Ons wordt verteld dat alle bijwerkingen in samenhang met de vaccinatie, een steeds frequenter vaccinfalen, sterfgevallen in verband met Corona ondanks vaccinatie, en latente gevolgen allemaal toevallige, geïsoleerde gevallen zijn. Maar als men de lokale krantenberichten bekijkt, wordt snel duidelijk dat het door de grote media geschetste beeld niet zo goed is als het lijkt, en vooral in de kwetsbare groep van “oude mensen” in bejaardentehuizen sterven velen ondanks dubbele en driedubbele vaccinatie, vooral in samenhang met Corona, schrijft het Duitse nieuwsorgaan Corona-blog.net.

Corona-blog.net geeft een korte samenvatting van enkele berichten in de lokale media van deze lopende maand. Iedereen kan zichzelf een beeld vormen, want vandaag is het 14 oktober, halftijds.

Een overzicht van alle verslagen vindt u hier: Sterfgevallen, “Corona-uitbraken en bijwerkingen gerelateerd aan Covid-19 vaccinatie“. Privé-ervaringen zijn in deze lijst te vinden.

13.10.2021 Hilpoltstein: 41 Coronabesmettingen in Regens-Wagner inrichting – 39 van hen hadden volledige vaccinatiebescherming. Eén gevaccineerde bewoner overleed in verband met de Coronaziekte. Een andere (gevaccineerde) bewoner ondergaat een klinische behandeling.

12.10.2021 Regensburg: Volledig gevaccineerde senior sterft aan Corona. De Mittelbayrische bericht over een geval van corona in het bejaardentehuis aan de Ägidienplatz in Regensburg. Een volledig gevaccineerde persoon daar is nu overleden aan Corona. Alle verdere details zijn achter een betaalmuur.

13.10.2021 Osthofen: 52 Corona-besmettingen en 4 sterfgevallen in bejaardentehuis – allen dubbel gevaccineerd. Brisant: er zijn momenteel ook drie sterfgevallen in verband met een Coronaziekte geregistreerd. De directie van het tehuis wil nu de bewoners de derde vaccinatie laten toedienen. Twee keer gevaccineerd – toch ziek geworden en dan nog een keer vaccineren.

12.10.2021 Herbholzheim: 30 Corona-infecties ondanks volledige vaccinatie. Alle verdere details zijn achter de betaalmuur. Een ander artikel in de Badische Zeitung vermeldt dat er in de faciliteit reeds 3 sterfgevallen zijn geweest.

  De vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen

12.10.2021 Kippenheim: Corona-uitbraak in verpleeghuis – 38 (grotendeels) volledig gevaccineerden besmet met Corona. De Badische Zeitung bericht over een Corona-uitbraak in Haus Rebenblüte in Kippenheim. Daar zijn 26 bewoners en 12 personeelsleden geïnfecteerd met het Coronavirus – hoewel zij bijna allemaal volledig gevaccineerd zijn. Alle verdere details zijn achter een betaalmuur. Ook Die Zeit bericht over het geval en vermeldt dat slechts drie van de besmette personen ongevaccineerd zijn.

11.10.2021 Bad Tölz en Geretsried: Twee volledig gevaccineerde bejaarden overlijden in samenhang met Corona.

11.10.2021 Bremerhaven: 20 zangers besmet met Corona na koorrepetitie – ondanks dat ze volledig gevaccineerd waren. Hoewel bijna alle zangers volledig gevaccineerd zijn, zijn 20 van de 28 zangers geïnfecteerd met Corona.

09.10.2021 Bad Kreuznach: 3 van de 6 ziekenhuispatiënten met Corona zijn volledig gevaccineerd, d.w.z. de laatste vaccinatie was ten minste 14 dagen geleden. Er wordt niets gezegd over de vaccinatiestatus van de andere 3 personen. Vreemd genoeg wordt de volgende vaccinatiebusdienst in de regio niettemin aangeprezen voor personen van 12 jaar en ouder.

08.10.2021 Neukirchen-Vluyn: Corona-uitbraak in bejaardentehuis – bijna alle geïnfecteerde personen zijn volledig gevaccineerd. Daar zijn 35 bewoners en 10 personeelsleden met het coronavirus geïnfecteerd. Het artikel vermeldt alleen dat “de meeste geïnfecteerde personen gevaccineerd zijn, aangezien meer dan 90% van de senioren en het personeel zich heeft laten vaccineren”. Het bejaardentehuis is nu gesloten voor bezoekers. Het eenzaam sterven van de ouderen gaat gewoon door, zelfs na bijna twee jaar pandemie.

08.10.2021 Lindau: Onder de mensen die deze week in Lindau geïnfecteerd raakten, zijn er ook die gevaccineerd zijn. De Schwäbische bericht in een betaal-artikel over de officieel “eerste gevaccineerden onder de geïnfecteerden”. Alle verdere details zijn achter de betaalmuur.

  Mysterieus gloednieuw hartsyndroom treft naar verluidt 90% van de Amerikaanse bevolking

08.10.2021 Saarland: Elke derde geïnfecteerde persoon is volledig gevaccineerd. SR meldt een toename van volledig gevaccineerde personen die ziek worden van Corona. Daarin staat: “In ruim 70 procent van de gevallen ging het om een echte vaccindoorbraak volgens de definitie van het Robert Koch Instituut. Dit betekent dat de getroffenen ook symptomen van de ziekte ontwikkelden.”

08.10.2021 Stuttgart: profvoetballer Fabian Bredlow geïnfecteerd met Corona ondanks volledige vaccinatie. Bild bericht over profvoetballer Fabian Bredlow (VfB Stuttgart) die geïnfecteerd is met Corona ondanks het feit dat hij volledig gevaccineerd is.

06.10.2021 Strahlfeld: 21 volledig gevaccineerde nonnen geïnfecteerd met Corona. Idowa meldt een Corona-uitbraak in een nonnenklooster in Strahlfeld.

06.10.2021 Hilpoltstein: 30 Corona-infecties na “3G”-feest. Nordbayern maakt melding van een Corona-uitbraak na het Kirchweihfeest in Hilpoltstein (district Forchheim, Franken). Alleen gevaccineerde, herstelde of geteste mensen werden daar toegelaten – toch zijn veel van de gasten nu geïnfecteerd met het coronavirus.

06.10.2021 Huisvader is verbaasd: “In mijn omgeving zijn alleen de gevaccineerden geïnfecteerd”. De Merkur bericht over Leonhard Reßler (47), een huisvader uit Forst (Peiting), die verbaasd is dat alleen gevaccineerden in zijn omgeving corona oplopen. Op zijn werk werd een volledig gevaccineerde stagiair ziek met Corona – daarom moest de ongevaccineerde Reßler ook in quarantaine. Maar ook in zijn eigen gezin is er zo’n geval: zijn dochter is de enige in het gezin van zes die is ingeënt – en zij is ziek geworden door Corona. En het was “ernstig” – ondanks de vaccinatie.

05.10.2021 Dachau: 46 Coronabesmettingen in een gevaccineerd verpleeghuis. Er zijn 37 senioren en 9 werknemers besmet met het coronavirus. Er wordt niet vermeld hoeveel van de geïnfecteerde personen zijn gevaccineerd, maar er wordt alleen verwezen naar het hoge vaccinatiepercentage van 90%

  Franse politicus: "President Macron en de meeste parlementsleden zijn niet gevaccineerd!

04.10.2021 München: Top galeriehouder Dirk G. Kronsbein ligt op intensive care met Corona – ondanks dubbele vaccinatie. Hij werd in een kunstmatige coma gebracht en wordt beademd.

02.10.2021 Hofberg: Corona-uitbraak met 50 geïnfecteerden – bijna alle geïnfecteerde bewoners volledig gevaccineerd. In de berichtgeving wordt alleen gewezen op de “schandalige vaccinatiegraad” onder het personeel. In beide artikelen wordt bijvoorbeeld vermeld dat 13 van de 17 geïnfecteerde personeelsleden niet gevaccineerd waren. Wat schandalig is, is dat beide artikelen de belangrijke informatie weglaten dat van de 32 geïnfecteerde bewoners er 31 volledig waren gevaccineerd. Bovendien werden 4 bewoners in het ziekenhuis opgenomen – alle 4 waren volledig gevaccineerd. 2 geïnfecteerde bewoners zijn overleden – wederom waren beiden volledig gevaccineerd.

11.10.2021 Schwelm: Corona-uitbraak in bejaardentehuis – 19 van 22 geïnfecteerde personen ten minste tweemaal gevaccineerd. De Westfalenpost bericht over een Corona-uitbraak in het “Feierabendhaus” in Schwelm. In totaal zijn daar 22 bewoners en 5 personeelsleden geïnfecteerd met het coronavirus. Van de 22 geïnfecteerde bewoners hadden er 19 ten minste 2 vaccinaties gehad, twee bewoners hadden zelfs hun derde vaccinatie gekregen. Inmiddels zijn 3 bewoners aan de coronaziekte overleden. Een explosieve info verborgen achter een betaalmuur: Alle drie de overleden bewoners waren volledig gevaccineerd. De jongste van de drie overledenen was slechts 65 jaar oud – en volledig gevaccineerd.

30.09.2021 Passau: 53-jarige vrouw overlijdt in verband met Corona – ondanks volledige vaccinatiebescherming. BR bericht in een liveticker over een 53-jarige vrouw die “in verband met Corona” is overleden ondanks volledige vaccinatiebescherming.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

En dan wat…?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccin-geïnduceerde onvruchtbaarheid en geboorteafwijkingen: Een nieuwe studie over vruchtbaarheid en pandemie “Black-Eyed” baby’s
Volgend artikelVan 100% naar 20%: Video toont radicaal veranderend narratief over de effectiviteit van vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Alle bovenstaande berichtgevingen zijn voor mij duidelijk en echt.
  Echter hoe krijg je dit alles dagelijks en liefst elk half uur op de MSM?
  Want zo werd en wordt de C mantra vanaf dag één wel gebezigd!

 2. De duitsers lopen voorop in marstempo achter het wef aan.
  Ze zijn van jongs af aan getraind in het opvolgen van bevelen, zeker de geüniformeerde dienstkloppers.
  De msm is ook getraind in liegen en bedriegen en krijgen er goed voor betaald.

 3. Opzettelijke moordpartij?
  In de 2de kamer wordt getwijfeld waarmee ze bezig zijn?
  Denk wel dat direkt deze lieden gedagvaard worden om hun daden, want van den prins geen kwaad weten gaat nu niet na 1a2j niet op?

 4. Waar ik mijn vinger maar niet achter kan krijgen is waarom de Deagel forecast tot 2025 voor Nederland een realatief lage sterftecijfer laat zien, terwijl voor landen als Duitsland, Engeland, de VS enzovoort een gigantische daling van de bevolking voorspeldt wordt.

  • Daar heb ik een theorie over. Ze willen dat Nederland een tristate city wordt. Verder willen ze, vooral ook in Amerika, veel onbewoond natuurgebied hebben. Nederland blijft dan druk bevolkt en de andere landen worden veel leger qua bevolking. Het is natuurlijk nog maar de vraag met welke bevolking Nederland dan bevolkt gaat worden. Of dat oorspronkelijke Nederlanders zijn is nog maar de vraag…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in