1. “Oekraïne is een democratie” – De Oekraïense president Volodymyr Zelensky verbood alle oppositiepartijen en verbood het gebruik van het Russisch als tweede staatstaal. Waarom schond hij zijn campagnebelofte van 2019 om een einde te maken aan de genocidale moord op duizenden in Donbas, ook al hebben zij op hem gestemd? Heeft hij gelogen omdat neonazi’s dreigden hem te doden als hij niet deed wat zij wilden? [1] Of is hij bang voor de CIA, die andere leiders heeft vermoord en hem zo tot hun marionet heeft gemaakt? Moeten wij het oordeel vertrouwen van een man die een vliegverbod eist dat een wereldwijde nucleaire holocaust zou kunnen veroorzaken? Zelensky houdt toezicht op martelingen en moorden op politieke dissidenten.[2] schrijft Richard Ochs.

2. “Nationale soevereiniteit is heilig”

Toen Idi Amin genocide pleegde in Oeganda, schond de VN de Oegandese soevereiniteit om die te stoppen. Toen Oekraïne genocide pleegde in Donbas en van plan was te escaleren, hield Rusland dat tegen. [3] De V.S. hebben de soevereiniteit van Cuba geschonden om de planeet naar de rand van een nucleaire holocaust te brengen. De V.S. hebben in recente oorlogen heel wat soevereiniteiten geschonden, waarbij miljoenen doden zijn gevallen. Maar gezien de genocide van Oekraïne op een nationale minderheid, “moet de soevereiniteit van Oekraïne gerespecteerd worden”.

3. “Poetin is een oorlogsmisdadiger”

Als hij een oorlogsmisdadiger is omdat hij de dood van burgers veroorzaakt, hoe noemen we dan Oekraïne dat sinds 2014 14.000 burgers in Donbas heeft vermoord? [4]

Noemt iemand Zelensky een oorlogsmisdadiger? Miljoenen doden door de V.S. in andere recente oorlogen is honderden keren erger. Poetin een oorlogsmisdadiger noemen weerhoudt Biden ervan met hem te onderhandelen met het excuus “men kan niet praten met oorlogsmisdadigers.” Dat maakt het heel moeilijk om deze oorlog te stoppen. Klaarblijkelijk willen de V.S. dat deze oorlog tot de laatste Oekraïner doorgaat. Het plan van de Rand Corporation is om Rusland te “moerassen”, net zoals de V.S. de USSR bankroet maakten door de oppositie van Al-Qaeda in Afghanistan te ontketenen.

Klik voor groot. Bron: wikipedia.org

4. “De wereld veroordeelt de invasie van Rusland”

In feite doet het grootste deel van de wereld dat niet, waaronder China, India, het grootste deel van Afrika, Israël, de helft van Latijns-Amerika en vele andere landen. De twee grootste politieke partijen in Rusland zijn niet tegen de inval van Rusland, de op één na grootste partij is de Communistische Partij.

5. “Poetin heeft gedreigd kernwapens te gebruiken”

Rusland voert hetzelfde beleid als de V.S. Op 22 maart zei de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, dat Rusland alleen kernwapens zou gebruiken als zijn bestaan zelf bedreigd zou worden, meldde het agentschap Tassnews. [5] Rusland had een “no first use” beleid, totdat de V.S. weigerden hetzelfde te doen, dus liet Rusland het vallen. De presidenten van de V.S. hebben sinds het einde van WO II verscheidene malen gedreigd kernwapens te gebruiken tegen landen die geen bedreiging voor de V.S. vormden [6].

6. “Met zijn rug tegen de muur zal Poetin zijn toevlucht nemen tot chemische oorlogsvoering, net als in Syrië”

Rusland heeft in Syrië geen chemische wapens gebruikt. Rusland heeft onderhandeld over de vernietiging of verwijdering van de Syrische voorraden. De chemische aanvallen in Syrië werden gedaan door rebellen die gesteund werden door Saoedi-Arabië en de V.S. [7] Als er iemand met de rug tegen de muur staat, zijn het de Oekraïners en de neonazi’s, die door de CIA getraind worden in valse-vlag tactieken. Net als in Syrië geven de Amerikaanse media de Russen valselijk de schuld, zonder dat er enig bewijs is. Net als in Syrië zullen alle chemicaliën die in Oekraïne vrijkomen waarschijnlijk het werk zijn van tegenstanders van Rusland om Rusland de schuld te geven.

De V.S. hebben Irak chemische wapens gegeven, waarmee in 1982-83 duizenden Koerden en Iraniërs gedood zijn, voordat de voorraden door Irak vernietigd werden. De V.S. zijn de chemische moordenaar, niet Rusland dat dit verhinderd heeft. De geschiedenis staat vol met valse vlaggen van de V.S. [8]

Bron: snopes.com

7. “Poetin kan zijn toevlucht nemen tot biologische oorlogsvoering”

Hoewel deze beschuldiging in de tweede week van maart door de media werd gepropageerd, sinds de gênante onthulling dat het Pentagon bio-laboratoria in Oekraïne heeft gefinancierd, is er in de media niets meer over gezegd. Eerst werd door de V.S. gemeld dat gevaarlijke specimens vernietigd moesten worden opdat zij niet in handen van de Russen zouden vallen; later werd gemeld dat de specimens helemaal niet gevaarlijk waren, om de V.S. niet in staat van beschuldiging te stellen. Welke van beide was het? Elke valse-vlag vrijlating van ziekteverwekkers door Oekraïne om Rusland de schuld te geven, is nu waarschijnlijk uitgesloten. Het Pentagon is schuldig aan het financieren van “gain-of-function” virusonderzoek in China, nadat het in de V.S. verboden was, wat een mogelijke lab-vrijlating van COVID-19 inhoudt. De V.S. is de biokiller die in oktober 2001 een antraxstam van het Amerikaanse leger gebruikte, niet Rusland.

8. “Rusland richt zich op burgers in Oekraïne”

Volgens Newsweek, “valt Poetin niet opzettelijk burgers aan… In de loop van bijna vier weken zijn de raketten die op Kiev afgevuurd zijn schaars geweest… De vernietiging is slechts een kleine fractie van wat mogelijk is.” [9] Het vermeende bloedbad onder burgers in Boetsja, dat Biden ertoe bracht Poetin van oorlogsmisdaden te beschuldigen, werd aangericht door Oekraïners die de stad “zuiverden” van vermeende collaborateurs, nadat Russische troepen dagen tevoren waren vertrokken. [10]

  Von der Leyen belooft de Europeanen "veel leed" vanwege de hulp aan Oekraïne

9. “Rusland zal valse-vlag aanslagen plegen”

Er is geen bewijs dat Rusland doelen aanviel en Oekraïne de schuld gaf. Integendeel, zeven dagen vóór de Russische inval gaf de OVSE-monitoringmissie bewijs van een Oekraïense valse-vlagaanval op een kleuterschool om Donbas separatisten de schuld te geven. [11] Er vielen geen doden, maar de Oekraïense beschietingen van Donetsk namen de volgende vier dagen met het honderdvoudige toe, wat leidde tot de inval van Rusland om die te stoppen. [12] De aanvallen op een kraamafdeling, appartementen en een concertzaal kunnen valse-vlag-aanslagen geweest zijn, in scène gezette gebeurtenissen, of situaties waarbij burgers door strijders gegijzeld werden. Er werd gemeld dat vanaf een kraamafdeling Oekraïense sluipschutters schoten. Bewoners van Mariupol die naar buiten kwamen getuigden dat Oekraïense strijders burgers verhinderden via de humanitaire corridor te ontsnappen om hen als menselijk schild te gebruiken.[13]

10. “Als Poetin in Oekraïne zegeviert, zal hij daarna de NAVO-landen aanvallen”

Dat is ronduit belachelijk, want Rusland is al overbelast en niet in staat om nog iemand aan te vallen. Rusland wil ook geen nucleaire oorlog. Het doel van Rusland is Donbas te beschermen, de Krim erkend te krijgen, Oekraïne te denazificeren en te voorkomen dat er kernraketten in de buurt van Ruslands grens komen. Door de doelen van Poetin te overdrijven in plaats van daarover te onderhandelen, verlengt het Westen de oorlog en veroorzaakt het de vernietiging van Oekraïne.

Russische soldaten kregen de opdracht deze centrales te “bewaken en te controleren” om onopzettelijke of opzettelijke schade te voorkomen. Foto’s toonden dat de Oekraïners het eerste schot losten, waarbij een Russische tank werd vernietigd, waarop een tweede tank het vuur beantwoordde. Een opleidingsgebouw werd bij de uitwisseling beschadigd. De branden waren niet in de buurt van de reactoren. De elektriciteit voor de koeling werd nooit uitgeschakeld. Maar de hype werd gesponnen om Europa de stuipen op het lijf te jagen, om zo hun tussenkomst in de oorlog in Oekraïne te bewerkstelligen.[14]

12. “De invasie van Rusland bedreigt de hele wereld”

Als Rusland erin slaagt te voorkomen dat Amerikaanse kernraketten in Oekraïne worden opgesteld op zeven minuten vliegen van Moskou, dan bewijst Rusland de mensheid een grote dienst. Net zoals de vaste ICBM-raketten van de V.S. op haarscherp alarm staan met “lanceer ze of verlies ze” orders zonder dat er na de lancering een annulering mogelijk is, zouden raketten in Oekraïne de kans op een ongeluk of misrekening vergroten met weinig waarschuwingstijd om te verifiëren. Doomsday zou op hete kolen zitten. Dat zou iedereen de stuipen op het lijf moeten jagen. India heeft in maart een onbedoelde raketlancering gehad die in het met kernwapens bewapende Pakistan is geland, zonder kernkop. [15] Poetin waarschuwde in 2019 dat elke inkomende raket verondersteld zou worden nucleair te zijn, zodat Rusland een vergeldingslancering zou moeten uitvoeren voordat de inkomende raket inslaat, zodat de Russische afschrikkingsmacht niet vernietigd zou worden. [16]

De V.S. en de NAVO bedreigen de planeet, niet Rusland. Hier zijn de feiten:

 1. President Reagan wees het aanbod van President Gorbatsjov af om af te zien van de stationering van een “Star Wars” raketafweersysteem in de ruimte, als voorwaarde voor beide landen om al hun kernwapens te elimineren.
 2. President Clinton wees het aanbod van president Poetin af om onze enorme kernwapenarsenalen terug te brengen tot 1500 bommen elk, en om alle andere nucleair bewapende staten op te roepen om te onderhandelen over de afschaffing van alle kernwapens, in ruil voor het niet plaatsen van raketplaatsen in Roemenië door de V.S.
 3. President George W. Bush liep uit het Anti-Ballistische Raketverdrag van 1972 en plaatste een raketbasis in Roemenië. President Trump plaatste een andere raketbasis in Polen.
 4. President Bush in 2008 en president Obama in 2014 blokkeerden elke discussie over Russische en Chinese voorstellen voor een verbod op ruimtewapens in het op consensus gebaseerde VN-comité voor ontwapening in Genève.
 5. President Obama wees het aanbod van president Poetin af om te onderhandelen over een verdrag om cyberoorlog te verbieden.
 6. President Trump trok de VS uit het Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty.
 7. Van president Clinton tot en met president Biden hebben de VS het Alomvattend Kernstopverdrag van 1992 nooit geratificeerd, terwijl Rusland dat wel heeft gedaan. – Klik voor toegang: “Nuclear Posture Review” door Veterans for Peace. (Januari 2022)

Moet er enige twijfel over bestaan dat het de V.S. zijn, en niet Rusland, die niet alleen de wereld bedreigen, maar sinds lange tijd het hele menselijke ras bedreigen?

Amerikaanse marine-installatie in Redzikowo, Polen, waar Amerikaanse ballistische raketten gestationeerd zijn die Rusland bedreigen. [Bron: wikipedia.org]
13. “De V.S. hebben een “vrije pers”, terwijl het nieuws van Rusland gecontroleerd wordt”

De nieuwszenders in de V.S. zijn in handen van de miljardairs-oligarchen van Wall Street, die de zogenaamde journalisten het script geven om verslag uit te brengen, waardoor de tv-verslaggevers betaalde acteurs zijn, die weten waar hun boterham vandaan komt. De Amerikaanse media hebben bewezen gevaarlijker en oorlogszuchtiger te zijn dan het Pentagon, zoals blijkt uit vroegere Amerikaanse oorlogen (Vietnam, Irak, Syrië, Gaza, Jemen, Afghanistan). Nu censureren deze miljardairs de sociale media, zodat wij gecensureerd worden in het doen van persoonlijk onderzoek. De V.S. hebben Russische media als Tass en Russia Today (RT) gesloten om te voorkomen dat de Amerikanen de andere kant horen en zelf kunnen uitmaken wie liegt en wie de waarheid spreekt. Waar zijn de V.S. bang voor als zij de waarheid spreken? Volgens Carl Bernstein, journalist met de Pulitzerprijs, heeft de CIA The New York Times en The Washington Post in handen gekregen.

  Oekraïne - Doe het licht uit, het feest is voorbij

14. “Rusland plant cyberaanvallen op de V.S.”

Rusland blijft openstaan voor dialoog en samenwerking op het gebied van informatiebeveiliging met alle landen, en de Verenigde Staten vormen daarop geen uitzondering,” vertelde Andrej Krutskikh van het Kremlin aan Newsweek. “Moskou’s visie op zo’n multilaterale cyberregeling omvat een reeks verplichtingen om ICT niet als wapen te gebruiken.” Een mogelijk belangrijke ontmoeting was in april, toen Krutskikh samenwerking met Washington zocht op digitaal gebied. [17]

De aantallen worden overdreven zoals alle andere overdrijvingen door Oekraïne om de NAVO in de oorlog te krijgen. Alle kinderdoden zijn ongelukken, niet zoals de opzettelijke kindermoorden door de V.S. en Israël. Toen Madeleine Albright gevraagd werd of de half miljoen kinderen die in Irak van de honger zijn omgekomen door de sancties van de V.S. het waard waren, antwoordde zij “ja.” [18]Tijdens Israëls “Operation Protective Edge” van 2014 hebben Israëlische militairen 2.200 Palestijnen gedood, waarvan meer dan 80% burgers, en bijna een kwart kinderen.[19]

16. “Rusland kan tactische kernwapens gebruiken”

Rusland had Kiev plat kunnen gooien met conventionele explosieven, maar deed dat niet, dus waarom zouden ze kernwapens gebruiken?

Referenties

 1. Trying to de-Nazify Ukraine, Zelensky knows the biggest threat against him—and from what had always been prohibiting him from complying with the Minsk II accords. “The Nazis had always made clear that they’d kill him if he did any such thing.”
  https://www.globalresearch.ca/why-did-vladimir-putin-probably-save-volodymyr-zelenskys-life/5773835
 2. https://thegrayzone.com/2022/04/17/traitor-zelensky-assassination-kidnapping-arrest-political-opposition/
 3. “In recent days, the number and intensity of shelling on the territory of the Republics by the Ukrainian army has sharply increased. The units of the People’s Militia are forced to constantly suppress the firing points of the Armed Forces of Ukraine in order to prevent the death of the civilian population.” Published on February 21, 2022.https://ugetube.com/watch/firefight-ukraine-army-039-s-plan-to-attack-donbass_wmIf7NNHXvOCqNV.html?msclkid=f3d55ab0ab2a11ec9d8c68334c4999d6
 4. The map below shows two-thirds of Donbas was occupied by Kyiv forces before the Russian rescue mission on February 24, 2022. The line of conflict between the blue and brown areas indicates a third of the population of Donbas was in the target zone, suffering 10,000 civilian casualties.
 5. President Vladimir Putin ordered Russia’s nuclear forces to be put on high alert. U.S. nuclear missiles have been on hair-trigger for decades. In line with the order, Russia’s defense ministry said on February 28 that its nuclear missile forces and Northern and Pacific fleets had been placed on enhanced combat duty, the Interfax news agency reported. United Nations Secretary General Antonio Guterres said on March 14: “The prospect of nuclear conflict, once unthinkable, is now back within the realm of possibility.” Since most Americans seem to have been oblivious to this existential threat, perhaps Putin did us a favor to remind us of the need for universal nuclear disarmament, which the U.S., not Russia, has been sabotaging.
 6. The United States threatened to use nuclear weapons in Korea, Vietnam, China, Russia and Afghanistan after dropping atomic bombs on Hiroshima and Nagasaki.
  when did US consider using nuclear weaons? – Search (bing.com)
 7. Weapons inspector refutes U.S. Syria chemical claimsWeapons Inspector Refutes U.S. Syria Chemical Claims – Consortium News
 8. History of U.S. false flags for war:
  1. Sinking of U.S. battleship Maine in 1898 to start war against Spain for Cuba, Guam, Puerto Rico and genocide in Philippines.
  2. Deliberately sending the Lusitania to be sunk in war zone despite warnings, creating a preext for the U.S. entry into WWI.
  3. “Operation Northwoods” conspiracy proposed by U.S. Joint Chiefs to JFK to crash U.S. plane and blame Cuba.
  4. Assassination of JFK by deep state cabal, blaming alleged communist despite evidence of the real gunman.
  5. Since 9/11, tons of evidence suggest it was an inside job by Dick Cheney and Saudi Royal Bandar bin Sultan.
  6. One month after 9/11, anthrax from a U.S. Army lab with letter falsely blaming Islamic zealot stampeded war.
 9. Putin’s Bombers Could Devastate Ukraine but He’s Holding Back. Here’s why – Newsweek https://www.newsweek.com/putins-bombers-could-devastate-ukraine-hes-holding-back-heres-why-1690494?fbclid=IwAR1eVGkFmmNgnDLzkUdLXj0BAJpoHDUmqIvegtv2-fFmLVUIgdE24G_q0sE
 10. https://consortiumnews.com/2022/04/04/questions-abound-about-bucha-massacre/https://standpointzero.com/2022/04/07/the-anatomy-of-a-russian-massacre/
 11. Ukraine attacked a kindergarten, blaming Donbas separatists.Report of the Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE)The Monitoring Mission’s report on the kindergarten incident:
  “On 17 February, the Mission followed up on reports of damage to a working kindergarten in the north-western part of Stanytsia Luhanska (government-controlled, 16km north-east of Luhansk), located about 4.5km north-west of the north-western edge of the disengagement area near Stanytsia Luhanska.”Comment by munitions expert:“So the kindergarten was 4.5 kilometers inside Ukrainian-held territory. The monitors were denied access to the site by Ukrainian authorities and were only able to see it from a distance (very suspicious).  Also suspicious is that the mission was told that “20 children had been in the kindergarten at the time of the incident but reported no injuries.”  Really?  An artillery shell bursts through a classroom wall, and no one was injured?  More likely, they had been warned to get out ahead of time and evacuated before the shell was fired.“But there is no doubt whatsoever about how far away the tank (or artillery piece) was. The impact was dead on, and not from a descending shell. And the surrounding buildings mean that whoever fired at the kindergarten was situated in that very small open space right next to it.  And we know it was a dummy shell, because of the unbroken windows.  If there had been an explosion, they would have been shattered.  Someone took deliberate aim from only a few hundred yards away and carefully fired a single shot on a flat trajectory. They probably weren’t interested in causing “collateral damage,” but just wanted a propaganda photo. How convenient that the damage was to a kindergarten and not to one or another of the anonymous buildings surrounding it.”
 12. The Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE)
  reports each day on the security situation with daily reports:https://www.osce.org/ukraine-smm/reportsWed., Feb. 16  number of explosions: 5 in Donetsk and 71 in Luhansk = 76Thurs., Feb. 17  Kindergarten hit by Ukraine’s false-flag attackThurs., Feb. 17 number of explosions: 128 in Donetsk and 188 in Luhansk = 316Fri., Feb. 18      number of explosions: 135 in Donetsk and 519 in Luhansk = 654Sat., Feb. 19     number of explosions: 553 in Donetsk and 860 in Luhansk = 1,413(An increase in Kyiv’s shelling of Donbas by a factor of 20 within four days of kindergarten false flag)
 13. https://www.washingtonpost.com/world/2022/03/28/ukraine-kyiv-russia-civilians/ Increasingly, Ukrainians are confronting an uncomfortable truth: The military’s understandable impulse to defend against Russian attacks could be putting civilians in the crosshairs. Virtually every neighborhood in most cities has become militarized, some more than others, making them potential targets for Russian forces trying to take out Ukrainian defenses. “If there is military equipment there and [the Russians] are saying we are launching at this military equipment, it undermines an assertion that they are attacking intentionally civilian objects and civilians,” said Richard Weir, a researcher in Human Rights Watch’s crisis and conflict division, who is working in Ukraine.“Over the past month, Washington Post journalists have witnessed Ukrainian antitank rockets, antiaircraft guns and armored personnel carriers placed near apartment buildings. . . Every day, it’s like this,” said Lubov Bura, 73, standing outside the apartment building where she lived that was destroyed two weeks ago.”The Ukrainian military has “a responsibility under international law” to remove their forces and equipment from civilian-populated areas, and if that is not possible, to move civilians out of those areas, Weir said. “If they don’t do that, that is a violation of the laws of war,” he added. “Because what they are doing is they are putting civilians at risk. Because all that military equipment are legitimate targets.“Ukraine cannot use civilian neighborhoods as ‘human shields,’” said Schabas, adding that he was not suggesting this is what is happening.“In other militarized neighborhoods, residents also expressed concern about hearing outgoing rockets and artillery. “It’s scary,” said Ludmila Kramerenko. “It happens three or four times a day.”
 14. The caption under the third photo in the link below says that Ukraine forces fired the first shot. Russians retaliated only after one of their tanks was destroyed. Hence, Ukraine forces started a battle at the nuclear power plant, which was not very smart. https://www.npr.org/2022/03/11/1085427380/ukraine-nuclear-power-plant-zaporizhzhia?utm_campaign=wp_the_daily_202&utm_medium=email&utm_source=newsletter&wpisrc=nl_daily202
 15. https://warontherocks.com/2022/03/the-curious-case-of-the-accidental-indian-missile-launch/
 16. https://abcnews.go.com/International/wireStory/russia-warns-incoming-missile-nuclear-72232054?msclkid=8fd1c9b6b1e911ecad991b729498b410
 17. See “As Biden Puts U.S. on Alert, Russia Seeks Talks to Help Prevent Cyber War” in Newsweek MagazineVladimir Putin had drawn up a four-point proposal for cooperation on cybersecurity in September 2020, one that in many ways echoed the arms control treaties of the Cold War era.
  The main tenets of the plan involved creating a “full-scale bilateral and regular interagency dialogue on key questions” of cybersecurity, communicating through existing bodies dealing with nuclear and computer readiness. It also included the establishment of new rules of the road mirroring U.S.-Soviet agreements on avoiding maritime incidents while securing mutual “guarantees of non-intervention into internal affairs of each other.” By Tom O’Connor, March 22, 2022. https://www.newsweek.com/biden-puts-us-alert-russia-seeks-talks-help-prevent-cyber-war-1690673
 18. Then-Secretary of State Madeleine Albright’s quote, calmly asserting that U.S. policy objectives were worth the sacrifice of half a million Arab children.
  https://fair.org/extra/we-think-the-price-is-worth-it/
 19. Israel’s 2014 “Operation Protective Edge,” when Israeli military forces killed 2,200 Palestinians, nearly one-quarter of them children and more than 80 percent civilians.
  https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Gaza_War
  Als al het andere faalt, zullen ze ons oorlog brengen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Viganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelYouTube censureert na 8 jaar tape van Obama functionarissen uit 2014 die Oekraïense staatsgreep plannen (Nederlands transcript)
Volgend artikelHet is tijd om achterover te leunen, te ontspannen, en het verval van het Westen gade te slaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ondertussen genereert Frontnieuws meer reacties met zijn artikelen dan het kansloze cokesnuifclubhuis geenstijl met zijn kant noch wal rakende bs artikelen over non-issues.

 2. 4. “De wereld veroordeelt de invasie van Rusland” israel niet….. en ook WEL (aangezien zij de media in het westen in handen hebben, en de regeringen

  13. “De V.S. hebben een “vrije pers”, terwijl het nieuws van Rusland gecontroleerd wordt” heeft ze niet aangezien israel de pers runt..

 3. Ons is verteld in het verleden welke misdaden de Duitsers tegen de bevolking van Europa begingen….ik heb dat jarenlang voor zoete koek geslikt. Arme Joden, Duitse massa moordenaars….

  Er zijn verschillende zaken die mij de ogen hebben doen opengaan…het eerste was toen ik las over 50 Belgische boerenjongens die door Engelse militairen werden doorgeschoten omdat ze in opstand kwamen tegen het geweld dat Engelse militairen begingen tegen vrouwen en meisjes. Dat was ergens in oost Vlaanderen, maar internet heeft alles gewist….de verkrachtingen van Franse vrouwen door Amerikanen na D-Day word ook altijd verzegen, maar er is zelfs een verslag waarbij een Amerikaanse generaal langs een groeps verkrachting liep en zonder enige reactie doorliep….
  Ik heb de beelden gezien in de docu “apres Hitler”, waarbij ruim anderhalf miljoen Duitse burgers werden vermoord enig 1945 en gedurende 1946…..vrede? De beelden van burgers, vrouwen en kinderen dus vooral die op hun buik langs de weg moesten gaan liggen en waar vervolgens een vrachtwagen over heen reed….dit soort overwinnaars gedrag word niet in de geschiedschrijving genoemd….

  Over propaganda is enorm veel geschreven, en wie enige verstand heeft ziet hoe absurd veel regerings informatie is, puur haatzaaien en verdeeldheid creeren om de bevolking vooral niet eensgezind te houden. Het is ene misdaad op zich die door kan gaan door achterlijke opzettelijk en erfelijk domme lieden die blind volgend alle overheids propaganda nablaten, en het niet tot effectieve actie overgaan van hen die het wel zien.

  Protesteren is hetzelfde als jezelf af reageren, het is de fopspeen van een democratisch systeem dat faalt. Wie demonstreert kan wel zeggen dat men iets heeft gedaan, maar wat is iets als er niets positiefs uit voorkomt….behalve een voldaan gevoel dat je “iets” hebt gedaan….de fopspeen, zelf mastrubatie….

  Als zaken levens bedreigend zijn is enkel protest dat een einde maakt aan dat levens bedreigende genoeg, maar verwachten dat anderen naar jou luisteren terwijl ze jou leven al gepland willen beeindigen is denk ik net zo infantiel als geloven dat een stembiljet waarde heeft. Het bewijs ligt er al jaren, stemmen is nutteloos. Stemmen in een dictatuur met een partijen kartel is jezelf voor de gek houden. Een groot deel van je “mede” landgenoten, dus niet medemens, doet niet anders…..

  We zijn jarenlang doodgegooid met Amnesty campagnes en die waren vaak ook terecht, maar heden is Amnsety ook een propaganda kanaal dat een politieke kant kiest en de slachtoffers aan de andere zijde negeert…..hypocriet.
  Wat in Syrie is gebeurd mets de Jezidi is smerig in het kwadraat, de rol van lieden zoals Rutte om de ondersteunende middelen te verstrekken waardoor dit soort genocide en slavenhandel mogelijk is maakt hem, en als premier van dit land ook ons mede schuldig. Zulk soort leiders zijn een schande voor volk en land. Maar zijn we nog wel een volk….of een land?

  De eenzijdige berichtgeving en het verbod op nieuws uit andere gebieden is een overdonderend bewijs dat we in een dictatuur leven en dat we geen recht hebben op een eingen mening, zelfs de kans om die objectief te vormen word ons ontnomen. Zoals ergens hierboven in de commentaren is GEEN STIJL daarbij een voortrrekker, maar dat was mij al jaren duidelijk. Overheids trollen die als gecontroleerde oppositie actief zijn. Persvrijheid is dus gewoonpure onzin, komt het eropaan is die er niet.

  Dat ik hier kan schrijven wat ik vind heeft een einde, ofwel door mij straks niet meer de toegang te geven tot het internet, ofwel door mij via een derde rechts persoon aan te klagen. Stichtingen tegen discriminatie en rascisme of zogenaamde “jodenhaat” zijn daarbij perfecte partners. Ze zijn ook allemaal gesubsidieerd….

  We leven in een land waar de politie voorgedrukte aangiften maakt tegen een politicus omwille van uitspraken die een grondwettelijk recht zijn, en protesterende politici die opstaan worden door medewerking zoals thuis bezoeken en waarschuwen of juist door het wegkijken van de politie de mond gesnoerd. De uitvoerende agenten volgen daarbij bevelen van hogerop uit….en de klapper is staats veiligheids dienst die letterlijk terroristische organisaties infiltreren en deze terreur groepen tegelijkertijd verkozen politieke oppositie laten wegvegen. Hun handen zijn gewassen in onschuld…..( Paul Kraaier van AFA is daar een voorbeeld van, maar bijna alle leiding van dit soort milieu en politieke terreur organisaties word bestuurd door staats veiligheid. Alleen met de mossels lukt het niet zo goed…dus die krijgen gewoon betaald via subsidie regelingen.
  Dit is je land van vrijheid en welvaart, waar je je bek mag openen om te vreten maar niet om de waarhedi te spreken, of het moet ergens achteraf op een veldje zijn met toestemming van diezelfde dictatuur.

  De waarheid is dood, ieders eigen waarheid leeft een eingen leven, en waarden die ons als kind zijn ingelepeld blijken loze begrippen te zijn. Waarheid, eergevoel en plicht zijn reclame slogans uit de trechter van de politiek. Een echt mens heeft geen regering nodig, slechts een structuur die waardevast is.

  Als wij als mensen die in vrijheid willen leven, die zelf over leven en toekomst willen beslissen niet tot gedrochten in slavernij willen eindigen dan is samenhang de voorwaarde voor overleven. Dan is samenwerking in groepsverband het absolute minimum. En in groepsverband is het noodzaak contact te hebben met andere gelijkgestemde groepen. Gezien de hoeveelheid menen die geen spuit wilden zijn we met genoeg om een dele van dit land op te kunnen eisen, als vrijstaat, land van vrije mensen. We zijn met genoeg, en de slaven zijn vooral de niet weerbare lieden, hen die anderen iets willen laten doen omdat zelf bewegen misschien wel een risico heeft….

  Zelfstandig kunnen denken en eigen leefomstandigeheden kunnen creeren is wat de mens boven de dieren zet….en niet eens alle dieren, er zijn er genoeg die ook kunnen denken en beredeneren…..

  Laten we mens zijn en alles doen om dat te blijven, en gekochte politici die ons tot slaven willen maken verwerpen. Laat ons samenkomen en elkaar steunen, in woord en daad.

  Laat ons mens zijn.

  • Niet overdrijven, na de oorlog zijn de grootste gruwelen en misdaden door de weerstand gebeurt.
   Vrouwen verdacht van vriendjes met de Duitser werden kaalgeschoren en halfnaakt en besmeurd. Ook jaloezie speelde een rol, het was niet alleen de weerstand of witte brigade maar ook het gewone volk dat zich met achterklap en valse beschuldigingen manifesteerde.

   En… die hoererij met de bevrijder??? Vrouwtjes en meisjes wierpen zich op de soldaten, gaven zich weg in een roes… niets verkrachting.

   • Hoe zo niet overdrijven ?
    Jouw reactie is er een van uit een standaard geschiedenisboekje.
    De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars.
    De echte geschiedenis wordt onder een dikke mat geschoven.

 4. “Wanneer je wil weten waar de macht is, dan moet je kijken naar wie je niet mag bekritiseren.” Volgens mij is dit een citaat van Voltaire (1694 – 1778).

 5. Dat Zelensky nog leeft: onbegrijpelijk…..hier zou de voormalige KGB een taak hebben, al was het alleen maar om een tracker in zijn hoge hakken te doen, of wat in zijn snuifje te mengen…..

  personelijk: moet toch uit te vinden zijn waar die gek is, en hem dan trakteren op een paar raketjes… of een zware gps bom.
  (bij voorkeur als Rutte bij hem op bezoek is)

 6. Nog meer.
  Eeen kroatische politicus verteld dat Rusland Servie en Hongarije 10 jaar lang overspoeld zijn met propaganda, en dat daarom Servie en Hongarije niet mee willen doen aan boycot.
  Aldus de “lichten van Euronieuws”

  Cnn maakt het nog leuker.
  Rusland is bezig met een goed gelande genocide op Oekies.
  Over de 14.000 vermoorde Russen aldaar wordt niet gerept.

  Net als in USA: bij de rellen in Washington zijn 2 doden gevallen. Daar zitten ze nog over te zemelen.
  Over de 1200 plus moorden begaan ddor BLM wordt niets gezegd. (+ brandstichtingen berovingen plunderingen, overvallen verkrachtingen)

  Een zwaar criminele junk Floyd wordt heilig verkaard, en een andere misdadiger Obama ook.
  Ze zijn knettergek daar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in