Een aantal online BLM-activisten lijkt de wrede moord op een 5-jarig blank jongetje in North Carolina, VS, door een Afro-Amerikaan afgelopen zondag te vieren, met de bewering dat de moord op het jochie een straf was voor zijn “witte voorrecht'”.

Cannon Hinnant werd ‘point blank’ geëxecuteerd met een schot in het hoofd voor zijn ‘misdaad’ van het fietsen op het terrein van de 25-jarige Darius Nathaniel Sessoms.

Mainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man

Zijn executie werd door een buurvrouw en de twee jonge zusjes van Hinnant gezien.

De meeste grote nieuwsnetwerken hebben het verhaal genegeerd, maar het trok wel de aandacht van enkele linkse Black Lives Matter-aanhangers die de dood van Hinnant openlijk toejuichten.

“Het kan me niet schelen dat hij blank is, het is tijd voor wraak, we zijn het zat en nu schieten we op jullie allemaal, ga bij je mama huilen”, schreef Terrell Kent, een Taco Bell medewerker uit North Carolina.

Facebookgebruikers probeerden toen contact op te nemen met Kent’s werkgever, maar waren blijkbaar niet in staat om dat te doen, met iemand reagerend, “Waarschijnlijk weer een andere loser zonder baan”, meldt Summit News.

Ondertussen reageerde een ander individu uit San Francisco genaamd Dante Salvador op een Wayne Dupree bericht over de schietpartij door te becommentariëren, “blies zijn witte bevoorrechte hersenen schoon uit zijn hoofd”! #BlackLivesMatter.”

Zoals Frontnieuws al eerder heeft bericht, vierden diverse linksen ook de moord op Jessica Doty Whitaker, de jonge moeder die doodgeschoten werd omdat ze  “all lives matter” zei, met Black Lives Matter-aanhangers die haar Facebook-pagina overspoelden om zich te verkneukelen over de moord op haar.

BLM-aanhangers vieren de moord op blanke moeder

  Facebook sluit gigantische groep voor vaccinatieslachtoffers
Vorig artikelKrankzinnige volkdoodsfantasieën: Duitse Groenen willen artsen dwingen tot abortussen
Volgend artikelLinkse BLM-meute eist dat blanken hun huizen afstaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Dit soort tuig moeten ze ogenblikkelijk ophangen, de moord op een 5 jarig jochie toejuichen, huh? Dit zijn net zo goed moordenaars. Er zitten daar een boel onbenullen in dat k*tland wat ze de V. ‘S. noemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in