Moslims veroveren de straat met massaal gebed

2

Een video die dinsdag op sociale media is geplaatst waarin een groot aantal moslims een voetgangersstraat in het Duitse Herne heeft overgenomen, heeft reacties teweeggebracht. “Het Duitsland van vandaag is niet het Duitsland van je ouders”, merkt Michael Doran op van de denktank de Hudson Institute. Tegelijkertijd doet de Duitse kerk haar best om de islamisering van het land te versnellen.

Doran is een veiligheidsspecialist op het gebied van het Midden-Oosten en heeft gediend onder het presidentschap van George W. Bush, onder meer in de Nationale Veiligheidsraad.

Het filmpje laat zien hoe een voetgangersstraat in een stad dichtbij Keulen is overgenomen door biddende moslims. Terwijl sommigen zich afvragen wat het probleem is, wijzen anderen er onder andere op dat dit nog maar het begin is, dat het Duitse volk voor deze ontwikkeling heeft gestemd en dat de volgende generaties een hoge prijs zullen moeten betalen.

De kerk omarmt de islam

Net zoals in veel andere West-Europese landen heeft de kerk in Duitsland zich verbonden met de islam en zijn volgelingen. In Berlijn heeft een lutherse kerk onlangs haar deuren geopend voor moslims om hun vrijdagsgebed te houden, omdat ze hen wilden helpen de regels van de sociale afstand te bewaren tijdens de pandemie.

Kerkpredikant Monika Matthias nam deel aan het moslimgebed, waarvan zij zegt dat het haar ontroerde.

Ik nam deel aan het gebed. Ik heb een toespraak gehouden in het Duits. En tijdens het gebed kon ik alleen maar ja, ja, ja zeggen, omdat we dezelfde zorgen hebben en we van jullie willen leren. En het is mooi om zo voor elkaar te voelen, zegt ze.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

  Kardinalen waarschuwen voor NWO: "Er zijn machten die Corona misbruiken voor greep naar wereldheerschappij"
Vorig artikel“Loof Allah” –  Populaire TV imam juicht over de massale dood van niet-moslims in de westerse wereld
Volgend artikelUitgelekt: Rechter viel Salvini aan ondanks interne erkenning dat hij gelijk had
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. https://www.youtube.com/watch?v=AkXPD92Fg2c&t=3s

    Dass war einmal…..voordat de ideologie van de chosen ones bedacht dat, als zij Duitsland zelf niet op de knieëen konden krijgen met de smerigste oorlogsmidaden tegen burgers óóit begaan, ze Duitsland het beste konden overspoelen met miljoenen achterlijke ne gewelddadige zandbakkers om die klus te klaren en voilá!

  2. Het Varicaan zit achter alle relegies op aarde, bedenkt dat eerst voordat je opmerkingen maakt.
    Als je gelooft in een God dan kan je alleen maar liefdevol en naastenliefde geven aan je medemens.
    Niet verkrachtingen of oorlog voeren tegen andere gelovigen….. alleen de extremisten krijgen een podium er zijn vele liefdevolle islamieten, christenen en katholieken en ook joden maar die krijgen in de mainstream geen aandacht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in