Waarom is er een mainstream media black-out bij de executie van het 5-jarige jongetje dat onschuldig op zijn fiets reed? De grote nieuwsnetwerken hebben geen melding gemaakt over de gruwelijke moordaanslag op de Cannon Hinnant. Het verzuimen van berichtgeving over de moord op het jochie heeft de hashtag #SayHisName op Twitter aangewakkerd.

Zoals eerder gerapporteerd door Frontnieuws, reed Cannon Hinnant naar verluidt op zijn fiets voor het huis van zijn Afro-Amerikaanse buurman. Toen rende Darius N. Sessoms naar de jongen toe, zette een pistool tegen zijn hoofd en executeerde hem. Daarna vluchtte Sessoms, een 25-jarige veroordeelde misdadiger.

De gruwelijke moord werd getuigd door de 7-jarige en 8-jarige zusjes van Hinnant, evenals door buurvrouw Doris Labrant.

“Mijn eerste reactie was dat hij met de kinderen speelde. Voor een seconde dacht ik, ‘Dit kan niet gebeuren. Mensen rennen niet over straat en vermoorden kinderen”, zei Labrant.

Hulpverleners brachten de jongen naar het Wilson Ziekenhuis, waar hij dood werd verklaard.

Sessoms vluchtte later in een Toyota Corolla uit 2019, maar werd gearresteerd door de U.S. Marshals Service Carolinas Regional Task Force. Hij wordt beschuldigd van moord met voorbedachte rade. Sessoms heeft een lang strafblad met onder meer verscheidene  aanklachten wegens drugs, meerdere proeftijdsovertredingen en beschuldigingen voor het bezit van gestolen vuurwapens.

Een buurman zei dat Sessoms en de vader van Cannon, Austin Hinnant, samen een diner hadden zaterdagavond en dat Sessoms bij het huis van zijn buurman was voor de moord op zondag plaatsvond.

Tegen woensdagavond en donderdagochtend was de hashtag #SayHisName viraal op Twitter. Velen, met inbegrip van Jason Howerton, wezen erop dat er totaal geen verslag was van de moord op Cannon Hinnant door verschillende mainstream medianetwerken.

Op het moment van publicatie leverde een zoektocht naar “Cannon Hinnant” geen resultaten op de websites van ABC News, CBS News, NBC News, MSNBC, CNN, NPR, New York Times, de Washington Post, TIME, of Newsweek. Het blijkt dat Fox News het enige Amerikaanse mainstream medium was die de gruwelijke dood van de 5-jarige jongen versloeg. Engelse nieuwskanalen zoals de Sun, Daily Mail en de Independent hebben ook verslag gedaan van de moord op de jongen.

Mainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man

De begrafenis van Kanon Hinnant zal op donderdagnacht worden gehouden, en een kaarslichtwake is gepland voor vrijdagnacht 20:00 uur bij de trappen van het gerechtsgebouw van Wilson.

“Ik wil dat iedereen voor mijn baby komt opdagen, als je van me houdt en een hart hebt of als je van mijn kind houdt”, zegt de moeder van de jongen.

Een GoFundMe-campagne met de titel ‘Justice for Cannon’ heeft sinds de oprichting op woensdag bijna 120.000 dollar opgeleverd.

“Op zondag 9 augustus speelde dit dierbare engeltje buiten met zijn zusjes toen hij werd vermoord. Hij deed slechts wat hij elke dag deed en dat was spelen met zijn zusjes, fietsen, doen wat kinderen doen en alle onschuld die komt met het zijn van een kind”, luidt de beschrijving van de campagne, begonnen door Gwen Hinnant.

  Amerikaanse studenten worden gedwongen om cursussen te volgen in social justice

“Dit gezin heeft een onvoorstelbare pijn ondergaan door deze zinloze daad van geweld. Wij vragen uw donaties om te helpen bij alles wat nodig is voor de uitgaven in verband met zijn werkzaamheden. Wij bieden onze oprechte dankbaarheid aan in deze uiterst moeilijke tijd”, aldus GoFundMe.

BLM-activisten vieren de moord op vijfjarig blank jongetje: “Wraak voor zijn witte privilege”

Vorig artikelIngehuurde migrantenarbeiders martelen kippen dood bij de grootste eierproducent van Zweden
Volgend artikelDrie zwarte politieagenten vervolgd wegens doodslag op een zwarte man
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Some deconstruction is needed – Clown World
    Not Clown World? “.. refuse to control real criminals (anarchy!?) .. control the innocent (tyranny!?).” Believe what you want, “..those that are capable of tyranny, are capable of purging the heresy to sustain it.”

    My assumed response under every article, everywhere on the internet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in