Nieuwe beelden van een bewakingscamera van een restaurant tonen de minuten voordat agent Derek Chauvin zijn knie minutenlang tegen de nek van George Floyd drukte – waarna Floyd stierf.

Opnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man - drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer
Vorig artikelVS: Het zaad van de Antifa komt op, zelden was een burgeroorlog zo dichtbij
Volgend artikelStudie: Immigranten plegen de meeste misdaden – de Zweedse regering heeft geprobeerd dit te verduisteren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Floyd zat vol met dope. Zou hij dood zijnals dat niet zo was? Ik betwijfel het.
    Hij stierf niet op straat maar in ziekenhuis.

    En wat als hij gewoon werkte? dan was hij niet bezig met valsmunterij onder werktijd, en was hij niet aangehouden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in