Het is een ongelooflijk schandaal dat zich in de stad Waren (Mecklenburg-Vorpommern) heeft voorgedaan. Toen enkele patriotten, waaronder de plaatsvervangende factieleider van de AfD (Alternatief voor Duitsland), Thomas de Jesus Fernandes, op weg waren naar een vreedzame demonstratie op 1 mei, werden ze tegengehouden door de politie.

Foto: via AfD-Fraktion MV / Twitter

Vlag van Duitsland verboden tijdens demonstratie!

De reden: ze hadden een Duitse vlag bij zich. Dit was duidelijk een doorn in het oog van de politie, want het werd de deelnemers prompt verboden deze te dragen. In een verklarende video van de AfD-politicus Fernandes over het incident is op de achtergrond te zien hoe de deelnemers met een politievrouw moeten discussiëren en de vlag moeten oprollen. Fernandes’ korte commentaar hierop: “Triest Duitsland! Triest!”

Op Twitter richt Fernandes zijn kritiek ook rechtstreeks op de politie. Het is jammer dat ze zich zo laten instrumentaliseren, want blijkbaar vonden de autoriteiten het niet prettig dat de meidag-demonstratie ook werd gebruikt om de Corona-maatregelen van de Duitse regering te bekritiseren:

Om te vergelijken wat is toegestaan:

  Professor toxicologie: gedwongen Coronavaccinatie is "opzettelijk lichamelijk letsel" toebrengen

“Dank Antifa”, en “Jullie kinderen zullen net zo worden als wij”: Tijdens een debat over het verbannen van de symbolen van Antifa toonden Groene en linkse leden van de Bondsdag zich solidair met gewelddadige linkse extremisten.

Duitsland: De politie maakt zich belachelijk

Vorig artikel1 mei in Duitsland: ANTIFA-activisten slaan ZDF-televisieteam het ziekenhuis in – Groene Jeugd juicht
Volgend artikelFinnen woedend – Asielzoekers bespotten graven op christelijke begraafplaats
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in