Een natiebreed tekort aan piloten, grotendeels veroorzaakt door de Covid-19 “vaccin”-mandaten, heeft veel luchtvaartmaatschappijen ertoe gebracht een verlaging van de opleidingsnormen als oplossing te overwegen.

Omdat veel geroutineerde piloten gewond raakten of nu dood zijn door de injecties – of vervroegd met pensioen gingen om niet gedwongen te worden ze te nemen – heeft de luchtvaartsector nu een tekort aan werknemers om vliegtuigen te besturen. Als gevolg daarvan wil de transportsector het gemakkelijker maken voor nieuwe piloten om sneller een brevet te krijgen met minder opleidingsuren, schrijft Ethan Huff.

Dit brengt natuurlijk de veiligheid van de passagiers in gevaar, maar het is de prijs die het grote publiek misschien zal moeten betalen om de luchtvaartmaatschappijen in bedrijf te houden – anders zou de industrie kunnen instorten.

Naar verluidt zou het aantal vlieguren dat vereist is om commercieel piloot van een luchtvaartmaatschappij te worden, gehalveerd worden. Dit staat bekend als bezuinigen, en het zou wel eens naar een luchtvaartmaatschappij bij u in de buurt kunnen komen.

“Het pilotentekort voor de sector is reëel, en de meeste luchtvaartmaatschappijen zullen hun capaciteitsplannen gewoon niet kunnen verwezenlijken omdat er niet genoeg piloten zijn, althans niet voor de komende meer dan vijf jaar,” zei Scott Kirby, CEO van United Airlines, tijdens de recente kwartaalgesprekken over de bedrijfswinst.

Alaska Airlines CEO Ben Minicucci zei ongeveer hetzelfde in een recente YouTube-video, waarin hij zich tegenover het publiek verontschuldigde voor het feit dat hij de afgelopen maanden veel vluchten moest annuleren vanwege het pilotentekort.

“Wij hadden 63 piloten minder dan wat wij gepland hadden toen wij ons schema opstelden,” zei Minicucci, eraan toevoegend dat dit een “rimpeleffect” in het hele bedrijf heeft veroorzaakt dat extremere reactiemaatregelen vereist.

  De chauffeur die op BLM-relschoppers schoot en door de media als blank werd afgeschilderd, is in werkelijkheid een kleurling

“Tegen de tijd dat wij deze fout hadden ontdekt, werd er al op de schema’s van april en mei gestrest door onze piloten en stewardessen, waardoor het onmogelijk was om de schema’s voldoende aan te passen om annuleringen te voorkomen.”

Lindsey Graham van South Carolina wil pensioenleeftijd voor piloten verhogen van 65 naar 67

Behalve dat het voor elke willekeurige Joe gemakkelijker moet worden om een vliegbrevet te halen met minder uren, willen sommigen in de luchtvaartindustrie ook de oude eis laten vallen dat piloten een universitair diploma moeten hebben om vliegtuigen te mogen besturen.

Senator Lindsey Graham (R-S.C.) wil ook de pensioengerechtigde leeftijd voor piloten optrekken van 65 tot 67 jaar, waardoor oudere piloten nog een aantal jaren langer in de lucht zouden blijven dan nu is toegestaan.

Delta Airlines heeft al in januari aangekondigd dat het de salarissen van de piloten verhoogt en dat het nieuwe piloten grote inschrijfbonussen aanbiedt. De maatschappij schrapt ook de vereiste dat piloten een diploma van een vierjarige hogeschool moeten hebben.

“Hoewel wij nog altijd evenveel belang hechten aan onderwijs, zijn er hooggekwalificeerde kandidaten – mensen die wij in onze Delta-familie willen verwelkomen – die meer dan het equivalent van een universitaire opleiding hebben behaald door jaren van levens- en leiderschapservaring,” kondigde de maatschappij aan.

“Door de eis van een vierjarige graad de voorkeur te geven, worden onbedoelde barrières voor onze Delta-vliegdekken weggenomen.”

Intussen spreken sommige families van passagiers die bij vliegtuigongelukken zijn omgekomen zich uit tegen de veranderingen, waarbij zij waarschuwen dat die zouden kunnen leiden tot meer ongelukken in de lucht die meer levens kosten.

  Vaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen

De crash van Colgan Air 3407 in 2009, bijvoorbeeld, is de reden waarom het aantal vlieguren dat vereist is om piloot te worden in de eerste plaats tot 1.500 uur is verhoogd. Nu willen verschillende maatschappijen, waaronder Delta, American, United, en de regionale maatschappij Republic Airways, dat aantal halveren tot slechts 750 uur.

“Hoewel iedereen een vrijstelling kan aanvragen, betekent dat niet dat die ook zal worden verleend,” zei de Federal Aviation Administration (FAA) in een verklaring naar aanleiding van een verzoek van Republic om de bestaande vliegureneis te halveren.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”
Volgend artikelHenry Kissinger op het WEF: Oekraïne moet grondgebied aan Rusland afstaan (en meer onderling gelazer)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Nou lekker dan. Ik ga voorlopig niet meer vliegen. Ofwel ze storten neer doordat ze onwel geworden zijn, ofwel ze storten neer vanwege te weinig scholing.
  Ik bedank !

 2. Tegenwoordig vliegen ze op automatische piloot, landen en opstijgen is fysiek. Voor lange vluchten is er een co- piloot.

 3. Fraai, de nieuwkomers dan geen vaxx?
  Anders zinloze onderneming.
  Of zit er een addertje onder het gras
  Studieschuld terugbetalen m.a.w. Persoonlijk faillissement.

  Er zijn binnen aantal jaar weinig piloten (idem zorg, onderwijs) nodig omdat iedereen dan reeds het loodje heeft gelegd

 4. Er zijn waarschijnlijk te weinig “Pure Blood” mensen die piloot willen worden om het probleem op te lossen, zelfs met gehalveerde vlieguren. Aan de andere kant, er zijn straks ook minder vluchten nodig omdat er minder mensen reizen omdat er minder mensen nog in leven zijn.

 5. pure blood mensen mogen niet vliegen, eerst prikken en gechiped zijn dan vliegen . wat zij over het hoofd zien is dat dat de problemen niet oplost.
  wat mij opvalt is dat het niet uitmaakt of dat je een drs bent of boer , als je “het”niet ziet dan zijn ze inderdaad blind van de oorzaak.
  en het probleem lost vanzelf op na 2025 zullen er weinig mensen zijn die nog vliegen.

 6. De ‘elite’ vliegen natuurlijk wel ( prive jet ) met een ongevaxte piloot! Of een met een zoutoplossing geprikte!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in