Delilah Belle, de dochter van Hollywoodacteurs Lisa Rinna en Harry Hamlin heeft gisteren in een bijna 30 minuten durende video die op haar Instagram-pagina werd geplaatst, openheid gegeven over haar geheime gezondheidsstrijd. Het 23-jarige model vertelde haar 1,6 miljoen volgers dat ze het afgelopen jaar door een litanie van medische problemen is gegaan en dat het COVID-19 vaccin een aantal auto-immuunziekten in haar lichaam kan hebben veroorzaakt om “op te laaien”, schrijft Thecovidworld.com.

Delilah begint haar verhaal met te zeggen:

“Dus dit is eng om te doen, want ik werd eigenlijk gevraagd om mijn verhaal niet te vertellen door iemand die dicht bij me staat.”

Delilah Belle (midden) en haar ouders Lisa Rinna en Harry Hamlin

Daarna vervolgt ze:

“In feite kreeg ik in het begin van het jaar, ik wil zeggen in februari en maart, kreeg ik mijn COVID-19 vaccin. En op geen enkele manier zeg ik dat ik een anti-Vaxxer ben, want dat ben ik totaal niet. Ik wist er gewoon niet genoeg van. Niemand wist dat.”

Kort nadat ze haar tweede Moderna-prik had gekregen, zegt ze dat ze erge paniekaanvallen kreeg – ze legt uit dat ze nooit eerder zoiets had gehad.

“Ik realiseerde me niet dat het vaccin een auto-immuunreactie in mijn lichaam zou veroorzaken die in feite opflakkerde en bepaalde auto-immuunziekten activeerde waarvan ik niet wist dat ik ze had.”

Hier is een fragment uit de Instagram-video waarin de 23-jarige vertelt over haar gezondheidsgevechten die werden geactiveerd door het COVID-19-vaccin:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tienduizenden COVID-19 ‘vaccin’ gewonden in de VS smeken om hulp terwijl de medische beroepsgroep hen de rug toekeertVolg Frontnieuws op Telegram

  Amerikaanse CDC toont 12.791 doden en 682.873 gewonden na experimentele COVID-19 injecties
Vorig artikelHet “Nieuwe COVID-19 vaccin normaal”: Professionele topsporters storten in, kinderen krijgen beroertes en hartinfecties
Volgend artikelEr gebeurt iets heel vreemds in ziekenhuizen in heel Amerika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • BIG PHARMA heeft zich vanaf het begin, de aansprakelijkheid afgewezen, de reden is, iedereen wist dat de vaccins experimenteel zijn.

 1. “En op geen enkele manier zeg ik dat ik een anti-Vaxxer ben, want dat ben ik totaal niet.”

  Toch is dat de enige uitweg uit deze en andere impassen. De kiemtheorie is de ellende van alles.

  • Iedereen verontschuldigd zich altijd als eerste: “ik ben geen antivaxxer”. Zo zie je maar hoe erg de propaganda is, mensen gaan zich direct verontschuldigen, zo bang om gestigmatiseerd te worden. Ik ben WEL een antivaxxer. Al een jaar of 7. Een antivaxxer zijn betekent meestal dat je je erg verdiept hebt in het onderwerp.

 2. https://pagesix.com/2021/11/02/delilah-belle-hamlin-sought-treatment-for-becoming-dependent-on-xanax/

  deze jongedame is de dochter van “Billy” van Days of Our Lives. Ze is letterlijk met wel 6 aandoeningen gediagnostiseerd. Ze neemt enorm veel pillen per dag en allerlei verdovende middelen zoals anti-depressiva. Ze heeft zelfs te hoge dosissen voorgeschreven gekregen. Dan denk je toch; hoe is het mogelijk dat “specialisten” een over-dosering voorschrijven. Ongelooflijk waar de “specialisten” mee weg komen. En dan als je ergens een mening over hebt krijg je de opmerking; “jij bent geen specialist”.

  nou…volgens mij vertellen genoeg burgers de échte verhalen. Ik sprak vandaag ook weer iemand van Ziggo (klantenservice, ik had een vraag over mijn lopende internet aansluiting) en die vertelde dat haar vader ineens allerlei infecties had na nier dialyse wat goed was verlopen. Sinds enkele maanden heeft hij allerlei medicatie voorgeschreven gekregen en ook anti-depressiva en o.a. prednisolon. Die man stond in zijn onderbroek op een grasveld gisteren(!). Totaal niet meer georiënteerd. Last van geheugen problemen etc. Dit worden nog hele spannende tijden… want anderen vallen en soms ook van 9 hoog, OP een ander. Piloten, vliegtuigen, bus-chauffeurs.. vrij weinig is nog veilig..indien desbetreffende persoon geVAC is. Ik houd mijn hart vast…

  • Kijk alleen maar naar hoe (vette) idioten met hun onderwerpingslappen om alleen in de auto voetgangers proberen overhoop te rijden!
   Hersendood, zuurstofgebrek en MOORDENAARS

 3. Bestaat er ergens een wet die bepaalt dat je geen antivaxer mag zijn? Wat een psychologisch smerige streek van de corrupte media om mensen de mond te snoeren. Vele jonge vrouwen zijn enorm begaan met wat een ander over hun denkt en wat sociaal aanvaardbaar is. Net daarom hebben ze zich massaal laten vangen door de gifspuit, met alle gevolgen van dien. Die auto-immuunziekten gaan nooit meer weg.

  • Hoi Sebastiaan,

   Om je vraag te beatwoorden, ja. Ik heb even geen link onder de cntr v knop beschikbaar want is schijnbaar verdwenen van google. Maar je bent nu iemand die een spysologisch probleem hebt (pilloen nodig) als je de overheid verhalen in twijfel trekt.

   Groeten,
   Hugo

 4. Je hoeft niet “anti” te zijn om iets niet te willen, dat is gewoon een smerige truc om je in een hoekje te duwen zodat ze niet naar je hoeven te luisteren en geen goede tegen argumenten hoeven te verzinnen, want die zijn er niet.
  Dit “”””vaccin”””” is veel te snel op de markt gekomen, zelfs de grootste voorstanders van vaccins zouden dit moeten zien. Sterker nog, als je voorstander bent dan zou je juist moeten beseffen hoeveel schade dit doet aan het hele vaccin verhaal.

  • Precies, een ‘uitnodiging’ om ook het pro-vaxerschap (met een x, want een x is geen medeklinker, maar een ligatuur, c + s of g + s, je zegt ook anti-vakser en niet anti-vakskser) te overwegen en dat je dan nog best tegen het Covid-‘vaccin’ kunt zijn om vervolgens in de media ook als ‘anti-covid-vaxer’ als algemeen ‘anti-vaxer’ te worden weggezet. Ik ben zowel tegen het vaccineren van iedereen in het algemeen als tegen deze mRNA-troep in het bijzonder. De basis hiervan ligt in het onderzoek tegen de werkzaamheid van het poliovaccin in 1949 in New York. Het maakte geen verschil, of je het wel of niet had gehad en polio (en alles wat daarvoor werd aangezien) bleek niet besmettelijk, getuige (verwerpelijke) proeven op gevangenen en weeskinderen. Alles is terug te voeren op de leugen van Pasteur en het gelijk, door Pasteur toegegeven, van Béchamp. Omgevingen maken ziek, niet virussen.

 5. Procedures duren lang en zijn onzinnig.
  Immers, de gevaccineerden zijn akkoord gegaan met een experiment en nemen alle verantwoording zelf.

  Arm meisje, moest haar huishoudster bellen.
  heb ik ook wel eens, als mijn kamermeisjes vrij hebben en mijn butler ziek is.
  Leven is hard.

  Maar allez: binnen 2 jaar is zij dood.

 6. Klopt wat ik allemaal lees, het punt is eenvoudig, er kunnen en zullen pas zaken gaan veranderen als er bepaalde zaken gebeuren, ik bedoel daar mee, een spreekwoord zegt, “wie niet luisteren wil, zal voelen,” Er zullen aan de kant van de overheid slachtoffers moeten vallen, ik bedoel dan regeringsleiders die persoonlijk worden aangepakt, omgebracht worden, moeten vrezen voor hun leven, kijk als een kind niet luistert krijgt het straf, of zoals ik en nog vele andere kreeg je een lap rond je oren, de despoten die nu alles willen doordrijven, zouden van elke inwoner een lap rond hun oren moeten krijgen, heel de meute, men moet stoppen met liegen, bedriegen, het zal stoppen, er is niemand die bewijs kan leveren van een virus, wij mensen allemaal kunnen wel bewijzen leveren dat men ons bedriegt, beliegt, dat men ons wil vergiftigen, wil vermoorden, voor het Davos clubje, die zo rijk zijn dat wij ons niet kunnen voorstellen, toch willen ze nog steeds meer en meer, dat is pure hebzucht, als je reeds zoveel geld bezit, krijg je het probleem dat men de pedalen aan het verliezen is, enige vorm van ethiek hebben deze mensen niet meer, ze leven m.a.w. niet op onze planeet, ze zijn van een andere wereld, hun wereld, waar alles te koop is, kan gekocht worden, gemanipuleerd worden, gechanteerd, ik kan zo nog wel even doorgaan.
  Men wil nu bv in een land dat als je een nieuwe woning bouwt vanaf 2023 geen gas installatie meer mag zetten, men wil tegen 2027 alle wagens elektrisch, dat is allemaal veel te vroeg, dat zou binnen 30/40 jaar mogelijker kunnen zijn, men wil investeren in laadpalen, 100.000 heb ik gelezen, ik weet niet hoeveel tank stations er in een land zijn, in het openbaar vervoer investeert men niets of weinig, dit zijn allemaal agenda punten van het elite clubje, de great reset, het probleem is hier, dat deze plannen reeds lang bestaan, deze zijn voorzien voor rond 2050, we zijn vandaag het jaar 2021, dat is bijna 30 jaar te vroeg, daar is waar men de fout maakt, we wil het nog sneller, vlugger, rapper, het jaar 2021 is de wereld niet klaar voor deze veranderingen, het is bij veel zaken zo, als je het allemaal te snel wil, loopt het fout, het zal fout lopen, het gaat fout lopen, daar zijn ze zich wel van bewust, daar hebben ze uiteraard schrik voor, ik hoorde onlangs een kennis, deze was bij de huisdokter, persoon gaf aan dat ze geen prik wilde, haar arts zei, zie dat je genoeg vitamine D neemt, vond ik een eerlijk antwoord. Je kan de gevaccineerden dom noemen, er zijn uiteraard andere factoren die meespelen, waarom ziet de ene het wel en de andere het niet, het is de zuiverste vorm van psychologie die op mensen wereldwijd word toegepast.

 7. Ik vind het een beetje een flauwe video en ook raar waarom ligt er iemand naast haar te snurken wil ze aandacht misschien nog een vraag hebben ze die gifprik soms in haar bovenlip gespoten daar zit een partijtje botox in niet normaal moet iedereen zelf weten natuurlijk maar weer een zaak van dommigheid ik heb er geen medelijden mee sorry

 8. In feite is anti-vaxxer geen scheldwoord als je weet hoe de steel werkelijk aan de vork zit. Het is al begonnen met de Spaanse griep. De geschiedenis herhaalt zich.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in