Uit nieuw peer-reviewed onderzoek, gepubliceerd in Journal of the American Medical Association Network Open, is gebleken dat mensen die beweren te lijden aan “long” covid vaak gewoon ongezonde, uit vorm zijnde en over het algemeen ongelukkige mensen zijn, schrijft Ethan Huff.

De prospectieve cohortstudie volgde honderden Noorse jongeren tussen 12 en 25 jaar die nooit voor covid in het ziekenhuis waren opgenomen, maar die uitgebreide onderzoeken ondergingen nadat ze er voor het eerst op waren getest, en die zes maanden daarna een tweede keer werden geëvalueerd.

Onderzoekers uit Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië, China en Australië namen allemaal deel aan de analyse, die vaststelde dat er zeer weinig verschil is tussen degenen die wel en degenen die niet geïnfecteerd raken wat betreft het lijden aan een “post-covid-19 aandoening” (PCC), wat de internationale naam is voor long covid.

De “prevalentie” van PCC bleek ongeveer gelijk te zijn voor zowel de geïnfecteerde als de niet-geïnfecteerde deelnemers, van wie respectievelijk 49 en 47 procent PCC-symptomen rapporteerde. De gemiddelde leeftijd voor beide groepen was ongeveer 18 jaar.

“PCC werd niet geassocieerd met biologische indicatoren die specifiek zijn voor virale infectie, maar met de ernst van de eerste symptomen,” onthult het artikel, dat dit als de sterkste risicofactor noemt. Er zijn ook “psychosociale factoren”, aldus het artikel, waaronder “weinig lichaamsbeweging” en “eenzaamheid”.

De ernst van PCC bij niet-geïnfecteerden bleek afhankelijk te zijn van bepaalde “persoonlijkheidskenmerken”, wat betekent dat het niets te maken heeft met een feitelijke ziekte, maar alles met de manier waarop iemand denkt en zich gedraagt.

  EXCLUSIEF - 100% van de Covid-19 vaccin sterfgevallen werden veroorzaakt door slechts 5% van de geproduceerde batches volgens officiële overheidsgegevens

Een gebrekkige paper gebaseerd op een gebrekkige vragenlijst is hoe de mythe van long covid is ontstaan

Slate heeft onlangs een overzicht gemaakt van long covid, waarbij verschillende “retrospectieve cohortstudies” werden aangehaald. Uit dit overzicht bleek dat symptomen van long covid veel minder vaak voorkomen, duurzaam of ernstig zijn dan gewoonlijk wordt afgeschilderd door federale ambtenaren en andere covid-extremisten.

Het blijkt dat de symptomen van PCC vaak helemaal niets te maken hebben met een echte covid-infectie, en slechts slechte persoonlijkheidskenmerken zijn in combinatie met een ongezonde levensstijl.

Vergeet niet dat op een gegeven moment long covid door de autoriteiten werd uitgeroepen tot een “massale invaliderende gebeurtenis”, ondanks het feit dat het niet echt bestaat. Wetenschapsjournalist Jeff Wise geeft een vroeg en invloedrijk onderzoek uit de staat Washington de schuld van die gefabriceerde angstcampagne.

Het artikel schatte een toename van 30 procent in het aantal “aanhoudende symptomen” op basis van een vragenlijst die naar volwassen covid-patiënten werd gestuurd drie tot negen maanden na hun infectie.

Zoals u wellicht al weet, zijn op enquêtes gebaseerde benaderingen zoals deze vaak gebrekkig vanwege selectievooroordelen en de documentatie van symptomen die optraden vóór of tijdens de infectie, niet erna.

Dit alles weerhield het zogenaamde Solve Long COVID Initiative er niet van om het cijfer van “tot” 30 procent te hanteren dat deze studie op basis van de gebrekkige vragenlijst opleverde. Tot op de dag van vandaag blijven sommige mensen, vooral ter linkerzijde, volhouden dat long covid echt is, omdat ze willen geloven dat het echt is.

  Kijk: Agent, 30, overlijdt plotseling en onverwacht na hartaanval tijdens training in sportschool

In augustus produceerde het Solve Long COVID Initiative een propagandavideo met ouderen, jongvolwassenen en kinderen die lijden aan long covid, dat werd omschreven als een “fysieke aandoening” die “verlammende vermoeidheid veroorzaakt die een leven lang kan duren”.

Het Solve Long COVID Initiative wordt gesteund door Elizabeth Unger, hoofd chronische virusziekten bij de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die verscheen in een recent webinar dat de groep vorige week hield.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen – “Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch-Oekraïense oorlog: De proxy is een parasiet geworden
Volgend artikelDe Lek Schertsvertoning van het Pentagon
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. “De ernst van PCC bij niet-geïnfecteerden bleek afhankelijk te zijn van bepaalde “persoonlijkheidskenmerken”, wat betekent dat het niets te maken heeft met een feitelijke ziekte, maar alles met de manier waarop iemand denkt en zich gedraagt”.

  Alles even op een rijtje zetten in 1968 kreeg ik te maken met de zgn. Hong Kong “giep” een bovenste luchtweg infectie voelde mij toen anderhalve dag behoorlijk beroerd na 2 dagen stond ik weer op de klaver, tijdens deze 2 dagen deed ik gewoon wat ik altijd deed het ging wel verdomde moeizaam maar ik liet mij niet uit het veld slaan.

  Zo’n 40 jaar na dato kreeg ik volgens mijn huisarts griep, hij kon mijn niets voorschrijven dan behalve een Paracetamolletje omdat ik een behoorlijke aversie heb tegen dit soort “medicijnen” nam ik dit dus niet, enfin na dat de lichte koorts/verhoging heb ik mij 6 weken lang bij de geringste inspanning bijv. trappen lopen behoorlijk moe gevoeld wanneer ik boven was gekomen, in deze ongeveer 6 weken durende periode van lamlendigheid verdwenen de vermoeidheidssyptomen en was alles weer normaal, denk dat het van mens tot mens verschilt.

  De mensen zijn in 2020 allmaal helemaal gekgeluld door het corona narratief door het NOS, NPO, OMT, RIVM en natuurlijk mister Ccorona himself basisschool leraar Hugo de Jonge en niet vergeten zijn evenknie de ranzige Marc van Ranst die ons allen in het begin van deze man made plandemie hele volksstammen angstig hebben gemaak, angst verstoort het Lymbische hersensysteem met alle gevolgen van dien, misschien werkt angst nog steeds door bij PCC patiënten.

 2. Ik ben zelf kritisch over COVID en de prikken en vaccinaties. Ik heb de gifspuit niet genomen, in mijn familie ook niemand. Ik heb iets gehad wat men COVID noemt en ik ben nog nooit zo ziek geweest in mijn leven. Ik ben 39 en mijn hele leven al een sportman. Gezonde voeding, gezond leven etc. De huisarts gaf mij alleen pijnbestrijding en geen ivermectine. Het was een hel van 3 weken. Tot ik via via de ivermectine heb gekregen. Icm zink, vitamine C Quercitine Ik ben nu bijna 2 jaar verder met de restklachten en ben er bijna bovenop gelukkig. In de verschillende revalidatie veel mensen met dezelfde klachten en ook andere bizarre dingen (een iemand had onder de brandwonden gezeten, althans daar leek t op)Ik weet niet wat alles is geweest maar dat er een biologisch wapen op ons is los gelaten 100% wel bizar dat je eerst als wappie werd weg gezet omdat je de prik niet wilde en nu word je weg gezet als iemand die zijn klachten zou faken. Ik blijf dicht bij mezelf en heb iets doorleefd wat men long COVID voor een reden noemt

  • Kan me helemaal vinden in je bewering. Ik ben nu 52, sinds mijn 15e ga ik 3x per week naar de fitness, zwem 1 ochtend per week, nooit gezondheidsklachten. Ik heb geen vaccin genomen, want ik vertrouw ze niet, en de overheid ook niet. November 2021 corona (delta) en nu bijna 1,5 jaar nog steeds meerdere klachten na corona. Ik was eerst blij dat ik corona had, want dan zou ik een paar dagen ziek zijn en een jaar een qr code hebben. Dan mocht ik weer meedoen in deze zieke maatschappij want ik liet me iedere keer testen voor een qr code zodat ik naar de sportschool kon. Helaas werd het voor mij een opname in het ziekenhuis met een dubbele longontsteking. Slang in de neus met zuurstof, zware medicijnen en een infuus met antistoffen. Daarna was het een groot drama. Extreem moe, ademhaling in de war, na 50 stappen uitrusten, erg benauwd, tinitus, angst, paniekaanvallen, geen concentratie, kon mijn handen niet aansturen voor het maken van bijvoorbeeld een surprise voor sinterklaas, koude rillingen, last van het middenrif, droge mond en meer smaak (vlees was te zout en toetjes te zoet). Fysiotherapie, logopedie, osteopathie en psychotherapie gehad, allemaal zelf geregeld want de huisarts kon me niet verder helpen. Gelukkig nemen de klachten nog steeds tergend langzaam af maar ik ben er nog niet. Ik laat me niet vertellen dat long covid niet bestaat. De meeste artikelen op frontnieuws lees ik met veel interesse en ik geloof daar in, maar dit artikel slaat echt nergens op.

  • Dat noemen ze SARS. Severe Acute Radiation Symptoms

   Zoek de klachten van stralingsziekte op en vergelijk dit met je eigen verhaal.

   Waar komt die straling vandaan? 5g, foon, tv, pc, tablet etc etc. Dus een kleine overdosis straling feitelijk. Ga maar eens 5 min voor een gemanipuleerde open magnetron staan. Eens kijken hoe snel je “griep” met brandwonden hebt

  • Van oudsher weet ik dat een hevige griep
   ( wat cirona is geweest..geen idee) altijd al hevige restklachten kan geven. Waar een huisarts ook niks mee kan. Wat ik hoor is dat sommige mensen met die klachten naar een homeopaat gaan en daar wel behandeld kunnen worden.
   Griep, koorts, is bedoeld om afvalstoffen uit je lichaam te halen. Door even niet eten, veel drinken en vooral, door de koorts, veel zweten.
   En misschien redt je lichaam dat net niet. Mss heb je wat aan de koolstofzooltjes die snachts afvalstoffen via je voeten verwijderen.
   Ik heb het sterke idee dat long-covid een gevolg is van juist al die prikken, die je immuniteit vernietigen.

  • Ik heb ook iets in die trant gehad. Ik was een paar weken behoorlijk vermoeid en kortademig, maar wantrouwde die gifprik al voordat die op de markt kwam. Het vreemde was dat die ‘griep’ ook al in de zomer kwam. Dat had ik nog nooit meegemaakt, vandaar dat ik de theorie van biowapen volledig steun. Wat mij betreft kan het niet anders, want griepjes komen m.i. alleen in de winter voor. Wees voorbereid, want in 2025 beginnen ze opnieuw. Wordt weer gezellig blatende schaapjes kijken.

 3. I Am Under No Law = The Rabbit Hole 01 Welcome to The Rabbit Hole. A collaborative mini-series featuring Aaron Abke and Jeremy Griff exposing the hidden Truths of our world today. In this series you will learn about “The Debt-Slave Matrix”, how it functions and how it was created, as well as how to transcend the systems of enslavement on our planet in exchange for Lawful Self-Governance, inner Freedom and Spiritual Empowerment. Join us for this 8 part series if you’re ready to find out how deep the Rabbit Hole goes…

  *PLEASE HELP US SHARE THESE POWERFUL TRUTHS WITH HUMANITY BY SHARING THIS VIDEO WITH ANYONE WHO MAY LISTEN* https://youtu.be/V72G3a9m1GI

  Nearly every central bank today has its own digital payments system, but still they don’t have a valid reason for why they want CBDCs 👀 https://youtu.be/PDui3ReLeTE

  This Is SERIOUS, Dutch People Are In MAJOR TROUBLE | Jordan Peterson

  In this video, Jordan Peterson, Michael Yon & Eva Vlaardingerbroek talk about the protests of Dutch farmers against the government. The farmers are protesting against new regulations aimed at reducing pollution and carbon output, including nitrogen pollution caused by excess fertilizer. The regulations were partially prompted by environmentalists who sued the government to comply with EU environmental regulations. However, the interview suggests that the government’s ultimate goal is to replace the farmers with a new “smart city” project that spans the Netherlands, Belgium, and Germany. They also argues that the protests are part of a larger global trend of weaponizing migration for political purposes.
  https://youtu.be/LdyXLU9RGMQ

  De macht ligt bij het volk Realeyesation presenteert wetenschap, filosofie, en kennis over jezelf en je omgeving, integer en vrij. Met deze kennis streven wij naar een wijzere wereld in volle harmonie en welvaart. https://realeyesation.nl/?xdomain_data=TlHkwM9wPEJF1wfLyYSWmhpeKH1UOb9GPeQ0xhVQOi67zmX8p%2F5colN7kWdggxux

 4. Vernon Coleman schreef dit al 2 jaar geleden: Long Covid bestaat niet. De mensen die dat zgn hebben vonden het wel prachtig die lockdowns en lekker thuisblijven toch wat geld ontvangen en niet hoeven te werken. Dat beviel ze zo goed dat ze nu beweren dat ze long covid hebben om
  maar niet te hoeven werken. Overigens hebben we NOOIT over Long Flu gesproken alhoewel er ook toen al mensen waren die zich wat langer nog geen 100% voelden. Allemaal heel normaal en niemand die toen er een probleem van maakte.

 5. Robert Long Covid dat is pas erg.

  Het is heel vermakelijk om op Twitter te zoeken op long covid.
  Dan zie je hoe infantiel die mensen zijn die claimen dat ze het hebben.
  Ik kwam eerst een hele draad tegen van Long covid lijers (haha) die aan elkaar vertelden dat ze zulke heftige nachtmerries hadden dat ze ergens waren WAAR NIEMAND EEN MUILKORF DROEG alleen zij.
  Oh the horror! 😆😆😆😱😱😱😱

 6. Volgens een andere studie is de oorzaak van de blijvende vermoeidheid en algehele malaise : HET GRAFEEN OXYDE IN HET VACCIN.
  DE TIJD ZAL HET HOPELIJK OPENBAREN ‼️

 7. Lachen om mensen die ellende hebben, te triest voor woorden. Past wel weer bij t verdeel en Heers .. we zijn allemaal van vlees en bloed … en je ignorance is bliss voor degene die lollig doen over long COVID

 8. Wij zijn niet gevaccineerd en heel wakker dat voorop
  Maar lollig doen over iets waar je niets over weet dan ben je naar mijn idee een kortzichtige egoïst
  Mijn man is zo verschrikkelijk benauwd geweest en kreeg geen medicijnen hij zou en moest alleen getest worden dat was alles
  Via de COVID zelfzorg lijn zijn we heel goed begeleid ivermectine gehad via via en we hadden iedere dag contact mijn man is 3 mnd. bij huis geweest nooit geen huisarts meer gezien of gehoord
  daar hij nooit ziek was geweest blijft het heel apart allemaal… het is nu een jaar geleden en heeft nog veel bijverschijnselen zoals vermoeidheid
  We hebben een eigen bedrijf en hij blijft gaan maar het kost hem veel energie dus ik zou zeggen maak het niet belachelijk wat het ook was het was heel ernstig
  Besmettelijk was het niet want ondanks dat wij ook in ons gezin de griep kregen was dat niets vergeleken bij mijn man .. we blijven wakker maar ook realistisch
  Zorg goed voor je zelf

 9. Ik zie het er nog niet bij staan dus ik voeg het maar even toe: deze mensen zijn wel degelijk ziek. Geloven dat er iets en geloven dat je er ziek van wordt maakt je ziek. Dat is de kracht van een angst die je kunt voelen, de verlammende vermoeidheid is angst. Angst door alles. Door wat de overheid beweren, door wat de wappies beweren. Iedereen maakt elkaar bang en daar wordt niemand beter van.

  Beter worden kan wel. Gewoon. Door te leven. Naar buiten te gaan. Ophouden met janken. Gewoon doen. Makkelijk gezegd en ook makkelijk gedaan, mits je maar in beweging komt. Sommige mensen hadden al niets om voor te leven. Met die mensen komt het niet meer goed.

  De kracht van de eigen gedachtes op het lijf zijn niet te onderschatten. Deze mensen zijn slachtoffer van fantoompijnen en massa paniek. En die pijnen en symptomen bestaan wél echt.

 10. Ik zeg niet dat ik long COVID heb maar ik heb wel blijvende schade door COVID.
  Anderhalf jaar na een delta COVID besmetting met milde symptomen hebben zowel ik als mijn vrouw nog steeds last van afwijkende geur en smaakzins.
  We hopen ooit de dingen terug normaal te mogen ruiken en smaken.

  • Ik wil even melden dat mijn ma zaliger die zelfde symptomen kreeg bij een zware “griep” in 1956.
   Reuk kwam nooit meer in orde en smaak bleef ook verminderd.
   Iemand die dit verhaal ook wist te melden was verre familie en los van elkaar verteld.
   Er waren toen ook veel zieken.
   Waarom zijn we inmiddels niet met zijn alle immuun?

  • Dat Pepper, we zijn ook allebei op hetzelfde moment ziek geworden, dus hebben we bijna zeker dezelfde mutatie gekregen , daaraan zal het waarschijnlijk liggen.

 11. Long COVID is rest schade van biologische wapen … had hier thuis en nog steeds WiFi uit en geen 5 G … wat ik hier lees van andere mensen, jullie klachten komen mij bekend voor. Ik heb onderzoeken met bevestigend resultaat van ontregeling vd hersenen. Laatste therapie die ik nu nog krijg via de Koninklijke visio gehad … zij hebben grote toename van oog hersen klachten sinds COVID en de gifprik

 12. @passerby spreek voor jezelf … de pijn en klachten is geen fantoom gedoe geweest.. makkelijk praten vd zijlijn .. beste stuurlui staan aan wal…

 13. 1ste stap naar heling was ivermectine met zink en vitamine c met Quercitine.

  2de stap veel rusten.

  3de stap aangepaste fysio ivm opgelopen klapvoet (ziet men veel bij COVID patiënten)

  4de stap therapie middels neurofeedback ( hersengolven ontregeld ) dit heeft veel geholpen en is een wetenschappelijke bewezen therapie.

  5de stap Orthopedist ibm aangetaste oog hersen reactie wat voor overprikkelimg zorgt. Door oefeningen kan dit verholpen worden.

  Ik ben bijna klaar met de restklachten, hopelijk kan iemand met long COVID hier ook wat aan hebben want dokteren weten t vaak niet en via via kom je verder

  Veel sterkte en beterschap allemaal

 14. M.a.w. door eenzaamheid ben ik op de ic beland en 4 dagen onder narcose gehouden daarna nog 1 mnd in zknhuis en daarna 4 weken revalidatie.
  Moet dan wel echt eenzaam zijn geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in