Tenzij je onder een steen leeft, kun je niet ontsnappen aan al het kwaad dat onze samenleving momenteel volledig overspoelt. Ik weet dat veel mensen het woord “kwaad” niet graag gebruiken, maar hoe moet je het anders noemen? Overal om ons heen doen mensen elkaar en zichzelf afschuwelijke dingen aan. Zoals ik een paar dagen geleden heb besproken, is onze samenleving er nog nooit zo slecht aan toe geweest als nu. Natuurlijk zou dit voor niemand van ons een verrassing moeten zijn. Als we echt in “de eindtijd” leven, moeten we verwachten dat het kwaad zal floreren. Maar het zou ons ook zeer moeten bedroeven dat het land waar we zo van houden zo ver gevallen is, schrijft Michael Snyder.

Sinds begin april zijn er 15 massaschietpartijen geweest in de Verenigde Staten.

En tegen de tijd dat sommigen van u dit artikel lezen, zal dat aantal waarschijnlijk nog hoger liggen.

Onze samenleving wemelt momenteel van de krankzinnigen.

En zoals we hebben gezien, is er niet veel voor nodig om ze over de rand te duwen.

Maandag was het de beurt aan Louisville om een grote tragedie mee te maken…

De politie heeft Connor Sturgeon geïdentificeerd als de schutter.

Het blijkt dat hij een radicaal linkse politicus is die Republikeinse politici absoluut haat.

En een bericht dat onlangs werd geplaatst op zijn verwijderde Instagrampagina geeft ons een aanwijzing over waarom hij de aanval uitvoerde…

Keer op keer is het hetzelfde verhaal.

Maar de mainstream media weigert de punten met elkaar te verbinden.

We hebben een grote crisis op onze handen. We hebben een hele generatie jongeren opgeleid om traditionele waarden te verwerpen, en nu oogsten we wat we hebben gezaaid.

Zondagavond veranderde een schotenwisseling het Inner Harbor district van Baltimore snel in een “apocalyptisch tafereel“…

In het Inner Harbor district van Baltimore City brak zondagavond de hel uit toen er geweerschoten klonken, waardoor honderden jongeren van de voorjaarsvakantie zich door de straten verspreidden. De chaos, vastgelegd op video, leek op een apocalyptisch tafereel. Als gevolg hiervan heeft burgemeester Brandon Scott een stadsverbod voor minderjarigen voorgesteld voor de komende zomermaanden.

Volgens Fox Baltimore zei commissaris Michael Harrison van de politie van Baltimore dat meer dan 200 “jonge mensen” op de vlucht sloegen nadat er op slechts 15 meter van de agenten geschoten was. Een 14-jarige en een 16-jarige liepen schotwonden op.

Veel deskundigen zijn verbaasd over het toenemende geweld dat we allemaal om ons heen zien.

  Voedseltekorten over zes maanden - De globalisten vertellen ons wat er daarna gebeurt

Maar dat zouden ze niet moeten zijn.

Als je er afval in stopt, krijg je er afval uit.

Tegenwoordig consumeren onze jongeren duizenden en duizenden uren “amusement”, en veel van dat amusement is puur kwaad.

Ik zal u een voorbeeld geven van wat ik bedoel. Eerder vandaag hoorde ik tot mijn verbijstering dat Disney een nieuwe show ontwikkelt over een 18-jarig meisje dat seks heeft met de duivel

Disney+ heeft een Duitse original onthuld over een tiener die verliefd wordt op de duivel van het team achter Netflix’s How to Sell Drugs Online (Fast).

Pauline volgt de gelijknamige hoofdpersoon, een 18-jarige die per ongeluk zwanger raakt – van een onenightstand. Met schoolstress, de klimaatcrisis en de ondergang van de samenleving in haar achterhoofd, is iets waar ze nu überhaupt geen behoefte aan heeft het opvatten van gevoelens, vooral niet voor haar onenightstand Lukas, die, zo blijkt, de duivel zelf is.

We hebben het hier over Disney.

Ooit produceerde Disney programma’s als “Bambi” en “Sneeuwwitje”.

Maar nu misbruiken ze systematisch de Westerse kinderen met hun zieke inhoud.

Over misbruik van kinderen gesproken, een afschuwelijke clip van de Dalai Lama die een kind vraagt op zijn tong te zuigen is viraal gegaan op sociale media, en er is een enorme reactie gekomen

Een netwerk van overlevenden van misbruik heeft de acties van de Dalai Lama, waarbij hij een jonge Indiase jongen op de lippen kuste en hem vroeg aan zijn tong te “zuigen”, aan de kaak gesteld.

Het Survivors Network of Those Abused by Priests, een in de VS gevestigde organisatie die overlevenden van geestelijk en religieus misbruik ondersteunt, sprak maandag haar afschuw uit na het vrijgeven van de verontrustende beelden.

  Een schokkend nieuw onderzoek onthult de grootste bedreigingen waarmee we volgens preppers in de VS worden geconfronteerd

Wij zijn net zo geschokt als alle andere kijkers door de acties van de Dalai Lama. Onze eerste zorg gaat uit naar de onschuldige jongen die het onderwerp was van dit walgelijke verzoek van een vereerd spiritueel figuur.

We kunnen er niet omheen.

Wat de Dalai Lama zojuist deed is puur kwaad…

Maar tegenwoordig worden we geacht te vieren wat voor vreemde dingen mensen willen doen.

Dat brengt me bij de controverse rond Dylan Mulvaney.

Op de een of andere manier is Mulvaney plotseling een van de beroemdste mensen in Amerika geworden, en Mulvaney’s samenwerking met Bud Light heeft nogal wat stof doen opwaaien

Volgens een analyse van Newsweek is de helft van de best verkochte Amerikaanse bieren een partnerschap aangegaan met LGBTQ+ groepen of voorvechters, nu conservatieve activisten een boycot van Bud Light hebben gelanceerd vanwege de samenwerking met transgender influencer Dylan Mulvaney.

Mulvaney deelde zondag een video ter promotie van Bud Light aan haar 1,7 miljoen Instagram-volgers, als onderdeel van een partnerschap met het bedrijf, dat ze bedankte voor het sturen van een gepersonaliseerd bierblikje om haar “dag 365 van het vrouw-zijn” na de transitie te vieren.

Dit maakte sommige rechtse commentatoren woedend, waaronder schrijver Matt Walsh en podcasthost Mike Crispi, die aankondigden dat ze Bud Light als reactie hierop zullen boycotten. Muzikant Kid Rock plaatste een video van zichzelf waarin hij op blikjes Bud Light schiet, terwijl countryartiest Travis Tritt zei dat hij het bier uit zijn tourneebus haalt.

  Studie: Bill Gates' laboratoriumvlees veroorzaakt kanker bij mensen

Maar ook al reageerden sommige conservatieven zo negatief, andere bedrijven staan nog steeds in de rij om Mulvaney geld toe te stoppen.

In feite is Mulvaney nu blijkbaar “het nieuwe gezicht van Olay Skincare”…

Natuurlijk mogen we geen kritiek hebben.

En als je besluit je publiekelijk uit te spreken, kun je worden aangevallen door een gewelddadige menigte, net als Riley Gaines…

Onze natie staat op zijn kop.

Zo zag New York City eruit rond deze tijd van het jaar in 1956…

Maar zo’n vertoning zou vandaag de dag nooit of te nimmer plaatsvinden.

In plaats daarvan explodeert zo ongeveer elke vorm van kwaad die je je maar kunt voorstellen, overal om ons heen, en het Witte Huis wordt letterlijk veranderd in een clownshow…

Wat is er in vredesnaam met ons gebeurd?

Ooit was Amerika een groot baken van hoop voor de rest van de wereld.

Maar nu staan we op het snijvlak van wereldwijde ontaarding, en het niveau van het kwaad in dit land lijkt met de dag dieper te worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Lek Schertsvertoning van het Pentagon
Volgend artikelBakhmut: Wagner verovert hoofdbureau van politie – Laatste Oekraïense troepen verdedigen zich op het treinstation
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Jongens, en ondertussen gaat de ruimtevaart gewoon keihard door. En elke keer als er ergens iets gelanceerd wordt, moet de ionosfeer weer opengerukt worden. Geloof me, ik heb dit al jaaaaaaren zitten bestuderen. Ik lul niet uit mijn nek… ik zie wat er gebeurt, elke keer als ze moeten lanceren. Er is maar een klein veld in de plasmalaag dat niet lang openblijft, dus ze moeten het voor elkaar krijgen, maar de gevolgen zijn funest. De reverberaties van dit alles, plus het gat in de iono, plus de vortexen, plus de terugkaatsing van de EMF, plus de klimaatsanomalieën die er door ontstaan (niet alleen extra hitte, maar ook extra kou en grote hagelstenen), etc. Dit experimenteren slaat allemaal terug op de Aarde. En meerdere landen doen hier aan mee, om dit gat in de stratosfeer te verkrijgen. Het is ten opzichte van jou beneden op de aarde natuurlijk een behoorlijk groot gat, boven ons hoofd. Vandaar dus dat ze moeten strepen om de lucht te bedekken, anders krijg je enorme vortexen zoals we die in de VS constant zien. (veel erger dan 15 jaar geleden). Om niet te spreken over de enorme klap die zo’n raket veroorzaakt aan het firmament, niet normaal. Ga maar eens op het perron staan waar een sneltrein voorbij scheurt en voel de druk. Kijk hoe groot die raketten zijn en met hoeveel kracht ze door de hemel schieten!

  Maar het gaat gewoon keihard door, en niemand die beseft wat de gevolgen zijn. Snap je nou waar die zgn “global warming” vandaan komt, en dat de zon zgn “harder brandt,” en dat er zgn pole shifts en magnetische velden en noordlichten, en weet ik wat voor andere fantasieën er zijn. Allemaal gelul! Daar is niks natuurlijks aan!!! Het heeft alles te maken met die kut ruimtevaart waar zoveel geld in gestoken wordt door de jongens met het geld. Ze hebben nog meer geld nodig, geen mensen! Want het gaat nu alleen nog maar om de ruimtevaart, de 4e Industriële Revolutie. Wat valt er nog te exploreren op de Aarde?? Er is alleen nog maar de “ruimte”. En iedereen die beweert dat er geen “ruimte” is, moet ons maar eens gaan uitleggen waarom er zoveel geld gestoken wordt in raket lanceringen de hele tijd! En iedereen die vertelt dat de Aarde plat is, beseft ook dat ze door die “koepel” heen moeten! Die koepel die ons beschermt tegen het verschroeien. Gelukkig maar dat Bill Gates een mooi plan heeft om een krijtlaag om de Aarde te exploderen als ons natuurlijk dak naar de kloten is!

  Zie hier weer een mooi voorbeeld van de “ruimtevaart” met foto’s:

  https://greekreporter.com/2023/04/09/elon-musk-starship-ready-liftoff/

  En binnenkort komt er meer op de substack te staan. Platte Aarde of niet, Ruimte of niet, de jongens met het geld MOETEN en ZULLEN door ons dak heen om andere gebieden te exploreren! Snap je wat ze aan het doen zijn? Snap je wat hier de gevolgen van gaan worden??? Dit zijn waanzinnige experimenten die nog nooit eerder zijn ondernomen, net zoals die smerige gifspuit! Ze doen maar, ze experimenteren maar raak, met de vernieling van mens en leefomgeving en jouw bewustzijn ten gevolge. Achter jouw rug om! Zonder het jou te vragen! Wat meer kan ik nog uitleggen?

  zonderreden.substack.com

  • Euh, zo’n raketje is toch een microscopisch speldepuntje op de schaal van de aarde?
   “Opwarming” van de aarde is echt ook miniscuul, is een zeer langjarige cyclus (honderen tot duizenden jaren) die meer te maken heeft met de stand en activteit van de zon dan van de activiteit van de mens. Ook de mens is maar een minuscuul speldekopje op de schaal van de aarde. Het hele idee dat de mens significant invloed heeft op het klimaat van de aarde is slechts een aanname, niet gebaseerd op werkelijke feiten of waarnemingen. We kunnen de temperatuur op aarde pas slechts een paar generaties nauwkeurig meten d.m.v. sattelieten, rond 1970 of zo. Op aarde zelf is het moeilijk een nauwkeurige gemiddelde temperatuur te meten vanwege dat deze sterk afhangt van de positie van de meting. Het is vroeger veel warmer geweest, vroeger werd er wijn verbouwd in Engeland en Groenland heet niet voor niets Groenland, het is ooit zonder ijs bedekt geweest.

   • Nee….geen minescuul speldepuntje. De enorme hitte van de brandstoffen doen
    de atmosfeer uitdijen voor vele kilometers.
    Het butterfly effect……de totale verstoring van het natuurlijke.

    Gaan we het nu hebben over vulkanen ?
    Het natuurlijke vergelijken met het onnatuurlijke?

   • Lees je eens in over de nasleep van bommen als Tsar Bomba en Atol-bombardementen
    Ook maar een speldenknopje?

    Gewoon kappen met het geklooi in de natuur.

  • Daar schrijf je wel wat.
   Dat gestelde tegenover de zogenaamde ozon-gaten.
   Al die duizenden raketten die al door de atmosfeer zijn gegaan. Er dwars doorheen.
   Draagt niet echt bij aan dichting.

   • Nee, kun je je voorstellen wat voor een geweld dat doet aan het firmament? Ik heb het jarenlang bijgehouden voor lanceringen van de Ariadne in Kuru. Elke keer binnen luttele dagen een enorme weerslag met tornados en brokken. Ook de ramp in Joplin, veroorzaakt door het space toerisme van Branson. Probeer je voor te stellen wat het doet met de lucht en de atmosfeer als een groot stuk metaal op 17000 mph door de atmosfeer raast…
    Het gat dicht zich wel, maar het duurt een tijdje. En plasma beweegt, dus het gat drijft verder voor het weer helemaal dicht is.

    • Immortal, ik stel voor dat je je bevindingen ergens op internet plaatst met een link zodat we die kunnen downloaden of neem een dropbox account en maak een public link naar de data. Ik ben benieuwd. Tot nu toe denk ik dat zo’n paar meter doorsnede raketje niet veel invloed kan hebben op het 10-duizenden kilometers groot filament, maar als je goede data hebt wil ik deze graag bekijken, nooit te oud om te leren.

 2. Wat sinds 2020 naar buiten komt, is altijd aanwezig geweest.
  Echter , ik, heb dit nooit gezien. Wel dat er dingen niet klopten,
  Zegt iets over de invloed en GROOTTE van deze club ‘sekte idee’
  Is moeilijk te bevatten, het aantal.

  De schiet partijen USA zie ik als reclame voor nieuwe wetgeving;
  Verboden wapenbezit , voor totale’ controle.
  Ook om te ontregelen/ heersen dmv angst, zie covid hoax.

 3. 2 opmerkingen bij dit artikel, Walt Disney maakte pure kunst met zijn tekefilms waarin het begin een Nederlandse geëmigreerde tekenaar betrokken was, als mens was Disney een patriot die menig Amerikaan die wat wij nu progessief zouden noemen of afwijkend heeft verraden en het leven compleet heeft onmogelijk gemaakt, kunst zijn films ja maar de persoon als men een echte nsb er, duizenden Amerikanen heeft hij aan de galg gebracht, 2 opmerking, hoe zo moet ik de VS als voorbeeld zien voor andere landen, kennen zij hun eigen geweldadige geschiedenis niet, in eigen land op de Native, First Nation en met hun racisme ook op de Zwarte Amerikanen en na de oorlog in de gehele aardbol, de Chinezen brachten pas een lijst daarover naar buiten, een voorbeeld laat me niet lachen, leef lekker verder in jullie Hollywood, jullie junkfood, ooh wat KOTS ik op jullie, stelletje despoten!!!

 4. Eeuwen geleden was het ook moord-en doodslag dat het leven beheerste. Hoewel nu minder, is er nog niet veel veranderd. Steeds die kul over die Bijbelverhaaltjes erbij halen vind ik getuigen van gebrek aan historisch inzicht. Drieduizend jaar geleden werd ook al gesproken over het einde der tijden.

  • Jack,
   Ik deel jouw mening over die Bijbelse verhalen en het steeds aanhalen, heb inmiddels wel gemerkt dat er diverse religieuze personen hierop deze site zitten, uit respect daarvoor, loop ik niet helemaal leeg, Fons Jansen de overleden cabaretmaker formuleerde het al eens in een personage van hem, een monteur die zei over religie; ik vind naar de Kerk geen kunst maar wel erover heen klimmen, ik ben ex Protestant en ongelovig maar respecteer religie in het algemeen, religie is voor mij gevoel eerder een manier om mensen te onderdrukken, zo sta ik erin en zo ga ik ook de kist in want ik zal er nooit anders over gaan denken, wel fijn om je zegje hier te kunnen doen, in de gewone media kun je sommige dingen al niet meer zeggen, hier nog wel, een groot goed!!!

   • Religie is mijns inziens gewoon politiek waarmee we tot slaven zijn gemaakt.

    Geloven is de individuele keuze om te leven uit liefde en te beseffen dat als iedereen elkaar dient, dat iedereen wordt bedient.

    En ware gelovige, wordt atheïst om uiteindelijk weer tot geloof terug te komen. Niet vanuit regels, maar vanuit non-dualiteit… LIEFDE ipv angst.

    Geloven is ons individuele pad naar leven vanuit liefde, religie is hoe de duivel ons dmv regels en angst tot slaven heeft gemaakt. Religie gebruikt God als sinterklaas, wie goed is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Geloof draait om onvoorwaardelijke liefde en hoe je dat leeft. Onvoorwaardelijke liefde is de afwezigheid van angst, dat is de singulariteit van LIEFDE.

    Religie maakt mensen tot volgers van regels.

    Zelf geloven maakt mensen tot onafhankelijke mensen en zelfstandige denkers die uit liefde willen leven.

    Ego-bewustzijn of ziels-bewustzijn… dat is het verschil, dat is de keuze die wij kunnen maken in de dualiteit op aarde.

  • Met alle respect, dan ziet u toch ECHT iets over het hoofd.
   Ik hoop dat uw geestelijke ogen geopend gaan worden voordat het te laat is.

   • @Frank…

    1. Houdt van God.
    2. Houdt van alles en iedereen zoals je van God houdt.

    Als je deze 2 geboden heilig leeft, komt de bijbel vanzelf tot je. Geloof is een werkwoord en het doel is dus liefde. Beoefenen dus liefde door de eerste twee geboden te leven. Jezus is liefde en Jezus zei, alleen via mij kom je tot God. Dus alleen door liefde te leven, kom je bij God. Precies wat de eerste twee geboden zijn. De bijbel zit gewoon in jou en komt tot je als je heilig de eerste 2 geboden naleeft. Religies hebben mensen wijsgemaakt dat een tussenpersoon ons moet uitleggen hoe je geloof als werkwoord leeft.

    Jij projecteert jou angst op mij, omdat jij jou geloof als religie normatief ipv als werkwoord leeft. Maak je maar niet druk om mij, maar zorg dat je zelf het geloof in liefde(God) als werkwoord leeft. Geloof draait om liefde, niet om angst zoals jij die nu aan mij geeft. Ik houd van jou en van iedereen Frank. Het aardse is tijdelijk, wij zijn de ziel die voor eeuwig leeft. Heb dus geen angst broeder, alles komt goed.

    Één universum, één mensheid, één liefde, één leven… wij zijn één. Tenzij we angst beoefenent, dan voel je je bang en alleen en dan projecteer je angst ipv liefde om je heen.

    Make love, not war.

    • Als FN commentaren religieuze lofzangen tot zweverig geneuzel gaan worden hoop ik dat Rommel daar de deur voor sluit.
     Doe bijbelstudie en andere hobbies thuis graag en houdt het bij de onderwerpen van de artikels.

     On topic, not off topic, please!

 5. De juiste vraag was: “Hoe kan een geavanceerd land als Duitsland door de Joden worden overgenomen?” Het antwoord is de tijdloze combinatie van oorlog en woeker die bijna overal werkte waar het werd geprobeerd, evenals een manier van denken die de Duitsers volkomen vreemd was. De nazi’s waren een reactie op de joodse overname van Duitsland. Een soortgelijk proces vindt tegenwoordig ook plaats in de Verenigde Staten en een vergelijkbaar resultaat mag worden verwacht.

  – Henry Makow

 6. Verzint Rutte het met zijn BV Nederland toch echt allemaal zelf, heeft vrede niet op zijn lijstje staan want Oekraïne is toch zijn oorlog, zadelt dus de hele wereld op in verdeeldheid, een WIJ/ZIJ verhaal, heb je dualiteit die zich onderling gaat beslechten en een natuurlijk gevolg voor wat jezelf uitzendt is frequenties….
  “Desires are FREQUENCIES” | Learn to Vibrate Correctly https://youtu.be/eY02A_3Uluc

  Disruption of the Global Financial System
  Disinformation
  Sino-US Tech Competition
  Post Pandemic Health
  Fragmentation of Democratic Societies
  Trade and Deglobalisation
  Ukraine

  Inside Story – UKRAINE 2030 THE 4TH INDUSTRIAL REVOLUTION
  https://youtu.be/PV2MYx–ljc

  The World Economic Forum and their globalist partners are establishing worldwide tyranny, which gradually removes all rights, freedoms, and possessions from humanity. https://stopworldcontrol.com

  En straks hier in Nederland met Agenda2030 en daarom willen ze de boeren weg hebben…..Je moet ZELF opstaan, ZELF je boerderij en land verdedigen. ZELF je stem laten horen. Niet toegeven aan de druk van een misdadige overheid.
  https://stopworldcontrol.com/nl/holland-city/

  De VS begonnen conflicten in zowel Irak als Oekraïne

  Blackrock typeerde de huidige Oekraïense president, Vladimir Zelensky, als niets meer dan een “marionet” van Washington die doet wat hem wordt opgedragen. 
  They use a hitman’? | Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM

  However, the interview suggests that the government’s ultimate goal is to replace the farmers with a new “smart city” project that spans the Netherlands, Belgium, and Germany. They also argues that the protests are part of a larger global trend of weaponizing migration for political purposes.
  https://youtu.be/LdyXLU9RGMQ

  Zijn toch allemaal verzinsels van deze club en hebben nu onderling ruzie over wie de nieuwe wereldorde gaat invullen en zo ook moderne slavernij voor diegene die hem nog niet doorhebben terwijl Den Haag wordt beschouwd als de internationale hoofdstad van vrede en recht (Vredespaleis, Internationaal Strafhof, enz.).

  In Nederland is helaas niets wat het lijkt. Er is een grote kloof tussen perceptie en werkelijkheid. Nederlandse burgers willen geen samenleving waarin ons verteld wordt wat we moeten denken en doen, maar wij willen vrijheid om te geloven en om zelf verantwoordelijkheid te nemen, vanuit naastenliefde.

  Wij willen een bescheiden overheid, die ruimte biedt aan inwoners die maatschappelijk initiatief tonen en die de menselijke waardigheid beschermt, door voorwaarden te scheppen waardoor de grondrechten tot bloei komen.

  We willen een wereld waarin we omzien naar elkaar.

  Wetende dat The Secret of Life = 
It sets into motion the law of cause and effect. The action produces a result that binds itself to the doer until the cause is compensated by the appropriate effect, whether forthcoming immediately or carried over from one life to another.

  Persons who pass their lifetime satisfying the body and gratifying the ego, unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements.

  In this Masterclass Q&A clip, we address the all-important topic of karma and free will. If karma exists, if it is really the way things work, then do we really have free will? Is there a higher way of seeing these two concepts that doesn’t appear contradictory? How can we not be “the doer of actions” and have free will at the same time? We answer these questions in depth in this clip. https://youtu.be/MgWAZMzEp5Q

  • ‘Wij willen een bescheiden overheid, die ruimte biedt aan inwoners die maatschappelijk initiatief tonen en die de menselijke waardigheid beschermt, door voorwaarden te scheppen waardoor de grondrechten tot bloei komen.’

   Een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain.

 7. Ik ken iemand die net haar digitale stofzuiger van 700 euro heeft weg moeten doen omdat het ding niet werkt. Ik heb ook steeds van dat soort dingen met de vooruitgang. En als ze duurzame lampen kunnen maken dan gaan die sjieke buren in hun kostbare villa’s de straatlantaarn de hele nacht aanzetten voor hun veiligheid in een buurt waar nooit iets gebeurt. Dat is het niveau waarop steeds dezelfde lieden politici lastigvallen, vertelde iemand die daarom uit de politiek was gestapt. Voor hun veiligheid zouden ze zelfs knokploegen organiseren. Iedere technische ontwikkeling leidt tot meer waanzin en misbruik.

  • Het is eigenlijk te veel om een vergelijking te leggen. Maar een vluchteling voor de junta in Zuid-Amerika vertelde me eens hoe het fascisme begon met een burengerucht waarna op een gegeven moment het hoofd van je vrouw in een schoenendoos voor de deur werd afgeleverd.

  • Trouwens in de omgeving met haar calvinistische arbeidsmoraal, speelt ‘de bouw’ een kernrol. Ik weet zeker dat het doel van immigratie enkel is om de bouw te stimuleren. Huizen worden daarom gemaakt met doelbewust ingebouwde slijtage. Als er in een huis een nieuwe bewoner komt gaat altijd direct de hele tuin eruit, met vaak prachtige planten om helemaal opnieuw te beginnen, omdat ze vies zijn van de vorige bewoner. Bij de huizen zelf speelt dat kennelijk ook al een rol. Iemand vertelde me dat ze liever in een nieuw huis wilde wonen omdat er minder kans op spoken is. Het moet helemaal van jezelf zijn. Bij een huurhuis moet ook alles eruit zijn als er iemand weggaat, om het ‘schoon’ op te leveren. Zo neurotisch zijn ze absoluut. Dit heet, kortzichtig, economie; het is zo kleinburgerlijk dat ze er geen andere naam aan durven geven, zo erg is de angst en schaamte dat er misschien iemand in de tuin, of het huis, seks had of er andere vieze dingen deed.

 8. Beste Mensen

  Al het kwaad zit in het kleine ik bekend als Ego
  De doolhofjes vertegenwoordiger
  De kinderen achter kleinkinderen de achter achter kleinkinderen en ga zo maar door
  De ouders de overgroot ouders de over overgroot ouders en ga zo maar door
  Tot die bijde punten weer tot elkaar komen
  Na een onmetelijke kring te zijn rond gedraaid
  Zie het Beeld
  De Svastika
  Zie een Spinnenweb
  Zo is alles met elkaar verweven in verbinding door een onzichtbare draad
  Er zal nooit een einde aan komen
  Het Was er
  Het is er
  Zal zal er altijd zijn
  Meningsverschillen
  Eene kant is altijd sterker dan het andere
  Dat zorgt voor de draaiing beweging
  Oost + West –
  Zuid + Noord –
  Welke tekens hebben meer strepen ?
  Het is maar een heel kleinbeetje meer
  En dat doet alles bewegen
  Vergelijkingen te meer
  Heel schadelijk
  Zie een klein wormpje gevallen in een ton met Appels of een ton met rijst
  Wat is het eind resultaat
  Alles veranderd in wormen
  Dus Egoïsten
  Dan komt de ongedierte verdelger weer langs
  Wat is de mens ?
  Een worm
  Niks meer of Minder

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in