Eerder deze week heeft Vladimir Poetin zijn eigen gaspijpleiding opgeblazen, waardoor een kritiek stuk Russische infrastructuur, waaraan het land miljarden dollars heeft besteed, werd vernietigd. Poetin liegt en zegt dat de Amerikanen het hebben gedaan. Hij levert geen bewijs voor zijn beweringen en beroept zich alleen op het feit dat de VS herhaaldelijk hebben gedreigd de pijpleiding te vernietigen, schrijft Andrew Anglin.

Amerikaanse en NAVO-functionarissen hebben beide vastgesteld dat Poetin de pijpleiding heeft opgeblazen. Het is niet bekend waarom hij dingen zou doen om zijn land te schaden, in het bijzonder dingen die Joe Biden hem dreigde aan te doen. Deskundigen denken echter dat hij het waarschijnlijk heeft gedaan zodat hij de VS de schuld kan geven. Dat heet een “valse vlag”. U hebt die term misschien al eerder gehoord: het is wat Al-Qaeda deed toen ze de torens van het World Trade Center opbliezen om Israël de schuld te kunnen geven.

  Waarom Bakhmut valt

Vandaag zet Poetin zijn leugencampagne voort. Vanochtend goot Poetin hete koffie op zijn schoot, waardoor zijn penis verbrandde. Russische functionarissen gaven Joe Biden de schuld van het morsen en beweerden dat Poetin misschien een huidtransplantatie moet ondergaan. Kremlin-woordvoerder Dmitry Petrov verwees naar een toespraak in maart van dit jaar op een transjongerevenement waar Biden een menigte Amerikaanse patriotten vertelde dat als Poetin ooit nog meer van Oekraïne zou annexeren, “hij een huidtransplantatie op zijn penis nodig zou hebben”. Een verslaggever vroeg Biden toen hoe hij de penis van Poetin zou verbranden, waarop Biden antwoordde: “geloof me, we gaan die Russische piemel verbranden.” Woordvoerster Karine Jean-Pierre van het Witte Huis zei dat Poetin zijn eigen penis had verbrand om Amerika de schuld te geven. “Niemand heeft er baat bij dat de penis van Poetin wordt verbrand,” zei de Française. “We zijn echter blij dat het gebeurd is, want het is een overwinning voor de democratie.”

In de vroege namiddag, Moskouse tijd, gingen de leugens van Poetin verder nadat hij een auto-ongeluk had gehad. Poetin zei dat de VS het auto-ongeluk waarschijnlijk hebben veroorzaakt. Poetin leverde geen bewijs voor deze bewering en verwees slechts naar een misleidende video van Joe Biden die zei: “op 1 oktober ’s middags om 13.07 uur Moskouse tijd zal Poetin zeer verrast zijn als zijn auto verongelukt. Geloof me, dat gaan we laten gebeuren. Het gaat gebeuren, mensen – op 1 oktober, om precies 13.07 uur Moskouse tijd.” In reactie op de valse beweringen van Poetin zei de woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Ned Price, dat Poetin met opzet zijn auto in de prak reed om Amerika de schuld te geven, en hij voegde eraan toe dat Amerika heel blij was dat hij zichzelf dat aandeed.

  Rusland bereidt iets "heel groots" voor: Raakt basis van NAVO-adviseurs en huurlingen - Raketgolven met 400 raketten en drones in 3 dagen (Video's)

Deskundigen verwachten dat Poetin zichzelf en zijn land doelbewust zal blijven beschadigen om te proberen Amerika de schuld te geven. Bronnen bij het Pentagon geloven dat Poetin misschien zo ver zal gaan dat hij elke grote stad in Rusland zal bombarderen om te proberen Amerika in een kwaad daglicht te stellen. Poetin heeft eerder zijn eigen kerncentrale in de Oekraïne beschoten om te proberen het te laten lijken alsof Oekraïne het doet. Een andere insider zei dat Poetin de watervoorziening van Moskou zou kunnen vergiftigen met giftig zenuwgas. De functionarissen waarschuwden dat Poetin zo ver zou kunnen gaan dat hij zichzelf laat vermoorden om te proberen de mensen in verwarring te brengen en Amerika in een kwaad daglicht te stellen.

“De belangrijkste strategie van Poetin is zichzelf aan te vallen om het te laten lijken alsof iemand anders het heeft gedaan,” zei nationaal veiligheidsadviseur Jake Sullivan. “Wij verwachten dat hij veel dingen tegen zichzelf zal blijven aanrichten om te proberen anderen de schuld te geven. Wij steunen echter dat hij deze dingen doet.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe Poetin te verslaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStervende pasgeborene met “witte longen” van gevaccineerde moeder
Volgend artikel“Globalisten marcheren ons meedogenloos in de richting van een nucleaire Armageddon,” waarschuwt voormalig senator
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

  • Pearl harbor
   9-11
   MH17
   De krant die vorige week niet bezorgt werd
   Allemaal Putin ik weet het zeker.

   vorige week miste ik een vork uit de bestek la denk zelfs dat Putin hier ingebroken heeft om hem te stelen.

  • Je bedoeld alles is georchestreerd, van de tekentafel dus.
   Voor de tweede Wereldoorlog werd Japan op bevel van Amerika suf gesanctioneerd.
   De aanval op Pearl Harbour was gewoon gepland.
   Toevallig lagen alleen de oudere schepen van Amerika daar.
   Het Amerikaanse volk had totaal geen belangstelling om deel te nemen aan WW2.
   Dus het moest eventjes gemotiveerd worden.
   Bekend recept, TwintTowers opblazen als smoes om verre landen kapot te bombarderen.
   Massa vernietigingswapens vernietigen die nooit bestaan hebben.
   Alles als excuus om een politiestaat op te richten om terroristen tegen te kunnen houden die ze zelf zijn of opleiden/financieren.
   En nu weer hetzelfde uitgekouwde verhaal tegen Putin.
   Demoniseren, belachelijk en verdacht maken(MH17) en sanctioneren.
   En steeds trapt de massa erin.
   Eigenlijk best wel knap dat je steeds dezelfde leugens kunt verkopen en dat de schapen erin meegaan en hun totale medewerking eraan verlenen.
   Wolt Ihr den totale Krieg !
   Ja graag….doe nog maar een keertje.

   • Er is mij iets opgevallen @Thom.

    Zoals wij het alternatieve nieuws volgen op tekenen van enige verandering, (waarbij wij altijd gecontroleerde oppositie in gedachten houden) zo volgen de schapen de mainstraim media, eveneens op zoek naar tekenen van
    verandering.

    Dit maakt hen door diezelfde media, zeer beînvloedbaar voor hersenspoeling.

 1. Even kijken of ik het goed begrijp: Poetin verdiende miljarden aan de gaswinning, heeft nooit eerder een pijpleiding vernield. Alles ging jaren goed, tot hij plotseling het idee kwam,”hé, laat ik de inkomsten stagneren, omdat…” Tja, waarom eigenlijk.

 2. Slechte journalist. Polen, UK of America zit er achter, follow the Money, de Euro is 35% gedaald alles import en schulden van de EU stijgt 35% wie profiteert de meestal , Amerika die wil de industrie in de EU kapot maken.

 3. Wat. De. F**k is dit voor een idioot epistel 🤷‍♀️🫤? Wat een but verhaal. Zucht. Maar goed. Nu eens proberen of ik mijn wenkbrauwen weer omlaag kan krijgen… Verbazing over de idioterie van deze ‘ soort van mislukte poging om een sprookje te schrijven’ lijkt momenteel als vastgevroren op mijn gezicht te staan…

 4. Alles wat verrot in de wereld is maar dan echt ook alles dat heeft de mensheid te danken aan een land dat Amerika heet, geen Amerika meer vrede, geen Israël meer vrede, geen Nato of Navo of UN vrede. Dus we weten wat we moeten doen en eigenlijk ook de regeringen opruimen die voor het WEF werken.

 5. Grappig verhaal over treitergedrag. Treiteren en vuurtjes stoken om iemand defensief te maken. Heel veel mensen doen aan treitergedrag om zo meer macht te krijgen. Je kan het in de schooltjes zien, je ziet het heel vaak onder de Ziomafia strategieën (wie regeert de USA? Zie bijv Nuland de zionist). En je ziet het zelfs in je eigen familie!

  • Moet je denken @Immortal,
   zitten ze daar te werken vanachter hun computer, speciaal om uw dag te verpesten.

   Zodat u, geïrriteerd rondloopt, en dit dan ook uitstraalt naar uw medeburgers.
   (daar is het hem om te doen)

   Want u bent, allemaal tesamen, de burgerbevolking, en men heeft er baat bij om een ongelukkige burgerbevolking te hebben, zodat het vuur aan de lont aangestoken wordt.

   De frustraties van de pesterijen, zullen ‘hopelijk’ ergens tot uitting moeten komen…

   En dan wordt jij als de onredelijke en slechte aanzien, welke mogelijks, aangevallen zal worden.

   Dat is de opzet.

 6. “Deskundigen denken echter dat hij het waarschijnlijk heeft gedaan zodat hij de VS de schuld kan geven.”

  Poetin weet, dat ze dat niet zullen geloven, dus deze ‘valse vlag’ zou zinloos zijn. Verder is het zinloos je machtsmiddel te verliezen.

 7. Daar zou je toch stapelgek van worden?

  Gelukkig kunnen we dit doorzien, en bepalen we zelf in hoeverre wij hierin meegaan. (om ons brein te beschermen)
  Maar als het moet, draai ik alles terug om. (soms is dat nodig om alles te begrijpen)

  Het is mijns inziens de manier waarop de nazi’s de geschiedenis hebben herschreven, en het begint erop te lijken dat men dit nu weer gaat doen.

  Welkom in de echte wereld achter de schermen.

  Het zit zeer ingenieus in elkaar, maar toch weer niet zo ingenieus, dat het me over het hoofd gaat. (gelukkig, maar zoals gezegd, is het belangrijk om je brein te beschermen en hier niet te ver in door te denken)

  Je ziet ook steeds dezelfde tools gebruikt worden:

  “Vanochtend goot Poetin hete koffie op zijn schoot, waardoor zijn penis verbrandde.”

  Dit soort kinderachtige vergelijkkingen zie je regelmatig terug komen.

  Het komt uit de toolbox van het linkse establishment.

  De bedoeling van dit soort vergelijkingen, (alsmede de vergelijking van de auto-crash uit het artikel) is in de eerste plaats, om als bureuacraat, een verbondenheid naar de erg simpele bevolking uit te stralen.
  Om te tonen, dat zij ook maar mensen zijn en eigenlijk achter de schermen, over alledaagse dingen praten…
  Indertdaad, net zoals de burgers.

  Ik zie het als een belediging naar het simpele elect van de burger dat geportretteerd wordt, doch, het beledigd mij niet.

  Dat zal komen denk ik, omdat ik de bedoelingen erachter begrijp, waardoor zulke kinderachtige vergelijkingen op mij geen enkele vat hebben.

  Ik ga er niet in mee, en laat me aldoende dus ook niet, bespelen.

  Indien u hier wel in meegaat, om het met een kinderachtige vergelijking te stellen, bent u het equivalent van een kip zonder kop, in oorlogsgebied.

  En dat, kunnen we beter niet hebben.

 8. Hij gaat straks ook zijn eigen satellieten uit de ruimte schieten, uiteraard geeft hij Amerika daar ook schuld van. Pijnlijk, maar Putin heeft er veel voor over om deze oorlog te verliezen..

 9. Wat kan Rusland doen tegen dit soort acties m.b.t. Nord Stream ? Het artikel hierboven is sarcastische humor mensen en humor is heel belangrijk, wel een bizarre tijd, er gebeurd zoveel, hoe gaat het eindigen, de macht verdeeld of blijft de VS ons gijzelen, laten lijden is de hamvraag, althans voor mij.
  Qua humor, herinner ik mij een scene met Monty Python, waarin er 2 mannen samen zijn, zegt de een tegen de ander, er is morgen een geheime ontmoeting, zegt de ander, waar is dat, antwoord van de ander, het is zo geheim dat dit niet bekend is !!!

 10. Pffff… Poetin is gefrustreerd dat ie niet meer aan het kraantje kan draaien 🙂 Straks worden hem ook andere kraantjes afgepakt waar ie nu mee zit te spelen. Het wordt zo erg dat ie zich van het leven berooft. Dan komen Kadyrov en Mendvedev zeggen dat de Amerikanen het gedaan hebben en is er bij gebrek aan kraantjes enkel nog die grote rode knop op het bureau in het Kremlin….
  Tenzij de heer V. Poetin natturlijk het initiatief neemt om op de grote rode knop te drukken en te zeggen dat de Amerikanen het gedaan hebben, maar bij gebrek aan elektronica zullen wij dat niet meer horen tenzij er een miljard postduiven goed geöefend werden om de paddensoelwolken te ontwijken het en der in het Westen aankomen met een bericht dat de Amerikanen het gedaan hebben.

 11. Juist gedroomd dat er op russsisch grondgebied appartements gebouwen zijn getroffen dus wat gaat er nu gebeuren weer putin zijn schuld geven?

 12. Over het algemeen lees ik hier artikelen, die onderbouwd zijn, logisch, begrijpelijk en nee, ik ben het écht niet altijd eens met wat ik hier lees in diverse artikelen. Kritisch zijn is beslist geen verkeerde eigenschap in deze periode van aan de lopende band onzin uitkramende MSM die in vierploegendiensten veelal leugens publiceren.
  Het bovenstaande artikel zou minstens de kanttekening “INGEZONDEN SATIRISCH STUK” moeten dragen, want als je als webmaster deze onzin op jouw site plaatst, dan mag je verwachten dat trouwe lezers/ bezoekers, ineens niet meer zo trouw blijken te zijn. Welke leerling uit groep 1 van het basisonderwijs heeft deze onzin bij elkaar geharkt?
  Als je alleen maar knipt-plakt- vertaalt, dan komt er wel eens zo`n volledig verknipt artikel uit.
  Lees je zelf eigenlijk alles wat je op jouw site plaatst?
  Zou je beslist moeten doen, want bovenstaande bagger doet je overigens interessante website geen goed.

 13. Dit stuk was doorspekt met sarcasme om duidelijk te maken dat Poetin het wel uit zijn hoofd zou halen om Nordstream 1 en 2 te saboteren. Het eerste voorbeeld had wat minder expliciet gekund.

 14. Alweer meer dan een maand later – hoeveel schapen hebben jij verontwaardiging uit horen spreken over deze ongelooflijk schofterige daad van de USA (feitelijk stinkt het naar Zio streken) ? Ik heb er nog niemand iets over horen zeggen. Alweer lang vergeten en de VS is weer gewoon dat superleuke land dat zo hard vecht voor Oekriestan. De schapen vinden alles best. Alle shit in de wereld wordt door een stel parasitaire psychopaten bedacht en uitgevochten, en de schapen laten het zich óf welgevallen, óf ze zijn slachtoffertjes en worden door bijv NL lekker vertroeteld. Ik hoop dat ze zich allemaal de grond in boosteren, dan hebben de parasieten er ook niks meer aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in