Poetin, en de Tsjetsjeense leider Kadyrov zijn unaniem in het geweer gekomen tegen Zelensky, waaruit blijkt dat we aan het begin staan van een nieuwe fase van een inmiddels veralgemeende oorlog. De beelden uit Grozny laten bovendien zien dat er in Tsjetsjenië geen gedeeltelijke, maar een algemene dienstplicht bestaat, bericht Warnews247.

Ramzan Kadyrov zei dat hij nu volledig tevreden is over het verloop van de speciale operatie in Oekraïne.

Wat is er in een paar uur tijd veranderd, of liever, wat heeft hij vernomen dat hem tevreden stelde?

De deelname van Wit-Rusland aan de oorlog aan Russische zijde en de gedeeltelijke dienstplicht en het raketoffensief van vandaag laten duidelijk zien dat het plan is veranderd. Oekraïne zal uiteenvallen.

“Ren Zelensky”

“Nu ben ik honderd procent tevreden over de manier waarop de speciale militaire operatie wordt uitgevoerd”, schreef hij maandag op zijn Telegram-kanaal, volgens het Russische persbureau Tass.

“We hebben je gewaarschuwd, sukkel-Zelensky, dat Rusland nog niet echt begonnen is, dus stop met je goedkope geklaag, beter nog, ren voordat het eraan komt. Ren, Zelensky, ren, zonder om te kijken, naar het Westen,” voegde Kadyrov eraan toe.

Zie de Tsjetsjeense troepen vertrekken naar Oekraïne

Medvedev: “Laat de volledige ontbinding van het politieke regime van Oekraïne maar komen”

  Kunnen Iran's T34 Drones de Derde Wereldoorlog stoppen?

In een nieuw bericht op Telegram verwees de voormalige Russische premier Dmitry Medvedev impliciet maar duidelijk naar Zelensky en de andere politieke marionetten in Kiev, door het volgende te schrijven:

“De eerste episode is uitgespeeld. Er komen er nog meer. En meer. Ik zal mijn persoonlijke standpunt uiteenzetten. Ik kan niet nalaten het nu te vermelden.

De Oekraïense staat in zijn huidige configuratie met zijn nazi-politieke regime zal een constante, directe en duidelijke bedreiging vormen voor Rusland.

Daarom moet het doel van onze toekomstige acties, naast de bescherming van onze bevolking en de bescherming van de grenzen van het land, naar mijn mening de volledige ontmanteling van het politieke regime in Oekraïne zijn.”

Poetin: Als u doorgaat, zal onze reactie hard zijn!

Tegelijkertijd zonden de Russische media een deel van de verklaringen van de Russische president voor de Veiligheidsraad uit.

“Op voorstel van het Russische ministerie van Defensie en in overeenstemming met het plan van de generale staf werd een massale aanval met langeafstands- en hoge-precisiewapens gelanceerd tegen Oekraïense energie-, militaire controle- en communicatievoorzieningen”, zei Vladimir Poetin onder meer tegen de leden van de Veiligheidsraad.

Poetin merkte ook op dat “als Kiev terroristische aanvallen in Rusland blijft uitvoeren, de reactie van Moskou hard zal zijn.”

Poetin voegde eraan toe dat “het duidelijk is dat het de Oekraïense speciale diensten zijn die opdracht hebben gegeven tot de terroristische aanslag op de Krimbrug en deze hebben uitgevoerd. Het regime in Kiev maakt al lange tijd gebruik van terroristische methoden.”

Hij beschuldigde Oekraïne ook van pogingen om de Turkish Stream-pijpleiding op te blazen.

  Duitsland's 9/11 moment: Deze daad van economische terreur zal de toekomst van Europa veranderen

Het Kremlin zei dat president Vladimir Poetin de aanvallen in Oekraïne had goedgekeurd.

“Natuurlijk kunnen de hoofdpunten van de speciale militaire operatie niet worden uitgevoerd zonder rapporten aan de opperbevelhebber,” zei Dmitry Peskov tegen verslaggevers.

Bekijk de video.

G7 spoedvergadering over Oekraïne

De Duitse regering heeft bevestigd dat de leden van de Groep van “7” morgen de situatie in Oekraïne zullen bespreken.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft naar aanleiding van de aanslagen in Oekraïne opgeroepen tot een dergelijke bijeenkomst. Op Twitter zei hij:

“Ik heb met bondskanselier Olaf Scholz van Duitsland, die de G7 voorzit, afgesproken dat de groep met spoed bijeenkomt.

“Mijn toespraak staat gepland, ik zal het hebben over de terroristische aanslagen door [de Russische Federatie]. We hebben ook gesproken over het verhogen van de druk op RF en hulp om beschadigde infrastructuur te herstellen”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Na de valse bewering dat hij zijn eigen infrastructuur niet opblaast, blijft Poetin liegenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom Zelensky’s Derde Wereldoorlog push zal mislukken
Volgend artikelNetZero vernietigt NetZero: Europa kan geen zonnepanelen maken omdat groene stroom te veel kost
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Dat zijn er nogal wat, lijkt lord of the rings wel. Ik weet niet wat het is met die Kadyrov maar ik heb altijd het gevoel dat hij gaat uitbreken voor een eigen staat.

  Die oorlog is vreselijk, maar onvermijdelijk. Ik wens Putin veel succes in het behalen van de doelen van Rusland. Tegen het westen die met hun verzonnen dollars en euro’s dachten de hele wereld te kopen.

  • volkomen met je eens m hein maak het zooitje in de EU maar af heb het wel over de regerings partijen die Poetin tegen staan liever Poetin dan Willem de lafaard

  • Ja ik vroeger ook, in Tsjetsjenië werd MK ultra gebruikt door CIA om onrust te stoken net zoals in Georgië en Oekraïne alleen toen in zogenaamd terroristen jasje…Ik weet bijna zeker dat de aanslagen jaren terug in Londen en Madrid ook het werk waren van CIA en Cabal.

  • ik denk dat het meer is van, dat ze Amerika/UK CIA/NATO and so on, meer haten dan bv Rusland en dat ze in Amerika/UK NATO e.d. een veel groter gevaar zien en als vijand markeren dan bv Rusland.

   US United Satan
   NATO North American Terrorist Organization.

  • Klop maar wat ik niet zie dat er een regeringsleider tussen staat die hebben zich veilig met hun gezin in een of andere bunker verstopt en komen pas de voorschijn als vele nuttelozen om het leven zijn gekomen , wat voor de jonge soldaten aan beide zijde overblijft de dood en zullen elk jaar herdacht worden met de titel, zo ruim je nuttelozen op en de vlag zal gehesen worden en een groot feest.

 2. SIMFEROPOL, 10 oktober – RIA Novosti. Staatsdoema-afgevaardigde uit de Krim-regio Mikhail Sheremet stelde voor om de NAVO-satellietconstellatie te “betalen”, die volgens hem verkenningsactiviteiten uitvoert en raketaanvallen door Oekraïense troepen op nieuwe Russische gebieden coördineert.

  “Het is de moeite waard om de NAVO-satellietconstellatie, die momenteel door Oekraïense troepen wordt gebruikt voor verkenning en begeleiding van raketaanvallen, te doven met de hulp van de HIMARS MLRS in de regio’s Cherson, Zaporozhye, evenals de DPR en LPR. We hebben wapens in staat om dit te doen, inclusief een complex van Russische laserwapens “Peresvet”. Deze satellieten vernietigen vandaag onze mensen, dus we hebben het volste recht om ze te blussen en uit te schakelen, aangezien ze bijdragen aan agressie tegen Rusland”, vertelde Sheremet aan RIA Novosti.
  Volgens hem zal HIMARS zonder satellietvolgsysteem geen significant gevaar meer met zich meebrengen, omdat ze hun nauwkeurigheid zullen verliezen.

 3. Allen die zo’n uniform aantrekken zijn schuldig aan massamoord.
  In welk land dan ook.
  Vuile tyfusetters……..ik kom bij hun spoken. Wat anders?

  Aan dezen vragen of ze aub geen oorlog willen voeren??
  Deze volwassenen die oorlog wel stoer vinden?

  Beter passen zij op voor de zwarte lichtwerkers.
  DIE HET SPUUGZAT ZIJN!

 4. Ik lach me al maanden dood om al die oud generaals die telkens verkondigen dat Rusland op omvallen staat, dat Rusland failliet gaat, dat ze geen wapens meer hebben.

  Ik denk dat Amerika, England en EU dichter bij hun faillissement zijn, dat de EU uit elkaar valt, dat hun wapens op zijn en de vijand bevechten en zeggen pief paf poef, DAT ER IN HET WESTEN TOTAAL GEEN STEUN IS VOOR DEZE OORLOG WANT DEZE OORLOG IS NIET ONZE OORLOG !!!!!

  ALL WARS ARE BANKERS WARS !!!!!!

  • Peter,
   Ik bekeek net blackboxtv op het internet en 1 spreker die ik voor het eerst zag kwam in een filmpje voorbij, Clary Dale als ik het goed schrijf, een Ierse die alles duidelijk zei in Brussel, wat een klasse, direct, zij pleitte voor een dialoog en vrede, 66 landen in de UN pleiten ook voor vrede, de overgrote meerderheid is niet anti Rusland ook al zegt men dat steeds in de media, wat een spreekster die vrouw, had ook eens contact met een ander Iers persoon, naam weet ik niet meer, was in Dublin maar kon hem daar niet ontmoeten, onafhankelijke lid van hun patlement, met Ieren heb ik wel wat trouwens.

   • Ik heb veel onderzoek werk gedaan voor een website en kan je zeggen dat ik er z’n 12 uur per dag mee bezig was.
    Ik heb veel onderzoek gedaan naar MH17 en dat Nederlanderse onderzoek is een grote leugen.
    Ze hebben helemaal geen bewijzen. De bewijzen komen van YouTube filmpjes waar ze flink in hebben zitten knippen en plakken.

    Dat hele jit hangt aan elkaar van leugens !
    Er zijn bewijzen en getuigenissen van mensen die gevechtsvliegtuigen bij de MH17 hebben zien vliegen op het moment van het neerstorten. Er zijn getuigen er 30 mm kogelgaten zaten in de romp en in de stoel van de piloot.
    Dat had ik allemaal gedocumenteerd en dat is bewust uit de publiciteit gehouden.

    We worden allemaal besodemieterd waar we bij staan en het ergste is dat we het gewoon laten gebeuren.

    Ik sta op de terroristen lijst en weet je waarom …. omdat ik de Opzegging Machtiging Bestuur naar de kiesraad heb verzonden. Mijn buitenlandse vrouw had al 3x een visa kort verblijf en na het opzeggen van mijn stem mandaat werd ze geweigerd.
    Mijn advocaat geloofde niet dat dat de oorzaak was. Diverse verzoeken om de weigering te herzien bracht geen verantwoording. Ik zeg en nu is het genoeg. Nu schrijf je dat ik het vermoeden heb dat de weigering te maken heeft met de Opzegging Machtiging Bestuur en anders laat ik het voor de rechter komen.
    En wat denk je IND koos eieren voor zijn geld en gaf het visa af.

    Ik zal NOOIT buigen voor terreur van de overheid. Ze zullen alleen iemand tegenover zich vinden die blijft procederen. Ik ben een pacifist en zal nooit gebruik maken van geweld want dat proberen ze wel uit te lokken…. nooit doen !!!
    Ik sleep ze wel voor de rechter.

     • Ik heb tenminste mijn stem mandaat teruggenomen. Ik bestuur mijzelf , wat heb jij gedaan ?
      Ik ben niet gezwicht voor overheids terreur en heb mijn rug recht gehouden.

      Dacht je nu werkelijk dat ik niet wist dat ook de Rechtspraak tot het bot verrot is. Waar het om gaat is dat het aan het licht komt. Veel mensen slapen en door publiciteit kun je het systeem aanvallen.

      Ik doe er iets mee, wat doe jij ?
      Aan toetsenbord helden hebben we niets.

    • Peter,
     Diepe buiging voor jou,
     Denk zelf autonoom maar niet in hokjes, onrecht is onrecht, om de toeslagenaffaires kan ik woedend worden trouwens, waar zijn de verantwoordelijke personen, als jij 1 euro niet hebt opgegeven aan de belasting staan ze hosternokke voor je deur!
     Humor en muziek brengt mij er doorheen, misschien helpt deze vrije site U wel, ik hoop, hou U haaks en blijf onafhankelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in