brug vandaag ! dat was ik bijna vergeten ….entoesiasme en opwinding all over ….

   • ILLUSIE precies dat ist. En wat ze willen bereiken is ook een illusie. The great reset gaat gewoonweg niet lukken. Het is onrealistisch

  • Hey Frontnieuws, begrijpelijk dat oproepen tot geweld totaal niet acceptabel is, en dient ten alle tijde veroordeeld te worden als dit gericht is tegen onze medemens! Maar dit is geheel andere koek, van een totaal andere orde want die elitaire riminele corrupte parasieten hebben ons letterlijk de oorlog verklaard, en zijn in staat zonder krimp of glimp ons massaal om zeep te helpen, ze hebben er velen naar de eeuwige jachtvelden gestuurd!
   Het zijn zonder meer massamoordenaars/ oorlogsmisdadigers van het ergste soort! Dus zeker die smerige Nazi teef frau Ursula. Dan waren de verwijderde reactie’s dus meer als gerechtvaardigd, zeker in deze oorlogstijd waarin wij zitten.
   Beseffen jullie wel bij de reactie waar je mee van doen heb?
   Dus ga nou niet zo hypocriet zitten te doen.

 3. Wat die loop jongetjes en meisjes doen is het wensdenken van hun opdrachtgevers gewoon uit te voeren. Er is niets logisch of strategisch onderbouwd, want narcisten, psychopaten en sociopaten hebben een geestelijke intelligentie van een kleuter. Ze verkopen de huid al voordat de beer geschoten is. Al die mega investeringen en uitvoeringen moet het domme volk opbrengen in de vorm van dwangslavernij. Zij die denken dat zij de uitverkorene zijn, die de aarde hebben geërfd als de enige erfgename van GOD. Dat zij dan ook zo mogen handelen en al het andere wat op de aarde leeft of kruipt ondergeschikt is aan hen.

 4. Heeft iemand nog een grote geel-blauwe tent? Ze kunnen zo het circus in die clowns. Ga zelf maar werken voor je 55 miljard.

 5. Denken ze nou echt dat ze, nu de zaken anders verlopen dan ze ingeschat hebben, een z.g.proxy oorlog tegen Rusland zomaar in december 23 kunnen stopzetten ?
  Een verliezende partij kan geen eisen stellen. Rusland weet nu eindelijk dat met psychopaten die al deze ellende veroorzaakt hebben niet te onderhandelen valt.
  Problemen oplossen met degene die ze veroorzaakt hebben ? Lijkt mij stom en pure tijdverspilling.
  De plannen die de globalisten hebben voor Oekraïne zijn krankzinnig en verwerpelijk,onethisch en inhumaan. Denk dat Rusland / Putin heel Oekraïne gaat oprollen.

 6. Het komt met wat vertraging, maar de economische dreun die gaat volgen zal enorm zijn. Wie neemt de Westers clubje oplichters nog serieus? Zeker de oud-gekoloniseerde landen niet of die geboeid zijn door het IMF.

 7. Wereldoorlog 3 heeft wss veel mee kans. Maar het was al langer geweten dat Oekraïne onderdeel van de nieuwe wereld zal worden.. Daarom moet de landbouw hier ook verdwijnen in Oekraïne komt de landbouw van de toekomst waar zo goed als geen arbeider aan te pas zal komen, misschien nog enkele technici om de robots aan de praat te houden, en hier zullen ze super moderne hubs bouwen waar alles verpakt en verdeeld word maar wederom zonder arbeiders… The fourth industrial revolution!

 8. Goede foto.Je ziet: ze denken allebei hetzelfde: “dit is de eerste hoop stront die ik vandaag in mijn handen had…..”

 9. Ik snap niet goed dat Von der Leyen gewoon haar “werk” kan doen, terwijl er een onderzoek naar corruptie tegen haar lopende is? Normaal gesproken word zo iemand toch voor onbepaalde tijd geschorst?
  Dan moet ze wel, net als ons “koningshuis”, boven de wet staan! Mijn Papa zei altijd “Lucifer mijn jongen,
  de witte boorden criminelen zijn de ergste soort onder de criminelen”. Maar och arme, ik had geen idee hoe erg dat kon zijn.

 10. Ik begrijp niet waarom er zo veel geld naar oorlogs geweld gaat.Terwijl wij nu met hoge gas en licht rekeningen getroffen worden.Boodschappen die erg duur zijn Andere vaste lasten die flink om hoog gaan.Voor ons burgers is geen geld.Maar al het belasting geld van onze burgers gaat naar een oorlog.Zo veel doden waar was het voor nodig.Al die zielen die gestorven zijn ook velen gedwongen.De wereld is totaal 180 graden door gedraaid kindren die worden misbruikt ik mis de tijd van vroeger toen het nog fijn was.Deze wereld is compleet ziek geworden en bedorven.

 11. En mensen zouden elkander wel eens wat meer mogen helpen.Ik hoor nu heel vaak om mij heen.Dat veel mensen in deze tijd erg ik gericht zijn.Op internet weten ze alles goed te zeggen over alles en iedereen.Maar mensen mogen zelf ook wel eens wat meer doen door er voor elkaar te zijn.Of door de zwakkeren en ouderen tot een hand en voet te willen zijn.Als er èèn ding is waar de elite niet tegen op kunnen is het als mensen eens in hun eigen straatje gaan kijken en wat meer liefden over heeft voor anderen die zwak zijn of oud.Door dezen te willen helpen samen sta je sterker en elkaar helpen en voor elkaar op komen voor je zwakkere of oudere mede mens maakt de burgers sterker.Op internet kan iedereen roep toeteren maar veel mensen krijgen het door dat dezen mensen zelf ook vaak ik gericht zijn en in daden niks van liefden zit voor hun mede mens.Iedereen ziet hoe meedogenloos de wereld word.Ik heb mijn moeder aan Corona verloren ze had Corona ik vroeg om ivermectine ik stond er zelfs op maar de artsen weigerden want daar wilden zij niet mee werken.Buiten mijn weten om hadden zij besloten paliatieve zorg toe te passen.Mijn moeder werd aan een pomp gelegd en kreeg iets in haar infuus dat ze met anderhalf uur dood was.Ik heb er nog steeds enorm veel verdriet van.Mijn moeder was zo helder en niet terminaal.Ze hebben haar van mij af genomen.De wereld weet nu nog steeds niet van op houden.Mijn ouders hadden de oorlog ook al mee gemaakt en waren allebei harde werkers betaalden netjes hun belasting.En dan vraag ik mij af wanneer is het een keer genoeg wanneer gaan burgers eens staan door een mede mensen te helpen en in liefden klaar te staan voor hun mede mensen die zwakker zijn of ouder.Mijn ouders hebben mee geholpen om Nederland op te bouwen maar wat hebben ze gekregen stank voor dank.Want de elite zijn erg maar veel mensen zijn in deze wereld zijn net zo erg.Want ze roep toeteren van af hun computer maar zelf eens in liefden iets ondernemen of iets op zetten om je mede mensen te helpen is er niet bij.De ene zondaar kan over de anderen zondaar niet oordelen want we zijn allemaal net zo erg we hebben het allemaal laten gebeuren want we staan er bij en kijken er naar.De tong van de mens weet van alles te roepen maar het hart is net zo slecht als de rest want als burgers eens meer gingen staan om hun mede mensen op te zoeken die het nodig hebben en voor hen op te komen en te helpen.Dan bereik je wel meer want deze kracht kan de elite niet tegen op die willen juist dat mensen ik gericht worden die passen goed in hun systeem.Die zwijgen juist heel goed en houden hun mond als hun naasten plotseling overlijd of zijn of haar huis kwijt raakt omdat alles zo duur is of zelfs niet het eten heeft of drinken omdat ze het niet kunnen betalen.Maar ja zo lang iemand nog flink zijn of haar eten in pannen op tafel heeft en de restjes weg kunnen gooien.Waarom zullen ze dan niet even gaan naar denken ik geef dat beetje extra aan iemand die het ook nodig heeft maar het zich niet kan permitteren.Vroeger in de tweede wereld oorlog en ook nog daar na hielpen de mensen elkaar meer.Maar dezen wereld zijn veel mensen erg ik gericht geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in