In Berlijn heeft een groep van zes linkse extremisten op 1 mei een cameraploeg van de ZDF het ziekenhuis ingeslagen. Kort daarvoor had de Grüne Jugend (Groene Jeugd) publiekelijk hun solidariteit met de criminele Antifa betuigd.

Het is bekend dat rellen van extreem-linkse oproerkraaiers regelmatig voorkomen op 1 mei, vooral in Berlijn. Nieuw is echter dat vertegenwoordigers van de media die loyaal zijn aan het systeem, nu ook het doelwit zijn geworden van de geweldplegers. Concreet moest een cameraploeg van de Zweiten Deutschen Fernsehens (Tweede Duitse Televisie), ZDF, aan den lijve ondervinden hoe een revolutionaire demonstratie op 1 mei voelt, schrijft het Duitse blog Anonymousnews.

ZDF-medewerkers belanden in het ziekenhuis

“Het team, dat in opdracht van de ZDF in dienst was, was na het filmen onderweg naar de voertuigen toen de aanval plaatsvond. Verdere details zijn nog niet bekend”, verklaarde de televisiezender ’s avonds en bevestigde de aanval op zijn werknemers in Berlijn-Mitte. De linkse daders vielen het ZDF-team zo gewelddadig aan dat vier van de medewerkers in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.

Pikant detail: Volgens de ZDF was het camerateam uitgerekend aan het werk voor het programma ‘Heute-show’, dat zelf regelmatig de aandacht trekt door zijn extreem-linkse haat. Dit vormde echter geen belemmering voor de zes aanvallende Antifa-activisten. ZDF-programmadirecteur Norbert Himmler jammert: “De persvrijheid is – zeker in deze tijd – een groot goed. Maar nu is onze eerste zorg voor de teamleden en hun gezondheid”. De getroffenen zullen het nu moeilijk krijgen om te kunnen verklaren waarom zij niet door rechtsextremisten, maar van alle mensen door de Antifa de spoedeisende hulp zijn ingeschopt.

  Duits Corona-jaar 2020: geen beduidend hoog oversterftecijfer

Groene Jeugd toont zich solidair met de daders

Intussen lijkt de Groene Jeugd dergelijke gewelddaden uitdrukkelijk toe te juichen. Enkele uren voor de aanval op de cameraploeg van de ZDF maakte de jongerenorganisatie van de partij Bündnis90/Die Grünen via Twitter duidelijk dat ze geen probleem hebben met extreemlinks geweld. De Groene Jeugd toonde zich zelfs solidair met de linkse terroristische organisatie Antifa en dus met de vermeende daders uit Berlijn. Onder de hashtag #WeAreAntifa maakten de vertegenwoordigers van de jongerenorganisatie duidelijk dat ze volledig achter de linkse geweldplegers staan.

De Groene Jeugd heeft zelfs de spot gedreven met kritiek op brandstichtingen en andere misdaden die regelmatig door Antifa-activisten worden gepleegd. Het is niet de eerste keer dat de Groene Jeugd zich solidair toont met extreem links. In 2013 hebben zij samen met de Linksjugend (Linkse Jeugd) de campagne “Ik ben extreem-links’ gelanceerd, waarmee zij protesteren tegen een vermeende stigmatisering van extreem-links. Een jaar later riep de Groene Jeugd op om zich aan te sluiten bij de extreem-linkse gevangenenhulporganisatie ‘Rote Hilfe’ (Rode Hulp).

Duitse Linke partij wil illegalen ondersteunen: 1500 Euro “Corona-hulp” voor elke illegale

Vorig artikelLenin standbeeld in Finland gevandaliseerd: “Joodse massamoordenaar”
Volgend artikelSchandaal in Duitsland: Politie verbiedt Duitse vlag bij 1 mei-viering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Misschien dat ze een beetje wakker worden bij de ZDF?
  Degenen, die ze altijd de hand boven het hoofd hebben gehouden, zijn geen lieverdjes.
  Helaas, denk ik, dat de linkse journalisten van de ZDF te ver heen zijn, net als de meeste andere journalisten.

 2. Het linkse KRAPUUL (!!!) heeft wéér eens toegeslagen!! In Nederland zijn die luizen even erg!
  Waarom pakt men die klootzakken niet op en veroordeelt men ze niet tot zéér lange gevangenisstraffen of zelfs tot de doodstraf? Omdat onze meeste rechters ,ook activisten van uiterst links zijn!!
  Daarom wordt zulks links krapuul( als ze dan al gepakt worden!) veroordeeld tot BELACHELIJKE taakstrafjes van 20 of 30 uur!
  Uit de maatschappij verwijderen, die honden!

 3. Dit zijn allemaal studenten!! Die van de zoooo gevierde universiteiten komen, ze worden trouwens ingehuurd door Soros, mensen hebben gezien hoe ze in vliegtuigen aankwamen, hun kleding verwisselde voor hun zwarte gevechtstenue, om zich te mengen in demonstraties.Ze krijgen geld, kleding, vliegtickets en wapens, en universiteiten spelen er helemaal op in er zijn er die les geven in en nazi’s verheerlijken .
  Studenten hebben niet veel geld, en het aanbod van geld plus de brainwashen technieken van de universiteiten komt mooi van pas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in