Albert Spence is een longverpleegkundige met 31 jaar ervaring. Hij heeft onlangs een openbare getuigenis afgelegd voor de South Carolina State Legislature over “therapeutische opties” voor COVID-19, bericht Brian Shilhavy.

Eens te meer kunnen we vaststellen dat verpleegkundigen die in de frontlinie COVID-19 patiënten behandelen de best geïnformeerde mensen zijn in de V.S. op dit ogenblik, die echt weten wat er gaande is in de ziekenhuizen, vooral wanneer het gaat over COVID-19 protocollen, en de experimentele COVID-19 “vaccins”.

We moeten absoluut luisteren naar deze eerstelijnswerkers in plaats van naar de talking head “artsen” op tv die nooit daadwerkelijk patiënten behandelen, als we echt willen weten wat de waarheid is. Wall Street en de farmaceutische industrie controleren nu de mainstream media, en zij zullen nooit getuigenissen als deze publiceren, ook al is het nu algemeen bekend omdat het is vastgelegd door de wetgevende macht van South Carolina.

In deze publieke getuigenis vertelt de heer Spence hoe hij in het begin alle adviezen opvolgde van hoe het medische establishment wilde dat hij COVID-patiënten zou behandelen, ook al druiste veel daarvan in tegen zijn meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van patiënten met aandoeningen aan de luchtwegen.

Maar toen het aantal COVID-patiënten op zijn afdeling begin dit jaar begon af te nemen, en hij ontdekte dat de CDC de drempel voor PCR-testen had veranderd door de testen terug te brengen van 40 cycli naar 28, realiseerde hij zich wat er aan de hand was, en dat verontruste hem.

Hij had onbewust meegewerkt aan het doden van zijn patiënten door gewoon “te doen wat me gezegd werd.” Hij weet nu dat deze patiënten stierven door de COVID protocollen, en niet door COVID-19.

  Nederland: Meer dan twee derde van de gevaccineerden is niet van plan een booster te nemen - "Het vertrouwen is geschonden"

“Ik verloor er mijn slaap door. Ik had er pijn in mijn borst door. Ik werd er midden in de nacht wakker van – het raakte me hard. Ik kon niet slapen.

Want mijn eerste week of twee daar (COVID-afdeling), leidde ik ze niet naar de uitgang, maar was ik de man die mensen euthanaseerde.

Ze noemen het “comfort care.” Maar als je op het punt komt dat je je zuurstofmasker niet meer af kunt doen, raak je zo van streek. Je hebt je familie al weken niet gezien, behalve misschien via een iPad.

En je zult nooit van de high flow afkomen, en de dokter zegt: “Je hebt je best gedaan. Maar dit gaat het worden voor je.”

En de patiënten krijgen tranen in de ogen en raken overstuur, en ze roepen het palliatieve team erbij, en ze houden allemaal hun hand vast en huilen.

Maar zij zeiden: “We kunnen je comfortabel houden.”

Hier komt Albert (verwijzend naar zichzelf). Hij heeft de morfine en ativan, en ik laad ze op en haal de high flow eraf, en ze vergassen zichzelf tot de dood.

En ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz.”

Berichtgeving en video via HealthImpactNews Bitchute-kanaal

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinpas vereist om voedsel te kopenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse Covid-19 sterfgevallen zijn meer dan 3.000% hoger dan deze tijd vorig jaar en 80% van de sterfgevallen hadden het Covid-19 vaccin volgens de laatste gegevens van Public Health
Volgend artikelMedische moord: Ziekenhuizen vermoorden gezondheidsvrijheid voorstanders door hen levensreddende behandelingen te ontzeggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Werkelijk misselijkmakend… Wat die man heeft meegemaakt en nu openbaart is behoorlijk zieke shit. Ik heb net zoveel medelijden met hem als voor die mensen waar hij over vertelt. Wanneer houdt het op…? Mensen zoals Spence staan niet te liegen! Ziet de massa dan nog steeds niet dat die hele covid pandemie en de gifspuit doorgestoken kaart zijn om iets anders door te duwen? Hoe krijgen we dit aan het massa-verstand gepeuterd? Hoe krijgen we de massa-ogen en oren open? Want alleen als de massa met open ogen en oren de waarheid kan aanschouwen, dan kan de rotzooi ophouden. In steeds diepere treurnis, groeten van de BAA. (niet de baaaahhh.)

 2. Precies hetgeen de “wappies” continu roepen.
  Pcr creëert fake besmettingen.
  Behandeling remsdevir en zuurstof is fout.
  Ivermectine werkt wel.
  Ziekenhuis=doodsoordeel of minstens zwaar beschadigd.
  Totaal foutieve behandeling, niet luisteren naar ervaren mensen, klakkeloos bevelen uitvoeren van bovenaf.

  Zelfde arrogantie als een topic hoger waar een vrouw de icu op gedrongen wordt en sterft.
  Geen ivermectine ondanks uitdrukkelijke wens.

  • Niks. Ze willen zelf de rotzooi nemen. En ze ontkennen zelf dat het gif is. En dat is makkelijk voor ze omdat ze niemand om zich heen zien sterven en omdat ze er zelf geen last van hebben; behalve een dagje een soort van griepje, of pijntje. En dat komt omdat het “vaccin werkt.” Dus voor hun bestaan er geen problemen met de gifspuit. En daarom blijft iedereen het nemen. En als ze er zelf aan sterven, weten ze niet beter. En mocht er een familielid aan bezwijkt, dan wijten ze het aan wat anders. Maar vooralsnog bezwijkt er niemand aan de ernstige gevolgen van die gifspuit, dus waarom zouden ze het niet nemen, want er komen in hun belevenis alleen maar vele gemakken door. De gifspuit is de nieuwe religie geworden. Het enige dat jij kan doen, is jezelf beschermen en die spuit nooit nemen. Niet meer nadenken over hoe je mensen kan behoeden.

   • Jaaaaaaaaaaaaaa pziz allemaal hyper-angst stel je voor je gaat dood aan Corona> snel allemaal vaccineren>> want baat het niet dan schaad het ook niet > dan zijn we lekker beschermd>> tegen infektie en besmetting>> wow het virus = niet het probleem de ziekte van Down syndroom heeft zich in 99% van de mensheid gezet….dom dommer en nog dommer.. vooral naar de doktoren luisteren en braaf je pilletje/shotju nemen> net als in een TBS kliniek

  • Waar heb je het over? Dat zei ik al toen de wattenstaaf de koppen in geduwd werd. Ik zei ook dat er placebo’s uitgedeeld werden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in